Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Νέοι καιροί, νέα ήθη!!!

Από τη Σμέρνα

 Η γνωστή συντεχνία που διοικεί  το Δήμο μας , με διάφορα τερτίπια προσπαθεί να εγκαθιδρύσει  ένα καθεστώς  Γιαννελιστάν  στο οποίο τα μέλη της να κάνουν ότι τους καπνίσει, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.    
1. Μπορούν να ουρλιάζουν, για παράδειγμα,  για δικαιοσύνη (άραγε τι είδους δικαιοσύνη είναι αυτή που ζητάνε όταν  ούτε  τη σέβονται, ούτε την επιδιώκουν)  οι σύμβουλοι «μπαχαλάκιδες» που  ενώ  χρωστάνε χιλιάδες ευρώ στο Δήμο και δεν εννοούν να τα πληρώσουν, ταυτόχρονα να εφευρίσκουν  ψεύτικες κατηγορίες για να σπιλώσουν νομοταγείς δημότες ότι τάχα εκείνοι δεν πληρώνουν, Θυμίζοντας  τη λαϊκή παροιμία : « γάτος μαμ@ει και γάτος σκούζει»
2. Τα διάφορα, από πεποίθηση, φασιστοειδή του Δήμου που αν και χρωστάνε χιλιάδες ευρώ, ή έχουν ανενδοίαστα καταπατήσει δημοτική περιουσία και που τα πάντα γι’ αυτούς έχουν αφετηρία και τέρμα το προσωπικό τους συμφέρον, να τολμάνε να αποκαλούν καραγκιόζηδες  δημότες και μάλιστα μπροστά σε όλο το  Δημοτικό Συμβούλιο ( χωρίς να εκφράζετε ούτε μια αντίρρηση από  τα παρόντα μέλη της συντεχνίας και τους «αριστερούς» κολαούζους της ), έχοντας την πεποίθηση που απορρέει από την αρρωστημένη πολιτική τους σκέψης ότι οι πάντες πρέπει να τους υπηρετούν και ότι οι ίδιοι είναι ανώτεροι όλων. .
3. Ένα απαίδευτος  αχυράνθρωπος,  που το παίζει Δήμαρχος, να δηλώνει  Πρόεδρος της Ανωνύμου Εταιρείας του Δήμου και με τις ενέργειές του όχι μόνο να έχει οδηγήσει σε απαξίωση την εταιρεία ( πρόσφατα έχει εξαγγείλει διαγωνισμό για να μοιραστεί νταβατζηλίδικα με ιδιώτη το τίμημα για την καθαριότητα των Άσπρων Σπιτιών) , αλλά να την έχει φέρει σε σημείο γελιοποίησης.  Ταυτόχρονα, αν και ο ίδιος χρωστάει στο Δήμο χιλιάδες ευρώ, προεδρεύει της  οικονομικής επιτροπής και είναι εν δυνάμει …… αντιδήμαρχος!!! Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι χθες ανακηρύχθηκε ΚΑΙ πρόεδρος του Αθηναϊκού ομίλου σκι.  Ένας Δήμαρχος που έχει ευτελίσει το αξίωμα του Δημάρχου σε τέτοιο μέγεθος που κατάντησε να  είναι εντεταλμένος για την προάσπιση συγκεκριμένων ιδιωτικών συμφερόντων (παραγραφή χρεών, Ξεπούλημα παρκινγκ Αράχωβας κ.λπ.) Ένας δήμαρχος που η μοναδική του φιλοδοξία και επιδίωξη είναι η αναζήτηση μικροφώνου για να ξεστομίσει τις γνωστές ασυμμάζευτες μπαρούφες του, ρεζιλεύοντας ταυτόχρονα και όλους εμάς εφ’ όσον  τυπικά μας εκπροσωπεί .
Εκλέξαμε  έναν γραφικό αλλά επικίνδυνο  Λύκο να φυλάει τα ανυποψίαστα αλλά συνένοχα πρόβατα.
4. Ένας άλλος μεγαλοφειλέτης του Δήμου, να εκπροσωπεί την κοινωφελή επιχείρηση της οποίας ο προϋπολογισμός για να ψηφιστεί  πέρασε από σαράντα κύματα  και ενώ  οι σύμβουλοι έψαχναν  να βρουν που, πότε και γιατί  πενήντα χιλιάρικα της επιχείρησης έκαναν βόλτες από λογαριασμό σε λογαριασμό παρόλο που υπήρχε γραπτή απόφαση για το λογαριασμό που υπήρχαν τα χρήματα, αυτός δεν εμφανιζόταν καν στο Συμβούλιο, το οποίο βεβαίως είχε παραμυθιάσει  πολλαπλά σε  προηγούμενες συνεδριάσεις..
5. Μία άσχετη, ακατατόπιστη, εμπαθής και με διάφορες εξαρτήσεις (sic)  σύμβουλος, να βρίσκετε στο επίκεντρο της  πολιτικής ζωής του Δήμου, καθορίζοντας έτσι τις τύχες και τις δυνατότητες πολλών επαγγελματιών και απλών Δημοτών.
6. Μια δράκα «αριστερά» σούργελα , που η έννοια της αριστερά γι’ αυτούς εξαντλείτε στις υποδείξεις στο  ράφτη τους για την τοποθέτηση των κοκόνων τους, οι δε κοινωνικές αξίες τους εξαντλούνται στην υποστήριξη των  ραδιουργιών των διάφορων σταθάδων για τον έλεγχο του  σωματίου του Εργοστασίου και μέσα από αυτόν την αρρωστημένη προβολή των. Αυτά τα γελοία σούργελα λοιπόν  συνεχίζουν να  στηρίζουν μια συμμορία αφαίμαξης του Δήμου με όφελος για τους ίδιους, ένα μισθό για κάποιους  και μιας δεκάρας  προβολή για άλλους. Πρέπει πάση θυσία να απαλλαγούμε από αυτούς που με το πρόσχημα, ‘πρώτη φορά αριστερά’  έγιναν ποιό εμετικοί και ποιο δουλοπρεπείς ακόμα και από τον ίδιο τον «αρχηγό» τους (το δήμαρχο), παρόλο που μερικοί από αυτούς το παίζουν επαναστάτες της συμφοράς αλλάζοντας στρατόπεδο κάθε φορά λες και οι ιδέες είναι πουκάμισα που όταν λερώνουν τα αλλάζουμε.
7. Και το χειρότερο όλων, ένας  αδίστακτος αριβίστας πατερούλης, εθισμένος στην ιντερνετική προπαγάνδα, να ξημεροβραδιάζεται στο F/B  ακολουθούμενος από μερικούς λιβανιστές που τον αποθεώνουν  αναγορεύοντάς τον σε…. «άρχοντα»!!! προσπαθώντας να μετατρέψει το μαύρο σε άσπρο και την ανηθικότητα της εξουσίας που πατρονάρει  σε χολερική ηθική, εγκαθιδρύοντας έτσι  αργά αλλά σταθερά ένα ιδιόμορφο τοπικό καθεστώς  λαιφ σταιλ τύπου ΡεμοΚωστόπουλου, αδιαφορώντας για  τα δεινά της οικονομικής κρίσης , τα προβλήματα των δημοτών και τον Αρμαγεδδώνα της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
8. Στο Γιαννελιστάν όμως που προσπαθούν να στήσουν, υπάρχουν και οι Δημότες που δεν ασχολούνται μόνο με τα μπλογκ και το F/B, που βλέπουν την Αράχωβα να μαραζώνει κουκουλωμένη από σκουπίδια κάτω από την παντελή εγκατάλειψη αυτών  που θα έπρεπε να μεριμνούν τουλάχιστον για τα ελάχιστα.  Που αντιλαμβάνονται ότι στην Αράχωβα ένα πολύ άσχημο παιχνίδι παίζετε στην πλάτη των Δημοτών με το Συνεδριακό. Αυτοί  που  βλέπουν την εγκατάλειψη του Στειρίου και του Διστόμου στην τύχη τους. Αυτοί που βλέπουν ότι στα Άσπρα Σπίτια  για να  υπογραφεί σύμβαση με το Εργοστάσιο για την καθαριότητα έπρεπε να περάσουν τέσσερα τέρμινα με μόνο τελικό σκοπό να παραστήσουν οι ίδιοι τους νταβατζήδες δίνοντάς την  σε ιδιώτες.  Αυτοί που βλέπουν ότι η Αντίκυρα είναι σε απόλυτη εγκατάλειψη, αφημένη στις ορέξεις κάποιων απολύτως ακατάλληλων ανθρώπων για να μεριμνήσουν για το κοινό καλό. Αυτοί που βλέπουν ότι η ασυδοσία κτυπάει κόκκινο και κανένας δεν πληρώνει, ενώ ταυτόχρονα οι αρμόδιοι σύμβουλοι με άλλα ασχολούνται.
Είναι οι Δημότες  που έχουν συνειδητοποιήσει ότι όλοι αυτοί που βρίσκονται στο τιμόνι του Δήμου ανήκουν σε συμμορία, όπως εύστοχα παρατήρησε  σύμβουλος της αντιπολίτευσης, με μοναδικό σκοπό την ικανοποιήσει των συμφερόντων  της συντεχνίας στην οποία ανήκουν, προσπαθώντας να διασφαλίσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα και να επιβάλουν  την άποψη των ολίγων  στην πλάτη των πολλών.
Για όλ’ αυτά είμαστε υποχρεωμένοι, εμείς οι πολλοί να τους χαλάσουμε τα σχέδια και να τους εμποδίσουμε να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μας.

56 σχόλια:

  1. 'Ενας δήμος κρέμεται απ τα φρύδια του καράμπελα και το νιλί της χάιδως κολόψαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαννελισταν. Χαχαχα!!! Καλό! Πλάκα πλάκα έτσι όπως τον κοιτάω φέρνει για πρόσφυγας έτσι όπως έχει μαυρίσει απο το κακό του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σμέρνα δεν είναι έτσι όπως τα γράφεις είναι πολύ χειρότερα. Οι όλοι μαζί δεν είναι συμμορία είναι ένα διαλυμένο τσίρκο απ το οποίο έχουν ξεφύγει επικίνδυνα ζώα που απειλούν τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στάθη ας πρόσεχες. Αυτή η στρούγκα αυτό το τυρί βγάζει. Ο Κατσαμπίνης ήταν γνωστός τι καπνό φουμάριζε, όλοι τον ξέραμε, μόνο εσύ νόμισες ότι θα τον βάλεις σε… τορό. Λούσου τον τώρα και να δω πώς θα ξεμπλέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Αράχωβα είναι τυχερή, γιατί μπορεί να μην έχει κάποιον ντόπιο σύμβουλο για να προασπιστεί τα συμφέροντά της, όμως ευτυχώς που υπάρχει ο κ. Μίχος, που παρ’ όλο που το χωριό του είναι η Αντίκυρα , εν τούτοις δεν παραλείπει να παλεύει και για τα συμφέροντα της Αράχωβας. Σ΄ ευχαριστούμε κύριε Μίχο που τα έβαλες με όλα αυτά τα τρωκτικά. Σου ζητάμε επίσης συγνώμη για κάποιους «αραχωβίτες» που εδώ και πολλά χρόνια παραποιώντας τα πραγματικά στοιχεία και λέγοντας ελεεινά ψέματα, σε συκοφαντούσαν χωρίς ντροπή και χωρίς τσίπα. Όμως επειδή το ψέμα έχει κοντά πόδια φαίνετε πλέον ποιος είχε δίκιο Τώρα το καταλάβαμε κ. Μίχο, έστω και αργά, αλλά το καταλάβαμε και γι’ αυτό σου αναγνωρίζουμε όλα αυτά πού πέρασες.. Ας περιμένουμε να δούμε σε λίγες μέρες που θα γίνει το δικαστήριο (κακώς θα γίνει γιατί θα έπρεπε , αν δεν άλλαζαν δικηγόρο, οι εργολάβοι να είχαν πάει από εκεί που ήρθαν), αφού προηγηθεί το ΔΣ ο γνωστός …………ραδιούργος εφαψίας και συνομιλητής των εργολάβων «αραχωβίτης» πατερούλης! τι θέση θα κρατήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρακολουθώντας το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ΝΤΡΑΠΙΚΑ που είμαι δημότης ενός δήμου που έχει δημοτικούς συμβούλους βαλαούρες και συρους . Για μένα τα ονόματα αυτά-συνώνυμα της απάτης και του θράσους, παρέα με τον κυρίως υπεύθυνο της διάλυσης του δήμου τον Γιαννέλο, αποτελούν όνειδος για όλους μας που τους ανεχόμαστε ...... που δεν τους κάνουμε αυτό που τους αξίζει δηλαδή πίσσα και πούπουλα, α λα φάρ-ουέστ!!! Επιτέλους !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΑΚΙΑ ΠΑΛΙ
    ΑΝΟΙΞΕ ΞΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΑ
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΣΤΑΘΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με μυνημα του ο προεδρος στους συμβουλους της συμπολιτευσης χωρις ιχνος ντροπης ριχνη τα βαρη για την παραποιηση των πρακτικων σε υπαλληλο του δημου ζητοντας απο πανω και τα ρεστα απο τον μιχο μιλοντας για ενα λαθακι που εγινε λεει
    Το λαθακι πουλεει ο προεδρος ειναι 35 σελιδες και εχει σταλει σε ολες τις υπηρεσιες σαν ομοφωνη αποφαση
    Δεν πυθεις κανεναν πλεον γιαννελο ουτε καν εμας τις πλειοψηφιας
    Αλλο αν δεν θελουμε να διαλυθουμε γιατι ντρεπομαστε τον κοσμο που ξεγελασαμε τραβα τωρα να καθαρισης εσυ με τους εργαζομενους και τον μιχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν προλαβε να στεγνωσητο μελανι απο τα συμπερασματα της ΣΜΕΡΝΑΣ και ο προεδρος επθβεβαιωσε οτι ζουμε στο ΓΙΑΝΝΕΛΙΣΤΑΝ
    Ευγε ΣΜΕΡΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λαγούλη τα κοκόνια σου αριστερά σου τα βάζει ο ράφτης σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. OEO OEO OEO ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ…

    https://www.youtube.com/watch?v=JvQMTp1NHk8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο λαγούλης είναι αθώος μην τον ακουμπάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε συνδημοτες γιατι εχω μια υποψια οτι η ΣΜΕΡΝΑ ειναι ο γιαννελος;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή και εποικοδομητική εβδομάδα σε όλες και όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στο βρακί σου τι εχεις;

    http://hysteria.gr/wp-content/uploads/2015/01/suicide_blonde_4.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Giannelo ase tous ergazomenouw isixous
    Edo den ine coca cola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτός ο Μίχος πως σας ξεφτιλίζει έτσι ρεεεεεε;;;;;; Κάθε φορά με ένα χαρτί σας κολάει στο τοίχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΙΧΟ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σμέρνα.....Τα ματια σου μ' αρνηθηκαν, τ' @@@@@@ μου κουνηθηκαν......στο ΓΙΑΝΝΕΛΙΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι εγιναι ρε πεδια στο προσυμβουλιο τον ολον μαζι: εχει και αλες παρανομες αποφασεις ο κατσαμπινης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χάρη παλιά σε είχα πει «Μιχάλη Τυρίμο» αλλά είχα τις επιφυλάξεις μου μήπως κάνω λάθος και σε αδικώ. Μετά τα χθεσινοβραδινά έξω από το Δημαρχείο και τις βρισιές που εκστόμισες μπλέκοντας ακόμα και οικογένειες πείστηκα ότι είχα δίκιο. Κατάντησες τραμπούκος του Γιαννέλου. Μου θυμίζεις κάποιους δηλωσίες της Μακρονήσου που μετά τη δήλωση που έκαναν πήραν τέτοιο κατήφορο ώστε έγιναν οι χειρότεροι τραμπούκοι της Δεξιάς του 50-60. Αυτοί τουλάχιστον έφαγαν ένα κάρο ξύλο και δεν άντεξαν, εσύ ρε μαύρε με τι εξαγοράστηκες και κατάντησες να ξεφτιλίζεσαι τόσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λογικη η αντιδραση των ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο χτεσινο συμβουλιο. Τι να εκαναν ρε παιδια;
    Ο μιχος τους πεταξε στην μαπα την προσφυγη πιυ ειχαν κανει για να βγαλουν ακυρο τον συνδιασμο του πτεραρχου δηλ. ειχαν κανει πρωτα αυτοι αυτα για τα οποια τους κατηγορουν.
    Ο μιχος για την περιπτοση τις αλοιωσης των πρακτικων τους πεταξε στην μαπα 8-10 χαρτια με αρ. πρ.που εχουν κατατεθει για το ιδιο θεμα απο την ΑΕΠ
    Ο μιχος τους ειπε οτι εχουν προσφυγη στο συμβουλιο επικρατιας για να βγουν εκπτοτοι και οι αλλοι 3 συμβουλοι τις πλειοψηφιας
    Τι να εκαναν ρε παιδια;
    Βγηκαν εξω απο το δημαρχειο απειλοντας τον μιχο με δικαστηρια βριζοντας και απειλοντας τον μπακουρο εξ ονοματος του λαου άραχοβας να μην ξαναπατησουν στο βουνο.
    Οι ανθρωποι των ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εχουν χασει την ψυχραιμια τους και γινονται επικινδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο εκ παραλιας κολοτουμπας δημοτικος συμβουλος των ολοι μαζι παραβρισκετε μονο στα θεματα που γουσταρει και μετα αποχωρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Γιαννελος εχει τετοιο πανικο που φοβιθηκε χθες οτι δεν θα εχει πλειοψηφια και εφερε στο συμβουλιο τον κ Γραντζιωτη Θ.
    Τελικα τα καταφερε κινδινολογοντας και απειλοντας εχασε μονο τους Καστριτη που ελειπε και τον Μπελλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αφου ανοιξαν καλα καλα τον χορο των ενστασεων ( διοικοιτικο πρωτοδεικιο λιβαδιας κατα ΑΕΠ) και των καταγγελιων(περιφ. Θεσσαλιας Στερεας Ελλαδας κατα μιχου) τωρα αρχισαν τις απειλες ξαι τους τραμπουκισμους εξ ονοματος των κατοικων τις αραχωβας οπως επθκαλουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Telika SMERNA opos kai na to pis
    giannelistan almpanistan trampoukistan katsabikistan to idio ine.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χθες ο δήμαρχος και ο πρόεδρος πήγαν να το σώσουν με την παραποίηση του θέματος αλλά δεν έπιασαν κανέναν. Ούτε τους συμβούλους της συμπολιτευσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Επι τελους γιαννελοι και αλμπανιδες σας πηρε χαμπαρι ο κοσμος ολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αλλη μια μαυρη σελιδα που εγραψαν οι αορετοθ τις Αραχωβας χθες το βραδυ στο προαυλιο του Δημαρχειου στο Διστομο.
    Εχουν να μας πουν κατι οι κυριοι Δημαρχος Ζησης Ραπτης και Οικονομου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οι κατοικοι τις Αραχωβας γνωριζουν αυτα που γινονται στον Δημο απο τους εκπροσωπους τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σμέρνα έκανες λάθος, ο Δήμος δεν έγινε Γιαννελισταν! Έγινε κάτι χειρότερο. Έγινε Τραμπουκιστάν-Γιαννελιστάν-Αλμπανιστάν. Με αυτούς σε λίγο δεν θα τολμάμε να βγούμε από τα σπίτια μας γιατί θα μας δέρνουν όπου μας βρίσκουν!!! Ο Γιαννέλος θυμήθηκε την ακροδεξιά πολιτική καταγωγή του! Άλλωστε έκανε και μεταπτυχιακό σε τραμπουκισμό στην καμπούρα των υπαλλήλων της Κόκα Κόλα . Βρε πατριώτες ο Λύκος δεν γίνετε πρόβατο όσα κουδούνια και αν του κρεμάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το καινούριο όνομα του προέδρου ειναι σμέρνα; Έχεις πιάσει όλα τα καλά ρε σταθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιαννέλο έκανες πως δεν τον ήξερες το δικηγόρο που βάλατε για το συνεδριακό. Ρε αυτός με αυτά που είπε εκπροσωπούσε μάλλον τους εργολάβους παρά το Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτη την φορα δεν τους εφτασε η αιθουσα των συνεδριασεων.Χρειαστηκαν και το προσυλιο του δημαρχειου για να δειξουν τις αυταρχικες και τραμπουκικες πολιτικες τους οι κυριοι Γιαννελος και Αλμπανης.
    Αντε και στην πλατεια κυριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τρειςεκλιγικες διαδικασες
    Τρεις Δημαρχοι Λεοντιος Πατσανταρας Γεωργακος
    Πεντε χωρια Αραχωβα Διστομο Αντικυρα Στειρι Παρ. Διστομου
    Εκατο περιπου συμβουλοι
    Διαφορετικοι Αντιδημαρχοι Αντιπροεδροι
    Και παντα ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ενας με εμπειρια πως ανατρεποντε οι Δημαρχοι πως ελενχουμε τους συμβουλους πως γραφουμε τα πρακτικα
    Σκοπος ο ελενχος των παντων και η κριτικη σε ολους
    Οποιον δεν μπορουμε να ελεχουμε τον εξωντονουμε
    Συμπεριφορες που εφαρμοσεσε απο αλλες θεσεις και αλλες εποχες
    Διεκδικη το αλαθητο οπως ο ΠΑΠΑΣ του Βατικανου
    Και ομως τον ανεχονται ψιλα στο βουνο οιαδιαφοροι
    ΚΑΙΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΟΥΜΑΙ
    ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρεπει να τα εχεις στο παντελόνι σου...ιδού η ροδος!

      Διαγραφή
  36. Αλήθεια γιαννελοπινόκιο δεν είχες ματαδει ποτε τον δικηγόρο; Και περισυ που έκανες τις μυστικές συναντήσεις, παρέα με τον χασοδικη τον ψηλό, ποιόν συναντούσες; Το φούφουτο; Κακόμοιρε δεν έχεις καταλάβει τίποτα ακόμα.......νομίζεις οτι ο δημος ειναι κόκα κόλα! αμ δέ....κάτσε να δεις και τη συνέχεια σε λίγο.......κύριε.....πρωην διευθυντά εργοστασίου, όπως αυτοαποκαλεισαι τώρα τελευταία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν ξέρω αν αυτή η λογική της Σμέρνας μετράται με αριστερόμετρο, δεξιόμετρο ή με βλακόμετρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οποιος είναι παλιός στα μπλόγκ έχει καταλάβει οτι επόμενος δήμαρχος με τις ευλογίες του προέδρου είναι ο αλμπάνης.είναι το γνωστό κόλπο των αριστερών .εξοργίζουν τον πρόεδρο με σχόλια εναντίον του δήθεν απο το περιβάλλον του πτέραρχου και βάζουν και τον αλμπάνη μέσα να φαίνεται σαν θύμα.λειτούργησε πρίν ένα χρόνο.η σμέρνα πρόεδρε δεν είναι ούτε η σοφιά ούτε ο μίχος.δική σας είναι αλλά κοιμόσαστε όρθιοι και σας δουλεύει ο συνοδοιπόρος της ζωής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Συνδημότες τα μάθατε; Ο Σταθάς θα πάει με το κόμμα της Κωνσταντοπούλου!!!! Αφού σαν ΠΑΣΟΚΟΣ τα έκαμε ρόιδο αλλά αυτός χόρτασε, μετά έγινε Αριστερούλης (κατά το λαγούλης) και μας έσωσε με το ΣΥΡΙΖΑ. Μετά ακολούθησε τα άλλα τα λαμόγια τους αριστερούληδες του Λαφαζάνη (ρωτήστε το λαγούλη τα ξέρει αυτά). Τώρα θα προσπαθήσει να μας ξανασώσει με την Κωνσταντοπούλου. Άραγε το αφεντικό του το Γέρο Γλέζο τον ρώτησε; ( αυτός είναι ζωντανός ακόμα;). Τέτοιοι είμαστε εμείς, τέτοιοι είναι και οι κυβερνήτες μας. Μόνο με κλοτσές θα στρώσουμε. Ά ξέχασα, περιμένει στην αράδα και ο γιός του βρικόλακα. Αυτός ντε που η οικογένειά του είναι όλη στο Δημόσιο, τον έναν τον τρέφουμε εμείς στην περιφέρεια Στερεάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποια ιδεοληψία και αναπηρία έχει ο καθένας, θέλει να την επιβάλει και στους υπόλοιπους!
      Θα σου περάσει Γαλαζοπράσινα μάτια μου!

      Διαγραφή
  40. Πρωτη (1)Απριλιου γιορταζαν οι συριζα των ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
    Εικοσι μια (21) Απριλιου γιορταζουν οι χρυση αυγη των ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
    Τι να κανουμε.Ηταν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν άνθρωποι ηλίθιοι από φανατισμό και άλλοι φανατικοί από ηλιθιότητα

      Διαγραφή
  41. Ρε προεδραρα για ξαναμετρα η αντιδημαρχος σε ψηφισε στην αντικυρα γιατι στο διστομο επαθες την πλακα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αραχωβίτες ο επόμενος δήμαρχος δεν ειναι ο Αλμπάνης και δεν ειναι απο την Αραχωβα. Τελείωσε το παραμύθι σας και έτσι όπως φαίνεται έχει και δράκο μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. μόλις ο πρόεδρος ξεφώνησε τον μίχο που φέρθηκε όπως φέρθηκε στον πιό πετυχημένο αντιδήμαρχο που πέρασε ποτέ τον χάρη 30 σχόλια εναντίον του στο λαβράκι.τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.αλήθεια ρε μίχο που τα βρίσκεις τα 10χίλιαρα να κάνεις αγωγές κι αναιρέσεις σε χάρη λιλίκα.κράτα μερικά θα σου χρειασθούν σύντομα.ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΛΜΠΑΝΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.έτσι για να το φυσάνε και να μην κρυώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 21 Απριλίου 2016 - 3:20 π.μ ;. Άσε με να το δώ αυτό και σφάξε με!!!! Ο Πρόεδρος (Δημαγωγός Κλέων) που έχει βρίσει τον Αλμπάνη όσο κανένας άλλος, χαζό τον ανέβαζε , βλάκα τον κατέβαζε δημόσια, να τον προτείνει και να τον κατεβάσει για Δήμαρχο!!!!! Θα είναι η μεγαλύτερη ήτα του. Ο Ίδιος δεν τολμάει να βάλει υποψηφιότητα γιατί εδώ στο Δίστομο θα πάρει τ΄ αρχ@@@α μου. Ο Κλέων λοιπόν, αν κατεβάσει τον Αλμπάνη και βγει, τότε θα μαραζώσει και θα μαυρίσει περισσότερο από τους Πακιστανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 21 Απ 5:41 π.μ. Είσαι γυναίκα,φοράς φούστα και κατουριέσαι.
    Πας τουαλέτα,ανεβάζεις φούστα,κατεβάζεις καλσον,
    ανεβάζεις κορμάκι,κατεβαζεις βρακί...τα κανες πανω σου..
    ελα ελα ελα ωπα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 19 Απριλ 2016 2:48 π.μ. Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 21/4/2016 - 5,41 π.μ.Τον βλάκα μπορείς να τον γνωρίζεις από τις δυο ενδείξεις: μιλάει για πράματα που είναι για αυτόν άχρηστα και εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρωτάει (Πλάτωνας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τα αυθαίρετα στην παραλία ποτε θα πέσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τον Αλμπάνη θελουμε! Τον Αλμπάνη θελουμε! Τον Αλμπάνη θελουμε! Τον Αλμπάνη θελουμε! Αλλά δεν μας λες ποιος θα τον στηρίξει με την αλαζονεία και τα ακροδεξιοαριστερα του καμώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 24 Απ - 9:49 μ.μ.
    ....φτιάχνει ο Μιχόγιαννος επιτροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Κάποτε η Αριστερά είχε ήθος, αξιοπρέπεια, παρρησία!!!! (ρε ζούδια 24 Απριλίου 2016 - 8:25 μ.μ, 22 Απριλίου 2016 - 11:49 π.μ. και λοιπά σαπρόφυτα., την ξέρετε τη λέξη; ) Κάποτε η Αριστερά ήταν ελπίδα και αποκούμπι του κάθε κατατρεγμένου. Ήταν αγώνας, μάχες και προσφορά για το σύνολο της κοινωνίας. Ήταν συνώνυμο της θυσίας χωρίς πληρωμή, ήταν ξόδεμα για τα δικαιώματα του κοσμάκη χωρίς ανταμοιβή. Σήμερα κατάντησε να εκπροσωπείτε από τους εμπόρους της ελπίδας του τσίπρα και της παρέα του, από το άεργο κομματόσκυλο, του κατ’ ευφημισμόν «ΚΚΕ», κουτσούμπα και τους «δημοσίους υπαλλήλους» του Περισσού. Να πλαστογραφείτε από τα αθύρματα τύπου λαφαζάνη και ζωής. Να περιφέρει την «μπαμπούσκα» ……… της ανεκδιήγητης Φώφης σαν ρομποτικό καρτούν από σαλόνι σε σαλόνι. Σε τοπικό επίπεδο να διασύρετε από τους μπέλους, του λαγούς, τους χάριδες , τους οικονόμους, και τους καστρίτηδες, που κατάντησαν τσανακογλυφτοαυλικοί των Γιαννελοβαλαουρογεωργακών. Που κατάντησε να συγκεντρώνει τις ελπίδες της στις ραδιουργίες των απίθανων ξουδ’κών τύπου Σταθά, που αφού μας έχεσε και μας πασάλειψε με τους κατσαμπίνηδες που ξέθαψε, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια για άλλα λιβάδια αβόσκητα, ζητώντας όμως να σκουπίσουμε μόνοι μας τα σκατά που άφησε. Που κατάντησε να εναποθέτει τις ελπίδες της στον ίδιο γυρολόγο που, ανάθεμά με αν, πέρα από το κοντόφθαλμο συμφέρον του, κατέχει τι πάει να πει να είσαι άνεργος, να μην έχεις να σπουδάσεις τα παιδιά σου αλλά ταυτόχρονα ή αξιοπρέπειά σου να σε εμποδίζει να γίνεις ζήτουλας υποσχέσεων και ελπίδας. Στον ίδιο απολίτιστο γυρολόγο που, όταν έρχεται στο χωριό του, γυρίζει σαν λεπρός μονάχος του σαν τον Αραχωβίτη αδερφοποιητό του, ξερασμένος από τους συντοπίτες του και μονάχα αυτοί που τους έκανε κάποιο ρουσφέτι, με βαριά καρδιά τον/τους πλησιάζουν.
    Άιντε λοιπόν να χαθείτε κίβδηλοι κοπτοράπτες του καημού και του πόνου των συντοπιτών μας. Άιντε να χαθείτε κοπρίτες, που νομίσατε πως με δυο μήλα και πέντε πορτοκάλια, θ΄ αγοράσετε την αξιοπρέπεια του φτωχού. Να είστε βέβαιοι όμως ότι αυτή η ριμάδα η Ιστορία γράφει και καταγράφει, ο «οίκος μόδας» που διατηρεί θα σας κρατήσει μερίδιο και θα σας ράψει στενά κοστούμια και μυτερά παπούτσα που θα γίνουν ακόμα πιο στενά από τη λαϊκή διαπόμπευση και απαξίωση που σας περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή