Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Ψυχή βαθιά!

                                         
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjv4AkSviLDiqbX2_6w3lD_1GRUD5XUqfGaZVSLB8KUbXdMatfFaxXHdOugcd0eC1Y7ze211zWHeZV6kfYZLeCupvSzWXCUpqHgaP5v3EHuR12iyIxCkhSfW-1gQon1z5wXAzwffpGNKgY/s1600/fog-235x150.jpg

«Ἀπολείπειν ὁ Θεός Ἀντώνιον» έγραφε ο Καβάφης. Αλλά μιας και από καιρό πια (και μακάρι) αυτή η εξέλιξη μοιάζει περίπου βέβαιη, ας σταθούμε στα επόμενα λόγια του μεγάλου Αλεξανδρινού:

«Οι άνθρωποι γνωρίζουν τα γινόμενα.
Τα μέλλοντα γνωρίζουν οι θεοί,
πλήρεις και μόνοι κάτοχοι πάντων των φώτων.
Εκ των μελλόντων οι σοφοί τα προσερχόμενα
αντιλαμβάνονται.
Η ακοή αυτών κάποτε εν ώραις σοβαρών σπουδών
ταράττεται. Η μυστική βοή
τους έρχεται των πλησιαζόντων γεγονότων.
Και την προσέχουν ευλαβείς. Ενώ εις την οδόν
έξω, ουδέν ακούουν οι λαοί». 

«Σοφοί δε προσιόντων», λοιπόν.

Ελλείψει «θεών», δανεισμένοι το κομμάτι από την καλλιτεχνική σοφία των Active Member που επιμένουν ότι «Έτσι κι αλλιώς θα ‘χουμε ντράβαλα», με ψηλά το κεφάλι την Κυριακή και με απόλυτη συναίσθηση ότι θα ακολουθήσει η Δευτέρα, λέμε: Ούτε βήμα πίσω!

Καλό βόλι!
Και ψυχή βαθιά!

από το «enikos.gr»


27 σχόλια:

  1. Λένε ότι οι λαοί έχουν για εκπροσώπους τους αυτούς που τους αξίζουν . Εμείς, στην περιοχή μας, έχουμε πλέον για εκπρόσωπό μας τον καλύτερό μας . Συγχαρητήρια κ. Σταθά για την εκλογή σας αλλά και ένα μεγάλο μπράβο! σε αυτούς που σας επέλεξαν. Φαίνετε ότι ήσαστε ο Καλύτερος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε πατριώτες γιατί έχουμε καταντήσει έτσι; Στην περιοχή της Ελλάδας που έγινε ένα από τα μεγαλύτερα ειδεχθή εγκλήματα των ναζί, η Χρυσή Αυγή πήρε 320 ψήφους; 92 στο Δίστομο, 82 στην Αντίκυρα και 146 στην Αράχωβα; ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΝΤΡΟΠΗ. Στ’ Ανώγια δεν πήραν ούτε έναν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΟΣΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ΄? Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 'ΣΥΡΙΖΑ' ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΘΑ? ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΤΟΝ΄΄ ΝΤΟΡΑΚΙΑ΄΄? Ε ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΑΣΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OTI KANEI H ΓΙΔΑ ΣΤΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΓΙΔΑΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ κ. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ....ΣΟΦΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ !!! ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ... ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΙΠΝΗΣΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ” Νομίζω ότι η πολιτεία παρέχει περισσότερες ωφέλειες στους ιδιώτες, όταν στο σύνολό της βρίσκεται σε ακμή, παρά όταν ευτυχεί σ΄ αυτή ο κάθε πολίτης ατομικά, αλλά στο σύνολό της η ίδια δυστυχεί. Γιατί, όσο καλά κι αν βαδίζουν οι ατομικές υποθέσεις ενός ανθρώπου, χάνεται κι αυτός μαζί της, ενώ, αν δυστυχεί σε πατρίδα που ευημερεί, έχει πολλές ελπίδες να σωθεί.”
    Θουκυδίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριε ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ καθως τυνχανετε χειμερινος κολυμβητης δεν πεταγεσε μεχρι τον Αγιο Ισιδωρο για ενα κρυο μπανακι να συνελθης.Και πουσε μην πληρωσεις τιποτα ειναι προσφωρα των Αντικυρεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στο δήμο μας θρίαμβος του ΓΙΆΝΝΗ ΣΤΑΘΑ αρα εκει κατω στη παραλία όσο γράφετε τόσο πιό πολύ πονάτε.ε'ιδα το λάιβ δημοτικό συμβούλιο χθές.άνοστο ούτε ένας τσακωμός.δήμαρχε άστο δεν τό χεις .μια φορά πήγες να μιλήσεις και 'εχασε δέκα χρόνια ζωη΄ς ο πρόεδρος κι ο αραχωβίτης αντιδήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. «……………………..ήρθε μόλις εχθές και η σύμβαση του Αλουμινίου για τον καθαρισμό του πρασίνου στην παραλία, που ενώ στην αρχή είχε σταλθεί από το Αλουμίνιο μία σύμβαση με πολύ κακούς όρους για το Δήμο, μετά από συντονισμένες ενέργειες και δυναμική επέμβαση του Δημάρχου, άλλαξε η σύμβαση που μας είχαν στείλει και όχι μόνο διορθώθηκαν οι όροι της σύμβασης αλλά αυξήθηκε και το χρηματικό ποσό της σύμβασης, κάτι που δεν είχε γίνει τα τελευταία χρόνια».
    Κ. Αλμπάνη τα πιο πάνω τα γράφατε στο F/B στις 17 Ιανουαρίου 10:29 μ.μ. Χθες το βράδυ στο ΔΣ παραδεχτήκατε ότι η σύμβαση που υπογράφτηκε με το Αλουμίνιο είναι ακριβώς η ίδια με την προηγούμενη. Θα θέλαμε μια εξήγηση. Θέλω να πιστεύω ότι κάνατε λάθος , αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο , οφείλετε να ζητήσετε συγνώμη για την παραπληροφόρηση , αν όχι να μας πληροφορήσετε τι συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο-Η ΣΜΕΡΝΑ ΛΕΕΙ....Συνδημοτισες-τες γεια σας. Τα νεοτερα εινε.Ο μεγαλος χαμος γινετε στην ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ του Δημου ΔΑΑ. Τα μελοι του Διοικητικου Συμβουλιου εχουν λαβει επιστολη-ες απο τον Διευθηνον Συμβουλο της εταιριας που καταγγελη μεθοδευσεις παραγοντων εντος και εκτος ΣυμβουλιουΟ Προεδρος προσπαθη να καλειψη το προβλημα.Ο Αντιδημαρχος Αραχωβας προσπαθει να πειση τους παντες οτι δεν ξερει τιποτα ενω εκεινος ειναι πισω απο ολα. Οι αποφασεις λαμβανοντε στο γραφειο του Δημου απο τους Αντιδημαρχους και τον Δημοτικο Συμβουλο Αντικυρας τον Νικολακη που εχει τον πρωτο λογο σε ολα τα ζητηματα και οχι η ΤΥΠΗΣ ΑΝ'ΤΑΥΤΟΥΟι επιστολες διερευσαν μεγαλη η αναστατοση Τωρα προσπαθουν να΄΄ΠΑΡΕΤΗΣΟΥΝ΄΄τον Διευθηνον Συμβουλο που οι ιδιοι τοποθετησαν πριν λιγους [3-4]μηνες .Ο Δημαρχος σφυριζη κλεφτικα. Τα ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ πανιγυριζουν για της εθνικες εκλογες και δεν ασχολουνται με τον Διευθηνον που ειναι και δικος τους.η Αντιπολιτευση σε σταθερη πορεια δηλ.οι Αραχωβιτες με την Αραχωβα και οι υπολοιποι προσπαθουν να βρουν ακρη γιατι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ενω καποιοι της πλειοψηφιας συμφωνουν με καποιες απο τις προτασεις τους δεν τις ψηφηζουν ποτε.Το θεμα με τους ΕΚΠΤΟΤΟΥΣ[αρθρα 14-15 του Καλλικρατη] δεν εχει τελειωση αλλα δεν ξερω που βρισκεται .ΣτοΔημοτικοΣχολειο της Αραχωβας ο εργολαβος εχει πληρωθη απο τον Δημο για εργασιες που δεν εγιναν ποτε .Εχει γινη καταγγελια σε συμβουλο της αντιπολητευσης αλλα μαλλον και αυτος θελει να καληψει τον εργολαβο που ειναι σημερα στο Δημοτικο Συμβουλιο η τους προιγουμενους.Παραμενουν ανοιχτα τα θεματα του ΠΑΡΚΙΝΚ-ΠΑΡΕΠΙΔΗΜΟΥΝΤΩΝ-κλπ Προσπαθησα Συνδημοτες να κανω μια ανασκοπηση για να σας κρατω ενημερους .Να εισται σιγουροι για οτι σας λεω γιατι οπως σας εχω ξαναπει ειναι διασταυρωμενα περισσοτερο απο δυο[2] πηγες.ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΝΕΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΘΗ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΝΙΠΑΡΚΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προεδρε ο ρουμενιγκε ηταν μεγαλος τριπλερ αλλα σε βλεπω να του μοιαζεις,τρια αγκαθια προχθες οπως σωστα λεει η σμερνα,η επιστολη του συντροφου σας της μονομετοχικης,η γκαφα του δημαρχου να κανει αλλη προταση απο του αντιδημαρχου για τα σκουπιδια και το παρκινγκ.τα δυο εξαφανιστηκαν ως μαγειας και η γκαφα σβηστηκε με μια ψηφοφορια που δεν ψηφισε κανεις..ταχυδακτυλουργος ασε που τη γκαφα ολκης του αντιδημαρχου αραχωβας γοια παραπανω λεφτα του αλουμινιου την περασε οταν ρωτησε ο μιχος ως τυποραφικο λαθος μαιτρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσωτερική πληροφόρηση.31 Ιανουαρίου 2015 στις 1:44 π.μ.

    Το τέλος Παρεπιδημούντων είναι υποχρεωμένοι να το πληρώνουν όλοι αυτοί που διατηρούν καταλύματα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ στον οποίο είναι υποχρεωμένοι να τα αποδίδουν κάθε τρίμηνο. Κακώς τα παρακρατούν και τα εκμεταλλεύονται άτοκα. Δεν είναι δυνατόν να μας λένε ότι δεν έχουν λεφτά για τις λακκούβες και να μην κάνουν τίποτα για να εισπράξουν αυτά . Πολλοί ξενοδόχοι σήμερα είναι στη διοίκηση του Δήμου και χρωστάνε αυτό το τέλος από το 2009 μέχρι σήμερα. Πριν το 2009 αυτό το εισπρακτικό τέλος ήταν 2,5%. Μέχρι και το 2008 αυτά τα χρήματα έχουν βεβαιωθεί από την προηγούμενη διοίκηση για όλους στην Εφορία Λιβαδειάς . Για τα έτη 2009 -2014 η σημερινή διοίκηση οφείλει να κάνει το ίδιο να τα βεβαιώσει δηλαδή στην Εφορία. Μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. Είναι υποχρεωμένοι να μας απαντήσουν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ και να μας πουν ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΑΩΝ ΤΟΥ 2009. Η Νέμεση πιο πάνω έχει δίκιο. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΣ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προς τον ΔΑΑ 9΄'+47 Αν το ΔΑΑ συμενει.... που συμενειΔημοτικο Διαμερισμα Αραχωβας να σου θυμησω ΠΡΟΕΔΡΕ ο τρελος χαμος εγινε οτανζητηθηκε να γινη ελενχοςστην ΑΜΑΡΤΟΛΗ εταιρια της Αραχωβας.Στις αλλες εταιριες εγινε με τα γνωστα αποτελεσματα.Οσο για ναστειλετε την ΠΑΡΑΛΙΑ-ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΕΝΟΗΣ στην Δεσφινα για ναΗΣΥΧΑΣΕΤΑΙ οπως λες μαλλον δεν σε τιμα .Μεχρι προτινος σας εφταιγε το Διστομο τωρα φται η παραθαλασια αμαρτια ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ-ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ....ΡΩΤΗΣΤΕ ΩΜΟΣ ΠΡΙΝ ΑΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ.- Τσοπανε μην το κοψεις οπως καποια αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για καλλυτερη ενημερωση ολων καλω ολους να στελνουν τα μυνηματα στο ΛΑΥΡΑΚΙ και στον ΤΣΟΠΑΝΟ γιατι καποιες φορες δεν βλεπουν την δημοσιοτητα ταπαντα.ΛΟΙΠΟΝ εχω να συμπληροσω τον ΓΑΡΓΑΡΑ οτι κανουν ΓΑΡΓΑΡΑ για το Παρκινκ ΓΑΡΓΑΡΑ για την εγγυητικη του Παρκινκ 4ολοκληρους μηνες ΓΑΡΓΑΡΑ να απαντησουν σε ερωτησεις συμβουλων καιΑΝΤΙ να ΑΠΟΔΟΣΟΥΝ στονΔΗΜΟ χρηματα που δεν ειναι ΔΙΚΑΤΟΥΣ αλλα τα ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ καποια χρονια [ευτυχως που φροντησαν καποιοι αλλοι να μην ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ] στηριξαν την αθωοτητατους σε β.δ. του 1958 και ν.δ.1969 ΔΗΛ.οι μεγαλοι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ στηριχτικαν στους βασιλιαδες και στους δικτακτορες και την κανουν ΓΑΡΓΑΡΑ οταν συμβουλοι τις πλειοψηφιας διαφονουν με τις εισηγησεις ο Αντιδημαρχος Αραχωβας φροντιζει να τους θυμιζει οτι πρεπει να κανουν ΓΑΡΓΑΡΑ για εργα που δεν εγιναν αλλα πληρωθηκαν οπως λεει Ο/Η ΣΜΕΡΝΑ ΓΑΡΓΑΡΑ για την συνεργασια με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΑΡΓΑΡΑ και ειμασται ακομα στον πεμπτο [5 ] μηνα Μεγαλε δημοκρατη Προεδρε και Αντιδημαρχε τω ν ΠΑΝΤΩΝ Οσο για της κουκουλες καλα εινε να μην ξαναμιλησεται γι'αυτες γιατι 4 χρονια τωρα μας τρελανατε στην ΕΠΩΝΥΜΙΑ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συνδημοτη ανωνυμε των 5+37 σε παρακαλω μην επιμενης να παει η Αραχωβα στον Δημο Δελφων.Τι θα γινουμε χωρις Αραχωβα θα φτωχεινουμε χωρις πρωτευουσα χωρις ΗΓΕΤΕΣ που η διαφανια τους περισευει δεν θα εχουμε λογω υπαρξεις χωρις αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημέρα στην πρωτευουσα ΑΡΑΧΩΒΑ. Ρωτήστε η κλειστε ραντεβου με την ΠΥΘΕΙΑ για να παρετε χρισμο να δειτε με ποιους τακιμιαζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ουρέ που παμ’ ουρέ; Φύβγαμ’ απ’ τ’ς Πατσανταρέους κι πέσαμ’ σ’ αυνούς που είν’ χειρότερ’. Τουλάϊστου κείν’(οι) ήταν χουρτάτ’ κι δεν αρπάζαν, ινώ τούτ’ είνι νηστκοί. Άι μ’ φαίνετ’ θα τα φάν’ ούλα, δε θ’ αφήσνι τίπτα. Κείνου το κατσαμπίν(ι) είνι ντιπ κτό. Περβατάει στ’ν αγουρά κουρδουτός , αλλά του μνυαλό τ΄αφήν(ει) στου σπίτ’ . Αμ κι ου Αλμπάν’ς πάει κατά τα πλάγια. Για , κι κείνους ου Πρόεδρους , αυτός ντε που είνι με ούλες τ’ς κυβιρνήσεις , ήφιρ λέει κ(ι)νούς π’δέρνε για να μας φλάνε. Ρε τουν κιαρατά ,ουρέ πως τα καρταφέρν(ει) να είνι ουλούθι μπρουσά κι απου πίσου; Αμ κι αυτοί π’ τ’ς λένε σιριζέους δε ρουτάγαν; Αλλά θα μου ηπείς ου όμοιους τουν ….όμοιου κ’ η κουπριγιά στα λάχανα. Αμ’ άιντι τραβάτε για τουν Παρνασσό να γλυτώσουμ.
    Τέρα ρε κιαρατά τσουπανόβρακου μη του κόψεις κι δε του βάν(ει)ς δε θα ματα σι πάρου στου λάκου τ’ Αγιουργιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χτες βραδυ 2-2-2015 με πρωτοβουλια του τοπικου συμβουλιου. Αντικυρας εγινε συγκεντροση-συζητηση γιαενα τοπικο θεμα.Απο πλευρας Δημου ηταν 3 Αντιδημαρχοι [Τρομπουκι-Αλμπανης-Λαγος]εκ των οποιων και η αναπληρωτης του Δημαρχου[Τρομπουκι] οΠροεδρος[Ταμπιτσικας] 1 μελος[Σωτηριου Π] του τοπικου της Αντικυρας 4 Δημοτικοι Συμβουλοι[Βαλαουρας-Ζακας-Μιχος-Γαλανης] .Κατα την διαρκια της συζητησης μπηκαν ερωτηματα και εκεινος που εδοσε απαντησεις γιατι οπως ισχυρηστηκαι τον πηρε οΔημαρχος και επισκευθηκαν μαζι τις υπηρεσιες ηταν ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ο γνωστος παραγωντας της Αντικυρας ο Σωτηριου Γιαννης.Το ερωτημα εινε αν ο Σωτηριου ΚΑΠΕΛΩΣΕ κατα την προσφυλιτου συνηθεια την συγκεντρωση η αν ο Δημαρχος προσπαθησε να καλυψη την ειδη διαπιστομενη ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ και κανει χρηση συμβουλων που εχουν στο παρελθον απορυφη? Προεδρε τι εχεις να μας πεις για ολα αυτα? Μην μας πεις μονο....ξερετε....χμ....για το καλο του Δημου.....κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. χτες στην συγκεντροση στην Αντικυρα μαθαμε και κατι καινουριο Οι κυριοι Μαργαριτης Δ [καστελο] Κοσκινας Γ[δασκαλος] Σισσος Ι. και καμια δεκαρια ακομη οτι δεν ειναι Αντικυραιοι αλλα ΞΕΝΟΙ που μενουν στην Αντικυρα Ολα αυτα δια στοματος κυριας Χριστοφορου-Σωτηριου Καλλιοπης η οποια ομως δεν μας ειπε ποσες ΓΕΝΙΕΣ πισω ειναι ΑΝΤΙΚΥΡΕΑ Εδω λοιπον ταιριαζει το ΠΑΣ ΜΗ 'ΑΝΤΙΚΥΡΕΩΣ ' ΒΑΡΒΑΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ανώνυμε βλάχο απο τη παραλία κεί που χεσ ο πρόεδρους φύτρωσες σύ. ένας απ αυνούς που φερ ο πρόεδρος να φλαν κι οχι να δερνε κάτι κουπρίτες σαν εσένα..μην το κόψεις ψάρακα.ιδιο μ αυτό που γράψαν ειν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε προυιδράκου μη ν’ ανπατάς κι πάθ’ς τίπτα, μην αρπάζις ντέ κι χαλάς η επιδερμίδας, δε σ΄είπαμ’ κι σικιουριτά όπως σι λένε στ’ Σανονίκ(η), εικί ντέ π’ τ΄ς κουρόϊδεψες κι τ’ ς πούλ(ι)σες κλίνουντας του μαγαζί τ’ς. Ξέρς τίπτα για τ΄ς οικουγένιες που είνι στου δρόμου κι δεν έχνει να φάνε; Τ΄ν΄ αλήθεια λέου κι άμα είμι κι βλαχάκους δε λέου, πράματα βουσκάου ,κουπριγιές αναδέβου, τ΄δλειά μ΄κάνου του ψουμί’ βγένου για να τρανέψου τα πιδιάμ. Αμα όμους μι λές κουπρίτ, βζώνου κι θα σου ειπώ ότι κι γώ γιός τσουπανουαργάτ’ είμι κι του πινεύουμ’ κι δε ντρέπουμ’ να του ειπώ όπως εισί, καλύτιρα όμως να ανακατεύου κουπριγές για να ζώ, παρα να ανακατεύου ανθρώπ΄ς για να κουνουμίσου . Τέρα όμους να σου ειπώ, άμα μάτα χέσεις προιδράκου έχει του νούς που τα τνά(ζ)ις, γιατί άμα βγούνε κι άλλοι σα γκι μένα πας χαϊμένους, σι λέπου να σ’ δένε οι αραχουβίτις, όπους κάμαν’ οι διστουμίτις π’ πήρις δυό ψίφς, ντινικέ στου΄ νούρλου κι να σ’ απουλάνε τουν ανίφουρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ποιός κατςικοπόδαρος έκανε ποδαρικό ρε παιδιά στην Τ.Κ. Αντίκυρας φέτος? Τρεις υπάλληλοι στο Νοσοκομείο, μια βδομάδα σχεδόν χωρίς νερό(συνεχείς διακοπές λόγω βλαβών στο δίκτυο), σήμερα έσπασε και ο αγωγός λυμάτων, πάνω από τρεις μέρες χωρίς κινητή τηλεφωνία(wind), προβλήματα με την τηλεόραση..... και είμαστε στην αρχή του δεύτερου μήνα.....ο Θεός να βάλει το χέρι του.....όσο για τους Αντικυραίους.....Υπομονή, τα πρώτα 5 χρόνια είναι δύσκολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αντικυραίε, τα είπες όλα! Όςο για τους Αντικυραίους, κάποτε μια ψυχή έλεγε ¨και πούσαι encore¨ ....... Πραγματικά έχουν να δούνε τα μάτια μας πολλά ακόμα...".........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έχω μια απορία, μπορεί να μου τη λύσει κάποιος από την ανώνυμη του Δήμου? Πότε έγινε διαγωνισμός για την ανάθεση του συμβολαίου του πρασίνου στα Άσπρα σε εργολάβο και δεν το πήρε κανένας χαμπάρι? Τί μας έλεγαν προεκλογικά οι ¨όλοι μαζί¨? Πού πήγε η διαφάνεια κε Δήμαρχε, κε Πρόεδρε, κε Αλμπάνη? Περιμένω πειστικές απαντήσεις, άλλωστε τώρα ανοίγει το θέμα.....έχουμε ακόμη ψωμί που λένε......
    *και μήν μας πει κανένας σας ότι αυτή η λύση είναι πρόσκαιρη, γιατί έχουμε πάψει προ πολλούς να τρώμε κουτόχορτο......και το βασικότερο, η μνήμη μας δεν είναι χρυσόψαρου....θα μας βρείτε μπροστά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο γίγαντας ο παλιομηλιάς έγινε εργολάβος του πρασίνου ... Βρέ δεν γελάτε κνέλια που λέν κι οι Διστομίτες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 5 απευθείας αναθέσεις σε 1 μηνα στον δαα. Στήριξε ανοιχτά καποιον στις εκλογες και θα γίνεις και εσυ εργολαβος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή