Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Γερμανική επίθεση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας!

του Γιώργου Δελαστίκ

Δεν πάει να είναι δεξιός ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος - δηλαδή ομοϊδεάτης της καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ και του υπουργού της επί των Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε; Και μόνο το γεγονός ότι εξελέγη αρχηγός του ελληνικού κράτους με πρόταση του αριστερού πρωθυπουργού της χώρας, αρκεί για να τον κατηγορήσουν ανοιχτά οι Γερμανοί για αντιγερμανισμό. «Πολλές φορές μπορεί να απορεί κάποιος γιατί ο αρχηγός της ελληνικής κυβέρνησης Αλέξης Τσίπρας έβαλε τον ΣΥΡΙΖΑ του να εκλέξει Πρόεδρο του κράτους ακριβώς έναν συντηρητικό» αρχίζει ένα άρθρο της η «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε», η γνωστή πλέον σε όλους τους Έλληνες εφημερίδα της γερμανικής ελίτ. «Η αιτία είναι απλή» συνεχίζει ο αρθρογράφος και εξηγεί: «Ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει την τάση να καθιστά τη Γερμανία υπεύθυνη για όλα τα κακά της Ελλάδας και της Ευρώπης. Δεν τον ξεπερνά κανείς από όσους ανήκουν στο πολιτικό προσωπικό της Αθήνας»!

Ο Μίκαελ Μάρτενς, ανταποκριτής της «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε» στη χώρα μας και ....
πραγματικά ο Γερμανός δημοσιογράφος με την κατά πολύ υπέρτερη γνώση της ελληνικής πολιτικής κατάστασης από όλους τους ομοεθνείς συναδέλφους του, συνεχίζει ακάθεκτος: «Αυτό τον καθιστά, συντηρητικό-ξεσυντηρητικό, αποδεκτό ακόμη και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι τώρα η στάση του Παυλόπουλου ελάχιστη εντύπωση προκαλούσε, επειδή πρώτον, τελευταία, δεν ανήκει πλέον στην πρώτη γαρνιτούρα της αθηναϊκής πολιτικής και δεύτερον αυτός ο πολιτικός ντύνει ακόμη και τους πιο κακόβουλους ισχυρισμούς με το ένδυμα ψυχρής διανοητικότητας, γι' αυτό και δεν προσφέρονται για κουρελότιτλους». Ο Μάρτενς εννοεί εδώ ότι έτσι που τα λέει ο Παυλόπουλος δεν μπορεί η «Μπιλντ», αυτό το... αγλάισμα της γερμανικής δημοσιογραφίας, να βγάλει ανθελληνικούς τίτλους!

Ο Μάρτενς είχε δυστυχώς την ατυχία το άρθρο του να δημοσιευθεί ακριβώς την ημέρα που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος βρισκόταν στην Κύπρο και έκανε μια διά της δήθεν αρνήσεως περιγραφή της εξωτερικής πολιτικής της Γερμανίας στην Ευρώπη. Δεν θα ήθελα να σκεφθώ, είπε ο Ελληνας Πρόεδρος, ότι «μπορεί η πλειοψηφία τουλάχιστον του γερμανικού πολιτικού συστήματος να θεωρεί ότι είναι δυνατόν να υπάρξει η Ευρωπαϊκή Ένωση ως μια γερμανική Ευρώπη». Δεν τολμώ να σκεφθώ καν, συνέχισε ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ότι «οποιοσδήποτε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης -αυτής της ΕΕ που δημιουργήθηκε με όλα εκείνα τα οράματα, τα οποία ξέρουμε τι ήθελαν να αποφύγουν αμέσως μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο- σκέπτεται, όση ισχύ μπορεί και να έχει, με όρους εκβιασμών».

Σιγά μην υπάρχει άλλη γερμανική πολιτική, διαφορετική από εκείνη των ανελέητων εκβιασμών και της ισχύος! Αποκλειστικά και μόνο αυτή μπορούν να καταλάβουν και να ασκήσουν οι Γερμανοί! Φυσικά είναι αδύνατον να υπάρχει στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης άρθρο ή εκπομπή εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης το οποίο να μην αφιερώνει μερικές γραμμές εναντίον των ΑΝΕΛ. Η «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε» δεν ξεφεύγει από αυτό τον κανόνα, αποδεικνύοντας εμπράκτως πόσο πολύ ενοχλεί τη γερμανική ελίτ το γεγονός της συμμετοχής τους στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι εξόφθαλμο ότι δεν αριστερή. Είναι στο αστικό πλαίσιο, αλλά είναι αντιμνημονιακή - δηλαδή κατ' ουσία αντιγερμανική και ως εκ τούτου συνιστά παράδειγμα για όλα τα αντιγερμανικά κόμματα της Ευρώπης, ανεξαρτήτως αν αυτά είναι δεξιά, αριστερά ή κεντρώα. «Ενώ ο δεξιός λαϊκιστής υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος εκπροσωπεί τον φτηνό τύπο του ''ξυλοδαρμού'' των Γερμανών, ο Παυλόπουλος καλλιεργεί έναν αντιγερμανισμό των σαλονιών δοκιμιακού επιπέδου σε ακαδημαϊκά περιοδικά.

Ως παράδειγμα επίδειξης μπορεί να θεωρηθεί άρθρο (σ.σ. του Προκόπη Παυλόπουλου) στο εβδομαδιαίο περιοδικό ''Επίκαιρα'', που ασχολείται με την κρίση του ευρώ. Το άρθρο αυτό φαινομενικά βαδίζει πιο κομψά από τις χοντροκομμένες γελοιογραφίες του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ή της Ανγκελα Μέρκελ με στολές των Ες Ες, χρησιμοποιούν όμως το ίδιο συρτάρι» ισχυρίζεται ο Γερμανός αρθρογράφος. Με εντυπωσιακό μίσος καταφέρεται εναντίον του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας: «Είναι ένας αντιπρόσωπος εκείνης της ελίτ, η οποία πρώτα οδήγησαν τη χώρα τους στον τοίχο και στη συνέχεια κατηγορούν άλλους ότι είναι υπεύθυνοι γι' αυτό» υπογραμμίζει η «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε». Δεν συγχωρούν οι Γερμανοί στον Προκόπη Παυλόπουλο τη θέση ότι εν μέσω κρίσης έλαβαν χώρα στα κράτη του Νότου της Ευρωζώνης βίαιες δομικές και οικονομικές στρεβλώσεις, όλες τους αποκλειστικά γερμανικής προέλευσης. Έχει απόλυτο δίκιο και στο θέμα αυτό όμως ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ξέρει τι λέει.


από το «Έθνος»

19 σχόλια:

  1. Προσοχή!!!! Στους συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης. Στο ΔΣ της Δευτέρας και στο πρώτο θέμα πρόκειται να εκλεγεί επιτροπή «για το θέμα του ΑΡΑΧΩΒΑ CENTER» όπως αναφέρετε στην Πρόσκληση του Προέδρου (λάθος διατύπωση; Εσκεμμένα;). Η επιτροπή που θα εκλεγεί , σύμφωνα με αυτά που ειπώθηκαν στο ΔΣ της 3/3/2014 στη Αράχωβα θα έχει ως σκοπό την επίβλεψη του έργου της οριστικής έκπτωσης των εργολάβων από το έργο και τίποτα περισότερο. Η αλλαγή δικηγόρων ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια είναι εκ του πονηρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πρόεδρο ως εκπρόσωπος των κοπτοράπτων του παρελθόντος θα προσπαθήσει μέσω περίεργων επιτροπών να επαναφέρει τους έκπτωτους εργολάβους στο Συνεδριακό Αράχωβας. Στο ρόστερ τους δυστυχώς έχουν προσθέσει και τον Αντιδήμαρχο Αράχωβας ο οποίος με γελοίες δικαιολογίες προσπαθεί να αλλάξει τους δικηγόρους που χειρίζονται μέχρι σήμερα την υπόθεση. Σύμφωνα με την άποψη και συμβούλων της συμπολίτευσης ο ρόλος του είναι επιεικώς ύποπτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαγέ πόσο φασουλής μπορεί να είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο Θεσμός έλαβε ένα μεγάλο πλήγμα. Για την ψήφιση των σημαντικότερων θεμάτων ο Πρόεδρος έκανε πέντε λεπτά διάλειμμα!!! Τους έδινε γραμμή τι θα ψηφίσουν κι στη συνέχεια έμπαιναν στην αίθουσα και ψήφιζαν μονοκούκι. Την αξιοπρέπεια του Συμβουλίου έσωσαν ο κ. Πανουργιάς με την κ. Φουντά. Αφού εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους δεν ήθελαν, με την παρουσία τους, να νομιμοποιήσουν ένα συμβούλιο παρωδία ΑΠΟΧΩΡΙΣΑΝ!
    κ. Πανουργιά και κ. Φουντά ,παρόλο που δεν είμαι ψηφοφόρος σας, θεωρώ ότι σας πρέπουν συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να πει κάνεις για το χθεσινό Δημοτικο Συμβουλιο; Γίναμε μάρτυρες τραγικών γεγονότων.Η αντιπολιτευση να καταγγελη με στοιχεία.Ο Δημαρχος και ο Προεδρος άναυδοι με αυτα που έβλεπαν οτι έκανε η κυρια Αντιδημαρχος ο κυριος Βαλαουρας να ενδιαφέρετε μονο για τα συμφέροντα της αγορας σε ερωτηση του κυριου Μιχου μαλιστα για το ποιους ειδοποίησαν να συμμετέχουν στην λαϊκή συνέλευση για το Λιμενικο Ταμειο Αντικυρας απάντησε χωρίς κανεναν δισταγμό ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΈ η πλειοψηφία ολο διαλείμματα για να παίρνουν γραμμή ο Μιχος να ωρύεται για παράνομες αποφάσεις ο κυριος Πανουργιας και η κυρια Φουντα να αποχωρούν διαμαρτηρωμενοι και το τραγικότερο .Οι Δημοτικοι Συμβουλοι του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. να στηρίζουν ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ -ΠΑΡΑΝΩΜΕΣ- ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Σαν Δημότης αυτού του Δημου που έχω και την δική μου ευθύνη με την ψηφο μου ΛΕΩ οτι ΚΥΡΙΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕ Ι ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ ΟΛΟΙ ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ-ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ- ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε να τους δουμε στον χρονο πανω τι αλλο θα κάνουν. 3α διαλύματα σε ΔΣ. Ανα 1 θεμα και διάλυμα. Σχολειο το περάσατε;

      Διαγραφή
  6. 1.04 αν ηταν ετσι θα τρωγοταν το πραγμα.παλια καραβανα ο προεδρος θα βρισκε τη λυση.τα πραγματα ομως ειναι πολυ χειροτερα.13 συμβουλοι στη συμπολιτευση χωρις καμια συμπνοια.ο καθενας λεει του κεφαλιου του.οχι 5 45 λεπτα διαλλειμα δεν τους σωζουν.ο δημαρχος παρακολουθουσε ανημπορος, ο αλμπανης την εχει δει τσε γκεβαρα αλλα γνωσεις μηδεν και οι υπολοιποι μιλανε για να φαινεται στο λαιβ οτι μιλανε εκτος απο τη τζακ που το μονο που την ενδιαφερει ειναι ο συνδικαλας.κι ο προεδρος-ειδες πως τα φερνει η ωρα-να προσπαθει να μη φανει η γυμνια τους απο οργανωση,συμπνοια .διαλυμενο ασκερι κι εχουν περασει επτα μηνες μονο.αν ησουν κατω απο το γραφειο του δημαρχου χθες στα διαλλειματα θα νομιζες οτι γινονται φονικα πανω.το απολυτο μηδεν .κι επειδη του προεδρου του αρεσουν οι μαντιναδες να του γραψω κι εγω μια. δεν ηξερες δεν ρωταγες αυτους που χεις διαλεξει κατσε και λουστς τς ανικανους και μην εβγαλεις λεξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OI DIO PALIOFILOI PROEDROS SYNDIKALAS MIA ORA SHMERA TA LEGAN EXO APO TH DHMARXIA KAI DEN MOU FANHKE NA DIAFONOUSAN.GIA POIOYS XTYPAEI H KAMPANA ARAGE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατ αρχας θα δωσω συγχαρητήρια στον ΣΥΜΔΙΚΑΛΑ γιατί στο θέμα του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ πάλεψε μόνος του εναντίον όλων με στοιχεία κι όχι αέρα κοπανιστό/εχει @@@ια

    θα δώσω συγχαρητήρια και στο ΠΡΟΕΔΡΟ γιατί δεν κρύφτηκε παρ ότι υποστήριζε μη δημοφιλή θέματα.Δεν ξέρω που θα τον βγάλει αυτός ο τσαμπουκάς αλλά έχει @@@@ια με λάθος επιλογές όμως

    το ίδιο κι ο γυμνασιάρχης που ήταν σαφής ξεκάθαρος και μάγκας.ειχε @@@@ια
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ
    ο αντιδήμαρχος αράχωβας που υπερασπιζε το μαγαζί του κουνίαδου του,ο μικρός κεφάλας που έτρεμε στη ψηφορία και οι πανουργιάς φουντά που την κοπάνισαν όταν άρχισαν τα δύσκολα ΑΠΛΑ ΕΖΥΓΙΣΘΗΣΑΝ ΕΜΕΤΡΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΥΘΡΕΘΗΣΑΝ ΑΔΕΙΑΝΟΙ μην πω αλλη λέξη και το κόψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. OΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΑΝ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ.40 ΠΙΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα τελευταια 3 με 4 σχολια φαινεται οτι τα εγραψε ενας ανθρωπος και αυτος ειναι ενας και μοναδικος που ακουει στο ονομα ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
    Φαινεται καθαρα οτι την εχει σπουδασει την επικοινωνια και ονοματιζει και κατηγορει αυτους που νμιζει οτι δεν τους κουμανταρει.
    Μια ερωτηση ρε ΠΡΟΕΔΡΕ. Καλα δεν κοιμασαι καθολου. Εστελνες μυνηματα ανα μια ωρα μεχρι τα ξημερωματα εκτος αν εχεις βαλει χρονοαποστολη μυνηματων στο κινητο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 12:58, Αυτός που αναφέρεις είναι γνωστή η τακτική του εδώ και χρόνια. Γράφει με διάφορα ψευδώνυμα, πότε με κεφαλαία και πότε χωρίς τόνους. Όταν είναι στα πάνω του φτύνει τους αντιπάλους και παινεύει τους «δικούς του», τους λέει «καθαρούς» κ.λπ. και όταν στριμώχνετε, όπως τώρα με το συνεδριακό και με τους Συριζέους, γλύφει τους αντιπάλους ( βλέπε Συνδικάλα) και φτύνει τους δικούς του (βλέπε Αντιδήμαρχο Αράχωβας , Δήμαρχο). Έχει καταφέρει να μην έχει φίλους πουθενά. ΣΤΑ ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΨΗΦΟΥΣ !. Τώρα θα αρχίσει να μας λέει ότι τον βρίζουμε και θα ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα. Αυτό είναι το ποιόν του Ανδρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΝΝΕΛΟ με τα καμώματα σου στο Δημοτικό Συμβούλιό για το Λιμενικό Ταμείο έδωσες το δικαίωμα στον Σωτηριου να κοκορευετε λέγοντας ''Εντάξει με τον Δημο. Τώρα να δώσουμε τα αλλα ονόματα στον Σταθα και άστους να τρέχουν'' ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΡΑΓΕ ; Γιατι αν δεν κατάλαβες να σου θυμίσω οτι τα'' παιδια'' του Σταθα για αλλο θέμα του Συμβουλίου σε ΆΔΕΙΑΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σε εχει γραμμενο ο προεδρος κι εσενα και το συναφι σου εσυ δεν βαρεθηκες να γραφεις σχολια και να τα αποδιδεις στον προεδρο τοσα χρονια.ποσες τετραετιες πρεπει να ηττηθεις ακομη για να βαλεις μυαλο.εισαι το πιο αντιπαθητικο ατομο στο δημο και στο χωριο σου που δεν μπορεις να ελθεις χρονια τωρα.ερχεσαι νυχτα και νυχτα φευγεις.οταν ο προεδρος θελει να πει κατι εχει αποδειξει οτι τα λεει μπροστα.αλλοι κρυβονται πισω απο τα παπλωματα.οτι κι αν γραψετε ,οσες γκρινιες κι αν ακουστουν και μερικες ειναι σωστες εσυ δεν ξαναγυριζεις στα πραγματα .εισαι παρελθον οριστικα.καλη ανασταση πατριωτες ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρέπει να σας έχει πονέσει πολύ ο πρόεδρος.φιλούσκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αλλα 10500 για 4ο μηνα για τα σκουπίδια. Στο λιβαδι 2 φορες την βδομαδα. στο διστομο και στο στειρι δεν παει. Πληρωμένα πετρέλαια, service, ασφάλειες κλπ. Τελικα αυτα που γράφονται θα επαληθευθουν σε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι να μας πονέσει ρε αυτός ; Αυτός είναι καταστροφή για το Δήμο με ην εμπάθεια που έχει . Αυτός είναι ο ΚΟΜΟΔΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Για μας κάποτε στο γήπεδο ζήταγε δυο ώρες ακόμα, στην Αντίκυρα είναι σε μόνιμη κόντρα με το Μίχο, στην Αράχωβα όσο τους διόριζε τον ψήφιζαν, τώρα που του έδιωξε δεν του λένε καλημέρα, στο Στείρι τον ειρωνεύονται. Για το Δήμαρχο γράφει σε σχόλια ότι είναι ανεπαρκής, για τον Αντιδήμαρχο Αράχωβας ότι είναι άσχετος , την Αντιδήμαρχο Αντίκυρας τη λέει Τζάκ, τους συριζέους ούτε να τους δει, τους Αντιδημάρχους Διστόμου, Στειρίου λέει ότι είναι βλάκες, όσο για τους συμβούλους γράφει ότι είναι γλάστρες,. Δεν χωνεύει ούτε τα ρούχα του και μας λες ότι μας πόνεσε; Τα χωριά μας πόνεσε για να κάνει αυτός το κομμάτι του. Αν δεν τον ξεφορτωθούμε θα το κάνει όλα μπάχαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 4:02 π.μ.,για ρώτα τον προεδράρα σου ποιό είναι το ρεκόρ του σε ψήφους και αν θα μπορούσε να συγκριθεί με τους 1300 που πήρε κάποτε ο 'παρελθόν' σε όλο το νομό και σε ΟΛΑ τα χωριά-και χωρίς υποςχέςεις και ταξίματα; για να μη προσθέσω και το άλλο, θα τολμούσε ποτέ να βάλει υποψηφιότητα σε όλο το νομό ή την περιφέρεια, για να δεί πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος του; τσάμπα μάγκες, έ τσάμπα μάγκες-για να μην πώ τίποτα χειρότερο...... Όσο για τα υπόλοιπα....¨εν ευθέτω χρόνο¨..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. SILVER ALERT στο Στείρι αγνοείται αργόσχολος χωριανός που τα προηγούμενα χρόνια κρεμούσε στο λαιμό του μια φωτογραφική μηχανή (καθότι αργόσχολος ) και απαθανάτιζε ότι έφτιαχνε η δεν έφτιαχνε ο κάθε Πρόεδρος, ο Αντιδήμαρχος η ο κάθε Δήμαρχος. Φωτογράφιζε αγροτικούς δρόμους που είχαν στρωθεί με άσφαλτο (από τον τότε Δήμαρχο μας Πανουργιά) και είχαν μικρές ατέλειες, φωτογράφιζε τα δέντρα που ήθελαν κλάδεμα την ώρα που αυτός ήθελε, τα χορτάρια που δεν είχαν κοπεί την ώρα που αυτός ήθελε ,τις παιδικές χαρές , τα αποτσίγαρα, τα φύλλα και τα χαρτιά που ήταν πεταμένα στους δρόμους, τα χορταράκια που ξεφύτρωναν στις γωνίες , τα αδρανή υλικά που ήταν στο σκουπιδότοπο , διαρροές στην ύδρευση, καμένες λάμπες, ακόμα μύγες , κουνούπια, σόρες που πετούσαν πάνω από το χωριό. Κατηγορούσε τους πάντες και τα πάντα, όλους τους αιρετούς ανίκανους τους ανέβαζε άχρηστους τους κατέβαζε, ακόμα και για τις γραβάτες που φορούσαν είχε πρόβλημα, καθώς και τον μισθό που έπαιρναν.
    Τώρα που είναι; που είναι; Που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή