Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Δεκαετής συμφωνία της Αλουμίνιον της Ελλάδος με την General Electric

Μια πρωτοποριακή συνεργασία για τη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας και τη μείωση του κόστους ενέργειας ξεκινούν η Αλουμίνιον της Ελλάδος με την General Electric (GE).
Αναλυτικότερα, η θυγατρική του ομίλου Μυτιληναίος και η GE υπέγραψαν εχθές στο Ντουμπάι (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) δεκαετή συμφωνία με αντικείμενο την υλοποίηση του πρώτου στον κόσμο Digital Smelter, της πρώτης διεθνώς ψηφιακής λύσης στην ηλεκτρόλυση, που θα επιτρέψει στην ΑτΕ να βελτιστοποιήσει περαιτέρω τη διεργασία ηλεκτρόλυσης του αλουμινίου και θα συμβάλει στην αύξηση της λειτουργικής απόδοσης και της παραγωγικότητας της εταιρείας.
Οι ψηφιακές εφαρμογές αποτελούν ένα σημαντικό βήμα στην οργάνωση της επόμενης γενιάς της διεργασίας της ηλεκτρόλυσης σε παγκόσμιο επίπεδο.
Τη συμφωνία υπέγραψαν ο Δημήτρης Στεφανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αλουμίνιον της Ελλάδος, και ο Joseph Anis, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Τομέα Ενεργειακών Υπηρεσιών της GE (GE Power) για τη Μ. Ανατολή και την Αφρική, παρουσία ανώτερων στελεχών και από τις δύο εταιρείες, στο Ντουμπάι.
"Ως η μεγαλύτερη πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής και εμπορίας βωξίτη, αλουμίνας και αλουμινίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εξετάζουμε διαρκώς καινοτόμες τεχνολογίες ώστε να βελτιώνουμε τις επιδόσεις μας. Η εφαρμογή ψηφιακών βιομηχανικών λύσεων αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να επιτύχουμε τη βελτιστοποίηση των διεργασιών στο σύνολο των εργασιών μας και να αυξήσουμε την παραγωγικότητα", δήλωσε ο Δημήτρης Στεφανίδης. "Η εφαρμογή της ψηφιακής λύσης στις εργασίες ηλεκτρόλυσης της GE θα αποτελέσει παγκόσμια πρωτιά για τον κλάδο του αλουμινίου, που θα συμβάλει στη βελτίωση της λειτουργικής μας απόδοσης και θα θέσει νέα πρότυπα αναφοράς για τον κλάδο".
Αναδεικνύοντας τις ισχυρές διεθνείς συνεργασίες, την εμπειρία στην αξιοποίηση ψηφιακών τεχνολογιών και τη βιομηχανική τεχνογνωσία της GE, ηοι ψηφιακή λύση για τις εργασίες ηλεκτρόλυσης αναπτύσσεται από μια ομάδα μηχανικών και στελεχών ανάπτυξης λογισμικού που εργάζονται στο Σαν Ραμόν (ΗΠΑ),  Digital Smelter Center of Excellence (COE) της GE Power στο Ντουμπάι (ΗΑΕ) και το Διεθνές Κέντρο Ερευνών της GE Power στο Μπανγκαλόρ (Ινδία). Το έργο θα εκτελεστεί από την ομάδα του Digital Smelter Center of Excellence (COE) στο Ντουμπάι, ενώ η εγκατάσταση στην οποία θα υλοποιηθεί η ψηφιακή αυτή λύση  βρίσκεται στην Ελλάδα στον Αγ. Νικόλαο, Βοιωτίας.
"Η GE βρίσκεται στην πρωτοπορία της ψηφιοποίησης του μέλλοντος του κλάδου, τόσο παγκοσμίως όσο και στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, παρέχοντας – μεταξύ άλλων – ψηφιακές βιομηχανικές λύσεις για την παραγωγή Ενέργειας και τον κλάδο Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG)", δήλωσε ο Joseph. Anis. "Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα των ομάδων μας που βρίσκονται  ανά τον κόσμο, με αυτά του Digital Smelter Center of Excellence (COE) στο Ντουμπάι, θα συνεργαστούμε με την ΑτΕ ώστε να γράψουμε ένα ακόμα νέο κεφάλαιο, αυτή τη φορά στη ιστορία των εργασιών ηλεκτρόλυσης".
Η GE υπήρξε για παραπάνω από δύο δεκαετίες σταθερός συνεργάτης του Ομίλου Μυτιληναίος, μέσω της συνεργασίας της με την ΜΕΤΚΑ Α.Ε. σε έργα EPC και μετέπειτα με την ΑτΕ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων ανάπτυξης της εταιρείας, προμηθεύοντας την ΑτΕ με προηγμένες τεχνολογίες και υπογράφοντας πολυετείς συμβάσεις συντήρησης αεριοστροβίλων και των συνδεδεμένων με αυτούς γεννητριών.
Οι ψηφιακή λύση στις εργασίες ηλεκτρόλυσης  θα λειτουργεί στο υπολογιστικό νέφος (cloud), βασισμένη στο Predix, το λειτουργικό σύστημα της GE για το Βιομηχανικό Διαδίκτυο. Εικονικοί αισθητήρες θα διευκολύνουν τη διαρκή αξιολόγηση παραμέτρων όπως η θερμοκρασία και η χημική ισορροπία, που συνήθως δεν παρακολουθούνται σε συνεχή βάση σε πραγματικό χρόνο. Με τη σειρά του, αυτό θα βοηθήσει την εκ των προτέρων εκτίμηση της βιωσιμότητας και της συνολικής κατάστασης των λεκανών ηλεκτρόλυσης, παρέχοντας έγκαιρες αναφορές παρακολούθησης των λειτουργιών της γραμμής ηλεκτρόλυσης.
"Θα είμαστε σε θέση να αναπαράγουμε το ψηφιακό ισοδύναμο μίας πραγματικής ηλεκτρόλυσης, που δημιουργείται χρησιμοποιώντας μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης και μοντέλα βασισμένα στη φυσική", δήλωσε ο Bhanu Shekhar, Επικεφαλής Ψηφιακών Τεχνολογιών (Chief Digital Officer) της GE Power στη Μ. Ανατολή και την Αφρική. "Πρόκειται για ένα ζωντανό ψηφιακό μοντέλο που θα παράγει συνεχώς στοιχεία για τη λειτουργία της ηλεκτρόλυσης και θα αλλάξει τα δεδομένα όσον αφορά την αντιμετώπιση των προκλήσεων που έχουν να κάνουν με τη χρήση ενέργειας και την κατανάλωση πρώτων υλών στον κλάδο της ηλεκτρόλυσης".
"Η εφαρμογή της ψηφιακής λύσης στις εργασίες ηλεκτρόλυσης θα συμβάλει στη βελτίωση της λειτουργικής απόδοσης της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ της ΕΛΛΑΔΟΣ, μειώνοντας, σε ετήσια βάση, το κόστος πρώτων υλών, την κατανάλωση ενέργειας και το κόστος αποκατάστασης των τρυπημάτων στις λεκάνες ηλεκτρόλυσης", κατέληξε ο Δημήτρης Στεφανίδης.
Οι ψηφιακές λύσεις της GE για την ηλεκτρόλυση του αλουμινίου  ανοίγουν το δρόμο για αύξηση της παραγωγικότητας του κρίσιμου αυτού κλάδου στην Ευρώπη, την γεωγραφική περιοχή του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου (ΣΣΚ) αλλά και αλλού. Μια αύξηση κατά 1% στην απόδοση των εργασιών ηλεκτρόλυσης του αλουμινίου μπορεί να συνεισφέρει, σε παγκόσμια βάση, στην ετήσια εξοικονόμηση 970 εκ. δολαρίων ΗΠΑ όσον αφορά το συνολικό κόστος παραγωγής, στην αύξηση της παραγωγής κατά 936 εκ. δολαρίων ΗΠΑ, και στην εξοικονόμηση 464 εκ. δολαρίων ΗΠΑ όσον αφορά το κόστος λειτουργίας και συντήρησης. Μόνο στη γεωγραφική περιοχή του ΣΣΚ, η ίδια αύξηση κατά 1% μεταφράζεται σε εξοικονόμηση 28 εκ. δολαρίων ΗΠΑ όσον αφορά το κόστος λειτουργίας και συντήρησης. Σήμερα, η βιομηχανία παραγωγής αλουμινίου της περιοχής αντιπροσωπεύει μέχρι και 10% της παγκόσμιας παραγωγής και η GE κατέχει ιστορικά ηγετική θέση στον κλάδο, εργαζόμενη για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, της αποτελεσματικότητας και της βιωσιμότητας των πελατών της.

110 σχόλια:

  1. Το σκορποχώρι τον όλοι μαζί διαλύθηκε για τα καλά. Άντε να δούμε μερικούς που θα χάσουν την καρέκλα τώρα τι θα πουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαμηλο βαρομετρικο με ακρως επικυνδινα καιρικα φαινομενα πανω απο το Δημαρχιο του Δημου ΔΑΑ τις επομενες μερες.
    ΠΡΟΣΟΧΗ στους κεραυνους και τα αστροπελεκια συνδημοτες και περαστικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.protothema.gr/greece/article/656532/ta-pano-kato-stous-dimous-shediazei-na-ferei-to-up-esoterikon/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας γελοίος δήμαρχος χωρίς τσαγανό χωρίς πυγμή, ίσως ο χειρότερος που εκλέχτηκε ποτέ στην περιοχή μας. Ο δήμος έγινε μπουρδέλο και εκτροφείο ανίκανων συμφεροντολόγων. Αυτός ο ανίκανος ανθρωπάκος έχει καταντήσει το δήμο ξέφραγο αμπέλι και πεδίο ρουφιανιάς και προσωπικών αντιπαραθέσεων. Δεν ταιριάζει στον τόπο μας ούτε αυτός ούτε τα τσιράκια του. Ακόμα χειρότεροι αποδεικνύονται τα αριστερά τσιράκια του. Ντροπή σας ρε, Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η λύση στο Δήμο ΔΑΑ ειναι μια ! βαλτε ατμομηχανή το νανακι του δημου και θα λυθούν όλα τα προβληματα αχ κόυλα πολυ κολοπαιδο ο Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα αγράμματο μαλακισμένο από την Αράχωβα που μας λέει τον καιρό χωρίς να είναι μετεωρολόγος, που μας κάνει μαθήματα για την Αράχωβα χωρίς να μένει στην Αράχωβα, που αν δεν τον διόριζαν στην πυροσβεστική θα κοπροσκύλαγε σαν χασαπόσκυλο από δώ και από κει, όπως έκανε παλιότερα, τώρα έγινε και κριτικός τηλεόρασης και μας λέει την άποψή του για το τι θα κάνει μια εκπομπή ιδιωτικού καναλιού. Η απάντηση είναι απλή: Η εκπομπή θα κάνει ότι γουστάρει και αν δεν σου αρέσει μην την βλέπεις! Τόσο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα ρε ανωνυμε για κατουρα λιγο και κανε μου λιγο αερα!

      Διαγραφή
    2. Ευχαρίστως! Στη μούρη σου!!!

      Διαγραφή
  7. Άμα είχες τσηπα πάνω σου θα είχες παρετιθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και ο Λαγος λαγουλης για άλλη μια φορά. Οσκαρ κολοτουμπας θα πάρεις σε λίγο λαγεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λαγούλι έγινες λαγουδάκι του Γιαννέλου για να είσαι αντιδήμαρχος; Μη νομίζεις ότι βρέχει ροχάλες είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιους Θα γα@@@@@ς ρε Γιανέλλο; Αυτά που βγαίνουν από το βόθρο που έχεις για στόμα , αν φόραγες παντελόνια θα τα υποστήριζες. Τα λες πρώτα και μετά κρύβεσαι σαν νοικοκυρούλα στην κουζίνα σου. Αλλά τα ίδια έκανες όταν έβριζες στο γήπεδο τους κατοίκους του Διστόμου και μετά έκλαιγες σαν καροτσάκι, ότι δεν τα είπες.
    Αλλά από αυτόν που τα βάζει με τα αίματα ενός χωριού και τον ιδρώτα χιλιάδων ανθρώπων, όλα μπορεί κανένας να τα περιμένει. Δήμαρχε να τον χαίρεσαι. Λαγέ κρύψου. Σε λίγο θα σου πετάνε δύευρα στο δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ατομο χρειαζεται ψυχιατρικη μελετη και τεκμηριωμενη επιστημονικη ψυχαναλυση ρε φιλαρακο.Προκειται περι πολυ μεγαλου ΜΑΚΑΚΑ.

      Διαγραφή
  11. χαχαχαχαχαχααααααααααααααχχχχχχχχχ τον ήπιατε πάλι αγόρια μου!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα ο δήμαρχος είν αγράμματος κκιά τρώει ριβυθια μαρτυράει, κεινος ο αρχικουλουτουμπας ου σουλτάνους τι βιουλί βαράει; δε θα βριθεί ένας να τον πλακως στς κλουτσες στα παγιδια μπας κι ησυχασουμ απ αυτον; του γιανελλου ντε αυτνου του τσαμπα μαγκα........ρε ουστ ακαματδις κουλουτουμπις που τ μια τα λέτε έτς κι τν ¨αλλη τα λετι γιουβετς.......ουυυυστττττ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΝ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΑΝ ..ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΟΤΙΚΟΥΣ.
    ΤΟ ΓΙΑΝΝΕΛΙΣΤΑΝ ΑΠΕΘΑΝΕ
    ΖΤΩ Ο "ΕΡΤΟΓΑΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγα λαθος φιλε μου
      Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΛΙΓΟΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΕΛΙΣΤΑΝ.

      Διαγραφή
  14. Η αριστερή κολοτουμπα του λαγού είναι η καλύτερη. Μπράβο λαγε που φοράς παντελόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λαγούλη κράτα γερά !! Για την καρέκλα ρε γαμώτο μήν την παρατάς ώσπου να σε πάρουν με τίς ντομάτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πισωλουρι γιανελο που με τραμπουκισμό θες την προεδρία πάρε φορά ετσι κι αλλιώς και κλ@σε μας τα τρία .Μειοψηφίας πρόεδρος είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λαγούλι μπορείς να μας πεις ποσο ξεφτίλας θα γίνεις για την καρέκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ρεμάλι πες αλευρι «Πες Αλεύρι»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επαναστάτες χωρίς αιτία... Επαναστάτες Χωρίς Αύριο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε Λαγουλι πανω που αρχιδα να πιστευω οτι δεν εισαι ηλιθιος μου το χαλασες ρε γαμοτω.
    Αντε τορα απο την αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τελικά ρε μεγάλε τώρα που "εκλέχτηκες" αν και μειοψήφισες ενώ ήσουν ο μοναδικός υποψήφιος, πότε θα εκτελέσεις την απειλή σου για τους δύο Αραχωβίτες της αντιπολίτευσης που τόλμησαν να μην σε ψηφίσουν, για να ανέβουμε να παρακολουθήσουμε το θέαμα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μαλακισταν.... γιανελισταν.... και ο πρόεδρος πιο πακιστανος από ποτε. Μάλλον κρατάει χρώματα από την μυκωνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο πολεμος αρχισε,τα χρωματα του πολεμου μπηκαν,οι μαχες θα δοθουν σωμα με σωμα τελος τα πισωπλατα χτυπηματα και τα σουτ χωρις τερματοφυλακα!!!!Η περιοδος χαριτος ελαβε τελος "αη σιχτιρ"πια κ.σουλτανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μαγκας εισαι οταν δεχεσαι το λαθος σου και εχεις το θαρρος να ζητας συγνωμη.Οταν κανεις τη μ@λακια και πας να βγεις και απο πανω,εισαι γελοιος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 12-8!!! 12-8!!! 12-8!!! Ωραίο σκορ για κάποιον που τρέχει μόνος του και τερματίζει δεύτερος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν βάζετε μυαλό εσείς. Μόνος του σας παλεύει ο Γιαννελος σκουλήκια τού παρασκηνίου και πάλι δεύτεροι ερχοσαστε.Χρόνια Πολλά για την γιορτή σας σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χθες γιόρταζαν οι γυναίκες(!) και δη οι χειραφετημένες......άρα άκυρες οι ευχές σου γιαννέλο....

      Διαγραφή
    2. Για το ποιος ειναι σκουληκι του παρασκηνιου αντε να ρηξεις μια ματια στο καθρεφτη σου η στην ιστορια του αλαζονικου Ναρκισσου (Βικιπαιδεια-Ναρκισσισμος).Τα κυρια χαρακτηριστικα ενος ναρκισσου....διαβαστετο και θα καταλαβετε τι εννοω

      Διαγραφή
  27. Ειναι η μοδα της εποχής οπως τη διδαξε ο Τσίπρας και οι Συριζανελ με το Δημοψηφισμα.Τα οχι να τα βγάζουν ναι και να μη καταλαβαινουν τιποτα.
    Να τους φτηνουν και να νομιζουν οτι ψηχαλιζει.
    Καλα ρε ερτογκαν σουλτανε γιαννελο πως θα καθισεις στη καρεκλα του προεδρου οταν οπως λενε ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ και εσυ που εισαι του ποδοσφαιρου μπορεις να μου πεις με σκορ 12κατα-8υπερσου πως προκρίνεσαι για τη επομενη φαση;;;;;
    Ρε δεν ντρεπεστε και θελετε να απειλησετε κιολας
    Φουκαρα δημοτη του δημου ΔΑΑ πως καταντησες ετσι;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Λαγουλη επική η κολοτουμπα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. “Δημότη μου πολυαγαπημένε, πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Γιωργακός πήρε το ΟΧΙ και το έκανε ΝΑΙ με υπογραφή του;;;;;
    Έτσι έχουμε ένα πραξικόπημα μετά την τοποθέτηση στην προεδρεία του δημοτικού συμβουλίου του μη εκλεγμένου από τους δημοτικούς συμβούλους Γιαννέλου .
    Πραξικόπημα είναι μία πράξη με στόχο την ανάληψη εξουσίας με τη χρήση αθέμιτων πρακτικών και αντιδημοκρατικών μέσων.
    Πρόκειται για πράξη που κάνουν κάποιοι ώστε να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους με το "έτσι θέλω" και να κυβερνάνε το δήμο όπως αυτοί θέλουν, καταλύοντας έτσι το θεσμό της δημοκρατίας.
    Με αυτό το πραξικόπημα "εγκαθίσταται" στο δήμο ένα καθεστώς δικτατορικό. Υπάρχει κάποιος δικτάτορας ή μία ομάδα ανθρώπων που κυβερνάνε όπως αυτοί θέλουν - μη δημοκρατικά και χωρίς να υπολογίζουν θεσμούς και ανθρώπους.
    Το καθεστώς αυτό συνήθως εμφανίζεται σε πολιτικά ασταθής κοινωνίες και γενικά υποβαθμισμένες .Βλέπε Τουρκία, Ερτογκάν.
    Έτσι πάμε πραξικοπηματικά σε δεύτερη θητεία του ¨προέδρου¨ χωρίς κανένα νόημα για το δήμο -για τον εξουσιολάγνο Γιαννέλο έχει νόημα-, οπότε ετοιμαστείτε συχνά πυκνά για πραξικοπήματα.
    Θα χορτάσουμε πραξικοπήματα. Σύντομα αγαπητοί συμπολίτες θα ακούμε «πραξικόπημα» και θα χασμουριόμαστε.

    Αποκοιμηθήκαμε μωρέεεεεεε…..ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    Όσο για σένα Γιωργακέ ωραίος είσαι για κομοδίνο του Γιαννέλου και των τσιρακιών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σε στείλουμε στη βουλή να νομοθετίσεις...κλωτσιές που θέλεις πειραγμένη

      Διαγραφή
    2. Τη θέση για τη βουλή την έχει κλείσει ο Ερτογκάν του Γιανελιστάν και επίδοξος Σουλτάνος του δήμου....

      Διαγραφή
  31. Παραφράζοντας το παλιό δίλημμα «βαρβαρότητα ή σοσιαλισμός» που είχε τεθεί πριν από έναν και πλέον αιώνα, στις μέρες θα μπορούσαμε να πούμε «βαρβαρότητα ή ορθολογισμός». Το κύμα του ανορθολογισμού, του λαϊκισμού, της μισαλλοδοξίας, ακόμη και των ψυχώσεων που πλημμυρίζει τις κοινωνίες μας δεν ενέσκηψε ξαφνικά. Μπολιάστηκε από μια πρωτοφανή κρίση αξιών, κρίση πολιτισμική και ηθική, δηλητηριάζοντας ευρύτερες κατηγορίες πολιτών δυστυχώς και τη δική μας.
    Ο κυνισμός, το ευτελές, το ποταπό, το μικροπρεπές, έχουν προσβάλει ένα αξιοσημείωτο τμήμα του κοινωνικού σώματος. Ο ατομικισμός υποκαθιστά το κοινό συμφέρον. Η οποιαδήποτε μορφή συλλογικότητας εξοβελίζεται. Ο φθόνος φωλιάζει σε μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης. Ένα γενικότερο κλίμα αδιαφορίας, αναισθησίας, κακεντρέχειας και ωχαδελφισμού διαμορφώθηκε.
    Αξίες και αρχές βάλλονται ανεπανόρθωτα. Η αξιοπρέπεια τείνει να γίνει είδος εν ανεπαρκεία. Το ήθος αντιμετωπίζεται ως αδυναμία. Η ελευθερία της γνώμης, η κριτική σκέψη, η ακηδεμόνευτη βούληση θεωρούνται «άνθη του κακού», στον βιότοπο της δημόσιας ζωής.
    Στην εποχή, λοιπόν, της ακραίας ιδιωφέλειας και ιδιοτέλειας, της ισοπέδωσης και της χυδαιότητας, ο αξιακός κώδικας του καθενός μας δοκιμάζεται.
    Επιβεβαίωση των παραπάνω οι τελευταίες εξελίξεις στον Δήμο μας, οι οποίες δεν είναι αποκαλυπτικές μόνο για τις μεθοδεύσεις των διοικούντων. Αλλά και για την ασυνεπή στάση που επιδεικνύουν κάποιοι από αυτούς, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο Στάθη Γιαννέλο , υπερασπιζόμενος το δικαίωμα στην μη πραγμάτωση της δημοκρατικής έκφρασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Πράξη κορυφαίας αναξιοπρέπειας να υποταχθεί και να συμφιλιωθεί με τις εξουσιομανείς ορέξεις του, ενδύεται μάλιστα και τον προοδευτικό μανδύα.
    Είναι πράγματι σκοτεινό παράδειγμα ξεχωριστής ανηθικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού ήσουν κρυμμένη εσύ τόσο καιρό. ..κορίτσι της τάξης και της ηθικής ...γελάνε και τα ψάρια μαζί σου 😁

      Διαγραφή
  32. Αν και στη δεύτερη συνεδρίαση δεν επιτευχθεί εκλογή ή η συνεδρίαση ματαιωθεί, επειδή δεν σχηματίστηκε α- παρτία, θεωρείται ότι εκλέγονται, ανάλογα με την περί- πτωση, πρόεδρος και γραμματέας, οι σύμβουλοι του επι- τυχόντος συνδυασμού που έλαβαν κατά σειρά τους πε- ρισσότερους σταυρούς προτίμησης, σύμφωνα με τη δι- καστική απόφαση που τους ανακήρυξε, και αντιπρόε- δρος ο σύμβουλος του πρώτου επιλαχόντος συνδυα- σμού της μειοψηφίας που έλαβε τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης, σύμφωνα με την ίδια δικαστική α- πόφαση, σύμφωνα με το άρ. 64 του νόμου του Καλλικράτη. Κατά τη συνεδρίαση για την εκλογή προεδρείου εφαρμόστηκε εγκύκλιος η οποία είναι σε αντίθεση με το νόμο!!! Μια μόνο ερώτηση για όποιον γνωρίζει : Ο νόμος υπερισχύει πάντα των εφαρμοστικών εγκυκλίων, ναι ή όχι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 12-8!!! 12-8!!! 12-8!!! Ωραίο σκορ!!! Τρέχεις μόνος σου και τερματίζεις δεύτερος, το άκρον-άωτον της γκαντεμιάς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. προεδραρα μου δεν σου φτενε ο πατσανταρας κι ο κεφαλας.εσυ εβγαλες τον χαζο του διστομου και τη τζακ ντανιελ αντιδημαρχους ,τους εδωσες τις αραχωβιτικες ψηφους κι αφου πηραν το μισθουλακο 2,5 χρονια γιατι γι αυτο μπηκαν ,σε πουλησαν .το ιδιο κι εσυ σταθα.μας κουβαλησες κατι περιθωριακους που ουτε μαννα τους δεν τους ηξερε και τωρα σε φτυνουν.αρα μην παραπονιεστε.υπαρχουν και χειροτερα.να στραφει εναντιον σας ο κοντος που τον κανατε δημαρχο.τοτε θα γελασει ο καθε πικραμενος.λουστη τε τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα χάλια της ομάδας του του παρνασσού τα έφερε και στο δήμο.Πρόεδρος εκεί πρόεδρος και στο δήμο.Που βλέπετε το παράξενο...

      Διαγραφή
  35. Δήμαρχος για τα μπάζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αχ ρε λαγουδάκι φουκαράς μια ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Και φουκαράς και λαγουλης και τελικά είσαι ο ηλίθιος πουλεγε ο χαρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσο βόιδι εισαι
      Είχα φτάσει στα όριά μου και ΔΕΝ ήμουν καθόλου τέλεια. Κοίταξα στον καθρέφτη, αυτόν που πάντα κοιτούσα κι αναρωτιόμουν ποιο ήταν αυτό το χοντρό τέρας, και αυτήν τη φορά αναρωτήθηκα: «Ποιο είναι αυτό το αδύνατο τέρας με τα τρομακτικά, βαθουλωμένα μάτια;».

      Διαγραφή
    2. μας εχεις πρήξει τα ουμπαλα

      Διαγραφή
  38. Όταν ένας πολιτικός άνδρας και μάλιστα Δήμαρχος, δεν μπορεί να κάνει αυτά που θέλει, είτε παλεύει για ένα χρονικό διάστημα για να τα καταφέρει, είτε δεν μπορεί και παραιτείται. Αυτό επιβάλλει ο ανδρισμός, η αξιοπρέπεια αλλά και η αγάπη για τον τόπο.
    Η πρώτη εκδοχή δηλαδή η παρέλευση του χρονικού διαστήματος έχει ήδη γίνει. Έχουν περάσει 2,5 χρόνια. Άρα απομένει η δεύτερη εκδοχή δηλ. η παραίτηση.
    Παραίτηση, Δήμαρχε, για να πάει μπροστά αυτός ο τόπος. Πρέπει να παραιτηθείς εδώ και τώρα.
    Ο τόπος δεν χρειάζεται περισσότερη διχόνοια και δηλητήριο στις σχέσεις των πολιτών μεταξύ τους, γράφοντας ανώνυμα σχόλια στα blogs, βρίζοντας και κρίνοντας δυσμενώς στα καφενεία και στις καφετέριες, τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς του Συμβούλους.
    Τώρα, άμεσα, φύγε για να σωθεί ό,τι μπορεί ακόμη να περισωθεί αλλά και να σταματήσει ο διασυρμός σου από το Γιανελιστάν και το σουλτάνο του, αλλά δυστυχώς και επίδοξο σουλτάνο του δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο αντιδήμαρχος κύριος Γουλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. απαλευτο το γενος των ηλιθιων ειδικα οταν γινονται πολλοι και πανε παρεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τα σκοτάδια της βλακείας απύθμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Θέλω απλώς να παρακαλέσω όποιον βλέπει τη ζωή του να καθορίζεται ΜΟΝΟ από θερμίδες και κιλά και θεωρεί ότι μπορεί να καλύπτει τα κενά του μόνο με το φαγητό ή τη λιμοκτονία, είτε εμφανίζει είτε όχι ακόμα όλα τα χαρακτηριστικά κάποιας διατροφικής διαταραχής, να μη χάσει άλλο χρόνο απ' τη ζωή του και να ζητήσει βοήθεια τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Θέλεις να μας δείξεις πόσο βόδι είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μην τρως. Μην τρως άλλο βόδι.
    Έχεις κάνει τον εαυτό σου σκουπιδοτενεκέ.
    Είσαι ένα ζώο παχύδερμο....απαίσια, φαρδιά γομάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κιλά τα χάνεις με τη δίαιτα....τα κόμπλεξ και τη μακακία με τίποτα!!!!!χα!χα!χα!!!!

      Διαγραφή
  45. Μας έχει πρήξει τα ούμπαλα με τις χαζομάρες που γράφεις συνέχεια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μας τα 'χεις κάνει αερόστατα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μας τα 'χεις κάνει νταούλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΤΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΑΙΟΥ - Η Μπαρόβια

    https://www.youtube.com/watch?v=dGl3kiLMTGM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Το κορίτσι του bar
    https://www.youtube.com/watch?v=kKTuSYEd4iE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Εάν αρχίσει το πρόσωπο του τέρατος να μη μας τρομάζει, πάει να πει ότι αρχίζουμε να του μοιάζουμε.

    Μάνος Χατζηδάκις

    Ακούτε μωρέ κάποιοι του δημοτικού συμβουλίου αλλλά και μερικοί συνδημότες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Κάποιοι άνθρωποι από τους διοικούντες το δήμο μας, η μειοψηφία των 8 έναντι των 12, αδυνατούν να συγχρονιστούν με τους ρυθμούς, τα ιδανικά και τους στόχους της κοινωνίας μας, όταν οι άλλοι τους αμφισβητούν, και τους απαξιώνουν.
    Ζουν στις παρυφές του νευρωτισμού, της κυκλοθυμίας, κατακλύζονται ανά πάσα στιγμή από τα δεδομένα δύο παράλληλων πραγματικοτήτων: της εσωτερικής με το υπερτροφικό υπερεγώ και τα ακόρεστα πάθη, με την αντινομία των θέλω και των πρέπει, με την καταδυνάστευση μιας εικόνας που πάση θυσία πρέπει να διαφυλαχθεί, ακόμη κι αν αυτό εγκλωβίσει τις πιο μύχιες επιθυμίες.
    Χρειάζονται χώρο μόνο για τον εαυτό τους, πληγώνονται εύκολα, αν ανοιχτούν, ηττώνται, αν επενδύσουν, προδίδονται, αν εμπιστευθούν.
    Αυτούς τους λατρεύεις ή τους εξορκίζεις, αλλά σίγουρα, αν συσχετισθείς μαζί τους, τείνουν να σου απορροφούν κάθε ικμάδα και ενέργεια και απαιτούν αυτό που και οι ίδιοι παρέχουν απλόχερα: φροντίδα, αποκλειστικότητα, σεβασμό, σε βαθμό ασφυκτικό.
    Αν έχετε μάθει να αντέχετε στους ριψοκίνδυνους εναγκαλισμούς και στις ανασφαλείς προσκολλήσεις τους, αφιερώστε τους χρόνο, προσοχή, θαυμασμό και ενδιαφέρον. Με εντιμότητα και εναργείς προσεγγίσεις. Προχωρώντας με τη διστακτικότητα του εξερευνητή.
    Αλλιώς το πιθανότερο είναι να συγκρουσθείτε ή να λυπηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ρε μεγάλε πρόεδρα πώς θα σταθείς από δω και πέρα στο συμβούλιο; Με ποια φάτσα θα μπεις στην αίθουσα και θα μας φοβερίζεις; Ακόμα και αυτή η jack σε εγκατέλειψε. Με τι μούτρα θα βγεις να επιβάλεις την ……. τάξη με 8 ψήφους και μάλιστα μετά από πραξικόπημα; Βέβαια θα μού πεις ότι σε ροχάλες είσαι συνηθισμένος, γιατί και στη δουλειά σου τα ίδια έκανες . Παλιότερα κάποιος σου έγραψε ότι από την περιοχή θα φύγεις με πίσσα και πούπουλα, καλά το πάς για κει σε βλέπω.
    Από τότε που εμφανίστηκες στην Αράχωβα έχεις κάνει τον κόσμο άνω κάτω. Βρίζεις ,εκβιάζεις, προσβάλεις, διορίζεις για να έχεις στρατό έμμισθο, λες ψέματα, ανακατεύεις τον κόσμο, κακολογείς γνωστούς και αγνώστους πίσω από την πλάτη τους, σπέρνεις το μίσος παντού και το χειρότερο όλων είσαι απών από τον τόπο. Μου κουβαλιέσαι εδώ τα σ/κ και μας το παίζεις αφεντικό, μας περνάς όλους για μοσχάρια και μας προγκάς σαν γίδια. Έρχεται η ώρα σου, γιατί όπως έστρωσες θα πλαγιάσεις.
    Βέβαια τώρα έχεις τον αριστερούλη λαγούλη μαζί σου οπότε μη φοβάσαι τίποτα αυτός θα σε κρύωει στο Στείρι σε καμιά σπηλιά, αυτός ξέρει δραγάτης είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Και επιτέλους σκασμός βολεμένα ουρανοκατέβατα συστημικά τσουτσέκια πολύ μιλήσατε. Στο εξής θα παίζουνε και σ' αυτό το θίασο μόνο φαντάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΖΟΣ ..για να επιβεβαιωθεις κανε το τεστ http://www.test-my-iq.com/el-gr/numeric/cece1d82d2/1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο Λαγος πραγματικα ειναι λαγος.
    Αλλαζει θεσης τοσο γρηγορα οσο κι ο λαγος.
    Μιλαμε για αντρα που μπορεις να βασιστης στα παντελονια που ΔΕΝ φοραει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Και ο λαγός λαγουλης όπως πάντα για να μην πάει για δουλειά ο παλιό κιφυνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Πόσο πιο κάτω είναι ο πάτος;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καλά αυτός ο πρόεδρος είναι ακόμα εκεί; πως και δεν πούλησε και τον κοντό ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αρχη της δεδηλωμενης και η "δεδηλωμενη" επιστοσυνη στη κυβερνηση γιαννελισταν...εκτος απο τα ψαρια γελανε και οι κοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καλά ρε κοντε τον Καποδίστρια πηγές και έκανες αντιδήμαρχο; αυτός ούτε για αντιδήμαρχος του βιολογικού δεν κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Παραιτηθηται κοπρόσκυλα του κερατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Λνάτσα με σταχτ στο δήμαρχο μειοψηφίας ......ουστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Πρωτα τα εβαλε με τον Λεοντιο και το επεξε ανεξαρτιτος
    Μετα τα εβαλε με τον Πατσανταρα και το επεξε ανεξαρτιτος
    Τωρα δεν το επερνε να το ξανακανη και αφου διελυσε τους ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και τους εκανε Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥ εγινε με παρανομη διαδικασια Προεδρος Δημοτικου Συμβουλιου χωρις να εχει τους ψηφους που προβλεπονται και ειναο Προεδρος του εαυτουτου με την ανοχη του ανδρικελου που το πεζει Δημαρχος για να διαλυσουν οτιβεχει απομηνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ξεχρεωθηκε ο συνδυασμός τον όλοι μαζί; όλα για το χρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. O Ερτογαν( κοινος Γιαννελισταν) διελυσε ολα τα σωματεια εργαζομενων στην caca cola διελυσε ολα τα εργοστασια της coca cola διελυσε τον Λεοντιο διελυσε τον Πατσανταρα διελυσε τον ΑΣΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟ διαλυη τον Δημο ΔΑΑ και ο κοντος που το παιζει Δημαρχος εκει ακομη με τον Ερτογαν
    Προσεχε δημαρχακο γιατι οταν ερθει η ωρα τις λογοδοσιας να ξερεις οτι το Γιαννελισταν θα το εχεις απεναντι.
    ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. το σαββατο για προβατινα στο στειρι... κερναει ο λαγος (με λεφτα του προεδρου;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. οσα και να γραψεις ξεπεσμενε οικονομολογε με τον χοντρο τον φιλο σου αλλα 7,5 χρονια γεωργακο θα φας και οπως ειπες τωρα αρχιζει ο πολεμος.οι μηνυσεις που στησαν αυτοι που λεγες αρρωστους ψυχικα και τωρα τους γλυφεις δεν θα ναι τιποτα μπροστα σε αυτες που θα σκασουν απο την αλλη πλευρα.λαμογιααααααααααααααα χασατε το φαι και ουρλιαζετε λαμογιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και σε οποιον δεν αρεσουμε να παει να..χαιδευτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ρε ουστ ρεμάλια Τι είναι αυτά τα αίσχη ....τι ανωμαλια ειναι αυτή που σας δερνει και καθεστε και γραφεται ανωνυμα όλα αυτά
    ΡΕ ΑΠΟΒΡΆΣΜΑΤ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΣΕ ΤΟ ΚΥΜΑ..ΛΥΓΔΙΆΡΗΔΕΣ που ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ...ολο το ιδιο και το ιδιο...ΒΑΡΕΤΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Τελευταία, παρατηρώ διαρκώς ανθρώπους που έχουν περάσει στη μέση ηλικία να φέρονται εντελώς ανακόλουθα με τις αστικές καταβολές τους και τις προδιαγραφές του κοινωνικού ρόλου τους. Χαριεντίζονται με την αναίδεια ενός πλουσιόπαιδου και την αδιαφορία ενός χρόνιου χασικλή. Άνθρωποι που προορίζονταν να χτίσουν τη χώρα του μέλλοντος, που είχαν προνομιακό σημείο εκκίνησης, δεν μπορούν να διαφυλάξουν έστω την αξιοπρέπειά τους ΚΑΙ παράγουν μιζέρια και όχι αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Τα φίδια όσο και να θέλουν να σηκωθούν , μια ζωή θα σέρνονται....

    Γιατί δεν σχολιάζεται βρε κοτούλες και στο Facebook, έχετε πέσει κλώσες;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ♥Τίποτα δεν γίνεται τυχαία...ούτε τα άσχημα ούτε τα ωραία....!!!!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ♥♥Ευτυχία είναι να υποδέχεσαι την κάθε μέρα με θετική ενέργεια...Όμορφη μέρα....!!!♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ♥Θέλεις να ευτυχήσεις?? Κάνε αυτό που φοβάσαι...Όμορφη μέρα..!!!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ♥Η ζωή είναι σαν ηχώ...ότι δίνουμε επιστρέφει πίσω σε εμάς...!!!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ♥Η ζωή είναι ωραία....αρκεί να μην την παίρνεις πολύ στα σοβαρά....Καλημέραα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ♥ Μεγάλο σχολείο η ζωή τελικά....κάθε μέρα σου διδάσκει και κάτι....♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Η εβδομάδα που ξεκίνησε μπορεί να διεκδικήσει ένα βραβείο ελαφρότητας και μπαρουφολογίας...

    http://www.oneman.gr/keimena/diabasma/teamwork/article3808000.ece/BINARY/w620/wallpaper-les-dalton-the-daltons-1-cartoons.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. «Αδέρφια, ζείτε εσείς μας οδηγείτε».

    http://1.bp.blogspot.com/-yYTu5Dwnj7w/V6MMgyC0MqI/AAAAAAAACC0/jZB3xxnbVykYMnTB-99UA2FE0Pf75v-bQCK4B/s1600/Scan02s.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Λαγουλη ποσά σουτιέν έχεις κάψει στο Σύνταγμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. κοκοκό, κο κο κό ,οι ανώνυμες κοτούλες που γράφουν στο ανώνυμο μπλόγκ

    ΚΟΤΕΣ με πέταλα είσαστε, χα χαχαχαχι ανώμαλοι της διαδικτύου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πετάξου μέχρι τη γωνία να δεις αν έρχομαι....ψυχακια έ ψυχακια

      Διαγραφή
  81. Ρε κλαψομ...ι λαγε που πηγες μπαλετο και εναθες αυτες τις κολοτουμπες; στην σχολή του αγγελοπουλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Σκατά εδώ, σκατά εκεί, σκατά κι ο κόσμος όλος
    κι απ’ τα πολλά πια τα σκατά μου πιάστηκε κι ο κώλος.
    Έρχεται ο ένας ο σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,
    σαν φύγει όμως βλέπουμε πως αποσκατωθήκαμε.
    Γεώργιος Σουρής, 1853-1919, Έλληνας σατιρικός ποιητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ορίστηκε αντιδήμαρχος ο Βαλαούρας Νικόλαος, με αντιμισθία και του μεταβιβάζονται καθ’ ύλην οι παρακάτω αρμοδιότητες:
    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ

    Εδώ γελάει κάθε πικραμένος!!!!!! Ά ρε κατακαημενη ΔΑΑ τι σου μελε να πάθεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι....Αν ειχε συνεχίσει ΜΙΧΟΣ, η Αντίκυρα θα ήταν ένα απέραντο εργοτάξιο!!!!
      Γελάτε λαβράκια χοχοχοχοχοχιχικοκοκοχιχιχι

      Διαγραφή
    2. ������������������������������������

      Διαγραφή
  84. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ∆ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ 4 ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
    Από την πρώτη µέρα που αναλάβαµε τον ∆ήµο και αρχίσαµε να ασχολούµαστε µε τις οικονοµικές εκκρεµότητες, δεχθήκαµε πολύ βρώµικο πόλεµο από οργανωµένα συµφέροντα που θίχτηκαν. Παρ’όλα αυτά δεν σκύψαµε το κεφάλι και προχωρήσαµε πιστεύοντας ακράδαντα ότι έχουµε και γερό στοµάχι και θέληση να τα αντέξουµε όλα αυτά και να δικαιώσουµε όλους εσάς που κόντρα στα προγνωστικά 3 χρόνια πριν µας δώσατε το τιµόνι του ∆ήµου .
    Γιανέλο ή μπερδεύεις τις θητείες σου ή αυτή τη παράγραφο στην έδωσε ο Πατσαντάρας γιατί αυτά έγιναν σε εκείνη τη θητεία σας, πολεμήσατε όλα τα λαμόγια, πολεμηθήκατε και χάσατε.
    Αλλά πάντα μπερδεμένος ήσουνα, σκοπιματατζής και δολοπλόκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο μυρίζει άσχημα
      Για αυτό το λόγο η σελίδα αυτή μόλις κέρδισε ένα αρωματικό χώρου.
      http://www.gelame.gr/wp-content/uploads/2010/01/fat_ass.jpg

      Διαγραφή
  85. Ο Γιαννέλος θα κάνει πράξει(γ@@@@ει) αυτό που είπε για τους αραχωβίτες συμβούλους της αντιπολίτευσης την 25 Μαρτίου με μουσική του τσαλίκη. Η είσοδος δωρεάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Η φιλιπηνεζα του γιανελλου για μια ακομα φορα απέδειξε ποσο λιγος είναι για το διστομο .Ούτε για τα σκυλιά δεν κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Λάγε τη καράφλα από το στήσιμο στο τειχο την έκανες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ο Αλμπάνης Όνομα και πράγμα έπιασε στο στόματου τον πατσανταρα .Δεν γελάτε βελανίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ρε Δημάκα, άσε τα σάπια και πες μας τι θες από μας; Μήπως γουστάρεις να μας το παίξεις και υποψήφιος Δήμαρχος; Εδώ είμαστε εμείς και οι ντομάτες, όσο περνάει ο καιρός γίνονται φθηνότερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή