Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Καίνε την Αθήνα και τρέχουν στον Λάμπρου να τους σώσει Παναγιώτης Σουρέλης14/12/201506:4710

Αποκάλυψη-ντοκουμέντο: Πώς οι συλληφθέντες από την ΕΛ.ΑΣ. έβρισκαν μέσω του ίδιου του Λάμπρου προσωπικά, μέσα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, συνηγόρους υπεράσπισης δωρεάν

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., και δη το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, συλλαμβάνει αναρχικούς και κουκουλοφόρους που διαλύουν το κέντρο της Αθήνας, o γνωστός από τις καταγγελίες Πανούση κ. Πάνος Λάμπρου τους υπερασπίζεται και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να έχουν νομική εκπροσώπηση. Ενα ακόμη παράδοξο αυτής της κυβέρνησης προκύπτει μέσα από τα πρόσφατα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας στην επέτειο μνήμης του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Από τη μία ο κ. Νίκος Τόσκας ως αρμόδιος υπουργός συλλαμβάνει εκείνους που καίνε μαγαζιά και αυτοκίνητα, από την άλλη ο κ. Λάμπρου μέσα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει την υπεράσπισή τους. Το «ΘΕΜΑ» έκανε ένα απλό πείραμα. Αμέσως μετά τις συλλήψεις και τις καταγγελίες που ακολούθησαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα στηρίζει και βοηθά τους συλληφθέντες, επιχειρήσαμε να δούμε αν πράγματι η Κουμουνδούρου προσφέρει στήριξη σε αυτούς που έκαψαν και λεηλάτησαν καταστήματα. Τηλεφωνήσαμε, λοιπόν, στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ παριστάνοντας τον συγγενή ενός από τους συλληφθέντες. Αμέσως μας παρέπεμψαν στον κ. Λάμπρου που εκείνη την ώρα ήταν στα γραφεία και μας συνέδεσαν τηλεφωνικά μαζί του. Ακολουθεί ολόκληρος ο διάλογος που είχαμε μαζί του:



ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΑΝΟ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εχει συλληφθεί ο αδελφός μου στην προχθεσινή διαδήλωση και δεν έχω τη δυνατότητα κάποιου δικηγόρου. Τι μπορώ να κάνω;
ΛΑΜΠΡΟΥ: Εχει συλληφθεί το παιδί στα προχθεσινά;
ΔΗΜ.: Ναι, στα Εξάρχεια.
ΛΑΜΠΡΟΥ: Και τι ηλικίας είναι το παιδί;
ΔΗΜ.: 15 ετών.
ΛΑΜΠΡΟΥ: Ααα, είναι από τους ανήλικους.
ΔΗΜ.: Ναι, είναι από τους ανήλικους.
ΛΑΜΠΡΟΥ: Θα σου δώσω εγώ μία δικηγόρο, σημείωσε 6972..., λέγεται Κ...Κ... Είναι δικηγόρος, εδώ στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι συντονίστρια των Δικαιωμάτων, θα της πεις ότι μίλησες με εμένα, με τον Πάνο τον Λάμπρου, θα της πεις το και το. Μην ανησυχείς, οπωσδήποτε θα βρούμε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει νομική υποστήριξη του παιδιού.
ΔΗΜ.: Είναι μικρός ο αδελφός μου και τον έπιασαν και είναι κατηγορούμενος και για εμπρησμό...
ΛΑΜΠΡΟΥ: Για όλα τα καλά του Θεού που λέμε.
ΔΗΜ.: Και για εμπρησμό, είχαν και μάρτυρες.  
ΛΑΜΠΡΟΥ: Είναι μέσα το παιδί τώρα;
ΔΗΜ.: Ναι, είναι μέσα. Είχε πετάξει κάτι πέτρες, μια μολότοφ. Πού πήγε και έμπλεξε μ’ αυτά; Αλλο η διαδήλωση, άλλο να πάει να σπάει και να πετάει μολότοφ.
ΛΑΜΠΡΟΥ: Τώρα μην το ψάχνεις, άσ’ το. Γράψε και το κινητό το δικό μου να το έχεις 6944... Πάρε όμως και την Κ..., να μην κάνουμε το σπασμένο τηλέφωνο.
ΔΗΜ.: Σας είπα όμως ότι δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα.
ΛΑΜΠΡΟΥ: Βρε παιδί μου, θα της το πεις αυτό, ότι δεν υπάρχει αυτή η οικονομική δυνατότητα, τι θα κάνουμε με δικηγόρο. Πες, μίλησα με τον Πάνο, ξεκίνα με αυτό, ότι μιλήσαμε μαζί. Δεν υπάρχει δυνατότητα, τι κάνουμε.
ΔΗΜ.: Ξέρει, φαντάζομαι, αυτές τις υποθέσεις, έχει χειριστεί.
ΛΑΜΠΡΟΥ: Βρε ξέρει, ξέρει, δεν σου λέω τυχαία ένα όνομα. Μπορεί να το αναλάβει η ίδια, μπορεί να σε παραπέμψει αλλού, θα το δούμε. Πάρε την Κ... και θα βρούμε άκρη.
Αμέσως μετά επικοινωνούμε με τη δικηγόρο που μας σύστησε ο κ. Λάμπρου, η οποία μάλιστα είναι Συντονίστρια Δικαιωμάτων στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως μας πληροφόρησε ο ίδιος:




ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Καλησπέρα, η κυρία Κ... Κ...;
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ K.K.: Μάλιστα.
ΔΗΜ.: Σας παίρνω εκ μέρους του κ. Πάνου Λάμπρου.
K.K.: Μάλιστα.
ΔΗΜ.:Συνέλαβαν προχθές τον αδελφό μου στη διαδήλωση, είναι ένα από τα ανήλικα παιδιά. Μίλησα με τον κ. Λάμπρου και μου έδωσε το κινητό σας γιατί χρειάζομαι νομική βοήθεια και μου είπε να καλέσω εσάς.
K.K.: Είπατε ότι ο αδελφός σας είναι ένας από τους ανήλικους που έχει συλληφθεί;
ΔΗΜ.: Ναι, ναι. Είναι 15 ετών, κατηγορείται για εμπρησμό, μια μολότοφ και κάτι πέτρες. Πέσαμε από τα σύννεφα οικογενειακώς, αλλά κοιτάμε τι θα γίνει με την κατάσταση, γιατί και οι γονείς μου είναι άποροι κι εγώ δεν εργάζομαι. Και κάλεσα τον κ. Λάμπρου και μου είπε να καλέσω εσάς. Τι μπορεί να γίνει;
Κ.Κ.: Πότε πρόκειται να περάσει από ανακριτή; Γιατί είναι θέμα ημερών, αύριο-μεθαύριο.
ΔΗΜ.: Πήγα χθες και τον είδα και θα ξαναπάω το απόγευμα να ρωτήσω λεπτομέρειες. Καταλαβαίνετε, δεν είμαι δικηγόρος, δεν τα ξέρω αυτά. Θα σας καλέσω να σας ενημερώσω.
K.K.: Κι εγώ θα προσπαθήσω να βρω κάποιον δικηγόρο να σας βοηθήσει.
ΔΗΜ.: Εγώ εξήγησα την κατάσταση στον κ. Λάμπρου. Πώς μπορεί να με βοηθήσει κάποιος δικηγόρος, θα χρειαστούν κάποια έξοδα; Αυτή την υπόθεση τη χειρίζεστε εσείς, θα τη χειριστεί κάποιος άλλος;
K.K.: Θα βρούμε κάποιον δικηγόρο που θα τη χειριστεί χωρίς προσωπική αμοιβή.
Καλούμε και πάλι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου βρίσκεται ο κ. Λάμπρου και αυτή τη φορά τον ζητάμε με το όνομά του. Εξάλλου περιμένει το τηλεφώνημά μας για να τον ενημερώσουμε τι έγινε με τη δικηγόρο. Και στη δεύτερη επικοινωνία μας με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τον ρωτάμε για το οικονομικό, δηλαδή ποιος θα πληρώσει τον δικηγόρο που θα αναλάβει την υπεράσπιση του συγγενή μας, ο οποίος υποτίθεται ότι έχει συλληφθεί επειδή πέταγε μολότοφ και πέτρες μετά την πορεία προκαλώντας υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα.


Μετά τους διαλόγους με τους «Πυρήνες της Φωτιάς», o υπεύθυνος του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τον αντεξουσιαστικό αγώνα στηρίζοντας τους συλληφθέντες για εμπρησμούς με μολότοφ στα πρόσφατα επεισόδια που τάραξαν για άλλη μία φορά το κέντρο της Αθήνας 

ΔΙΑΛΟΓΟΣ Νο 2 ΜΕ ΠΑΝΟ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μου είπε καταρχάς ότι θα κοιτάξει να δει ποιος δικηγόρος μπορεί να το χειριστεί. Δηλαδή δεν μου είπε ξεκάθαρα ότι θα το χειριστεί εκείνη.
ΛΑΜΠΡΟΥ: Ναι, μα δεν είναι απαραίτητο. Γιατί είναι θέμα συντονισμού.
ΔΗΜ.: Υπάρχει μια ομάδα δικηγόρων δηλαδή που τα χειρίζεται και μπορεί να με παραπέμψει σε κάποιον άλλον;
ΛΑΜΠΡΟΥ: Ναι, ναι, ακριβώς.
ΔΗΜ.: Αν χρειαστεί ένα ποσό πώς μπορεί να καλυφθεί;
ΛΑΜΠΡΟΥ: Θα εξασφαλιστεί, μωρέ, μη στεναχωριέσαι. Θα βρούμε λύση.
ΔΗΜ.: 
Θέλω να είμαι διασφαλισμένος. Το κόμμα μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό, να με καλύψει;
ΛΑΜΠΡΟΥ: Μη στεναχωριέσαι, κάτι θα γίνει. Θα βρούμε λύση.
ΔΗΜ.: Να μην έχω άγχος και γι’ αυτό...
ΛΑΜΠΡΟΥ: Να μην έχεις άγχος.




Να μην έχουμε άγχος, λοιπόν, για το αν θα βρούμε δικηγόρο για τον συγγενή μας, ο οποίος... έριχνε μολότοφ και πέτρες διαλύοντας μαζί με άλλους αναρχικούς και αντεξουσιαστές το κέντρο της Αθήνας, κατέστρεφε αυτοκίνητα και καταστήματα, αφού ο κ. Λάμπρου δεσμεύτηκε ότι θα μας βρει δικηγόρο να τον υπερασπιστεί και να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τον απελευθερώσει, και μάλιστα χωρίς να πληρώσουμε ούτε ένα ευρώ. Ασφαλώς πάντως και ο δικηγόρος δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι ο κατηγορούμενος δεν θα οδηγηθεί στη φυλακή. Δεν αποκλείεται να ασκηθούν και άλλες πιέσεις. Πρόσφατη είναι η καταγγελία του κ. Γιάννη Πανούση, ότι την περίοδο που ήταν υπουργός «σε επεισόδια που είχαν γίνει συλλήψεις, δέχθηκα τηλεφωνήματα “ν’ αφήσω τα παιδιά”», διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν ενέδωσε στις υποδείξεις.

66 σχόλια:

  1. "Έπειτα από μία συνεδρίαση που διήρκεσε κάτι παραπάνω από 2 ώρες, ο νέος προϋπολογισμός του Δήμου Δ.Α.Α. , ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία .
    Ακούστηκαν και συζητήθηκαν διεξοδικά αρκετά θέματα, υπήρχαν αντιδράσεις για ορισμένα θέματα αλλά και συμφωνίες.
    Εκτός της παράταξης των "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" τέθηκε ο σύμβουλος κος Μπέλλος αφού καταψήφισε τον προϋπολογισμό και μάλιστα ο Δήμαρχος έπειτα από δήλωσή του απαίτησε από τον κο Μπέλλο να παραδώσει και την έδρα του."
    !!!! Μετά το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, .....συμπεράσματα: υπάρχουν άντρες που τιμούν τα παντελόνια τους όπως ο κος Μπέλλος και υπάρχουν και κότες όπως ο κος Καστρίτης που άλλα έλεγε το πρωί και άλλα έκανε το βράδυ......κο.κο.κο.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καστρίτης ποιος είναι ρε παιδιά; Εκείνη η κλανομπανιέρα με το μούσι; Πολιτικά που βρίσκετε στη Χρυσή Αυγή;

      Διαγραφή
    2. 3.21 στεναχωρηθηκες λαμογιο που περασε ο προυπολογισμος εεεε

      Διαγραφή
    3. Πολύ σίγουρος και αφελής είσαι οτι πέρασε......για περίμενε λίγο......πίσω εχει η αχλάδα την ουρά, άσχετε έ άσχετε 6:57!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Μπέλλος και Λαγός. Η αξιοπρέπεια του Χωριού και η ξευτίλα αντίστοιχα. Ας προσέχαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 15 Δεκεμβρίου 2015 - 12:46 π.μ. ΕΝΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΚΊΣΕΙ ΤΗΝ ...ΓΑΤΑ!!!!

    ΕΝΩ ΑΝ ΨΗΦΊΖΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ή ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΥΡΟ ΘΑ ΠΕΤΑΓΑΤΕ!

    ΟΠΩΣ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ Α΄ΓΥΡΟ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο διορισμενος σε γραφειο βουλευτη του συριζα με 2000 ευρω μπελος ειναι ο αξιοπρεπης κι ο λαγος που ναι καθε μερα στη δημαρχια με 700 ευρω το μηνα ειναι ξευτιλα.ωραιοι εισαστε ρε καθαρματα.σας πονεσε που περασε ο προυπολογισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με 700 ευρώ ή +700 μαύρα ευρώ στο μισθό του πανάσχετε 4:09? και για πες μας, ξέρεις πολλούς δημόσιους υπαλλήλους να καταφέρνουν να αποσπώνται στο δήμο και να είναι ταυτόχρονα και αντιδήμαρχοι?

      Διαγραφή
  5. τσομπανοφλογέρα του χωριού!!!15 Δεκεμβρίου 2015 στις 6:00 π.μ.

    Όλη μέρα γράφεις @@@@κίες στην ιστοσελίδα εδώ και καμποσο χρόνο, δε βαρέθηκες ;

    Μιλάμε για διαστροφή !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρούφα τον Καπουτσίνο σου, τώρα να κατέβει κάτω η μιζέρια σου και ξανακρύψου στο λαγούμι της θλίψης σου ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 15 Δεκεμβρίου 2015 - 12:46 π.μ. κοτ κοτ κοτ, εισαι μεγαλη κοτούλα????? εχεις πολυ πλακα με αυτα που παιζεις.... εισαι καλλίτερος απο τον καραγκιοζη !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν είναι κάτι που με κέρδισε σε `σενα
    είναι αγάπη μου αυτή η επιμονή σου


    Αυτή η υπέροχη, τρελή επιμονή σου
    πως είναι κρίμα εμείς να ζούμε χωριστά

    Αυτή η ατέλειωτη η γλύκα σου πως με τραβάει να `ξερες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να χαρώ εγώ ποίηση....τυφλα να χει ο καβαφης!!!!

      Διαγραφή
    2. 16 Δεκεμβρίου 2015 - 7:37 π.μ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΚΑΦΕΣ....


      Στίχοι: Κώστας Λειβαδάς
      Μουσική: Κώστας Λειβαδάς
      1. Κώστας Λειβαδάς & Ελεωνόρα Ζουγανέλη

      Αν είναι κάτι που με κέρδισε σε `σενα
      κάτι που ήξερε πώς να με ξεπερνάει
      είναι αγάπη μου αυτή η επιμονή σου
      μια αγάπη που έμαθε να μην τα παρατάει

      Αν είναι κάτι που μού είπε να διαλέξω
      ούτε τα λόγια σου είναι, ούτε η ομορφιά
      Αυτή η υπέροχη, τρελή επιμονή σου
      πως είναι κρίμα εμείς να ζούμε χωριστά

      Αχ να `ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου
      Σαν λες όλα θα γίνουνε κι ακούω τη φωνή σου
      Σαν λες όλα θα γίνουνε κι ακούω τη φωνή σου
      Αχ να `ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου

      Αν είναι κάτι που με κράτησε απ’ τα ξένα
      αυτό το φως που δεν υπάρχει σ’ άλλη γη
      κι αυτή αγάπη μου η ίδι επιμονή σου
      να μοιραστούμε αυτά τα σύννεφα μαζί
      να μοιραστούμε αυτή τη θάλασσα μαζί

      Αυτή η ατέλειωτη η γλύκα σου πως με τραβάει να `ξερες
      Να περπατήσω δίπλα σου με θάρρος στην ζωή
      Αυτή η ατέλειωτη η δίψα σου για της ζωής το άγνωστο
      Τι μού `χεις δώσει να `ξερες και πού να φανταστείς
      Αγάπη μου τρελή να με ζητάς μην κουραστείς

      ΑΚΟΥΣΕΤΟ https://www.youtube.com/watch?v=kOqkke0Qlt0

      Διαγραφή
  9. Oι Λαγος - Καστριτης - Ζησης δεν συμφωνούσαν με τον προιπολογισμο αλλα τον ψήφισαν
    Ο Οικονομου ειχε δήλωσή οτι θα τον καταψήφιση αλλα κατι του έτυχε και απουσίασε
    Ολοι τις πλειοψηφίας. Ο προιπολογισμος πέρασε για μια ψήφο.
    Τα συμπεράσματα δικα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δήμος - τσίρκο ή παιδική χαρά15 Δεκεμβρίου 2015 στις 7:01 π.μ.

    Σύμφωνα με τον «Καλλικράτη» στο άρθρο 66 παρ.5, εάν η δημοτική παράταξη έχει τουλάχιστον τρία (3) μέλη η διαγραφή δημοτικού συμβούλου από μία παράταξη μπορεί να γίνει εφόσον συγκληθεί η ολομέλεια της παράταξης και με αιτιολογημένη απόφαση ψηφιστεί από τα 2/3 των μελών της παράταξης.

    Ο νομοθέτης βάζει προ των ευθυνών τους όλα τα μέλη της Δημοτικής παράταξης τα οποία αποφασίζουν συνυπολογίζοντας όχι μόνο την πρόταση ενός προσώπου, αλλά και άλλες παραμέτρους ακόμα και την ανθρώπινη διάσταση της «αποπομπής» ενός ανθρώπου!

    Επομένως δημαρχακο παλι γκαφα εκανες ! η θεση σου δεν ειναι ανάλογη με το μποι που εχεις, εισαι πολυ λιγος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διόρθωση : η θέση του ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ με το μπόι του....ΝΑΝΟΣ.....

      Διαγραφή
  11. Μπραβο θοδωρα απέδειξες οτι φορας παντελόνια. Η αντιπολίτευση φαίνεται οτι απέκτησε αλλο ενα μέλος και όπως φαινετε ο δήμαρχος και ο προεδρος εχουν αρχίσει να αγχώνονται. Όσο για την παράδοση της έδρας που εκανε λογο ο δήμαρχος μαλλον δεν ξερει τι ζητάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Θεοδώρα τα τιμάς τα παντελόνια σου.οχιι όπως το
      ανθρωπάκι απο το χωριό σου .Η
      αληθεια πάντως ειναι οτι ο
      βασιλιάς ειναι γυμνός
      .Ενώ έπρεπε να παραιτηθεί ο δημαρχακος λόγο του κακου του χαραχτηρα τις αλαζονείας και του
      κόμπλεξ που έχει με την κοινωνία
      είπε να παραιτηθεί το παλικάρι που του είπε στα μούτρα ότι όλα έχουν γίνει αλμπανικα και πρόχειρα οταν δικαιωθει από την περιφέρεια ψάξε και βρε τρυπα να χωθεις ζλαπ

      Διαγραφή
  12. Η σπείρα που λυμαίνεται το Δήμο χθες βράδυ ψήφισε τον προϋπολογισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιαννελο πρωτος στους εκβιασμούς πρωτος και στα σχολια. Για σύνελθε λεω γω γιατί σε λιγο θα θες τους σεκιουριτάδες σου για να βγεις εξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε ορνιο λαβράκι τι νομίζεις οτι κανεις;
    ανωμαλε λαβράκι τι νομιζεις οτι προσφερεις στην ενημερωση;
    Σκατογερε λαβράκι, νομιζεις οτι προσφερεις λειτουργημα στο λαο;
    παρεουλα κοκορικο και ανωμαλια ξεφτίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…πατριωτικοτέτοιες παπαρολογίες…

    Είναι εντυπωσιακό πραγματικά το ….θάρρος/θράσσος των ανθρώπων που βλέπεις να γραφουνε με τόση σιγουριά και βεβαιότητα για τα πάντα για όλους και όλα

    Όμοιος ομοίω αεί παλέαζει, ή κατά το νεοελληνικό, δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι.....κουραμπιές λαυρακιώτικος μαλακούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πρόεδρε ειχες αναφερθεί παλαιότερα για θεμα στο ΔΣ να κοπούν τα αντιμισθία όλων των αιρετών. Για βάλτο μεθαυριο να δουμε ποιος τελικα εχει αγαπη για το χωριο και για τον τόπο και ποιος παει για το χρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λοιπόν ακούστε ποιοι ψήφισαν τον προϋπολογισμό της αμαρτίας:
    1. Βαλαούρας , Χρωστάει δεκάδες χιλιάδες ευρώ και ταυτόχρονα στην ομιλία του είπε χωρίς ντροπή ότι αυτά που χρωστάει δεν πρέπει να τα πληρώσει. Είναι υπόδικος στο Διοικητικό Πρωτοδικείο για αποπομπή,
    2. Σύρος , εδώ τα χρέη προς το Δήμο ξεχειλίζουν από τις σχισμές. Επίσης υπόδικος.
    3. Καπλάνεις , Εδώ μόνο χρέη υπάρχουν προς το Δήμο και μόνο χρέη. Προχθές επειδή δεν συμπλήρωναν τους αναγκαίους ψήφους τον κάλεσαν εσπευσμένα. Υπόδικος
    4. Αλμπάνης, Υπόδικος στο Διοικητικό Πρωτοδικείο με πρόταση αποπομπή, όχι για χρέη αλλά για παράνομες εργοληψίες αντίθετες με τον Καλλικράτη.
    5. Τέλος εκτός συναγωνισμού ο Δήμαρχος, που ξέχασε ότι ο ρόλος του Δημάρχου είναι εκτελεστικός και το παίζει Χατζηαβάτης ζητώντας έδρες πίσω, λες και τις έφερε από το σπίτι του. Αυτός χρωστάει στο Δήμο από το 2009 μέχρι σήμερα χωρίς να έχει πληρώσει πεντάρα, αντίθετα πληρώνετε και από πάνω.
    6. Λαγός, Ζήσης,, Καστρίτης , γέρο- Ανδρέας και τα λοιπά λιανά είναι τα εκτελεστικά όργανα της Μαφίας που διοικεί το Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και 7.Πανουργιάς, έφτιαξε τις ανεμογεννήτριες στο δίστομο οταν ηταν δήμαρχος , επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, στην οικονομική επιτροπή του δήμου και ο συνδιασμός του στις δημοτικες εκλογιές του 2014 ήρθε πρωτος στο Διστομο και στο στειρι, χωρις να ειναι Υπόδικος

      Διαγραφή
  18. Ρε παιδια μην κατηγοριτε τον Δημαρχο που ζητησε την διαγραφη και την παραδοση της εδρας απο τον Μπελλο.Ο Γιαννελος του τα εγραψε την ωρα του συμβουλιου και εκεινος απλα τα διαβασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος θα του τα ´γραφε του αγράμματου...η μαρίκα? άσχετα απ το οτι ο Γιαννέλος είναι πιο Άσχετος.....κατα τα άλλα.....όλα παν καλά με @@@@@@@ όλα πάνε καλα.....με γεια μας......

      Διαγραφή
    2. «Για κοίτα ρε κάτι αναμάρτητοι που συνωστίζονται για να λιθοβολήσουν πρώτοι»

      Ο Μανόλης Αναγνωστάκης είχε προαναγγείλει τη σιωπή του με τους στίχους :

      “Το θέμα είναι τώρα τι λες.

      Καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε.

      Καλά τη φτάσαμε τη ζωή μας ως εδώ.

      Μικροζημιές και μικροκέρδη συμψηφίζοντας.

      Το θέμα είναι τώρα τι λες.(Στόχος 1970).

      Κι ο νοών νοείτω!!!

      Διαγραφή
  19. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εισται για γελια και για κλαματα μαζι.Για γελια που πανηγυριζεται οτι περασε ο προιπολογισμος τοσο οριακα και για κλαματα γιατι δεν καταλαβατε ακομα οτι απο 13 γινατε 11 γιατι εκτος του Μπελλου και ο Οικονομου ειναι κατα.Για ναμην πουμε για τους αλλους 3 που εκβιαστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δημοτικος συμβουλος της πλειοψηφιας εχει 2 αμετακλητες καταδικαστηκες αποφασεις .Γιατι δεν τον αφηνεις ρε Γιαννελο να παραιτηθει; Μηπως φοβασαι οτι θα ξαναχρειαστεις την ψηφο του για τον προθπολογισμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιον προϋπολογισμό ? αυτόν τη μαϊμού? κι ο μπίνενε θα τον έφτιαχνε καλύτερο.....ου χα χα χα!

      Διαγραφή
  21. ΕΣΥ ΑΝΤΡΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ,
    ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΤΑ...
    ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ

    ΑΛΛΑ ΚΟΚΟΚΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.

    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ..... ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανοίξτε κωδικο στον προϋπολογισμό για τσιγάρα στην φυλακή. Θα πιασει τόπο. Μην τα πατε μαύρα και αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΛΆΝΙΑ, ΑΝΏΜΑΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΑΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΣΦΡΙΖΟΜΑΙ Θα μπει τάξη τελικά στο ΔΗΜΟ και θα βγουν όλα στη φόρα, επιτέλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προεδρε ζητα συγγνωμη που αφησες να περασει ο προυπολογισμος.Επρεπε να πεσει η δημοτικη αρχη και να αναλαβει ο μιχος η σοφιά και οι αλλοι που 3,5 χρονια οτι εκαναν ελαμπε απο διαφανεια , και που ειχε αντιδημαρχους που παταγαν μια φορα το μηνα για να παρουν τον μισθο τους.ρε ντροπη δεν εχετε πανω σας ,λιγο ντροπη .σας μαυρισε ολο το στειρι,στο χωριο σας την αραχωβα σας συντριψανε και στην εδρα σας την αντικυρα χασατε.δεν καταλαβατε τιποτα ακομη οτι σας εφτυσε ολος ο κοσμος.ποιος μπελλος ρε .με 18 ψηφους βγηκε με τη μαλακια του εκλογικου συστηματος που εφαγε την εδρα της αντικυρας.ποια χρεη ρε συκοφαντες.μετρητα τα χει πληρωσει ο δημαρχος και οι αλλοι εχουν κανει ρυθμιση και τα πληρωνουν κανονικα.συκοφαντες ε συκοφαντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί τέτοια ζόρια και χολή πρόεδρε(?)? Μήπως φοβάσαι τίποτα ή βλέπς τα μαντάτα να ´ρχοντ? Πάντως καλού κακού κράτα και κανα βάλιουμ γιατι θα σ χρειαστεί ¨Οσονούπω¨ !!!

      υ.γ. Πλέον δεν μπορείς να κρυφτείς σταθάκο ...σ εχνε παρ πρέφα όλοι....χα χα χα χα !!!

      Διαγραφή
  25. βρε παιδια οι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δεν εχουν τιποτα να κανουν στο δήμο ΔΑΑ... τα ειχαν κανει ολα τελεια στα χωριά μας και στην διοίκηση του δήμου ο κ.πατσανταρας επι καλλίκρατη και οι κυριοι πανουργιας, μιχος και λεόντιος επι καποδίστρεια.

    Την δευτέρα η υποκρισια των παρευρισκομένων κυριων στο δ. συμβ. δεν ειχε όρια , τους εβλεπα και ηθελα να σπασω την οθόνη... τσιπα δεν υπαρχει ;

    κ. πατσανταρα δεν περιμενα τετοια σταση απο εσάς, με απογοητευσατε. οι άλλοι δυο ειναι γνωστοί @ευτίλες με περικεφαλαία,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε πρώτα να γράφεις στοιχειωδώς σωστά, όπως το Καποδίστριας π.χ. και μετά κάνε και παρατηρήσεις περί χρηστής διοίκησης.....Αγράματε έ Αγράματε!!!

      Διαγραφή
  26. Παιδια εντάξει ειναι καλα ο Στάθης μην ανησυχείτε. Αν βλεπεις 10 σχολια συνεχόμενα ειναι οκ. Την μερα που θα σε λυτσαρουν σαν τον οικονόμου της ΝΔ να δω τι θα κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 16 Δεκεμβρίου 2015 - 7:32 π.μ. Άσε τα παραμύθια και τις προβοκάτσιες. Ο Δήμαρχος χρωστάει όλα τα λεφτά 2009,2010,2011,2012, 2013, 2014. ΌΛΑ μα ΌΛΑ. Πάψτε λοιπόν τα παραμύθια και τις μαφιόζικες ενέργειες και πληρώστε. Μαζέψτε τα σκυλιά που γαβγίζουν και πλη-ρώ-στε! Αν δεν θέλετε να σας λένε εταιρεία οικονομικών δολοφόνων, μαζέψτε τα λεφτά που σε όλο το Δήμο φτάνουν τα πέντε (5) εκατομμύριο ευρώ και αφήστε τα λόγια.
    Το μεγαλολαμόγιο του συνδυασμού «όλοι μαζί» που είναι σύμβουλος στην Αντίκυρα όχι μόνο χρωστάει ένα κάρο λεφτά, όχι μόνο έχει καταδικαστεί για παράνομη περίφραξη δημόσιας περιουσίας αλλά είχε το θράσος να πει προχθές στο Συμβούλιο ότι δεν πρέπει να πληρώσει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος, ο νικολακης?? αυτό το παιδι κουμπι?? αυτος ο ασχετος τραμπουκος που το παιζει και συμβουλος προς τους ταλαιπωρους επαγγελματιες της αντικυρας? αυτος που τους δινει συμβουλες για το πως θα καταντησουν σαν τα μουτρα του? που δεν γνωριζει η δεξια του τι χρωσταει η αριστερα του?......πισσα και πουπουλα στον τυπο, όπως εκαναν στο φαρ-ουέστ στα λαμογια!!!

      Διαγραφή
  28. Οι Δημιουργικοί άνθρωποι....

    1. βαριούνται εύκολα
    2. παίρνουν ρίσκα
    3. χρωματίζουν "έξω από τις γραμμές"
    4. σκέφτονται με την καρδιά τους
    5. κάνουν πολλά λάθη
    6. μισούν τους κανόνες
    7. εργάζονται αυτόνομα
    8. αλλάζουν γνώμη συχνά
    9. φημίζονται για την εκκεντρικότητα τους
    10. κάνουν μεγάλα όνειρα

    Δημιουργικούς ανθρώπους θέλουμε ;
    ή γλάστρες που είχαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εισαι εσύ ρε μεγάλε? ξεπέρασες και τον αστερα της στρατηγικής επικοινωνίας Ρουσόπουλο.....αυτον ντε με τα διδακτορικά απ το Εδιμβούργο που θα φτιάξ τη ΝΔ! ......θα πρόσθετα όμως ένα ενδέκατο στα χαρακτηριστικά που αναφέρεις παραπάνω. ;, μπαχαλοποιουν με ευκολία το σύστημα!.....άντε γεια!!!
      Ά και που σαι......να μη σε χάσουμε.........τέτοια ¨μπουμπουκια¨ σαν και του λόγου σου, είναι απαραίτητα στο κατσαμπινισταν!!!

      Διαγραφή
  29. Εξελίξεις στην Αντικυρα.Ο προεδρος του λιμενικού ταμείου κύριος Γεραγγελος προσπαθεί να παραποίησή την απόφαση που ο ιδιος προτινε και ηταν ομόφωνη ώστε να μην εφαρμοστή ο νομος και να αφαιρεθούν τα υαλοπετεσματα απο τα παράνομα κτίσματά της παραλίας να ερθη η κτηματική του δημοσίου να κανη ελενχο και να τα ξαναβάλουν .Ετσι λέει του είπε άνθρωπος της περιφερειας που ανέφερε και το όνομά του.ΣΩΤΗΡΗ είσαι δικηγόρος και γνωριζεις οτι η παρανομια τιμωρείται. Μάλιστα οι πληροφορίες λενε οτι δε χετε πιέσεις απο τον πλανητάρχη.
    ΣΩΤΗΡΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΈΡΑΣΗ ΕΤΣΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. O μπαταχτσης δημοτικος συμβουλος ο Νικολακης συμβουλευσε τους castelo και salloyn πως τοσα χρονια παρανομη σε βαρος της κοινονιας βαζοντας εναν δικηγορο για να κερδισουν χρονο για τα αυθερετα τους
    Οι παραπάνω λοιπόν [παράνομοι και αυτοί] οχι μόνο υιοθέτησαν την τακτική Νικολάκη αλλα προσπαθούν να βάλουν στο κόλπο [μαφία της παραλίας τους αποκαλούν] και τους υπόλοιπους καταστηματαρχες για να μην εχουν μόνοι τους την κατακραυγή του κόσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην κεφαλή και βγάλσιμο του πυρου.....να ξεβρωμις ο τόπος!!!

      Διαγραφή
    2. Εσύ ρουφιάνε ανώνυμε για να ξέρεις οι παράνομοι είναι τρεις αυτός που ήταν είναι και θα είναι ο αλμυρός και αυτός που την έκανε όλοι οι άλλοι είναι στην ίδια θέση τουλάχιστον μέχρι σήμερα μήπως εσύ είσαι η μαφία που γλύφει μία δεξιά και μια αριστερά;
      Όσο για κατακραυγή θα δεις όταν τελειώσει το θέμα ποίος θα την έχει!!!!!

      Διαγραφή
  31. Ευτυχως για τον ΔΑΑ έχει το λαμόγιο τον Μίχο στην οικονομική και δουλεύουν όλα τέλεια .Όσο για το στείρι που όλοι αγαπάτε έχει και σύμβουλο αντιπολίτευσης το τσιράκι του μιχου-αλουμινίου..αλλά δεν μένει στο στείρι και δεν ξέρει τι γίνεται .βρε ούστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλά να τα πάθετε ρε όρνια. Αφού θέλατε να φτιάξετε τα χωριά με το κατσαμπίνι. Αυτός ρε με τα κόμπλεξ που έχει και με το μίσος που αντιμετωπίζει τον κόσμο μόνο για δεσμοφύλακας έκανε ή σπιούνος της ασφάλειας. Φαίνεται ότι αυτός είναι ο λόγος που τον διάλεξε ο άλλος ο ασφαλίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ξεχασα να προσθεσω στους παραπανω που ψηφισαν τον προιπολογισμο την κυρια αντιδημαρχο αυτη που φοροδιαφευγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. λαβρακα το στειρι σας πηδηξε στις εκλογες το στειρι θα σας ξαναπηδηξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιαννελο εγω ετσι όπως βλεπω τα πραματα άρχισε σιγα σιγα να διπλαρωνεις τον μικρο γιατί αν στις επόμενες εκλογες δεν ειστε μαζι θα πεσει το κάστρο σου. Και ξερω θα πονέσεις πολυ που θα χασεις και μάλιστα απο Στειριωτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Για καθήστε ρε παιδια γιατί εδω εχετε μεγαλο πρόβλημα μερικοί. Τι ειπε η αντιπολίτευση; Να γινουν τα πράγματα νομότυπα και να ερθει ο προϋπολογισμος την αλλη βδομαδα και να ψηφιστεί κανονικα. Δηλαδή ουτε αυτο δεν μπορειτε να κανετε; Ντε και καλα να περασει εδω και τωρα; Οπότε κάποιο λάκο εχει η φάκα. Οπότε βουλώστε το γιατί αν ηταν ολα οκ δεν θα υπήρχαν απώλειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τον θυμάμαι από το σχολείο είρωνας αγράμματος ρουφιανάκος και γλυφτης ήταν από τότε. Μετά έγινε πασοκ και βρήκε το στοιχείο του. Έγλυφε επίσημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ´πες ΟΛΑ!!! Αλλά θα προσθέσω και το ¨Κατά το λαό και οι ηγέτες του ¨!! Ας προσέχαμε!!!!

      Διαγραφή
  38. Ρε απατεώνες μας κοροϊδεύετε; Μας μιλάτε εσείς για νομιμότητα; Ρε μέχρι το τέλος του χρόνου δηλαδή σε δέκα μέρες παραγράφονται τα χρέη του 2010 όπως παραγράφηκαν πέρσι του 2009 και αυτό το κάνετε εσκεμμένα. Ο λόγος που εκλεχθήκατε ήταν αυτός. Άιντε να χαθείτε λωποδύτες του κερατά εσείς και τα δεκανίκια σας τύπου λαγού και των άλλων κλεπταποδόχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αλλο και αυτο. Να ειδοποιούν τον προεδρο οτι πρεπει να φυγει ο καπλανης. Κλαιγαν τα μκρα στο σπιτ παναγιωτ; Η έπρεπε να παρουσιάστεις σε κανά Α- Σ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγιώτη.......πες αλεύρι .....ο. Α Π σε γυρεύει....αλήθεια τι έγινε προχθές στον Α Π ? δεν θα μας πεις τα ΝΕΑ? πάλι θα τα μάθουμε καθυστερημένα ??? Αχ Αχ Αχ Αχ !!!!

      Διαγραφή
  40. Εγω προτείνω τον μπακουρο για επόμενο Δήμαρχο πάντως. Τα εχει καλα και με τους μεν και με τους δεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ψυχραιμία βλάμηδες.ψυχραιμία.ψυχραιμία.αφήστε να περάσουν 4 χρόνια ο κατσαμπίνης λέτε ότι είναι κοντός,νάνος, κλπ κλπ κλπ κλπ.ανίκανος αγράμματος βάλτε κι άλλα.άρα για να σας νίκησε και στα 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!χωριά μάλλον θάσαστε κομματάκι χειρότεροι ετσι άρα πιό ανίκανοι .απλά μαθηματικά είναι. ψυχραιμία λεβεντες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε για την επόμενη μαθηματική Ολυμπιάδα! Τέτοιο μαθηματικό μυαλό δεν είναι κρίμα να πάει ανεκμετάλλευτο?? Ά, μην το ξεχάσω, πάρε και τον κατσαμπινη μαζί, για τις εξισώσεις....είναι σπεσιαλίστας.......όπως και στα ανεξόφλητα τέλη!!!

      Διαγραφή
  42. 17 Δεκεμβρίου 2015 - 8:35 π.μ., τον τρωει στο γλύψιμο ο αγγελόπουλος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. lavraki κουλαρε λιγο και κοψε τις απειλες.ακουσε με που σου λεω .ερχονται.να περιμενεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή