Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

5.000 γενικοί γραμματείς και φαρισαίοι

Μέγα αμάρτημα η απληστία. Ενα από τα επτά θανάσιμα. Με δαίμονά της τον Μαμμωνά, σύμφωνα με την εκκλησιαστική γεωγραφία αμαρτιών και δαιμονίων. Την ψυχή του ας την κάνει ό,τι θέλει ο καθένας. Η πλεονεξία, όμως, είναι κατεξοχήν κοινωνικό αμάρτημα. Αντικοινωνικό δηλαδή. Δεν διαπράττεται εν κενώ, αλλά μέσα στον κόσμο και εναντίον του. Ο φιλοτομαριστής άπληστος αδιαφορεί αν η βουλιμία του ικανοποιείται (πάντοτε μερικώς και προσωρινά) εις βάρος των άλλων, των αδυνάμων ή των νομοταγών. Ισα ίσα, αυτό είναι η μισή του ηδονή. Η απληστία, ωστόσο, όπως και οι λοιπές αμαρτίες, μπορεί να μετατραπεί σε δόκανο. Και να πιαστεί μέσα του ο ίδιος ο αμαρτωλός. Κυριολεκτικά αυτοσαγηνευόμενος. Αυτό συνέβη και με τους 5.000 όχι κατά τίτλο, αλλά μόνο κατά μισθό γενικούς γραμματείς. Πληροφορηθέντες ότι επίκειται μείωση κατά 25% των απολαβών του πολιτικού προσωπικού, έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν για τα «κεκτημένα» τους. Αποκαλύφθηκαν έτσι τα «κρυφά μισθολόγια». Και μάθαμε από τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορο Βερναρδάκη ότι 5.000 υπάλληλοι, κυρίως επιστημονικών ειδικοτήτων, απασχολούμενοι σε ΝΠΙΔ, έχουν καθαρές αποδοχές 2.800 ευρώ μηνιαίως. Τον μισθό του γενικού γραμματέα. Χωρίς να τον δικαιούνται.

Ουδείς εκ των 5.000 αυτενήργησε. Δεν αποφάσισαν ένα ωραίο πρωί ν’ αυξήσουν μόνοι τους τον μισθό τους. Απαίτησαν την αύξηση, βρήκαν ευήκοα ώτα και την επέβαλαν. Τα ευήκοα ώτα ήταν κυβερνητικά. Κάποιας από τις προ του 2015 κυβερνήσεις. Η μισθολογική εξίσωση έγινε μέσω διατάξεων που περνούσαν κατά καιρούς σε νομοσχέδια. Με το τέχνασμα των τροπολογιών και μεταμεσονυκτίως; Δεν έγινε γνωστό. Δεν είναι, όμως, αυτό το σοβαρότερο κενό στην πληροφόρησή μας. Για να μη μείνει και αυτή η αποκάλυψη στου δρόμου τα μισά, ως συνήθως, πρέπει να δημοσιευθεί κάποια στιγμή ο κατάλογος όσων κυβερνώντων αποφάσισαν (σε καιρούς βαριάς λιτότητας) να δράσουν σαν πάτρωνες προνομιούχων, εξυπηρετώντας ομαδούλες συμφερόντων. Εντάξει. Ας μην κοινοποιηθούν τα ονόματα των άπληστων υπαλλήλων, οι φαρισαίοι άλλωστε θα πουν ότι προσβάλλονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Ας κατονομαστούν, όμως, όσοι τους διευκόλυναν νομοθετικά. Για να μη στιγματίζεται το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του.

Αμέσως έπειτα θα πρέπει να προσδιοριστεί πόσα από τα μηνιαία 2.800 ευρώ ήταν προϊόν οιονεί υπεξαίρεσης. Χίλια; Πεντακόσια; Τόσοι υπάλληλοι επί τόσα παραπανίσια ευρώ επί τόσα τα χρόνια του καθενός. Ωστε να μάθουμε ποια η φύρα του Δημοσίου. Σταγόνες στον ωκεανό; Ισως. Μα και ο ωκεανός από σταγόνες αποτελείται. «Σταλαματιά σταλαματιά γεμίζει η στάμνα η πλατιά» δεν μαθαίναμε όταν διδασκόμασταν τα αγαθά της αποταμίευσης;

Μετά τον υπολογισμό, ας απαιτηθεί η επιστροφή τους. Μια και, σύμφωνα με τα ανακοινωθέντα, δεν είναι απλώς μη δεδουλευμένα, αλλά κλοπιμαία με την κάλυψη του υποτιθέμενου φύλακα: του κράτους. Για να μην τους αντιγράψουμε δε στην απληστία απαιτώντας όλα τα αχρεωστήτως καταβληθέντα εδώ και τώρα, ας ενταχθούν στη ρύθμιση των 100 δόσεων οι παρατύπως ευεργετηθέντες. Ανθρωποι είναι κι αυτοί.

113 σχόλια:

  1. Το e-xani blog μας ενημερωνη ρωτώντας μας οτι αναμενοντε εξελίξεις στη σύνθεση των¨¨ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ¨¨ στην πρωτεύουσα Αράχοβα και μάλλον και στα αλλά χωριά για βελτίωση λεει........ ο Γιαννελος.... του κλίματος
    Ερώτηση λοιπόν και από μένα που είμαι ενεργό μέλος των ΄΄ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ΄¨ θα μάθουμε και τις αλλαγές απο το μπλοκ;
    Γιατί κλίμα που το έφαγε ο γάιδαρος δεν διορθώνετε με αυτόν τον τρόπο κύριε...... Προεδρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαννέλο γράφεις στο μπλοκ σου, ότι αναμένονται αλλαγές στο ΔΣ. Ξέχασες το Δήμαρχο! Αυτόν τι θα τον κάνεις; Με ποιόν θα τον αλλάξεις; Γιατί δεν λες ότι οι καταχραστές του Δημοσίου χρήματος είναι σε όλα τα χωριά και όχι μόνο στην Αράχωβα; Γιατί δεν λες ότι πρέπει να παραιτηθεί ο Δήμαρχος και δυο τρείς άλλοι για να καθαρίσει ο Δήμος, παρά φορτώνεις όλο το χωριό με τις ατασθαλίες τους; ΔΕΝ φταίνε οι πολλοί αν λίγοι πλουτίζουν σε βάρος των πολλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά τα παραπάνω πώς να μην έχουμε τα φαινόμενα λαμογιών-δημοτικών συμβούλων? αλλά ¨Έχουν γνώσιν οι φύλακες¨, .....το πανηγύρι τώρα αρχίζει.....άντε γειάαααααα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέρασα πρόσφατα από τη Μύκονο του χειμώνα...Αράχωβα ντέ, να αλλάξω λίγο περιβάλλον και παραστάσεις.
    Αγνώριστη η αγορά και ερημνιά που μου έκανε μαγάλη αντύπωση.
    Αιντε να κατηφορήσω λέω προς τα έξω κατά δελφούς μεριά και βρίσκομαι στη Ντολτσε Βίτα και εκεί ερημνιά και ξηλωμένα σανίδια, ψησταριές και ..και ..και...
    Θυμήθηκα λοιπόν την ιστορία,αμαρτία με τον ενοικιαστή κ.Μπwκα που αφού του έγινε η νόνιμη μοίωση του ενοικίου 20% από τη προηγούμενη δημοτική αρχή ήρθαν οι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και παράνομα του μοίωσαν περισσότερο το ενοίκιο στα 600 ευρω.Παρόλα αυτά ο κ.Μπwkas εδώ και ένα χρόνο δεν έχει πληρώσει δεκάρα στο δήμο/ΑΕ.
    Κατά τα άλλα η ΑΕ έχει πιάσει πάτο με χρέος 10000ευρ σε 4μήνες, αφού είχε περίσευμα από τους προηγούμενους 55.000ερω.Να χαρώ το συμβούλιο της ΑΕ Γιωργακό,Ναυπακτίτη και λοιπούς.Ερχεται καταγγελία και θα τα πούμε, αφού δεν καταλαβαίνετε που βρίσκεστε και τις ευθύνες που έχετε απέναντί μας στους πολίτες.
    Σας περιμένει η δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην αναχώνεστε θα τα λύσει ολα το φανταστικό ΔΣ της ανώνυμης εταιρίας του δήμου βλέπε καλούσα ε ρε γελια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μια ερωτηση απο εναν απλο ψηφοφορο.γιατο ροτατε το γιαννελο ολοι.δημαρχο εχουμε αντιδημαρχους .χρωσταει κι ο προεδρος η οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λαβράκι θα σου θυμίσω μια ψαράδικη παροιμία διαχρονική ¨Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι¨
    Τι αλλαγές και κουραφέξαλα γιαννελέικα και γεωργακέικα διαβάζω. Θα αλλάξουμε δηλαδή τα βρωμοπόδαρα και θα λυθεί το πρόβλημα?
    ΤΟ ΤΣΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΓΙΑΝΝΕΛΟ, ΜΠΟΧΑ ΑΠ ΤΟ ΤΣΕΦΑΛΙ Γιαννέλλο,τόλμα τώρα αν είσαι αυτός που πιστεύεις και πιστέψαμε και εμείς ότι είσαι.
    Εκτός και αν η ποδαροβρομιά σε βολεύει και σένα.
    ΤΟ ΤΣΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ Γιαννέλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    ΤΟΛΜΑ ΤΩΡΑ Γιαννέλοοοοοοοοοο, πριν είναι πολύ αργά Γιανέλλοοοοοοο
    Πέναλτυ χωρίς τερματοφύλακα έχεις Γιαννέλοοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βούκινο γίναμε σήμερα στο ραδιόφωνο της Βοιωτίας ξεφτιλιστήκαμε.
    Σκάνδαλο λέει στο δήμο ΔΑΑ με αντιδήμαρχο κλπ. το Χ@ρη ντε τον τίμιο και δουλευταρά το μεγάλο κτιτή των πάντων...αι καλά.
    Γιαννέλλο δεν τα ήξερες αυτά, γιατί έμπλεξες ρε Προεδράρα και θα ξεφτιλυστείς και ΕΣΥ μετά της 22 του Οκτώβρη, μετά τη δίκη για τα χρωστημιά, που θα αναγκαστείς να πάθεις αυτά που γέλαγες, αλλά εσύ τουλάχιστον τε έλεγες.
    Ρε πως τη πάτησες ετσι ρε μεγάλε παίχτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μετά από όλα αυτά τα τραγελαφικά, με τα χρέη, αλλά και τα άλλα παράξενα, που συμβαίνουν στο Δήμο μας, αυτοί που είναι για κλάματα και για γέλια μαζί, είναι οι και «αριστεροί» σύμβουλοι ονομαζόμενοι. Ένας από αυτούς διατηρεί και μπλόγκ στο οποίο καθημερινά με τις αναρτήσεις του μας κάνει μαθήματα και ηθικής τάξης, νομίζοντας ότι έτσι έχει πράξει το καθήκον του και άρα ο μισθός του πιάνει τόπο. Άλλος το παίζει πρόεδρος του σωματίου εργαζομένων του εργοστασίου «διδάσκοντας» αλληλεγγύη. Άλλος ψωμίζετε από κυβερνητικό λειτουργό, οι δε βαρύγδουπες εμφανίσεις και απόψεις του μόνο με καραγκιόζ’ μπερντέ μπορούν να συγκριθούν . ‘Άλλος περιφέρει το σαρκίο του από δω και από κει συμφωνώντας, στο παρασκήνιο, ότι οι «όλοι μαζί» ενδιαφέρονται για τις τσέπες τους, αλλά στα συμβούλια γίνετε κότα. Ο άλλος ο Αραχωβίτης έχασε την πυξίδα και το μέτρο, μη χάνοντας, με τις πράξεις του, την ευκαιρία να μας θυμίζει την ασημαντότητα του . Όμως εκείνο που εγώ αντιλαμβάνομαι είναι, γιατί εκείνοι δεν αντιλαμβάνονται ότι η μπόχα από τον εμετό των πολιτών στη μούρη τους έχει γίνει ένα με το πετσί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος 14 Οκτωβρίου 2015 - 4:23 μ.μ.... Γεια ,θα μου χαρίσεις αγόρι... το ονοματάκι σου...

      Εάν σου αρέσει το στριπτήζ
      ιδού η ευκαιρία
      να δείτε όλη τη σκηνή
      χωρίς λογοκρισία...

      Διαγραφή
    2. 14 Οκτωβρίου 2015 - 4:23 μ.μ. τι μας λετε κυριε, εχετε να πείτε κατι μεμπτό για όλους αυτους που αναφέρετε στο σχόλιό σας , εχουν κλέψει, εχουν καταχραστεί χρήματα κ.λ.π. μεχρι τωρα στην ζωή τους;

      κατά την δική σου λογική @@@ηθηκε η τάδε στο χωριό σου ,όλες οι γυναίκες του χωριού σου ειναι @@@τάνες!

      Όποιος εχει λερώσει το τσαρδί του... αναλαμβάνει και την ευθύνη των πράξεών του.

      Τι γκεμπελική γενίκευση είναι αυτή...που ήσουνα τόσο καιρό κριμένος να μας διαφωτίσεις με όλες αυτες τις @@@@ριες σου

      Διαγραφή
  10. Επτά ημέρες και σήμερα έμειναν . Όξω οι κλέφτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι επίορκοι, που λυμαίνονται το Δήμο τόσα χρόνια , έχουν λουφάξει. Περιμένουν την απόφαση του Δικαστηρίου. Έχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη. Ο αλήστου μνήμης βολευτής του Νομού δεν θέλει ούτε να τους βλέπει. Περιμένουν να βγει καμιά ντεμί απόφαση για να αρχίσουν και πάλι τα αλυχτήματα. Στην Αράχωβα ο κόσμιος στα καφενεία τους βρίζει, γιατί έχει καταλάβει ότι δέκα –δεκαπέντε αρπάχτρες του χωριού, τους κορόιδεψαν και τους έκλεψαν την ψήφο. Μέχρι τις 22/10/2015 είναι λίγος ο Χρόνος , ας περιμένουμε. Και ΠΡΟΣΟΧΗ! Το πρόβλημα αφορά όλο το Δήμο , τα λεφτά που χρωστάνε είναι πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μάρμαρο το πληρώνουν οι πολίτες.
      Όπως και το μάρμαρο στα νεκροταφεία.
      Αιωνία σου η μνήμη, αξιομακάριστε και αείμνηστε αδελφέ ημών.

      Διαγραφή
  12. O Δημαρχος εχει πληρωσει τοις μετρητοις οσα χρεη του αναλογουσαν.ο Συρος τα πατσισε με αυτα που του χρωσταγε ο Δημος κι ο Καπλανης εχει κανει ρυθμιση.Για τον δε Αλμπανη εκ προθεσεως του καθυστερησαν χρωστουμενα για να συμπεσουν με την εκλογη του.Μπορει αυτα που λεω να ναι βλακειες και @@@@ριες.Αν ομως ειναι αληθεια,λεω αν ,αν ,αν και το δικαστηριο στις 22 τους δικαιωσει καποιοι δεν θα ξαναπερασουν το ζεμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το Γιαννέλο μη τον μπλέκετε γιατί θα κάνει πάλι καμία γκάφα σαν και αυτή με το όνομα του δήμου και θα μας κοροϊδεύουν πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 15 Οκτωβρίου 2015 - 4:15 π.μ. Ποιοι είναι κλέφτες ;Μήπως εξ’ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια και μπερδεύεις τους άλλους με τον...εαυτό σου ;Και ίσως ακόμη δεν το έχεις αντιληφθεί;
    Ποιος νομίζει τελικά ότι είναι ο κύριος 4:15 π.μ. ώστε να καθυβρίζει όλους όσους δεν συμφωνούν μαζί του ή για τους δικούς του λόγους, μισεί και ζηλεύει, χαρακτηρίζοντάς τους ως... κλέφτες όλους τους άλλους , αυτός ο μη... Αρχικλέφτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφήστε την αντιπολίτευση να κανει την δουλεια της. Απ οτι φαίνεται μας γλίτωσε απο πολλα παρα πολλα! Ξέρουμε οτι ολοι τρέχουν πισω απο το χιλιάρικο κάθε φορα στις εκλογες αλλα στις προηγούμενες τελικα ηταν πολλα τα λεφτα. Ενα Μπραβο στους ψηφοφόρους του πανουρια που συνωμότησαν εις βάρος του πατσανταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 15 Οκτωβρίου 2015 - 8:45 μ.μ. μια διευκρινιστική ερώτηση ... ο πανουριας ειναι ο κυριος που εσκαβε και εφερε το καλώδιο απο τις ανεμογγενήτριες στο υποσταθμό του διστόμου ;

      Διαγραφή
    2. Εσυ ησουν αυτος που τα πηρε απο τον έκπτωτο εργολάβο απο το Πάρκιν;

      Διαγραφή
    3. Τα χρεοι του νικολακη στην κόκα κολα τα εσβησες Γιαννελο; 60-70 χιλιάρικα ηταν απο το 2004 και του περναν την ταβέρνα. Για πες μας μεγάλε οικονομολόγε

      Διαγραφή
  16. Δημαρχε θα συνεχίσετε αυτή την τακτική και θα αφήσετε να σέρνεται μια σκιά σε όλο το δημοτικο συμβούλιο;

    «η διαφάνεια απαιτεί ονόματα και αποφάσεις του Δημάρχου και οχι συγκάλυψη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 10:48 π.μ.,δεν το κατέχεις το θέμα και εκτίθεσαι....ο δήμαρχος έχει πληρώσει για ένα χρόνο-τα υπόλοιπα τα χρωστάει! ο Σύρος δεν έχει πατσίσει τα χρωστούμενα-γιατί ο Δήμος δεν μπορεί να λειτουργεί με λογικές μπακάλικου της γειτονιάς! Όσο για τον Καπλάνη, άστο καλύτερα....ο άνθρωπος έχει κάνει ρύθμιση μόνο για τα χρωστιμιά της μιάς χρονιάς-και αυτό με μεγάλο ερωτηματικό! Τώρα όσον αφορά τον Αλμπάνη, ισχύει η παροιμία ¨ το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται ¨!
    Άντε και λόγω εποχής, καλά κρασσά στους <>!!!!!!!!!!!!!
    υ.γ. Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι θα φύγουν με πίσσα και πούπουλα και σίγουρα δεν αναφέρομαι σε αυτούς που ¨φοβερίζεις¨ ότι δεν θα περάσουν το Ζεμενό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιαννάκο,Γιαννάκο,Χαρούλη,Νικολάκη,Παναγιωτάκο, πέστε αλεύρι ........

    υ.γ. κείνη η καλούσα που βρίσκεται οέοοοοο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΡΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΕΦΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΦΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟΝ ΓΑΛΑΝΗ .ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 22 ΕΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ 3 ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ.ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ Η ΔΙΚΑΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ Α@@@ΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι «αριστεροί» του……. Μπρανκαλεόνε ξύπνησαν. Ήταν αρκετό ένα σχόλιο να τους ξεσηκώσει από τη νιρβάνα του «δικαίου» στην οποία ήταν βυθισμένοι. Βάλθηκαν πάλι με αερολογίες και μπαρούφες τύπου Τσίπα – Λαφαζάνη, να μας πουν ότι αυτός που περιθάλπει τον καταχραστεί δεν είναι συνένοχος. Οι «σύντροφοι» του Σταθάκη , του Μάρδα και των άλλων μεταρρυθμιστών, είδαν στο Πρόσωπο του σημερινού Δημάρχου , το Μεσσία και αναμορφωτή του Δήμου. Για την ταμπακιέρα όμως δεν λέει κανένας τίποτα. Οι απλήρωτοι παρακρατηθέντες φόροι από τη συντεχνία δεν τους ενοχλούν. Η μυρουδιά από τα σκατά δηλαδή , φτάνει ως τη μύτη τους σαν μυρουδιά λεβάντας. Και μετά τους ενοχλεί η υπόληψη τους. Όμως κάτι που δεν το έχεις δεν μπορείς να το χάσεις. Ας παραιτηθεί κάποιος ή ας πει έστω μια λέξη για να σώσει έστω τα προσχήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στην αμφισσα με ενα παρόμοιο περιστατικό ο δήμαρχος ζήτησε την παραίτηση του αντιδημάρχου την ιδια ωρα. Ο δικός μας τι κανει; Καλύπτει την συμμορία των τεσσάρων; Υπαρχει Δημαρχος; Που ειναι η αποψη του; Μεσα σε ενα χρονο το μονο που κάνατε ηταν να βγάλετε ζημιογόνα την ΑΕ, εργολαβίες σε συγγενεις υποψηφίων, μαύρα ταμεία και πανηγύρια. Οι αντιδήμαρχοι όλη μερα στα μπλογκ και ολα στον κόκορα στις τεχνικές υπηρεσίες. Ντροπή και αίσχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ντροπή και αίσχος σε όλους αυτούς που καλύπτουν τα γνωστά λαμόγια της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου και όλους τους άχρηστους της οικονομικής και διοικητικής Υπηρεσίας

      Διαγραφή
  22. Α ρε Ιερωνημε να ήξερες τι ορκισες πριν ενα χρονο. Η σαρα και η μαρα ολοι μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν καταλαβενω τον λογο που ζητατε να παρετηθουν οι τρεις υπογραφοντες την ενστασι αν λετε αθωοθουν οι 4.Δεν κατηγορουν κανεναν για κλοπη ουτε για υπεξερεσι. Εκαναν μια ενστασι κατα τις αποφασις του πρωτοδεικιου λογο οικονομικων οφειλων των 4ρων.Αν δηλαδη βγη αποφασι να παραμηνουν κατα την αποψι σας θα πρεπει να φυγουν αυτοι που δεν ειχαν ποτε οικονομικες εκρεμοτιτες με τον Δημο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κύριε 16 Οκτωβρίου 2015 - 12:51 π.μ. μια κοινωνία φτάνει στα τελευταία σκαλοπάτια της κατάντιας της όταν επιβραβεύει τους καταχραστές και τους επίορκους, όταν αναγορεύει σε μάγκες αυτούς που κατακρατούν για λογαριασμό τους τα δημόσια έσοδα, όταν απειλούν με διαπόμπευση αυτούς που αγωνίζονται για το δημόσιο καλό, όταν καταντάει στη λογική του: «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», όταν γράφει μηνύματα για να επιβραβεύσει τους καταχραστές , δίνοντας ταυτόχρονα συγχαρητήρια σε ανθρώπους που ΔΕΝ τα χρειάζονται. Το πρόβλημα όμως έτσι ή αλλιώς παραμένει και είναι τα χρήματα που πρέπει να βεβαιώσει ο Δήμος στη ΔΥΟ Λιβαδειάς (με εντολή του Δημάρχου και χωρίς να εξαιρεί τον εαυτό του) για τα έτη 2009,10,11,12,13,14 όπως είναι υποχρεωμένος. Όλα τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλα τι εγινε εδω ρε παιδια; Πανω που είχαν αρχίσει να χαίρονται τα παιδια οτι τα γλίτωσαν τα χρέοι τους και τα είχαν αφησει στο έλεος 1,5 χρονο τωρα τους πήγατε στα δικαστήρια; Για φοροκλοπή; Τι πράγματα ειναι αυτα. Θα τα πληρώσουν προσαυξημένα τωρα. Βεβαίωση στην ΔΟΥ θελουν τα λαμόγια και δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών και ακινήτων. Οξωωωωωωω......!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. μίχο μπακουρο,είστε λαμόγια.ξέρετε εσείς γιατί!όλη η ηθική καθρεφτίζεται στα προσωπάκια σας, λαμόγια του κερατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν φορας παντελόνια ελα το βραδυ στο αριων που θα πινω ποτο να μου το πεις απο κοντα. Μεσα η και εξω απο το μαγαζί. Ακομα και καπου αλλου. πιστευω εχεις κάποιο mail η τηλεφωνο μου.δειξε μου τα @@@@@ σου Μπακουρος!!!!

      Διαγραφή
    2. μην τσιμπάς μικρέ.πατριώτης σου τα γράφει όχι αραχωβίτης.ξύπνα

      Διαγραφή
    3. ΠΩΠΩ ΤΙ ΕΠΑΘΑ η κακομοίρα ΤΑ ΠΑΤΗΣΑ ΕΠΕΣΑ ΕΦΑΓΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ και έσκισα τα χειλη Μου.

      Διαγραφή
  27. Στην Άμφισσα έγινε ότι έγινε επειδή ο Δήμαρχος δεν χρωστάει. Σε μας ο Δήμαρχος χρωστάει τα περισσότερα , οπότε τι να κάνει; να ζητήσει την παραίτηση του εαυτού του;
    Εμείς εδώ έχουμε βάλει το λύκο να φιλάει τα πρόβατα. Δεν τους διαβάζετε τι γράφουν; Αντί να το βουλώσουν και να προσπαθήσουν να τα βάλουν σε μια σειρά, αυτοί βρίζουν και απειλούν, «Γάτος γα@@@@ει και γάτος σκούζει», λένε στο χωριό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ο Χαρης Αλμπανης εκανε μια δουλεια για το δημο πολυ καιρο πριν προκηρυχθουν οι εκλογες.η προηγουμενη δημοτικη αρχη καθυστερησε-τυχαια αραγε-την αποπληρωμη του εργου ωστε να συμπεσει με την εκλογη του.δηλαδη με τη δικια σας λογικη πρεπει να μεινει απληρωτος γιατι ο λαος τον τιμησε.ο Συρος ειχε οικονομικες διαφορες με τον παλαο δημο αραχωβας τγια τις οποιες δικαιωθηκε σε δικαστηριο και προτεινε τον συμψηφισμο.ο Καπλανης αυτα που του αναλογουν τα εχει ρυθμισει ,τωρα αν δεν μπορει να πληρωσει αυτα που ερχονται θα δειξει και ο δημαρχος πληρωσε μετρητα οσα του εχουν βεβαιωθει.Γιαννελος,Ραπτης δεν χρωστανε ενα ευρω .Αληθεια ρε Δημαρχε γιατι δεν ξεθαβεις μια αποφαση που πηρε ομοφωνα η κοινοτητα αντικυρας να μην πληρωνει κανενας τελος να δουμε που ειναι οι καταχραστες .στα ΟΡΗ ειναι η στη ΘΑΛΑΣΣΑ ..για να δουμε ποιοι βριζουν .Συμφωνω απολυτα με τον 12.51που γραφει ΕΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ 3 ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ.ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ Η ΔΙΚΑΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ Α@@@ΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ.για να δουμε θα εχουν αραγε κι απο μενα μπραβο στον πτεραρχο που απεδειξε οτι ξερει να χανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ο Χαρης Αλμπανης εκανε μια δουλεια για το δημο πολυ καιρο πριν προκηρυχθουν οι εκλογες.η προηγουμενη δημοτικη αρχη καθυστερησε-τυχαια αραγε-την αποπληρωμη του εργου ωστε να συμπεσει με την εκλογη του.δηλαδη με τη δικια σας λογικη πρεπει να μεινει απληρωτος γιατι ο λαος τον τιμησε.ο Συρος ειχε οικονομικες διαφορες με τον παλαο δημο αραχωβας για τις οποιες δικαιωθηκε σε δικαστηριο και προτεινε τον συμψηφισμο.ο Καπλανης αυτα που του αναλογουν τα εχει ρυθμισει ,τωρα αν δεν μπορει να πληρωσει αυτα που ερχονται θα δειξει και ο δημαρχος πληρωσε μετρητα οσα του εχουν βεβαιωθει.Γιαννελος,Ραπτης δεν χρωστανε ενα ευρω .Αληθεια ρε Δημαρχε γιατι δεν ξεθαβεις μια αποφαση που πηρε ομοφωνα η κοινοτητα αντικυρας να μην πληρωνει κανενας τελος να δουμε που ειναι οι καταχραστες .στα ΟΡΗ ειναι η στη ΘΑΛΑΣΣΑ ..για να δουμε ποιοι βριζουν .Συμφωνω απολυτα με τον 12.51που γραφει ΕΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ 3 ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ.ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ Η ΔΙΚΑΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ Α@@@ΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ.για να δουμε θα εχουν αραγε κι απο μενα μπραβο στον πτεραρχο που απεδειξε οτι ξερει να χανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόεδρε, εσύ πότε θα παραιτηθείς; ένα πλί κάτι μου είπε....αληθεύει;

      Διαγραφή
  30. ποιος μιλαει για χρεη βρε συντροφοι? ο συνδικαλας που εχει χρεωσει τον δημο 1 εκ.ευρω επειδη γουσταρε και δεν πληρωνε ποτε προμηθευτες και εργαζομενους αμεα??? εδω που ειναι οι ευθυνες? θα αποδοθουν? ε ναι θα αποδοθουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 7:50 π.μ. και 8:11 π.μ., όσο μιλάτε τόσο εκτίθεστε, για τον απλούστατο λόγο ότι αυτά που λέτε δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα-και αυτό θα φανεί μεθαύριο στο δικαστήριο......και μέχρι τότε καλύτερα μόκο.....για όση αξιοπρέπεια σας έχει απομείνει ....αν γνωρίζετε τη λέξη αυτή-πράγμα λίγο σπάνιο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τρια πουλακια καθονται ψηλα στον παρνασσο.Γεια σου Γιαννελο φυλαρχε που κουβαλας σταυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Στην Αντικυρα εχει γινει ελενχος και βρεθηκαν ολες οι δαπανες νομιμες (130000)ευρω
    Εκει που δεν εγινε ποτε ελενχος και πρεπει να γινη επιτελους ειναι η κοινοφελη του πρωιν δημπυ Αραχοβας και ισως κσι του δημου Αραχοβας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εβγαλε γλωσσα το πλι απ' το στειρι ρε παιδια.
    Για μαζεψου αγορι μου...........!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αλλο και τουτο.Να ζηταει ο ρεκορμαν των παρετησεων τις παρετησεις αλλων.
    Πως αλλαζουν οι καιροι ρε Προεδραρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. βρε δεν ντρέπεστε που θελετε να μιλήσετε κιολας,ξεχάσατε τα δικαστήρια για ενα ονομα?????εσείς μιλάτε για εμπάθεια????βρε ξουυυυυυυυ βρε........ΜΠΡΑΒΟ στο Μίχο Μπακουρο και Πανουργιά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. δεν μας λεει η κακούσα τα σκουπίδια τώρα που τα θάβει στη μόμα ειναι νόμιμο?????το ξέρει η ευρωπαϊκή ένωση αυτό ?????αμ πως έλεγες θα σε χαρίσω????οτι σπέρνεις θερίζεις γκυκιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ γιατι τα πας στην μομα τα σκουπίδια αφού όλοι οι άλλοι οι βρωμιαριδες του συναφιου σου τα πάτε στου λαζαρου την βρύση!Ανοιξατε καινουρια χωματερή στην μομα;Ρε ουστ βρωμιαρεει!!Μετα σας φταίει η δημαρχεια!!!

      Διαγραφή
    2. Γλυκιά μου εγώ δεν τα πάω στη μομα ούτε στο Λάζαρο μαζί με τη βρύση του, εγώ ένας απλός πολίτης είμαι και τα εναποθετο στους απλούς και βρωμιαρεους κάδους του Δήμου ΔΑΑ! Τις χωματερές δεν τις ανοίγει οποίος πετάει τα σκουπίδια 🚮 αλλά ο δημος με τις ενέργειες του!!!!!εγώ πληρώνω τα τέλη καθαριότητας και η εταιρεία που είσαι τα διαχειριζεται όπως και όλα τα ακίνητα του χωριού, μάζεψε λοιπόν το δικό σου συναφι και τσακιστητε καθαρίστε το χωριό γιατί ξέρεις τι προβλέπεται από τους ευρωπαικους νόμους περί χωματερων..... Αντε καλημέρα και πολλά μακιααα

      Διαγραφή
  38. Συμψηφισμός στο δήμο.......πολύ ωραίος ο παραμάουντ, τους εχετε διαβάσει καλά τους νόμους βλέπω,αλλά που να αδιάστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. μπα σε πήραξε το πλι τώρα που μίλησε? εσένα σε ανέχτηκαμε σε τσοπανο ντελαλη μουσεία εκλογες παρκινκ και γενικά επι παντός επιστητού,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ και ακόμη δεν επαθες τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και θα μάς ανεχτείς πολλά χρόνια ακόμη φασίστρια.Γιάστε νγκα μούα, λιε τε γέτε εδε μότρα ίμ.

      Διαγραφή
    2. Καλέ αυτά τι γλώσσα είναι ?????έχουμε συμβούλους που ομιλουν τη γαιδουρικη ????

      Διαγραφή
  40. τα 20000 της κοινωφελής σε τι εκδηλώσεις πήγαν;Ας ΜΑς πει το άλλο φανταστικό συμβούλιο με το ποιο φανταστικό πρόεδρο!εκανε καμία εκδήλωση το καλοκαίρι εκτος βέβαιααπο αυτή του αυγούστου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Στην Αντικυρα δεν έχει γίνει ελεΝχος! έχει γινει ελεΓχος!!! αγραμματε μια ζωη!!! Οι μισες δαπανες είναι παράνομες και δεν εγκρίνονται να πληρωθούν! Με αποφάσεις κατασχεσεων δεν τη βγάζεις καθαρη!!! Κανε καλύτερα καμιά μήνυση σε συναδέλφους. Δεν φιμωνεται αυτη η δημ. αρχη ότι και να κάνεις! Οι προστάτες σου σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Είσαι τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ρε τέρας 👹 της μόρφωσης με τρελαίνει το συντακτικο σου

      Διαγραφή
  42. πρόεδρε μαζεψέ τον τον μικρό τον στειριώτη τον ομοιδεάτη σου γιατί έβγαλε γλώσσα . πές του Με πόρδε ζ'μπένετε ομλέτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άι τσσε περμίερ ντε ντέτ ε τσσόν ντε κρίπ

      Διαγραφή
    2. Που είσαι Ηρόδοτε,Πλάτων, Όμηρε, Κανελη να ακούσεις το ομιλητε ελληνικά

      Διαγραφή
  43. Τι γίνεται ρε παιδιά με τον τσοπάνο?εχει πέσει πολύ άρμεγμα και δεν προλαβαίνει ή συμβαίνει κάτι άλλο?έχει να δώσει σημεία ζωής από 4 Αυγούστου ......ξέρει τίποτα μήπως ο πρόεδρος ή κανένας-μια άλλος-η?????
    Ανησυχώωωωωωω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΤΡΑΤΟΌΓΟΣ
    Εμένα στο χωριό μου λένε το ψάρι βρωμάει απτό τσεφαλι τι να περιμένεις από χρεοκοπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δήμαρχε, όλοι γνωρίζουν ότι σε βάλανε μπροστά για να σβήσουν τα χρέη τους, ξέροντας ότι και σύ χρωστάς. Αυτός είναι ο λόγος που οι «όλοι μαζί» αποτελούν μια μαφιόζικη σπείρα. Όμως, όπως ήρθαν τα πράγματα και επειδή σας κατάλαβαν, σου παρουσιάζετε η χρυσή ευκαιρία να γλυτώσεις από αυτούς. Μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση των τεσσάρων, τράβα σε ένα λογιστή και υπολόγισε αυτά που χρωστάς στο Δήμο για τα χρόνια 2009-2014 και εξόφλησέτα. Έτσι θα πετύχεις δύο πράγματα, κανένας δεν θα τολμήσει να σε ξανακατηγορήσει και συγχρόνως θα γλυτώσεις και από αυτούς που με τα χρέη σου, σε κρατάνε και σε αναγκάζουν να κάνεις ότι θέλουν. Κάντο για να μην ξεφτιλιστείς περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τη δουλειά του την έκανε, τώρα δεν έχει γλάστρε ς να ασχοληθεί ούτε ανύπαρκτους συμβούλους.....α ρε βρεγμένη σανίδα που χρειάζεται...... Αχνα και σιωπή ♓ αλλά έχουν γνώση η γλάστρες και οι ανύπαρκτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. λεπον προεδραρα σε παω ασυστολως πολυ.εδω μεσα γινεται της κακομοιρας,βρισιες,υπονοουμενα,δικαστηρια ,χρεη τσι πουτανας που λεν κι οι συντεκνοι κι εσυ κουβαλας τραγουδιστες και μαννεκεν στη μυκονο του χειμωνα η εκδηλωση ομως ειναι στις 24 και το δικαστηριο στις 22 οποτε για καλο και για κακο κρατα και μια πισινη .ειδες δεν εγραψα οτι ξωδευεις λεφτα γιατι ξερω οτι δεν θα τα πληρωσει ο δημος,σε αυτα εισαι μαννουλα χορηγιες και τετοια ,στα αλλα την πατησες μ αυτους που εμπλεξες η καλυτερα μ αυτους που μας εμπλεξες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  48. 3 έργα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση σε ΑΡΑΧΩΒΑ και ΔΙΣΤΟΜΟ.
    Πιο συγκεκριμένα ξεκινούν οι πολυαναμενόμενες παρεμβάσεις στο Δημοτικό σχολείο Διστόμου,με προϋπολογισμό 23.672,44.
    Θα πραγματοποιηθούν και στο κτίριο ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ, παρεμβάσεις με προϋπολογισμό 32.575,23
    Τέλος θα πραγματοποιηθεί ανάπλαση στην είσοδο της ΑΡΑΧΩΒΑΣ στην περιοχή "ΜΑΥΡΑ ΛΙΘΑΡΙΑ"αξίας 11.000 ευρώ. Πηγή: http://e-hani.blogspot.com
    Σχόλιο: χέστηκε η φοράδα στο αλώνι!!!......ή ¨ώδινεν όρος και έτεκε μυν¨ για τους μορφωμένους?.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μεγάλε 2:39 μ.μ.,στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί......άντε να μαζέψτε τις συμβάσεις αορίστου χρόνου που κάνατε στην υπερχρεωμένη ανώνυμη και μετά συζητάμε για ο,τιδήποτε άλλο-πριν επέμβει ο εισαγγελέας και πριν σας πάρουν με τις πέτρες οι δυστυχείς εργαζόμενοι-ΑΜΕΑ !γιατί που ακούστηκε ότι η εταιρεία που υπάρχει λόγω του συμβολαίου πρασίνου να έχει τρεις διοικητικούς υπαλλήλους αορίστου χρόνου και δυο εργάτες! Γι αυτούς που γνωρίζουν τη νομοθεσία είναι κατανοητά τα παραπάνω, για τα άσχετα λαμόγια σίγουρα όχι!.....άντε βοήθειά σας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Από τους (πάρα)μορφωμένους κινδυνεύουμε 2:39 μ.μ. και όχι από τους αμόρφωτους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Πρόεδρε αν δεν τα πληρώσει ο δημος οφειλεις να μας πεις που πήγαν τα 20000 σε ένα χρόνο και μόνο για την αραχωβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προεδράρα ολου του δήμου ,επισης οφειλεις να μας πεις τον μισθό σου σε ποιους συλλόγους τον εχεις δώσει ; Και τον 14ο που θα τον δωσεις; κουιζ: οποιος το βρει κερδιζει μια κασέλα μαριδάκι απο τον κόλπο της Αντικυρας

      Διαγραφή
  52. Οι "όλοι μαζί" ατενίζουν το μπόι τους μετρώντας τον ίσκιο τους, όπως αυτός εκτείνεται όταν το πλάγιο πρωινό φως του ήλιου πέφτει πάνω τους! Και καμαρώνουν και ακκίζονται και κορδώνονται, μη υπολογίζοντας κανέναν, ούτε νόμους ούτε ηθική. Όμως όταν ο ήλιος του μεσημεριού θα δείξει το πραγματικό τους μπόι, τότε θα έρθει η σειρά των Δημοτών να κάνουν ταμείο ! και τότε οι Γιαννέλοι , Γεωργακοί, οι Αλμπάνιδες και οι "αριστεροί" της τσέπης ας ψάξουν τρύπα να κρυφτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως τα γραφεις και δεν γελάς ,τι σιγουριά ειναι αυτή που εχεις ,μπραβο ευγε ....Φωτιά & τσεκούρι στους προσκυνημένους του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη ή Το Φωτιά και Τσεκούρι του Ευάγγελου Αβέρωφ;

      Διαγραφή
  53. 10:57 π.μ. τα είπες όλα!+++++++++++++++++!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μπράβο στους Μιχο,Μπακουρο,Πανουργια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αχ πρόεδρε που κατάντησες να σπρώχνεις τις φεραρι,που καταντησαν χειρότερες και από μπλαρια ε ρε γέλιο...... Ηθελεστα και παθεστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καθώς κάθομαι και αναπολω το παρελθόν σκέφτομαι ότι τα παιδιά του όλοι μαζί αλλιώς μας τα λέγαν προεκλογικά τόσο που μας έπεισαν και τους ψήφισαμε ας θυμηθούμε λοιπόν τον κ.Δήμαρχο τι @@@@@ες μας έλεγε στο δρόμο αλλά και στους λόγους του...... Βοήθεια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τέσσερις μέρες και σήμερα........ οξω οι κλέφτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Χαρης Αλμπανης εκανε μια δουλεια για το δημο πολυ καιρο πριν προκηρυχθουν οι εκλογες.η προηγουμενη δημοτικη αρχη καθυστερησε-τυχαια αραγε-την αποπληρωμη του εργου ωστε να συμπεσει με την εκλογη του κλπ κλπ.....ρωτησε πατσανταρα μιχο οικονομάκη , ρωτησε τον παπαδροσο (καλεσε τον για μαρτυρα υπερασπισης στο δικαστήριο )

      Διαγραφή
    2. Ναι βρε το ξέρανε αυτοί ότι δεν θα εκλεγουν στις εκλογές και είπαν ας τα καθυστέρησουμε του χαρουλη να τη πάθει.... Και οι κότες γελάνε

      Διαγραφή
    3. 18 Οκτωβρίου 2015 - 4:28 π.μ. , οταν κοπηκε το τιμολογιο ξερανε οτι ειχανε χασει , εχει ημερομηνια μετά τις 25 μαιου 2014

      Διαγραφή
  58. 2 λεωφορεία χθες εστειλε ο δήμαρχος στον Καπλάνη για φαγητο. Ειναι πολλα τα λεφτα γιαννη δεν τους σώζεις με τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ
    Έγινε μυστική συνάντηση μεταξύ χάρη προέδρου δήμαρχου για τα θέματα στο αλουμίνιο .Ξεπουλημένος ολος ο δημος πάρτε πανα και στάχυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Γιαννέλο, πρόσεξε καλά για τα θέματα του αλουμινίου, ξέρεις εσύ, όχι πίσσα και πούπουλα σε περιμένει αλλά εξοστρακισμός. Εδώ δεν είναι κόκα κόλα να διώχνεις τους φουκαράδες και να πληρώνεσαι. Το ξεπούλημα που έχεις στο μυαλό σου δεν θα σου το επιτρέψουμε , ούτε εδώ ούτε στο συνεδριακό της Αράχωβας. Η διασταύρωση για σένα θα είναι το όριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Συχνές κρυφές επαφές εχει ο προεδρος δήμαρχος και ο Χάρης με την ιεραρχία του αλουμινίου. Σχολεία και παιδικές χαρές θα περάσουν στον Δημο σε μια νυχτα. Το αντάλλαγμα ομως δεν θα ειναι να παρουν παιδια απο την περιοχή. Υπέρογκα ποσα συζητιούνται για να φυγει το αγκάθι απο το αλουμινιο. Η εταιρια του προέδρου θα ειναι η σεκιουριτι που θα εχει την εποπτεία των άσπρων σπιτιών και της protergia!!! Φήμες αιωρούνται στην Αράχοβα οτι το 30% εκχωρήθηκε στον Αλμπάνη γιατί ο χειμώνας του θα ειναι Βαρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. οι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ/ΠΟΣΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ,ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΛΑΒΡΑΚΙ ΛΕΓΕ ΜΕ ΣΟΦΙΑ , ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ.ΑΝΤΕ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΩΞΗ.ΟΧΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΙΩΞΗ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Συμβουλή προς τους «όλοι μαζί»: Πάρτε για δικηγόρο την Πέμπτη τον ψιλό, για να είσαστε σίγουροι ότι θα κάνει ότι έκανε στα κελάρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ εχεις δικιο.ο δημαρχος ηταν στον καρμαλη.η αλμπανης στον αριωνα κι ο προεδρος στο σταδιο καραισκακη και κανανε μυστικη συναντηση σαν αυτη που εκανες εσυ συνδικαλα με τον λαχειοπωλη ξερει ποιον λενε στη παραλια λαχειοπωλη η να στο πω για να σου διοριζει τα πασοκακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Βρε το φουκαρά το χαρούλη, πως την πάτησε έτσι? και για ναχουμε να λέμε λεβέντη 1:15 π.μ.- που τα ξέρεις όλα, μήπως γνωρίζεις τι εργολαβίες έκανε στο δήμο ο αλμπάνης και μέχρι πότε? μήπως και όλο το καλοκαίρι του 14 μάζευε τα σκουπίδια και όχι μόνο? διάβασε,αν μπορείς, προσεκτικά τις αποφάσεις του τότε ΔΣ και θα καταλάβεις..... αν καταλάβεις .....και με την ευκαιρία, τι γίνεται με τη μόμα?μήπως γίνεται τίποτα με σκουπίδια? να εύχονται κάποιοι να είναι διαδόσεις....προς το παρόν τίποτα άλλο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχουμε να λέμε λεβέντη 7:10 π.μ., 1) Ηταν συμβουλος του πατσαντάρα οταν εκανε τις εργολαβίες στο δήμο ; 2) Κατέβηκε υποψήφιος συμβουλος απέναντι στον συνδυασμό του πατσαντάρα;(εσυ θα το έκανες φουκαρά 7:10 π.μ. ; ) 3) Είχε νόμιμη άδεια να μαζευει τα σκουπίδια;(που ειναι η παρανομία) 4) Τωρα που ειναι δημ. συμβουλος εχει καμία εργολαβία με τον δήμο;
      5) ο εταιρος εργολάβος επί πατσαντάρα ειχε ΝΟΜΙΜΗ άδεια να μαζευει την ανακυκλωση;(ρωτα τον Μίχο) 6) ρωτα τον πατσανταρα και τον μίχο αν μπορουσε η καινουργια δημοτική αρχή να δουλέψει την εργολαβία με το πράσινο στην παραλία και την ανακύκλωση στο δήμο από την 1/9/15 μεχρι 31/12/15 ;; προς το παρόν τίποτα άλλο......εσυ που τα ξέρεις όλα !

      Διαγραφή
  66. Σπέσιαλ αφιερωμένο στους ¨εκλεγμένους´ της συμπολίτευσης του δήμου και ειδικά σε χάρη- πρόεδρο- δήμαρχο για τις μυστικές συναντήσεις κλπ:
    ´Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του ´
    Άντε και τ χρόν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. 3.22 έχεις 2 βάσανα μεγάλα. ο γιαννέλος ουτε εσένα έχει ανάγκη ούτε το αλουμίνιο .εσύ τους γλύφεις κάθε μέρα για ένα κομμάτι ψωμί.παριστάνεις τον εχθρό τους και μετά γλύφεις.ότι έκανες μια ζωή.γι αυτό σε πετάξανε έξω από όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Γιατί δεν ρωτάτε το Μπασιάκο πόσα της έδινε.... ο Γιαννέλος μπορεί να το κάνει μιας και είναι στο ίδιο κόμμα.... όσο για το συνδικάλα και τους μισθούς που έπαιρνε απ το αλουμινιο γιατί δεν ρωτάνε μέσα αυτούς που πάνε και συναντάνε όλη η παρέα? .....
    Και που σαι πρόεδρε, μιας και έχεις άκρες στην αρχή ηλεκτρονικού εγκλήματος, γιατί δεν στέλνεις να το κλείσεις το λαβράκι , μιας και σ ενοχλεί να ησυχάσουμε κι εμείς απ τις @@@@@ριες που γράφουν όλοι εκεί μέσα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Όλα τα «Λαμόγια» γίναμε ηθικοί και άμεμπτοι! Τσίπα δεν υπάρχει καθόλου και δημιουργήσατε θέμα χωρίς να υπάρχει δόλος και οικονομικό συμφέρον !
    ΤΕΡΜΑ Η ΜΑΣΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΠΕΣΑΤΕ ΣΕ ΖΟΡΙΚΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Αν θέλετε να μάθετε τι σημαίνει Γκεμπελικές μέθοδες προπαγάνδας διαβάστε ένα κείμενο που είναι αναρτημένο στο Χάνι για το θέμα αυτών που παραπέμπονται για τα χρέη προς το Δήμο. Λέει δηλαδή ότι το θέμα θα πάει αρχείο και ότι έγινε πολύ κακό για το τίποτα. Αποσιωπά όμως έντεχνα τι θα γίνει με τα εκατομμύρια των χρεών του παρακρατημένου φόρου. Ίσως και ο ίδιος (θα το μάθουμε όταν γίνει καταλογισμός, γιατί θα γίνει θέλουν δεν θέλουν) είναι στην κατάσταση αυτών που χρωστάνε, γιατί το ότι εκτελεί διαταγές του Προέδρου είναι γνωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο αρρωστημένο μου μυαλό.....καλα κρασιά λόγω εποχής!

      Διαγραφή
  71. o Αλμπανης ως αντιδημαρχος εκοωε τη μασσα σε πολλους νταβατζηδες στο δημο και τα ..παιδια τους εχιυν παρει εργολαβικα την εκστρατεια λασπης εναντιον τους.ο Γεωργακος ολοι ξερουν οτι και επι πασοκ ηταν και ειναι καθαρος αρα βαρατετον κι αυτον .και ο Προεδρος απλα τους @@@ει καθε φορα που τους βρισκει αντιπαλους και δεν χρωσταει ουτε ενα ευρω.αυτη ειναι η αιτια για τα τοσα αθλια σχολια.οσο για το Αλουμινιο καποιοι αλλοι ειχαν υπογραψει ενα μυστικο χαρτι για το ταπ.μη πολυμιλας λοιπον χοντρε συνδικαλα γιατι θα σε ξεφωνησουμε μαζι με το λαχειοπωλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ρε παιδιά που έχουμε καταντήσει; Το πρόβλημά μας είναι αν τυπικά οι τέσσερεις θα φύγουν από το Δήμο και στη θέση τους θα έρθουν κάποιοι άλλοι; ή τα πέντε (5) εκατομμύρια ευρώ που χρωστάνε στο Δήμο από τον παρακρατηθέντα φόρο λίγοι δημότες; Κατά τη γνώμη μου η αντιπολίτευση , αλλά και όσοι από τη συμπολίτευση αισθάνονται ότι διαπράττετε μια τεράστια αδικία, πρέπει να συγκαλέσουν έκτακτο συμβούλιο με μοναδικό θέμα τον καταλογισμό των οφειλών. Δεν εξαιρώ από τους έντιμους ακόμα και τον Αλμπάνη αλλά ούτε τον Γιαννέλο, παρόλο που η μέχρι σήμερα γραφή τους είναι απελπιστικά αρνητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. λαμόγιο της παραλίας έρχεται η σειρά σου.3 θέματα στον εισαγγελέα με το πουρνό πουρνό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. 7:10 π.μ....
    Οι ηλίθιοι θα απαξιώσουν τους νοήμονες;
    Οι σκλάβοι τους ελεύθερους;
    Τα άγρια θα διώξουν τα ήμερα;
    Εντάξει, νίκησαν ή θα νικήσουν τα ζώα τους ανθρώπους;
    Τι θα απογίνει αυτή η χώρα, αυτός ο δήμος ;
    Θα ΓΙΝΕΙ για πάντα @@@@ρδέλο στον αιώνα τον άπαντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. το σάββατο στη γιορτή μόλις θα βγούν τα μοντέλα ο δήμαρχος κι ο πρόεδρος κι ο χάρης θα φύγουν γιατί έχουν μυστική συνάντηση στο αλουμίνιο.βρέ αρχιερέα συνδικάλα των μυστικών συναντήσεων ΄ξεχασες που κάλεσες στην αντίκυρα μυστικά στο σχολείο όλους τους τότε συμβούλους να γκρεμίσουν τον πατσαντάρα λόγω της αδελφής του κι όταν σου παν όχι πήγες κι είπες στον πτέραρχο ότι εσύ αρνήθηκες.ξέχασες ρέ που έβριζες την κυρία με τα χειρότερα λόγια.ξέχασες που έγλειφες τον πρόεδρο και το βράδυ τον κάρφωνες στον πτέραρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Το λοιπόν μάγκες!!Οποιος θέλει απο αύριο για φροντηστιρα στα αρβανιτηκα και ΟΧΙ ΜΟΝΟ στον μπάρμπα Μητσο το Λαγό!!Θα σας κάνει μάγκες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Α ρε ξεκατίνιασμα και απ τους μεν και απ τους δε! Γουστάρω παλιοκατασταση! Έτσι μας ανεβάζετε....μες τη μαυρίλα που περνάμε !......βρε ούστ στα τσακίδια ..... ουλοι....ούστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Μια και σήμερα....και αυτό για αρχή.... Έχουμ μαλλιά να ξάνουμ........καλά κρασσά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. δηλαδή τοποτηρητές της νομιμότητας ο μίχοε κι ο πανουργιάς ε όχι ωρέ όχι ρε καρντάσια.αυτοί όπους να τους ακουμπήσεις λερώνεσαι.τώρα για κείνο το τρίτο το χαζόπαιδο απο το στείρι που πουλάει και τσαμπουκά απολάτε τον ,ξέρω τι σας λέω και ξέρνε κι άλλοι αλλά δεν μιλάνε.θα μιλήσνε όμως και τότες θα μαθευτούν πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Γκα γιάσστε γκα βάυα, σσούμε κρέγγε ντι χέστηκες μικρέ εισαγγελέα απο το στείρι και δεν εμφανίστηκες.φοβήθηκες τους συντοπίτες σου σώγαμπρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Καρντασι, είσαι για τα έλατα και αμολάς ρουκέτες!!! Ε λοιπόν οχι! Δεν θα μας τρελανετε, θα σας κάνουμε να μη θέλετε ¨άλλο¨! Ναι λοιπόν τοποτηρητές ο Πανουργιάς κι Μίχος ! Κι αν σας αρέσει, αλλιώς τα παράπονά σας στο δήμαρχο(!) είναι ο πλέον κατάλληλος για τέτοια-άλλα μην του βάζετε και τον μπερδεύετε.....ένα-ένα.....θα μας πάθει και τίποτα με αυτά που τον περιμένουν και δεν τα φαντάζεται καν, ο δυστυχήηηηηης!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΣΥΝΔΙΜΟΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Οποιος τολμηση και ζήτηση απο την τωρινή Δημοτικη Αρχη στοιχεία για Δημοτικούς συμβούλους η για οικονομικά θεματα δυο πραγματα κινδυνευει να πάθη:
    1] Να περιμενη κανα τρίμηνο και αν του δώσουν την πραγματική πληροφόρηση και
    2] Να μην τολμήσει να ανιφορηση προς Αραχοβα μεριά γιατι αλίμονό του.Στην Αραχοβα μπορουμε να πηγαινουμε μονο για να πληρωνουμε οτι παρουμε σε τριπλάσια τιμή ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΑΙ γιατι ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή