Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Περί Ηθικής και Νομιμότητας!


Το να είναι κάποιος  ηθικός και δίκαιος είναι το σωστό.       
Το να είναι κάποιος ηθικός, δίκαιος και νόμιμος είναι το ιδανικό.
Πόσο εύκολο είναι όμως να είσαι όλα αυτά μαζί, όταν το ηθικό, το δίκαιο και το νόμιμο πολλές φορές δεν συνυπάρχουν;
Είναι σίγουρο ότι πάντα θα υπάρχουν ανήθικες πράξεις που θα είναι νόμιμες αλλά όχι δίκαιες , αλλά και νόμιμες πράξεις που θα είναι ανήθικες και άδικες.
Άραγε τι  θα διαλέξει να είναι κάποιος, όταν τεθεί το δίλλημα ;
Το ζητούμενο είναι όταν, μια πράξη κάποιου που χωρίς να το  ξέρει και κάτω από συγκεκριμένες  συνθήκες δεν είναι ούτε νόμιμη ούτε  ηθική, το αντιληφτεί ότι  είναι τέτοια ,  τι ενέργειες θα κάνει; Τι θα θεωρήσει ως δίκαιο;
Ακόμα ποιο ενδιαφέρον γίνετε το δίλλημα όταν αυτός ο κάποιος ή  αυτοί οι κάποιοι είναι αιρετοί , εκλεγμένοι νόμιμα από τους ψηφοφόρους του Δήμου που προεκλογικά διατυμπάνιζαν αλλά και τώρα συνεχίζουν να το λένε σε όλους τους τόνους,  ότι το “σλόγκαν”: «το νόμιμο πρέπει να είναι και ηθικό», είναι στάση ζωής γι’ αυτούς .
Τι θα κάνουν όταν κάποιες  από τις πράξεις τους –πριν από την εκλογή τους  -  ήταν και νόμιμες και ηθικές  (και προς εξέταση δίκαιες) - όμως  μετά την εκλογή τους  και λόγο αυτής τη εκλογής,  αυτές οι πράξεις μετέτρεψαν την παραμονή τους στην θέση αυτή παράνομη αλλά και ανήθικη; Η έννοια της δικαιοσύνης  θα έχει θέση στον προβληματισμό των;
Νομίζω ότι στο προκείμενο δυο λύσεις υπάρχουν :
Η πρώτη : Οι αιρετοί που αντιλήφτηκαν εκ των υστέρων (έχοντας την γνώμη κάποιου Νομικού) την  ακυρότητα της εκλογής των,  υποβάλουν την παραίτησή  των απολαμβάνοντας  έτσι τη νομιμότητα και την ηθική που απορρέει από αυτή την απόφαση ………..και…….
Η δεύτερη:  Αναμονή για την έκδοση διοικητικής  απόφασης- φυσικά μετά από τις νόμιμες καταγγελίες ,στα αρμόδια όργανα,  συμπολιτών μας - και την   αποπομπή των,   όπως ο νόμος ορίζει.
Συγκεκριμένα:  
 α.  Πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν ΕΠΩΝΥΜΕΣ καταγγελίες, στα αρμόδια όργανα, για καταστρατήγηση των άρθρων 14 και 15 του Καλλικράτη από τουλάχιστον έξι (6) των αιρετών του παρόντος ΔΣ.
β. Οι πληροφορίες λένε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου (άραγε ποιός δίνει εντολή; ) , παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις από την περιφέρεια, δεν δίνουν εξηγήσεις.

Ποια θα είναι  η συνέχεια;
Άγνωστο!
Άλλωστε το Νόμιμο δεν είναι απαραίτητα  και ηθικό!

Η Σμέρνα

Σημ. blogger : Το παρόν κείμενο υπογράφει ο χρήστης "Σμέρνα"
Τα πραγματικά στοιχεία του χρήστη "Σμέρνα" βρίσκονται στη διάθεση των διαχειριστών του BLOG 

39 σχόλια:

  1. κ. Λαγέ (αντιδήμαρχε Στειρίου), σήμερα το πρωί έφυγες από το Εργοστάσιο με ένα αυτοκίνητο γεμάτο υπολογιστές. Τι σημαίνει αυτό; Κάνεις εμπόριο υπολογιστών ; Έχεις συναλλαγές με το εργοστάσιο; Υποκαθιστάς τις υπηρεσίες ανακύκλωσης του Δήμου; Έχεις καμία απόφαση αποδοχής δωρεάς; Συμβαίνει κάτι άλλο σοβαρότερο (π.χ ασκήσεις εν όψει της διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ); Μπορείς να μας δώσεις κάποιες εξηγήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι νομιμο και ηθικο αραγε σμερνα να λασπολογεις ανωνυμα η εσενα δεν σε πιανει αυτο............................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έστειλα αυτό το μήνυμα για δεύτερη φορά στο blog «Ο Τσοπάνος της Αράχωβας». Ουδέποτε το δημοσίευσε. Άραγε τι ρόλο παίζει το συγκεκριμένο blog; Ποιους προστατεύει και γιατί; Χαλεπές και δύσκολες εποχές.
    “Τσοπάνε
    Σου έστειλα μια παραπομπή http://lavrakilavraki.blogspot.gr/2014/12/blog-post.html σε ανάρτηση ενός νέου Blog της περιοχής μας, για φλέγον ηθικό θέμα που απασχολεί τον τόπο μας , αλλά απέφυγες να το αναρτήσεις . Νομίζεις ότι με αυτό τον τρόπο η «στρατευμένη» ενημέρωση την οποία υπηρετείς μπορεί να φιμώσει τη φωνή των δημοτών; Κάνεις λάθος!!!! Η αλήθεια δεν κρύβετε όσοι Πρόεδροι και αν την σαμποτάρουν!!!!!!!!!!!!!!!! “

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γέροντα,ρωτηστε υπο το φως του ηλίου. Εχεις στο παντελόνι σου «Ρέιντζερς» ή «Κενταύρε» της ΟΝΝΕΔ.... Απόδειξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διόρθωσε την ώρα , 8 Δεκεμβρίου 2014 - 2:14 π.μ. και 8 Δεκεμβρίου 2014 - 2:17 π.μ. πότε το ενεγκρινες και πότε πρόλαβε ο άλλος να το γράψει... ξημερώματα και χαράματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπάρχει καθόλου ντροπή ρε λαβράκι? Δημοσιεύεις κατηγορίες ανωνύμων κατά ενός προσώπου σχετικά με το τι έχει μέσα στο αμάξι του ? Πόση λάσπη ακόμα θα αφήσεις να πέσει μέσα σε αυτό το άθλιο μπλόγκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από 01/01/2015 θα δραστηριοποιηθούν στην περιοχή της Αράχωβας όπως διαβάζουμε
    http://e-hani.blogspot.gr/2014/11/blog-post_97.html δυο (δεν μας έφτανε η μία) εταιρείες σεκιούριτι. Την ίδια περίοδο άρχισαν απανωτά ανεξιχνίαστα κρούσματα κλοπών από άγνωστους «λωποδύτες». http://e-hani.blogspot.gr/2014/12/blog-post_86.html
    http://e-hani.blogspot.gr/2014/12/blog-post_99.html
    Είμαι σίγουρος ότι η σύμπτωση είναι τυχαία. Όμως έχω ένα ερώτημα: Από πότε η Αράχωβα έχει ανάγκη τέτοιων υπηρεσιών; Από πότε σε ένα Χωριό με την πυκνότητα της Αράχωβας δεν μπορεί η αστυνομία να διατηρήσει την τάξη και άρα έχουμε την ανάγκη ιδιωτών δεσμοφυλάκων; Άραγε ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την ενέργεια; Υπάρχουν και επώνυμοι τοπικοί άρχοντες, όπως φημολογείται, σε αυτό το εγχείρημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τενεκέ μιλάς για .....Περί Ηθικής και Νομιμότητας! και καταγγέλεις τον τσόπάνο ....κλωτσές στο νευροπάιδια που σου χρειάζονται υποκριτή κένταυρε του κ'ωλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις» σμερνα και λαβράκι και ...@@@@χιδια του καράμπελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. malakako...giati den dimosieveis ta sxolia, sta grafo kai σε greekglish mipos to dimosiefseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1.05 γιατι ρωτας ανωνυμα κι οχι επωνυμα η δεν εκανες τον κοπο να διαβασεις τα φυλλαδια που κυκλοφορουν.Οντως υπαρχει μια εταιρεια security στην οποια συμμετεχω κι εγω που λειτουργει στην ΑΘΗΝΑ κι ανοιξε ενα παραρτημα στην Αραχωβα και σε λιγο και σ αλλες πολεις με αρχικο σκοπο την φυλαξη σπιτιων στο λιβαδι και κατ επεκταση στο χωριο μας σε τιμες εξευτελιστικα χαμηλες και με προσωπικο Αραχωβιτες.Το γεγονος δεν ειναι κρυφο και το χω δημοσιευσει ο ιδιος στο διαδικτυο ενω εχουν μοιρασθει φυλλαδια παντου.Αρα το ερωτημα σου ποιοι κρυβονται ειναι ατοπο αφου ολα ειναι φανερα.Οσο για τ απανωτα κρουσματα κλοπων ελπιζω να μη υποννοεις κατι ...ολα τα χουμε ακουσει ν ακουσουμε κι αυτο???η εταιρεια ειναι η HCS και τα γραφεια της απεναντι στο λαογραφικο μουσειο και ηδη δουλευουν σε διαφορα ποστα 8 συμπατριωτες μας !!και αυτο κακο ειναι ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτός ο Λαγός ρε παιδιά (αντιδήμαρχος Στειρίου) ειναι ο γνωστός δραγάτης που προσλήφθηκε 48 ετών επι Ν.Δ??
    εάν είναι αυτός τι δουλειά είχε με τον συνδιασμό του κ. Γεωργακού (ΚΣΥΡΙΖΑ).
    Νομίζω ότι πρέπει να κάνει και το επάγγελμα του τεχνικού υπολογιστών,μια και του περισσεύουν αρκετές ώρες από το επάγγελμα του δραγάτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι άνανδρος , ,τιποτένιος, λασπολόγος του διαδικτύου, αν εχεις @@ΧΙΔΙΑ στο βρακί σου ρωτησε τα, πρόσωπο με πρόσωπο.... εχεις;
      ΟΧΙ

      Διαγραφή
    2. Τενεκέ 10 Δεκεμβρίου 2014 - 4:14 π.μ.,ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΆΣ.... ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  14. Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΑΣ ΕΘΕΑΘΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΙΑΖΩΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βραβείο βρωμιάς και λασπολογίας θα παρεις λαβράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΛΙ ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΓΑ.....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ .ΟΤΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ....ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα προηγούμενα χρόνια της ανάπτυξης η Αράχωβα είχε πάνω απο 700 "παράνομους" οικονομικούς μετανάστες και ποτέ δεν παρουσιάστηκαν σοβαρά κρούσματα κλοπών. Η δραστηριοποίηση μιας εταιρείας φύλαξης στη ευρύτερη περιοχή σε περίοδο κρίσης δεν καταλαβαίνω τι θα προσφέρει. Ποιόν θα προστατεύσει και απο ποόν ? Φοβάμαι οτι θα φέρει τα καλά των αντίστοιχων εταιρειών απο την Αθήνα. Προστασία νταηλίκια και εκφοβισμοί σε όσους δεν ενδίδουν. Ολα αυτά θα ήταν παραδεκτά και νόμιμα στο πλαίσιο δραστηριοτήτων ενός επιχειρηματία αλλά ο πρόεδρος του Δ.Σ. να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε εταιρείες "φύλαξης" ούτε ηθικό είναι και ούτε αποδεκτό. Νέα ήθη απο παλιές καραβάνες. Περιμένω τα σχόλια και τις αντιδράσεις των αιρετών του Δήμου (όχι εδώ αλλά εκεί που πρέπει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιαννέλο κάτσε και φύλα την Αράχωβα όσο θές. Φέρε και τους μπράβους και βάλτους να ρίξουν και από ένα χέρι ξύλο στους χωριανούς σου που σε ανέχονται. Μονάχα μην διανοηθείς να κάνεις προς τα κάτω, το Δίστομο είναι άλλο χωριό και αυτά δεν τα ανέχεται. Σε έχουμε στην μπούκα από τα παλιά για αυτό και πήρες δύο 2 μόνο ψήφους στις εκλογές σε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κλεισθενη προστασια και νταηλικια συνηθως κανουν καποιοι αλλοι οχι αυτος που αναφερεσαι.η εταιρεια αυτη ειναι μια εταιρεια απολυτα νομιμη που φυλαει εταιρειες στην Αθηνα και η εισοδος της στην ευρυτερη περιοχη μας γινεται με αποκλειστικο σκοπο την φυλαξη τιποτα αλλο και οπως θα μαθεις σε τιμες ειδικα χαμηλες.Απο ποτε απαγορευεται στον προεδρο το επιχειρειν ???Ποιος εισαι συ που θα κρινεις το ηθικο κι αποδεκτο ανωνυμα??Ως ποτε θα λασπολογειτε ανωνυμα δεν χορτασατε?? αντικειμενικε θα επαναλαβω κατι μιας και φαινεται οτι εχεις εμμονη ιδεα με τον αντιδημαρχο Αραχωβας.ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ.εσυ κατσε στον καναπε σου και λεγε...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟ .ΕΧΕΙ ΚΙ Η ΑΝΟΧΗ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ένας φίλος (συμμαθητής)14 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:33 π.μ.

    10 Δεκεμβρίου 2014 - 4:14 π.μ. είσαι άσχετος και λασπολόγος.....αν θες να μάθεις και να σου λυθούν οι απορίες σου για τον κ. Λαγό ρωτήστε τον ίδιον προσωπικά ή και σε παρουσία κόσμου ( δημοτικό συμβούλιο - εκδηλώσεις συλλόγων του δήμου κ.λ.π. κάπου θα τον συναντήσεις) και θα σου απαντήσει ευθέως ,ευθαρσώς και ξάστερα. Είναι από τους ανθρώπους που δεν μασά τα λόγια του.... με άλλα λόγια «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 10 Δεκεμβρίου 2014 - 4:14 π.μ. αφού αυτός είναι δραγάτης ...εσύ τι επάγγελμα εξασκείς; Αυτός έχει πτυχίο τεχνολόγου μηχανικού ηλεκτρονικού (ΚΑΤΕΕ)... εσύ τι έχεις;Εσύ που εργάζεσαι; που έγλειψες και ποιες κατουρημένες ποδιές φίλησες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΑΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ [ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒ.] ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΠΙΛΟΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΓΕΝΙΕΣ 14 ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΡΑ Ο ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΟΛΑΤΣΙΖΕΣ ΛΑΜΟΓΙΟ Ε ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΡΟΕΔΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτά ( τα βρώμικα και πισώπλατα )που έκαναν στον Συνδικάλα τα έκαναν από κόμπλεξ και φόβο γιατί νόμιζαν ότι μπορούν να τον έχουν στο χέρι. Ο Συνδικάλας είναι μια ζωή στο κουρμπέτι , παλιά καραβάνα, αγωνιστής και χωρίς ιδιαίτερη προσωπική περιουσία ( μπέστε στη διαύγεια να το διαπιστώσετε ή ρωτάτε στην Αντίκυρα ή τη Δεσφίνα να σας πούνε). Επειδή ΠΑΝΤΑ ήταν ΚΑΘΑΡΟΣ, τη λάσπη που του έριξαν την μετέτρεψε σε γαρύφαλλα!!! (για το Ρέμο!!!) . Τώρα, μετά τον έλεγχο που προκάλεσε ο ένας κι μοναδικός!!!!, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ,ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΛΕΥΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!( Δώστα όλα ρε μεγάλε Μίχο) , ο γνωστός λασπολόγος που παλιότερα έγραφε με εκατό διαφορετικά ψευδώνυμα και τώρα μας λέει ότι λασπολογούμε, έχει καταπιεί τη γλώσσα του. Νομίζω ότι ο Γιάννης έχει πολλά ακόμα να δώσει. Γιάννη κράτα γερά γιατί ο τόπος σε χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ Η JACK DANIELS ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΝ Ε...ΠΡΟΕΔΡΕ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΕΝ ΟΨΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ...; ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τι γινεται με το πρασινο στα Ασπρα Σπιτια κυριοι της πλειοψηφιας ; H Μονομετοχικη εγινε μικρη ΜΕΤΚΑ και μοιραζει υπεργολαβιες ; A ρε Συρυζα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πρόεδρε ψυχραιμία. Δεν χρειαζόμαστε την άδεια σου για να εκφράσουμε τη γνώμη μας σε μια επιχειρηματική δραστηριότητα σου . Ένας πολίτης μπορεί να καταγράφει σε οποιοδήποτε μέσο επιθυμεί την άποψη του και τη κριτική του ανώνυμα αρκεί να μην είναι υβριστική αυτό πιστεύω. Τα περί λασπολόγων στα επιστέφω δεν αξίζει να απαντήσω ούτε να ασχοληθώ ξανά με τις απόψεις σου περί επιχειρείν και ηθικής. Αλλά όπως είπε και ο Πλατεία παραπάνω κάτσε στο χωριό σου και φέρε φτηνές εταιρείες φύλαξης εμείς ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Δήμαρχος δεν απαντά στα ερωτήματα ούτε του Πανουριά ούτε του Μίχου ούτε και της Περιφέρειας.Όπως μαθαίνω όμως κατατέθηκε στο Δημαρχείο έγγραφο να δοθούν τα στοιχεία κατόπιν εισαγγελικής εντολής.ΊΔΩΜΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΛΑΒΡΑΚΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕ .ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. τρείς μισθούς όυτε ο δρραγάτης,ούτε ο χάρης ούτε ο πρόεδρος πήρε ποτέ ούτε τους έχουν κάνει μήνυση εργαζόμενοι της αματωλής κοινωφελούς της παραλίας.οι εκφράσεις βλαχοπιλότος για τον αρχηγό της πολεμικής αεροπορίας και λαμογιο για τους άλλους δείχνουν το αρρωστημένο σου κόμπλέξ αλλα και την ποιότητα του συγκεκριμένου μπλόγκ.ΖΗΤΩ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΑΣ όπως τον αποκαλείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ανωνυμε 20 συμβουλοι του πατσανταρα του ζητησαν για να κατεβουν να αποσυρει τον τριμισθο συνδικαλα.μαλλον θα ταν λαμογια ολοι.οι εγαζομενοι στο εργοστασιο τον μαυρισαν ,κι αυτοι λαμογια μαλλον.οι εργαζομενοι της πρωην κοινωφελους τον κυνηγανε δικαστικα κι αυτοι λαμογια μαλλον.και για πες μας και το κορυφαιο τωρα.τι ακριβως δουλεια κανει σημερα ο φιλος σου.ο προεδρος κι ο αλμπανης κι ο λαγος ζουν αλλου.για πες τα σε μας εδω κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τελικα τι εχει γινει στο Δημοτικο Σχολειο της Αραχωβας;Εινε αληθεια αυτα που κυκλοφορουν;Eνταλματα που κοπηκαν.Δουλιες που δεν εγιναν.Το ονομα του αιρετου που ακουγεται οτι εμπλεκεται θα κανει πολυ μεγαλο θορυβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οταν θελεις να χαρακτηριζεσαι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ τουλαχιστον δεν κοιτας να κονομησης σε βαρος του Δημοτικου Σχολειου που μαλιστα μαθαινει γραμματα και το ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ο σταθας κι ο προεδρος μισθο δεν πηραν ποτε.ο νικος αι η αντιδημαρχος παρεες με εργολαβους δεν κανουν.ολα αυτα ειναι δικα σας προνομια τσιραια του συνδικαλα δεν ερχομαστε ηλθαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εχεις μεγαλη πλακα φιλε.Εσυ δεν είσαι ασχετος είσαι γκεμπελισκος.ΠΡΩΤΟΝ γιατι μπλεκης τον Σταθα δεν νομίζω να το θέλει και ο ιδιος ΔΕΥΤΕΡΟΝ τραβα μαθε ποιος ειναι ο Νικολακης ΤΡΙΤΟΝ δες τι οικονομικές συναλαγες υπήρχαν η υπάρχουν και τα ξαναλέμε.ΤΕΤΑΡΤΟΝ καλλητερα με δεκα εργολαβους[τον συγκεκριμενο δεν τον γνοριζω] παρα με τις παρεες τις δικε σου . Δεν μας λες όμως πόσοι και ποιοι εργολάβοι και γιατι σας στήριξαν.ΠΕΜΠΤΟΝ που στο καλό είστε ρε παιδια εκτος κι'αν δουλεύεται τόσο υπόγεια ΕΚΤΟΝ συνέχισε μπορη να γινης Γκεμπελς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 9.56 ερώτση ήταν ξεκάθαρη.ο σταθάς κι ο πρόεδρος που τους βρίζεις ασύστολα δεν παίρνουν ούτε μισθό κι ούτε έχουν πάρε δωσε με εργολάβους.το αφεντικό σου έπαιρνε μισθό άραγε μάλλον μισθούς και που ξμεροβραδιάζετα.τι δεν καταλαβαίνεις φιλαράκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 1:27Οταν σου λεω οτι δεν ξέρεις τι σου γινετε να με ακους.ΠΡΩΤΟΝ πες μου ποτε βρίσαμε το Σταθα και τον Προεδρο. Εκτος κι΄΄αν μπερδεύεις την κριτικη με το βρισίδι που μεχρι τώρα τουλαχιστον εινε δικο σου προνόμιο. ΔΕΥΤΕΡΟΝ και οι δυο επερναν και παίρνουν μισθο που κατα τον νομο δικαιούνται.ΤΡΙΤΟΝ αυτος που αποκαλείς ...συνδικαλα εχει αναρτηση της αποδοχες του οπως προβλέπετε απο τον νομο και έχει απαντηθει το ερωτημα σου αναλυτηκα και δημοσια ΤΕΤΑΡΤΟΝ το που μπορη να συχνάζει ο καθε ενας εινε δικαίωμα του οπως ειναι και δικο σου .Ακομα και αυτο δεν κάναμε οσοι δεν συμφωνούμε μαζι σας να σας δινουμε και πιστοποιητικο πολιτικων φρονιματων

    ΑπάντησηΔιαγραφή