Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Δείτε πόσο πιο ακριβά πληρώνουν οι φαντάροι μας τον καφέ σε σχέση με τους 300 της Βουλής...

Είναι σκάνδαλο...
Αυτή και αν είναι είδηση να τραβάς τα μαλλιά σου...
Ότι σου έχει μείνει δηλαδή, αν δεν τα έχεις βγάλει όλα από τις υπόλοιπες οικονομικές ειδήσεις!

Είναι ποτέ δυνατόν ο Έλληνας φαντάρος που βρίσκεται σε κάποιο απομακρυσμένο φυλάκιο και προστατεύει τα σύνορα της πατρίδας μας να πληρώνει ακριβότερα τον καφέ του από ότι οι 300 της Βουλής; Και ναι! Στην Ελλάδα των μνημονίων γίνεται!

Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων, με στοιχεία όπου ανάρτησε, έκανε την σύγκριση ανάμεσα στις τιμές των ΚΨΜ , με τις τιμές του Κυλικείο της Βουλής, όπου δείχνει ότι Έλληνες  βουλευτές που αμείβονται με 5.700 ευρώ το μήνα πληρώνουν πολύ φθηνότερα τα προϊόντα από τους φαντάρους που παίρνουν τον μήνα…8,7 ευρώ!

Ενδεικτικές τιμές  του Κυλικείο της Βουλής και των ΚΨΜ απανταχού της Ελλάδος!

42 σχόλια:

  1. Αν το ξέραμε πριν τις εκλογές ίσως έκανε επερωτησι ο Σταθας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΛΙς ΈΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΌΤΗΤΑ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΣΤΗ Ν.Δ. ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Η ΝΑΣΑ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ
    ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΆΒΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεωργακέ, όλη σου τη ζωή ήσουν ένα πολιτικό τίποτα! Όνειρό σου ήταν να γίνεις Δήμαρχος χωρίς να έχεις καν τα τυπικά προσόντα! Η άγνοια όμως δημιουργεί θράσος. Τελικά οι συγκυρίες, αλλά και η αδυναμία του Γιαννέλου να γίνει εκείνος Δήμαρχος, όπως και η βλακεία του πλαστικού «αριστερού» Αλμπάνη, χωρίς να παραβλέψουμε βεβαίως και τον αλήστου μνήμης , ανεκδιήγητο «εκπρόσωπο του λαού», και κατ’ επάγγελμα συνδικαλιστή και τώρα τέως Βουλευτή, σε ξέθαψαν από την πολιτική λήθη και σ’ έκαναν Δήμαρχο.
    Μετά όμως το τελευταίο συμβούλιο, πιστοποιήθηκε περίτρανα ότι σκοπός σου είναι η ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ και το θάψιμο του παρακρατούμενου ΦΟΡΟΥ ΠΑΡΕΠΙΔΗΜΟΥΝΤΩΝ της συντεχνίας σου. Το ποσό που οφείλει η φάρα σου στο Δήμο ανέρχεται μέχρι το 2009 στα τρία εκατομμύρια ευρώ περίπου. Από το 2009 μέχρι το 2014 οφείλετε άλλα δύο εκατομμύρια περίπου. Αυτό το τεράστιο ποσό, το οποίο δεν είναι δικό σας, όχι μόνο δεν κάνετε τίποτα για να το εισπράξετε, αλλά βάζετε διάφορα εμπόδια (λογική Αλμπάνη: δεν προλαβαίνουμε, δεν έχουμε υπαλλήλους) για να μην τα βεβαιώσετε καν στην εφορία. Επειδή οι δολοπλοκίες που έμαθες από το κόμμα με το οποίο μεγάλωσες, αλλά και οι υποστηριχτές σου – βλέπε Σταθάδες- είναι πλέον παρελθόν, μία μόνο λύση υπάρχει: Να τσακιστείτε εσύ και οι πάτρονές σου να βεβαιώσετε τα χρέη του σιναφιού σου στην εφορίας χωρίς χρονοτριβή. Το να στείλετε κάποιον υπάλληλο στη ΔΥΟ Λειβαδιάς και να βεβαιώσει τα χρέη 2009-2014 είναι υπόθεση δύο μηνών (το ίδιο έκανε και ο προκάτοχός σου). Δεν είναι δυνατόν να πληρώνεστε από το Δήμο σαν σύμβουλοι, για να σβήσετε τα εκατομμύρια που οι ίδιοι χρωστάτε στο Δήμο!!! Αυτό επιεικώς λέγετε πολιτική αλητεία.
    Το ίδιο ισχύει και για σένα Γιαννέλο , που το παίζεις αρχηγός από το παρασκήνιο, αλλά όταν έρχεται η ώρα της κρίσιμης συζήτησης, όπως έκανες στο τελευταίο συμβούλιο, όχι μόνο δεν εκφέρεις γνώμη, αλλά κατεβαίνεις από το έδρανο του συμβουλίου και «νίπτεις τας χείρας σου» (για το συνεδριακό, και τον ανήθικο ρόλο που παίζεις σε αυτό, θα τα πούμε αργότερα με την πάρτη σου). Προστατεύετε τα συμφέροντα εκατόν πενήντα οικογενειών από όλο το Δήμο, ξεχνώντας ότι εκλεχτήκατε από όλους τους Δημότες. Αυτό όχι μόνο δεν είναι Δημοκρατική συμπεριφορά, αλλά λέγετε κακουργηματική αμέλεια και διώκετε ποινικά. Κατά τα άλλα Γιαννέλο είσαι……. Καθαρός!
    ΥΣ. Μην τολμήσετε για αντιπερισπασμό και το παίξετε ότι υπάρχει δήθεν αντιπαλότητα της Αράχωβας με τα άλλα χωριά γιατί αυτά τα κόλπα δεν περνάνε πλέον. Αφήστε λοιπόν της περίεργες συγκεντρώσεις στην Αράχωβα και ΠΛΗΡΩΣΤΕ!!!
    Μην τολμήσετε να μου πείτε ότι σας βρίζω, γιατί αυτά που σας γράφω, είναι παρανυχίδες σε σχέση με αυτά που έχετε διαπράξει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαννέλο ο Δημάκας σε χαρακτήρισε «αρρωστημένο μυαλό». Τελικά είσαι τόσο χαζός που τα βάζεις με ένα ολόκληρο χωριό (Δίστομο), αλλά ταυτόχρονα εκθέτεις και το χωριό σου(Αράχωβα); Αντί να τραβήξεις τ’ αυτιά όλων αυτών που μάζεψες και έφτιαξες τους «όλοι μαζί στη μάσα» και να τους αναγκάσεις να κάνουν αυτά που λέει ο ποιο πάνω, εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι με φιέστες, παράτες, Ονοματοδοσίες σε δρόμους και άλλες βλακείες. Χθες σε άκουσαν να υποστηρίζεις τον Γεωργιάδη για πρόεδρο της ΝΔ. Αν και αυτό είναι αλήθεια, τότε δεν θα γλυτώσεις την πάνα με στάχτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ειναι αυτα που ακούγονται για το τελευταίο δημοτικο συμβούλιο ρε παιδια;;;
    Ο Γιαννελος πηγε να την κανη δια του αρραβώνος για το θέμα του ονόματος που ο ίδιος άνοιξε και αντί για το νονό έκανε.... την κότα????
    Οι επαγγελματιες του δημου θέλουν να μην αποδώσουν το παρεπιδημουντων που ειναι περίπου 3500000 ευρω
    Σύμβουλοι της πλειοψηφίας δεν ψήφισαν τα μισα θέματα οικονομικού περιεχομένου και απορρίφθηκαν
    Ο Αλμπανης τρωγόταν με τους συμβούλους της πλειοψηφίας
    Ακουσον άκουσον ο νεαρός Κεφαλας της αντιπολιτευσης προσπαθούσε να τους....... ηρεμήσει απο την θεσι του προεδρείου γιατι ο Γιαννελος την έκανε δια του..... αρραβώνος.... αυτη την φορά
    Η αντιπολιτευση παρακολουθουσε άναυδη οσα γίνονταν στην αίθουσα
    Και ο δημαρχος λένε οτι ναι ήταν ......παρών????????
    Εαν τα μισά ειναι αλήθεια τότε τι γίνετε ;;;;Ποιοι μας διοικούν;;;; Μήπως πρέπει να κανουμε κατι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4 Οκτωβρ - 2:12 μ.μ.
      Κόζα Νόστρα στο δήμο; τι λες ωρε πατριωτη ....Πότε θα 'ρθεί η άνοιξη!

      https://www.youtube.com/watch?v=LaAtn3bdgac

      Διαγραφή
  6. Πολίτες που ήταν παρόντες λένε οτι οχι μόνο ειναι αλήθεια ολα τα παραπάνω αλλα μετά την αποχώρηση συμβούλων της πλειοψηφίας μετρήθηκαν δυο - τρεις φορές να δουν αν ήταν 11 με την αντιπολιτευση για να συνεχίσουν το συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΑΝ ΆΝΟΙΞΈ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΊΜΑΤΑ
    Ο κ ΠΑΝΟΥΡΙΑΣ ΕΊΠΕ:'' ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΘΑ ΓΙ ΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΆΓΜΑΤΆ .ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ'' ΟΛΟΙ ΣΤΑΜΑΤΉΣΑΝ ΚΑΙ ΆΛΛΑΞΑΝ ΘΕΜΑ ΤΙ ΕΝΝΟΟΎΣΕ ΑΡΑΓΕ; ΠΕΣΤΑ κ ΠΑΝΟΥΡΙΑ ΝΑ ΜΆΘΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ ΠΑΝΟΥΡΙΑΣ ....χα χα χα

      ο εντιμος ....
      ο ηθικος .....
      ο ανιδιοτελής.....
      το χωριό ξερει για τις μερες του και τα εργα του στην θητεία του (αν δεν γνωρίζετε ρωτήστε μέλη του δημοτικού του συμβουλίου και θα σας τα πουν με το νι και με το σιγμα... ΕΧΕΙ πολλά ραματα η γουνα του !!!! μην εχετε επιλεκτική μνημη "μνήμη χρυσόψαρου" και μολις σε 4 χρονια ξεχασατε ολες τις ατασθαλίες του ”Κένταυρου” και ”Ρέιντζερς”)

      Διαγραφή
  8. Μέχρι να βεβαιωθούν αυτα θα εχουν φτασει 5 εκατομμύρια απο 3 που ειναι τωρα. Ποιος μωρε θα κανει τις τεχνικές υπηρεσίες να δουλέψει; Αυτοι δεν μπορουν να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Στον προϋπολογισμό θα εχουν πλακα μεθαυριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΟΚΟ ΛΟΛΑΣ
    Κο κι κο κο λο Κοκοκολο κοκοκο κο κο κο αφιερωμένο στον ξεπουπουλιασμενο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξέχασες πολλά ανώνυμε από το περασμένο δημοτικό συμβούλιο.
    Για την ΑΕ που οι προηγούμενοι την αφησαν με κέρδη 55 χιλ και μέσα σε 4μήνες την βούλιαξαν οι Γιαννελογιωργακοί με 10χιλ χρέος και με κίνδυνο να κλείσει αν και τον χρόνο αυτό βγεί με χρέωμένη.
    Α ρε Λακούβα που πάλευες να τη πάρεις από το Εργοστάσιο, δεν πέρνεις μια βρεμένη σανίδα και να τους πλακώσεις στο Δίστομο.
    Αλλά για τραπέζα και τσίπουρα είστε μάνες.
    Ο πτέραρχος είχε κάνει το σκ@τό παξιμάδι για να τα μαζέψει αυτά και τα άλλα 2 εκατομ που σας άφησε και τον φάγατε με τα προεκλογικά ψέματα και υποσχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο στον αντιδήμαρχο διστομου υπερασπίστηκε σωστα τα συμφέροντα του χωριου του δεν ψήφισε τα τρεια θεματα μαϊμού που ειχαν φέρει και ψηφισαν σαν μεθυσμένη γύφτοι οι ολοι μαζι ευγε ετσι συνέχισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι του εργατικού σωματείου τι λένε για ολα αυτά που συμβαίνουν ;
    Δεν πρέπει να πάρουν θέση;
    Αυτοί δεν ειναι που χάλασαν τον κόσμο να διώξουν τον συνδικαλα;
    Ειναι αλήθεια οτι δεν πολυπανε στα συμβούλια; η οταν πάνε φεύγουν στην μέση;
    Μας παρέσυραν καλα καλα. Μας φόρτωσαν τους 'ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ'για πεντε χρονια και τώρα σφυρανε κλέφτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικά οι όλοι μαζί τα φάγαμε τρώνε πίνουν σβήνουν και λογαριασμό δε δίνουν. Ποιος ξέρει άμα όλοι μαζί θα πληρώσουνε το λογαριασμό ή ο πρόεδρος θα την κάνει στρίβοντας δια του αρραβώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο κύριος Σωτηριου που ειναι; Που χάθηκε; Τον είχαμε συνηθίσει να ερχετε σε κανά ΔΣ να μας λεει τι να κανουμε. Πέρυσι τετοιο καιρο σφάζονταν για την θεση του ειδικού συνεργάτη στην παραλια. Τωρα τι; Μήπως τρυγαει;;; Σε κατι τέτοιους χρειάζεται πίσσα και πούπουλα Οχι στον Γιαννελο, σε αυτούς που εχουν μαθει να ζουν εις βάρος του δημου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο δημάκας προκάλεσε αναταραχή για να καταλήξει να μας πεί ότι η σωστή ονομασία είναι δήμος διστόμου με έδρα το δίστομο.ένας φανατισμένος τοπικιστής όπως πάντα. τον ακολούθησε ο γνωστός χαζοαριστερός μπλογκέρ του δήμου που η αδελφή του πλαστογράφησε πτυχίο για να διοριστεί.Βέβαια τίποτα δεν θα γινόταν άν ο πρόεδρος τηρούσε τις ισσοροπίες αλλά κι οι πέτρες ξέρουν στην Αράχωβα ότι θυμάται την βραδιά της αλλαγής του όνοματος και του ανεβαίνει η πίεση.κι ο δήμαρχος τι έκανε οτι κάνει πάντα όπως κι ο προκάτοχος του.απλά δημαρχεύει.α κι ο πρόεδρος είναι με το τζιτζικώστα αλλά θα χάσεις πρόεδρε.στα δημοτικά είσαι αήττητος αλλά στ άλλα ΄χανεις σερί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΄΄ 'ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ΄΄................Α-Π-Ο-Σ-Υ-Ν-Θ-Ε-Σ-Η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΄΄ 'ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ΄΄................Α-Π-Ο-Σ-Υ-Ν-Θ-Ε-Σ-Η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και εννοούμε φυσικά το ηθικό σας μπόϊ. Το ηθικό ανάστημα που λένε.

    Πολύ φοβόμαστε πως είσαστε κοντοί στο ήθος, και βρώμικοι στις μεθοδεύσεις και στην ψυχή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το Τσοπανόβρακο.
    Είμ’να τσ’πάνου στ’ βλαχόλακα ούλου του καλουκαίρ’ κι δε κατέβ’κα ντιπ στου Χουριό. Τώρα του Χ’(ι)νόπουρου που γύρ’σα στου σπίτι’μ κι βγήκα στ’ν αγουρά, τρελάθ’κα μ’ αυτά π’ άκ’σα. Ιγώ τ’ς άφ’σα λουπουδίτες τ’ν άνοιξ’ κι τ’ς ήβρα ληστές του Χ’(ι)νόπουρου. Σ΄ κρένου γι΄ αυνούς, τ’ς ουλνούς μαζί, π’ έχ’νε για αρχινταβέλ’(η) κείνου του καζβίκ του κατσαμπίν’(ι) κι νουνό φτούνου του διπλουπίτα του ξέπλυμα τουν γιανέλου. Ρε τι ‘ν’ αυτά π’ ακούου; Χρουστάτι τόσα πουλλά λεπτά στου δήμου κι δε τα δίν’τι; Ρε απατιώνες τι τα κάματ’ ούλα αυτά τα λεπτά; Ιγώ, για πινήντα ζιβγάρια φουρμαέλις είχα ούλου του καλουκαίρ’ στ’ βλαχόλακα , κι τα νταραβέριαμ’ πιάσαν’ κόρα απ’ τ’ν απλυσά, κι σεις τρώτε τουν ιδρώτα τ’ Χουριού; Ρε αδραξουκλούρδις πού σας ήβραμ’ κι σας κάμαμ’ δημαρχέους; π’λήσατ’ του πάρκιν στ΄ς ιργουλάβ’ς κι πήρατ’ απανουπρίκια για τ΄ ς τσέπες σας; Ρε του κουλόριου σας φύτ’σει στου στόμα; Ρε θα τα π’λήστει ούλα σα του Λ’κά του Μακρή που πούλ’σι τα τσαραμίδια απ’ του σπίτ’ κι κουντά μπήκει στου σιντούκ’(ι) μόλις έβριξ; Ρε σα του Θυμιστοκλή τουν Κλέτζ’κα θα τα πλήστει για να τα φτιάστι απ τ’ς πλάτι σας; Άιντε να χαθείτε παλιού απλιτουτσαντίλις, π’ νουμίστι οτ’ θα σας αφήσ’νει οι Χουριάτις να τ’ς κουρουιδεύτι κι να τα κάμτι τσαραμδαργιό. Ρε θα σας φουρτώσνει πανουσώμαρα στα μπλάργια κι θα σας τσ’λίσνι στα τριμιντέλια τουν κατήφουρου. Θα ρουτήσου, θα μάθου κι άλλα κι θα μάτα ‘ρθώ, παλι’ο αλκαμπόνδες. Κι για σένα Αλμπάν’(η) κατ’ αφρουγκάσκα, ότι είσει ουλου αναθέσεις κι τέτοια, αλλά θα σι κ’μανταρίσου τ’ ν άλλη βουλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  20. Όχι και πέντε χρόνια.... Για να δούμε αν θα βγάλουν το 15!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μια ζωή αδιόρθωτοι...ως γνήσιοι ελληναράδες τρομάρα σας....πρώτα τους ψηφίζετε και μετά ζητάτε και τα ρέστα....και καλά μπορείτε να ισχυριστείτε ότι δεν ξέρατε....αμ δεν ρωτάγατε ωρέ λεβέντες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενημέρωσέ μας, φώτισέ μας ωρέ λεβέντη του Παρνασσού ή του Ελικώνα

      σταχτόπανα που χρειάζεται για μερικους ...μετα Χριστόν προφήτες..., είδος εν αφθονία στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
  22. o πατσαντάρας κι ο γεωργακός στο δημοτικό συμβούλιο είπανε 4μιση λεξεις.αφήστε το ωρέ λαγούμια .δεν το χέτε.αφηστε τό πρόεδρο.τα πάει και τα φέρνει και στο τέλος αραχωβίτης ο δήμαρχος .αραχωβίτης ο αντιδήμαρχος οικονομικών,αραχωβίτης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίοι κι αραχωβίτες οι πρόεδροι των εταιρειών.δεν λέου δίκαια μοιρασιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. η ιστορία επαναλαμβάνεται/κάθε φορά που ο πρόεδρος απογοητεύεται απο τον συνδυαμό του κι οι κακές γλώσσες λένε οτι ποτέ δεν υπήρξε περισσότερο βρίσκεται ένας συνδικάλας,μια σοφιά, κι ενας δημάκας και τον πιάνει το γινάτι και ξανακατεβαίνει.ούτε συννενοημένοι νάτανε..λές κι είναι στημένο.μάλλον χαραλάμπη πρέπει να ετοιμάζεις κουστούμι για δήμαρχος γιατί μέχρι να λήξει η θητεία κι ο πρόεδρος θά χει πεισθεί ότι ψώνισε απο τη λαική με τα βιολογικά για δήμαρχος.χαραλάμπης εναντίον τς γιατρίνας απο το δίστομο η πρόεδρος κόντρα σε δημάκα.πώς λέμε μπαρτσελόνα -καμπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ο κύβος ερίφθη.πάρκονγκ και κοινωφελής αντίκυρας στον εισαγγελέα με εντολή προέδρου-χάρη σ λόγκαν και θα ησυχάσουμε απο τις κατηγορίες για το πάρκινγκ και κεί κάτω στη παραλία θα αναστενάξουν μάννες γιατί το πράγμα πάει βαθειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. δικαια μοιρασια σίγουρα και μετά μιλανε οι μπαμπλιαδες για η ισοπολιτεία ισονομία και δικαιοσύνη .μεγάλη μαφία ή συμμορία αύτη ας ξυπνήσουνε οι δημοτικοί σύμβουλοι απ'όλα τα χωριά να μην τους στηρίξουν και να τους ριξουν αυτό τους αξίζει Για να δούμε έχουν τα αρχ@@@α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμε 11:36 δεν χρειάζεσαι καμία ενημέρωση ..... τα είπε ΟΛΑ το τσοπανόβρακο!...και με το παραπάνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τσοπανόβρακο είσαι θεός τους έσφαξες με το γάντι . Ρώτα όπως λες και πες τους και άλλα για να μαθαίνουμε και μεις. Οι όλοι μαζί μας την είχαν στημένη όπως φαίνεται και μας κορόιδεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΥΝΔΙΚΆΛΑ στο επόμενο ΔΣ θα σαι στον εισαγγελέα.αυτό είναι υπόσχεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το πιο σίγουρο ηταν οτι θα επανέφεραν το θεμα τις κοινωφελούς τις Αντικυρας για να εκβιάσουν τον συνδικαλα. Ακούστηκε να λεει [ο συνδικαλας] καμία αντιρριση να γινη όμως ελεγχος και στην κοινωφελή του πρώην δημου Αραχωβας [στην Αντικυρα εχει γινη ελεγχος]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτά που γράφεις unknown είναι μπούρδες , βλακείες και σκοπιμότητες. Για την εταιρεία της Αντίκυρας υπεύθυνος για όσα έχει ζημιωθεί και θα ζημιωθεί ο Δήμος είναι ο Γιανέλος και ο Δικηγόρος ο Ανδρέου. Αυτοί οι δύο κωλυσιέργησαν το κλείσιμο της εταιρείας και ζημίωσαν το Δήμο με πολλά χρήματα. Για τη λειτουργία της έχει ελεγχτεί πολλαπλώς από ορκωτούς . Έχουν βγει αποφάσεις που δικαιώνουν τον Συνδικάλα του οποίου τα………….. ούμπαλα μπορείτε όλοι εσείς να του τα ………….κλώσετε. Καθαρός ουρανός δεν φοβάται αστραπές, σε αντίθεση με τους πάρα πάνω. Αφήστε λοιπόν τις προβοκάτσιες και τη λάσπη στον ανεμιστήρα στα οποία είσαστε μανούλες. Αυτό το θέμα ο Γιανέλος με χιλιάδες σχόλια στα μπλοκ το εκμεταλλεύτηκε για χρόνια, ήρθε η ώρα να μας εξηγήσει πώς γίνετε ο εκκαθαριστής λογιστής της εταιρείας της Αντίκυρας να είναι και συνεργάτης της κόκα κόλα ΟΕΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τον εισαγγελέα 8 Οκτωβρίου 2015 - 3:57 π.μ. τον χρειάζεται ο Δήμαρχος και το μισό συμβούλιο για χρέη προς το Δήμο και για ένα σορό άλλα παραπτώματα. φροντίστε λοιπόν να τους διώξετε μόνοι σας πριν φύγουν με τις κλοτσές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Στον 3:57 Τον συνδικαλα τον έχετε στείλει τόσες φορές στον εισαγγελέα που σας βαρεθήκαμε ρε φίλε.
    Αποδωστε τα λεφτα στον Δημο και σταματήστε επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτή η εταιρεία σεκιούριτι του Γιαννέλου τί γίνεται;; Ζεί;;; Για πόσο ακόμα οέο;;; Α ρε γλέντια με τον πατερούλη της Αράχωβας......κι ακόμα..... Ε ρε γλέντια....τι έγινε μεγάλε; Σε ενοχλεί ο συνδικάλας κ η σοφιά; ....άειντε ώρμα....αν σ βαστάει....ίσα που προλαβαίνεις.....γιατί αργότερα δε ξέρω αν θα μπορείς...με τόσες σκοτούρες που θα ´χεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ερώτημα 1ο: γνωρίζει ο δήμαρχος ότι από τη στιγμή που ανέλαβε, έχει υποχρέωση να αποδίδει τον φόρο παρεπιδημούντων κάθε τρίμηνο μαζί με το ΦΠΑ, διαφορετικά εκπίπτει του αξιώματός του?
    Ερώτημα 2ο: γνωρίζει ο δήμαρχος ότι έχει υποχρέωση να λειτουργήσει την υπηρεσία εσόδων του δήμου, η οποία είναι και υπεύθυνη για την παρακολούθηση και είσπραξη όλων των Οφειλών συμπεριλαμβανομένων και του φόρου παρεπιδημούντων και του 0,5%?
    Ερώτημα 3ο: γνωρίζει ο δήμαρχος ότι μή απόδοση των παρακρατημένων φόρων-όπως αυτός των παρεπιδημούντων και του 0,5%, συνιστά κατηγορία για υπεξαίρεση ???

    Τι έχει να πει για όλα αυτά ο κατά τα άλλα λαλίστατος(!!!) δήμαρχος

    Υ.Γ. αν ο δήμαρχος κωλύεται, ας απαντήσει ο Γιαννέλος-άλλωστε το συνηθίζει και του αρέσει ο ρόλος του ¨πατερούλη¨!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Μπήκε το νερό στο αυλάκι"

      Διαγραφή
    2. Άρθρο 15 - Ασυμβίβαστο εξαιτίας οφειλών

      1. Δεν μπορούν να είναι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι δημοτικής ή τοπικής κοινότητας και εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων εκείνοι που είναι, από οποιαδήποτε αιτία, οφειλέτες του δήμου, των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου του δήμου, καθώς και της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσής του (Δ.Ε.Υ.Α.) και των δημοτικών κοινωφελών επιχειρήσεών του. ¶

      2. Αν οφειλέτης του δήμου ή των νομικών προσώπων της προηγούμενης παραγράφου εκλεγεί δήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος, σύμβουλος δημοτικής ή τοπικής κοινότητας ή εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας, οφείλει να εξοφλήσει την οφειλή του έως την ημέρα της εγκατάστασης των νέων δημοτικών αρχών.

      3. Αν τα προαναφερόμενα πρόσωπα γίνουν οφειλέτες του δήμου ή των ανωτέρω νομικών προσώπων μετά την εκλογή τους, οφείλουν να εξοφλήσουν την οφειλή τους μέσα σε προθεσμία δύο (2) μηνών, αφότου κατέστη οριστική η βεβαίωση της οφειλής και έλαβαν γνώση αυτής ή σε περίπτωση άσκησης ενδίκων βοηθημάτων, αφότου εκδόθηκε τελεσίδικη δικαστική απόφαση. Αν η εξόφληση των οφειλών του άρθρου αυτού δεν γίνει μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, εκτός από την περίπτωση διακανονισμού της οφειλής, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, εκπίπτουν από το αξίωμά τους. Το Διοικητικό Πρωτοδικείο, στην περιφέρεια του οποίου υπάγεται ο οικείος δήμος, με απόφασή του, διαπιστώνει την ύπαρξη του ασυμβιβάστου και την έκπτωση από το αξίωμα, εφόσον υποβληθεί σχετική ένσταση από τα πρόσωπα που αναφέρονται στο άρθρο 247 του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας. Κατά της απόφασης με την οποία διαπιστώνεται το ασυμβίβαστο χωρεί αίτηση αναίρεσης ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 50 του παρόντος.

      4. Στις οφειλές των προηγούμενων παραγράφων εμπίπτουν και αυτές που βεβαιώνονται υπέρ των δήμων και κοινοτήτων, που συνενώνονται με το άρθρο 1 του παρόντος ή των νομικών τους προσώπων της παραγράφου 1.

      Διαγραφή
  35. Κουίζ : το να μην αποδίδει κάποιος παρακρατημένους φόρους αποτελεί
    1) οφειλή προς το δήμο και άρα εντάσσεται στη λογική της βεβαίωσης της οφειλής και της εξόφλησής της ή του διακανονισμού αυτής
    2) υπεξαίρεση και άρα ποινικά κολάσιμη πράξη
    ..........ο ευρών τη σωστή απάντηση θα αμειφθεί με ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ σφικτός εισαι ...δωσε μια πλεξανα σκόρδα, αφενος μην ματιασουμ τους 'ολους μαζί'' και αφετερου να φτιαξουμ καμια σκορδαλιά ,γιατί τον μπακαλιαρο με τον Τσιπρα θα τον βλεπουμ με το κιάλια

      Διαγραφή