Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Καλωσόρισμα!!!

Αγαπητοί Συμπολίτες

Έχουμε την τιμή να σας αναγγείλουμε ότι αυτή η καταχώριση είναι η εναρκτήρια μιας σειράς Κοινωνικών , Οικονομικών και Πολιτικών  καταχωρίσεων που θα επακολουθήσουν σε αυτό το νεοϊδρυθέν Blog.
Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων όλων των ηλικιών και όλων των  αποχρώσεων του Δημοκρατικού πολιτικού τοπίου της Ελλάδος. Φιλοδοξία μας είναι να συμβάλουμε καθοριστικά στην ενημέρωση των συμπολιτών μας για τα γεγονότα της περιοχής μας . Γεγονότα που αφορούν την Πολιτική και κοινωνική ζωή  του τόπου μας. Γεγονότα , κυρίως,  που προέρχονται από την άσκηση της εξουσίας εκείνων που εμείς με την ψήφο μας έχουμε εκλέξει. 

Σκοπός μας είναι να σταθούμε πέρα και πάνω από κομματικές, ιδεολογικές και άλλες διαχωριστικές γραμμές και με τις καταχωρήσεις μας να βοηθήσουμε στην ενημέρωση και την ενότητα του λαού της περιοχής μας.
 Ξέρουμε ότι  ο λαός και η χώρα βρίσκεται σε υπέρτατο κίνδυνο. Η κρίση έχει δημιουργήσει τεράστια  οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Το πρώτο ικανό και αναγκαίο βήμα,  για να βγούμε από αυτή,  είναι  η ενημέρωση του κόσμου με αλήθειες και ντοκουμέντα των γεγονότων  που απορρέουν από το στενότερο και ευρύτερο διοικητικό επίπεδο.
Αυτή η λαϊκή ενότητα πρέπει και μπορεί να οικοδομηθεί με τη γνώση των γεγονότων, την διαφάνεια και την καλόπιστη κριτική .
 Όνειρό μας είναι να  λειτουργήσουμε  ως αφετηρία δημοκρατικού διαλόγου μεταξύ  των συμπολιτών μας με βάση την Αλήθεια, τον Πλουραλισμό και την Ισότητα, για να βοηθήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον τόπο μας.
Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε καλόπιστη κριτική , σχόλια και απόψεις των συμπολιτών μας. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε αντικειμενικοί  και δίκαιοι στην κριτική μας, απέναντι σε γεγονότα και ανθρώπους που ασχολούνται με τα κοινά, αλλά ταυτόχρονα θα σεβαστούμε ΑΠΟΛΥΤΑ  την προσωπική ζωή των συμπολιτών μας.


              Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την υποδοχή σας και σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας. 

6 σχόλια:

  1. Για ποιο πλουραλισμό και ποια ισότητα μιλάμε ;
    Εδώ όλη η Ελλάδα έχει τηλεόραση με ψηφιακό σήμα και εμείς εδώ κάτω στην Αντίκυρα περίμενουμε ακόμη να'' αφουγκραστεί'' το πρόβλημα ο κος Πρόεδρος του ΔΣ που μάλλον ως είθισται τον αφορούν μόνο οι εξης περιοχές , η Αράχωβα ,η Αράχωβα και η Αράχωβα!!!! Μήπως τελικά αυτό υπονοούσε το προεκλογικό σας σύνθημα; ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να βλέπουμε τηλεόραση στην Αράχωβα κε Πρόεδρε ;
    Κα Αντιδήμαρχε ποια η τοποθέτησή σας επί του θέματος ; Το ΄΄ρεφενέ΄΄ όπως ακούστηκε πως προτείνετε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ; ( Γιατί κάποιος ΄΄Συνδικάλας΄΄ κάποτε άκουγε τα ''τέρατα'' από εσάς και τους άλλους σημερινούς συνεργάτες σας για το συγκεκριμένο θέμα) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ . ΣΤΑ ΓΕΝΝΙΤΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ!!!!!

    ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΙΚΟ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λιγο ψυχραιμια γιαννακη.συγχυστηκες και προδινεσαι.τι να την κανεις την τηλεοραση αφου δεν ξερεις γραμματα συνδικαλιστης μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΕ,ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΜΕ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ Η ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙ @@@@@@@@@@ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δενξερω τι σημα εχετε στην Αντικυρα αλλα στο Διστομο, μολις βρέξει γερα στο Ξεροβουνι που είναι η κεραια, δεν εχουμε σημα: Για μια ή δυο ημέρες και νυχτες...Το γιατίσυμβαινει αυτό οφειλεται στο ότι η προηγουμενη διποικηση του Δήμου ( και συνεχίζει η τωρινη) λεβαλε νεους ολοκαινουργους αναμεταδότες για Αραχωβα και Αντικυρα και στο Διστομο έφεραν εναν μεταχειρισμένο ''πατεντα'' καποιου τεχνιτη... Και βεβαιως φτααιει ( και ) ο Πρόεδρος και ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος που ενω τα διαβαζουν όλα αυτά δεν κάνουν τίποτα...( Δεν λέω ότι δεν καναν καλα που έβαλαν τα σωστα μηχανήματα στα 2 χωρια...Λεω ότι κακώς δεν έβαλαν το σωστό στο Δίστομο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξερω τι λεει η πρόταση περί ''ρεφενε'' αλλα υποθετω ( όπως το κατα΄λαβαινω) ότι να βαλουμε οι κατοικοι και να κανουμε τις διορθώσεις , επισκευές κλπ των κεραιών ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟΤΕ ΕΊΝΑΙ ΛΆΘΟς ΚΑΙ ΆΔΙΚΟ! ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΆΜΕ ΌΛΟΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΣΗ: ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΙΑ ΈΧΟΥΝ ΉΔΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (ΚΕΡΑΙΕΣ) ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ...ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΊΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή