Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Οι λιγότεροι έλεγχοι στη λίστα Lagarde έγιναν επί ΣΥΡΙΖΑ!

Του Σπύρου Δημητρέλη
Στοιχεία που εκθέτουν το υπουργείο Οικονομικών και τις υπηρεσίες του που έχουν επιφορτιστεί με τον έλεγχο της λίστας Lagarde έδωσε χθες στη δημοσιότητα το ίδιο το υπουργείο! Από τα στοιχεία προκύπτει ότι οι λιγότεροι έλεγχοι ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν το 2015, δηλαδή την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ήταν ιδιαίτερα λαλίστατος αναφορικά με την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και ειδικά "της επώνυμης και διαπλεκόμενης".
Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά της μείωσης της ταχύτητας των ελέγχων κατά τη διάρκεια του 2015 . Ας δούμε τα στοιχεία από την αρχή. Η λίστα παρελήφθη από το ελληνικό δημόσιο το 2010. Έγινε νέα παραλαβή από το ΣΔΟΕ το 2012 καθώς η πρώτη παραλαβή δεν μετουσιώθηκε σε ελέγχους μετά τη γνωστή ιστορία με το περιφερόμενο και τελικά εξαφανισμένο στικάκι. Το 2013 ξεκίνησε ο φορολογικός έλεγχος σε 258 ονόματα της λίστας και από αυτά ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι σε 3 υποθέσεις. Το 2014 ξεκίνησε ο έλεγχος σε 143 ονόματα και ολοκληρώθηκε ο έλεγχος σε 95. Το 2015 και ενώ θα περίμενε κάποιος ότι μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ που κατήγγειλε κατά καιρούς τις προηγούμενες κυβερνήσεις για συγκαλύψεις και κωλυσιεργία, οι έλεγχοι θα επιταχύνονταν έγινε ακριβώς το αντίθετο. Το 2015 ξεκίνησε ο φορολογικός έλεγχος σε μόλις 80 υποθέσεις και ολοκληρώθηκε ο έλεγχος σε 38.  Συνολικά  από τα 2062 ονόματα, ο έλεγχος έχει ξεκινήσει σε 481 ονόματα της λίστας και έχει ολοκληρωθεί σε 136, δηλαδή μόλις στο 6,5% των υποθέσεων.
Για ποιο λόγο υπήρξε τόσο μεγάλη καθυστέρηση κατά τη διάρκεια του 2015; Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο υπουργείο Οικονομικών κάνουν λόγο για μια γενικότερη χαλάρωση των ελεγκτικών μηχανισμών κατά το πρώτο επτάμηνο του 2015, όταν όλο το υπουργείο βρισκόταν στον αστερισμό της διαπραγμάτευσης Βαρουφάκη με αποτέλεσμα να έχουν χαλαρώσει οι ρυθμοί δουλειάς.
Κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για μείωση της ταχύτητας των ελέγχων κυρίως από το ΣΔΟΕ που έχει επιφορτιστεί με τον έλεγχο των περισσότερων υποθέσεων λόγω κυοφορούμενης κόντρας μεταξύ των μηχανισμών του ΣΔΟΕ και της νέας ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών που έχει επιφορτιστεί και με τις αλλαγές που επιβάλλονται στο σώμα από το μνημόνιο. Μάλιστα, πληροφορίες από το υπουργείο αποδίδουν την ανακοίνωση της πορείας των ελέγχων στη λίστα Λαγκάρντ σε μια ξεκάθαρη πρόθεση του οικονομικού επιτελείου να δείξει τη δυσφορία του για την ταχύτητα και αποτελεσματικότητα των ελέγχων από το ΣΔΟΕ.

46 σχόλια:

  1. Γεωργακε τα λεφτά του παρεπιδημούν των δεν ειναι δικα σας. Δεν φτάνει που τα εκμεταλλεύεστε πεντε χρόνια ψάχνεται και τρόπο να μην τα αποδώσετε. Ν'ανε καλά αυτοί που τα έβγαλαν στη φορα για να μαθη ο κόσμος τι γίνετε. Και για να μην ξεχνιόμαστε εισαι και εσύ ένας απο αυτούς που χρωστάνε απο το 2010 μεχρι σήμερα.
    Ο Προεδρος των Προεδρων ./.... [εδώ γελάμε] .....τι λεει για ολα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ακούς αυτά(τα παραπάνω) , περιμένεις να πληρώσουν τα χρέη τους στο δήμο όλοι οι οφειλέτες, δήμαρχος-δημοτικοί σύμβουλοι κ.λ.π.???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άχνα τα παλικάρια μας. Λέτε να ντρέπονται ή είναι μπουκωμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Τους λένε φανερά κλέφτες και απατεώνες και δεν αντιδρούν. Παλιότερα ο Πρόεδρος κάτι ψέλλιζε έστω και μαλακίες τώρα τίποτα. Φαίνεται το πήραν απόφαση ότι τους καταλάβαμε και δεν τους νοιάζει, αυτοί κάνουν τη δουλειά τους κι εμείς περιμένουμε να τελειώσει η πενταετία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχουν στριμωχτεί τωρα τελευταια οι κύριοι και δεν βγάζουν άχνα! Το 15 θα δουμε Αν θα το βγάλουν οι μισοί ή θα εχουμε αλλαγές. Βλεπω δημοτικούς συμβούλους και αντιδημάρχους των 80-90 ψήφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δέν αντιδρούμε γιατί μόλις πιστοποιηθούν όλα στην εφορία θα τρίψουμε με το χαρτλι τη μούρη του συνδικάλα κα της τωρινής αφεντικίνας του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΤΡΕΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έτσι μπράβο να 1.01 να περιμένετε να τελειώσει η πανταετία για να ξαναρχίσει η άλλη γιατί σας πήραν χαμπάρι όλοι ότι μόνο για να βρίζετε ανώνυμα όλοι σας είσαστε ΄για τίποτα άλλο.έτσι χαντακώσατε τον πτέραρχο .τα μισά από οσα εχει χαλάσει ο πρόεδρος για τον παρνασσό και την αράχωβα να χατε βάλει θα σας έγαζα το καπέλλο ρουφιάνοι ές της κυρίας που μισεί το χωριό της και κατέστρεψε τον αδελφό της .ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΕΙΜΑΙ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δήμαρχος χρωστάει στο Δήμο τον φόρο παρεπιδημούντων για τα χρόνια 2009,2010, 2011,2012,2013,2014. Ενώ θα έπρεπε τουλάχιστον να τα έχει ρυθμίσει, αυτός δεν τα έχει καν βεβαιώσει. Το χειρότερο είναι ότι ταυτόχρονα παίρνει μισθό από το Δήμο εις βάρος των πολιτών. Αυτό θα του στοιχίσει τη θέση του! Γιατί είναι Κα-ρα- πα-ρά-νο-μο. Σάββατο κοντή γιορτή. Επειδή αυτό είναι κα-ρα-τσε-κα-ρι-σμέ-νο, αν τολμάει , ας το διαψεύσει και ας μας δώσει στοιχεία ότι πλήρωσε το φόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά τα θέματα στο Δ\Στα έβαλε η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ που ειναι επικεφαλής ο Πατσανταρας. Γιατί έχετε λυσσάξει με τον συνδικαλα. Στο κάτω κάτω τι σας είπαν.Να αποδώσετε χρήματα που δεν σας ανηκουν. Η αντιπολιτευση κανει την δουλειά της και φαίνεται την κάνει καλά .Δώστε τα λεφτά να τελειώνουμε. Και είπαμε δεν ειναι δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σουλούπι, μπόι, μικρομεσαίο,
    ύφος του γόη, ψευτομοιραίο.
    Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης,
    λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.

    Και ψωμοτύρι και για καφέ
    το «δε βαρυέσαι» κι «ωχ αδερφέ».
    Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς
    σαν πιάσει πόστο: δερβέναγάς.

    Δυστυχία σου, Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς!

    Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα, τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα;
    Γιώργος Σουρής, αφιερωμένο στον ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ !....!....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφού ο Πρόεδρος έδωσε γραμμή να ψηφίσουμε τον Άδωνη για πρόεδρο της νέας Δημοκρατίας , εγώ προτείνω να τον ακούσουμε και ανεξάρτητα από τι κόμμα ψηφίζουμε να δώσουμε από δύο ευρώ και να τον κάνουμε πρόεδρο της ΝΔ. Τουλάχιστον να έχουμε να γελάμε μέσα στη μαυρίλα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο προεδρος ειναι με τον τζιτζικωστα STOP δεν τον ενδιαφερει ομως ποιος θα κερδισει γιατι δεν περιμενει διορισμο οπως η φιλη σου σε οργανισμο STOP δεν χρωσταει σε κανεναν STOP πουθενα δεν εχει υπογραψει κατι παρανομο STOP ειναι ο ιδιος που παραλαγες συνδικαλα να ψευδομαρτυρησει οτι δεν εβρισες την κυριαSTOPεχει δωσει δεν εχει παρει STOP τα υπολοιπα σε 4 χρονια...........2.57 ωραιο το ποιημα ελπιζω να χεις συλλογη γιατι υγεια να εχουμε ειναι πολλα τα χρονια..ΕΚ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ κι οχι της κυριας.να σας δωσω και μια ειδηση .οι ολοι μαζι εχουν διαγραψει απο σημερα αυτο το αθλιο μπλογκ .οποτε μπορειτε να βριζετε ελευθερα χωρις απαντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Γιανέλος, ο Γεωργακός και τα τσιράκια τους τα κάνουν όλα αυτά (Χρέη παρεπιδημούντων, Συνεδριακό, όνομα Δήμου, αναθέσεις , αρπαχτές ΑΕ κλπ.) για διαφορετικούς ο καθένας τους λόγους . Η απορία είναι τι κάνουν οι αριστεροί της παρέας; Γιατί συμφωνούν , γιατί τους καλύπτουν; Μάλλον είναι αριστεροί της πυρκαγιάς σαν τον Τσίπα ή το άλλο το λιγκόνι το Λαζάνι! Σκοπός τους φαίνεται ότι είναι η καρέκλα. Πάνα, Πάνα, Πάνα!!!!!!! Με στάχτη από ρακοκάζανο τους χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στο Δίστομο γίνετε χαμός . Με αφορμή το όνομα ξύπνησαν και για τα υπόλοιπα. Συζητιέται να κηρύξουν τον Γιαννέλο( εμπνευστή της καμπάνιας αλλαγής του ονόματος ) ανεπιθύμητο πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝΩΣΕΣ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ??????
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΠΑΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ??????
    ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ....ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλα έχουν ονοματεπώνυμο ΤΕΧΝΙΚΉ ΥΠΥΡΕΣΙΑ ΔΔΑΑ ΜΑΤΣΑΚΟΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι είναι αυτά που λες ρε ελεεινέ 9 Οκτωβρίου 2015 - 12:23 π.μ.; Σε τι σου φταίει το μπλογκ ; Επειδή δημοσιεύει όλα τα μηνύματα των πολιτών από τα οποία μαθαίνουμε τις αθλιότητες των «όλοι μαζί»; Ας μας απαντήσει κάποιος για τις κλοπές των φόρων , τις απατεωνιές του Συνεδριακού και όλες τις άλλες απάτες. Όσο για την απαγόρευση , με πιο τρόπο θα το κάνεις κυρ πρόεδρε; Με χουντικές αποφάσεις; Από γκάφα σε γκάφα το πάπας . Τη μία βρίζεις στο γήπεδο το Δίστομο, την άλλη ξεθάβεις τον τελειωμένο Γεωργακό, μετά θές να αλλάξεις το όνομα του Δήμου μπλέκοντας στις βλακείες σου και την Αράχωβα, μετά προτείνεις τον φασίστα Γεωργιάδη για πρόεδρο της ΝΔ.
    Συμμορφώσου ρε καλόπαιδο γιατί σε βλέπω με πίσσα και πούπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποσώς ενδιαφέρει το ποιόν υποστηρίζει ο Γιαννέλος για πρόεδρο της ΝΔ! STOP Δεν μπορεί να περιμένει διορισμό σε οργανισμό δημόσιο, γιατί πλέον δεν χρειάζονται ¨ειδικούς¨ για απολύσεις εργαζομένων! STOP Παρέλαβε τη Δετπα με 135.000€ πλεόνασμα και μετά ενάμιση χρόνο που έφυγε μυστηριωδώς την άφησε με ελλείμματα ! Τι έγιναν τα λεφτά αυτά? ένας έλεγχος ορκωτών λογιστών όπως έγινε στην κεράκια, θα έδινε την απάντηση! STOP Πριν πει κάποιος ότι δεν έχει υπογράψει κάτι παράνομο, ας περιμένει λίγο για κάποιες δικαστικές αποφάσεις! STOP ....τέλος τι έγινε και οι ¨όλοι μαζί ¨διαγράψανε το άθλιο(sic) μπλογκ? βαρέθηκε ο ¨πρόεδρος¨ να ρωτάει και να απαντάει μόνος του ή δεν τα βγάζει πέρα γιατί έχει άλλες σκοτούρες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΙΣΤΟΜΟ
    Μεγάλη κινητοποίηση στο χωριό ψάχνουν να βρουν τους δύο μαλ@@ες που ψήφισαν τη σαύρα τον γιανελλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Οι ΄΄ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ''αφού ολοκλήρωσαν το προεκλογικό πρόγραμμά τους σε όλα τα Δημοτικά διαμερίσματα και δεν είχαν τι να κάνουν τα λεφτά που περίσσευαν -έβαψαν τις στάσεις στα Άσπρα Σπίτια χωρις να έχουν καμία υποχρέωση στο'' Αλουμινιο της Ελλάδος ΑΕ'' επιβαρυνοντας εργατικά και υλικά τους πολίτες του Δήμου.
    Η μοναδική εξήγηση ειναι οτι ίσως άκουσαν οτι έπεσε η τιμή του αλουμινίου πολύ χαμηλά και θέλησαν ''ΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ'' να βάλουν ενα χεράκι να τα βγάλει πέρα ο όμιλος
    ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ Η ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν 10 Οκτ 2015 5,03 π.μ.
      βλαμ οχι οι ΄΄ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ'' αλλα ο ψηλός και η κοντη της τεχνικής υπηρεσίας με τη καλυψη του ...

      κουίζ : ο ευρων κεριζει μια πλεξανα σκόρδα

      Διαγραφή
    2. Ο προϊστάμενος τις τεχνικής .γλείφει το αλουμίνιο για να βάλει τη γυναίκα του μέσα και θέλει να βολέψει τον κοντό με κάνα ψιλό γι'αυτό γίνεται Αυτό το σκύψιμο άρε κακομοιρε δημότη δάδα τι εβγαλες

      Διαγραφή
    3. Τα παγκακια και τους ισκιους στον αγιο νικολα δεν μπορουσαν να τα φτιαξουν τις στασεις που δεν ηταν δουλεια τους τα εβαψαν εσκυψαν στο μυτιληναιο .η διοικηση του εργοστασιου τι εχει να πει γιαυτο .αντε παραιτηθηται να τελειωνουμε. δημαρχε παραιτη σου

      Διαγραφή
  21. Διόρθωση στο 5:41 μ.μ.: αντί κεράκια το σωστό είναι ΚΕΠΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι δυό μα@@@ες που ψήφισαν το Γιαννέλο ΔΕΝ είναι από το Δίστομο, αλλά από τους κατοίκους της παραλίας Διστόμου. Είναι οι μοναδικοί από τους συμμαθητές του που τον ψήφισαν γιατί ερχόταν εδώ σχολείο. Αυτή είναι η κατάντια του. Τον έναν τον γνωρίζουμε, του έχει κάνει ρουσφέτι στην Κόκα Κόλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  23. Ρε Προεδραρα κάποιοι βαζελοι λέρωσαν ξανά τις στάσεις στα Ασπρα Σπιτια
    Στειλε να τις βάψουν πάλι κι ΄'άστους να λένε
    Που ξέρεις στο τέλος μπορεί να πάρουν με καλό μάτι στο Αλουμινιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό που συμβαίνει με τους «όλοι μαζί» είναι για βραβείο Γκίνες. Αυτοί κλέβουν εν ψυχρώ (δεν αποδίδουν τους παρακρατούμενους φόρους που τους αναλογούν ), ο κόσμος τους βρίζει σε όλα τα χωριά με χαρακτηρισμούς που δεν γράφονται και αυτοί ενώ τους φτύνουν νομίζουν ότι βρέχει κάνουν ότι δεν τρέχει τίποτα. Το χειρότερο είναι ότι ο Πατερούλης της Αράχωβας γράφει διάφορα ανώνυμα σχόλια και καίει όποιον θέλει. Ο Αλμπάνης είναι καμένος πλέον για μελλοντικός Δήμαρχος , ελέω Γιαννέλου. Το ακόμα χειρότερο είναι το κόμπλεξ των γιαλαντζί αριστερών συμβούλων του Δήμου, που κοιτάζουν σαν χάνοι τα γεγονότα , αδυνατώντας να καταλάβουν τι συμβαίνει γύρω τους και επομένως να πάρουν σωστή θέση. Αυτοί νομίζουν ότι αν κρύβονται θα γλυτώσουν. Κούνια που τους κούναγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανων 11 /10 /2015 5,47 π.μ. Κάθε αρνάκι από το ποδαράκι του κρέμεται.....δεν είναι οι «όλοι μαζί» σαν τα μούτρα σου
      Θα σου θυμίσω τον πολιτικό μέντορά σου Σημίτη ..'Όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον Εισαγγελέα και άσε τα ανώνυμες εξυπνάδες - σχόλια και γκεμπελίστικες πρακτικές στο Λαβράκι.

      Διαγραφή
    2. Μας γράφεις οτι : Αυτοί κλέβουν εν ψυχρώ (δεν αποδίδουν τους παρακρατούμενους φόρους που τους αναλογούν ) και μας θυμίζεις αυτά..... γέμιζε με τις μίζες της Siemens και άλλων γερμανικών κολοσσών, τις οποίες κουβαλούσε ο στρατηγός του Σημίτη Θόδωρος Τσουκάτος με μαύρες σακούλες στη Χαριλάου Τρικούπη.....τελικά εχεις πολύ πλάκα...Κούνια που ΣΕ κούναγε.!

      Διαγραφή
  25. Το αίνιγμα για το δώρο στο εργοστάσιο με το βάψιμο των στάσεων λύθηκε!!!!! Ο Γιαννέλος, τώρα που σταμάτησε τους διορισμούς στην κόλα - λόκα θα αρχίσει να διορίζει στο εργοστάσιο!!!!!!!!!!!!! Πάρτε σειρά. Τον βλέπω με 600άρα στις επόμενες εκλογές στο Δίστομο- Παραλία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φημολογείται ότι την επόμενη φορά θα κατεβάσει για Δήμαρχο κάποιον από την Παραλία Διστόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Me thn eykairia eykairia allaghs toy onomatos prepei na balete uema kai allaghs toy proedroy gia na doyme pioi ua ton chfisoyn monocifios ariumos sigoyra oooeee blaj

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κύριε ξερόλα 11 Οκτωβρίου 2015 - 11:31 π.μ. μάλλον με άλλον με μπερδεύεις. Εγώ είμαι ένας απλός Δημότης της Αράχωβας. Για το Σημίτη ρώτα τον Δήμαρχό σου που τον ξέρει καλά και μάλλον από αυτόν πήρε γραμμή (και ακόμα χειρότερα από τον παμμέγιστο Γιωργάκη). Όσο για τα στοιχεία, δύο απλές ερώτησης κάνω : Ο Δήμαρχος χρωστάει το παρεπιδημούντων 2009,2010,2011,2012,2013,2014 ΝΑΙ ή ΟΧΙ; (Άσε τους άλλους συμβούλους στην άκρη). Τα στοιχεία που σας τα ζητάνε γιατί δεν τα δίνετε παρά τις προτροπές από την περιφέρεια; Θέλετε να σας τα ζητήσει ο Δικαστής; Και αυτό θα γίνει , για να δώ εκεί θα τα δώσετε;
    Όσο για σένα 11 Οκτωβρίου 2015 - 12:05 μ.μ. τι να σου απαντήσω; Έχεις μπερδέψει στο μυαλό σου, την ………………….τσαπού με τη βούρτσα! Αδυνατώ να σε παρακολουθήσω μεγάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ένας Αραχωβίτης ψηφοφόρος σου.
    Γιανέλο λόγο του βεβαρημένου παρελθόντος σου εσύ δεν μπορείς να γίνεις δήμαρχος στη θέση του ΠΡΟΣΕΧΩΣ τέως Δημάρχου! Σου προτείνω να βάλεις στη θέση του το…………… Λαγό!!!!! Έχει …………. Φωτογένεια. Αυτά προς το παρόν μέχρι την έκδοση της απόφασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όξω οι κλέφτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ‘Οξω οι επίορκοι καταχραστές των Δημοσίων εσόδων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ‘Οξω όσοι στερούν από τα Χωριά μας το δικαίωμα της προόδου, για να φτιάχνουν ξενοδοχεία και περιουσίες σε βάρος των Δημοτών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Πίσσα και πούπουλα στα « αριιστερα» μαζώματα που τους καλύπτουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εμείς στο Δίστομο δεν ξέραμε ότι οι ξενοδόχοι χρωστάνε στο Δήμο τόσα λεφτά. Γιατί δεν τα μαζεύουν, ποιος τους κρατάει; Τι συμφέροντα εξυπηρετεί ο Δήμαρχος και οι σύμβουλοί του; Γιατί οι σύμβουλοι του Δίστομου συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης δεν αντιδρούν; Τι τρέχει; Είναι όλοι πουλημένοι; Περιμένω απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Οι Έλληνες είναι ο λαός-κατάρα.
    Περισσότερα λόγια δεν χρειάζονται.
    Τα ίδια θυμάμαι από την μέρα που γεννήθηκα.
    Και ίδια θα είναι μέχρι να πεθάνω.
    Να είστε καλά.
    Ο μούστος βράζει στο βαρέλι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το άλλο που βγήκε το ξέρετε?
    Ο κ. Καπλ@νης, δημοτικός σύμβουλος του Γιωργακού, καταδικάστηκε πρόσφατα για υπόθεση του παγοδρόμιου στο Λιβάδι με 5μιση χρόνια φυλακή, 300.000ευρώ και ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
    Γιαννέλλο με τη στέρηση μπορεί να είναι αυτός ο άνθρωπος δημοτικός σύμβουλος και να ψηφίζει στο συμβούλιο?
    Ρε σεις θα μας τρελάνετε εκεί απάνω
    Χρέη δεν πληρώνετε, νόμους δεν εφαρμόζετε και πολλά άλλα που θα βγούν οσον ούπω.
    Ρε πάτε καλά? Ποιοι νομίζετε ότι είστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Την Πέμπτη 22/10/2015 Η Συμμορία των «όλοι Μαζί» καλείτε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Λιβαδειάς να δώσει λόγο για τα εκατομμύρια Ευρώ που χρωστάει στο Δήμο. Το αποτέλεσμα αυτού του δικαστήριο θα κρίνει για την παραμονή των στην εξουσία και τη συνέχιση του έργου της απόκρυψης και παραγραφής των οφειλών των Η ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΉ ΤΩΝ ΑΠΌ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΑΞΙΏΜΑΤΑ και την βεβαίωση των χρεών των στην ΔΟΥ Λειβαδιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 13 Οκτωβρίου 2015 - 12:54 μ.μ. μην γενικεύεις και μην αφήνεις υπονοούμενα για όλους τους συμβούλους .πρόσεξε τις εκφράσεις σου.... και εσυ Λαβράκι φιλτράρισε τα σχόλια ,δεν μπορεί η καθεμία ή ο καθένας να γράφει ότι θέλει ανώνυμα....αφήστε την καθαρά γκεμπελική πρακτική !

      υγ. τώρα ποια εξουσία και ποια ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΑΞΙΏΜΑΤΑ ..... «Κεχωδεν η φορβας εν τη αλω» (Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι)! ...

      Διαγραφή
    2. Γι'αυτο που έτρεχες απο πισω

      Διαγραφή
    3. 10:33 μ.μ., ¨ ο έχων τη μύγα μυγιάζεται ¨ή αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι, μη βιάζεσαι και όλα θα γίνουν-και η φοράδα θα χεστεί και τα λαμόγια θα πληρώσουν!.....όσο για σένα-όποια ή όποιος κι αν είσαι, θα μάθεις κι από γκεμπελικές μεθόδους για να μην πω ότι είσαι ο αρχιγκεμπελίσκος! Γκέκε σταθάκο????

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμε 13 Οκτωβρίου 2015 - 10:33 μ.μ. ΚΑΙ, γενικεύω ΚΑΙ, τα λέω στα ίσια και όχι με υπονοούμενα. ΑΥΤΟΣ που υποθάλπει τους καταχραστές του δημοσίου (προσοχή, αυτοί είναι καταχραστές και όχι οφειλέτες, ο κάθε πολίτης έχει κάθε δικαίωμα να χρωστάει στο κράτος) , είναι καταχραστής. Αυτοί εδώ κορόιδεψαν τον κόσμο και του πήραν την ψήφο, με σκοπό να σβήσουν τα χρέη τους. Όποιος αισθάνεται ΚΑΘΑΡΟΣ (Που είσαι Πρόεδρε που η νιότη σου μας έλεγε , πως θα γινόσουν άλλος), παραιτείτε και τους καταγγέλλει. Όσο για τοις γκεμπελικές συμπεριφορές , ρίξε μια ματιά στον καθρέφτη της Συμμορίας, αλλά και στα λιβανιστήρια άλλου μπλογκ για να καταλάβεις ποιοι τις εφαρμόζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. όποιοι διαβάζετε τα σχόλια θα συμφωνείτε ότι δεν ξανάγινε τόσο βρισίδι,τόσο λάσπη ,τόσο οχετός,τόση αλητεία και τόσο βρωμιά σε άτομα που τα περισσότερα απο αυτούς ούτε είχαν ξαναασχοληθεί με τα κοινά.είστε πολύ άρρωστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρε Τσοχατζόπουλοι, ποιος σας έβρισε; Πληρώστε αυτά που χρωστάτε στο Δήμο και δεν θα ξανασχοληθώ (τουλάχιστον εγώ) μαζί σας. Ποιος δεν είχε ασχοληθεί ξανά με τα κοινά; Ο Γεωργακός; Αυτός είναι γνωστός από το παρελθόν για τη συμπεριφορά του. Είναι βουτηγμένος μέχρι το λαιμό στις κρυφές και συμφεροντολογικές συμπεριφορές. Άσε μας λοιπόν ……………κουκλίτσα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή