Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Γιατί "πάγωσε" η βιομηχανία με τις αποφάσεις της Γ.Σ της ΔΕΗ

Του Χάρη Φλουδόπουλου
Μέχρι το τέλος του 2015, οι ενεργοβόρες βιομηχανίες θα πληρώνουν ένα τιμολόγιο – στη βάση των εκπτώσεων που είχαν εγκριθεί το 2014 – της τάξης των 47 ευρώ η μεγαβατώρα. Με την κατάργηση των εκπτώσεων που αποφασίστηκε χθες και τις νέες κατηγορίες τιμολογίων που αποφασίστηκαν η νέα τιμή που προσφέρεται για βασικό φορτίο χωρίς να περιλαμβάνονται οι ρύποι είναι κατά μέσο όρο 57,4 ευρώ η μεγαβατώρα.
Οι τελικές τιμές μετά την κατάργηση των εκπτώσεων του 20%, με τα νέα τιμολόγια, την έκπτωση όγκου και την αντιστάθμιση των ρύπων μαζί με όλες τις χρεώσεις κυμαίνονται κατά μέσο όρο στα 68 ευρώ η μεγαβατώρα. Η σύγκριση εάν γίνει με τις τιμές που ισχύουν σε Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία είναι αποκαρδιωτική: οι τιμές ξεκινούν από τα 39 ευρώ η μεγαβατώρα (Γερμανία) και φτάνουν κάτω από τα 50 ευρώ (Ολλανδία) όπως αποκάλυψε η πρόσφατη μελέτη της Deloitte τον περασμένο Μάρτιο.
Υπό αυτήν την έννοια, οι τιμές των νέων βιομηχανικών τιμολογίων της ΔΕΗ, όπως ισχυρίζονται με έμφαση πηγές της ΔΕΚΟ, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δημιουργήσουν θέμα κρατικής ενίσχυσης, με δεδομένο ότι οδηγούν σε τιμές που βρίσκονται πάνω από τα οριακά κόστη της επιχείρησης, ενώ με τις εκπτώσεις όγκου δημιουργείται μια ευρεία γκάμα κατηγοριών (56 διαφορετικές χρεώσεις) επί των οποίων θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις με τους βιομηχανικούς πελάτες.
Σε κάθε περίπτωση ακόμη και οι βιομηχανίες που εμφανίζονται θετικές να υπογράψουν, έστω και με κρύα καρδιά τα νέα τιμολόγια, σημειώνουν ότι για να γίνει βιώσιμο το κοστολόγιο του ρεύματος της ελληνικής ενεργοβόρου βιομηχανίας, θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα τα άλλα μέτρα: διακοψιμότητα, μείωση του ΕΤΜΕΑΡ και απαλλαγή από τον ΕΦΚ (μέτρα τα οποία περιλαμβάνονται στις κατευθυντήριες γραμμές της ΕΕ και απομένει να υιοθετηθούν από την κυβέρνηση).  "Χωρίς την εφαρμογή των συγκεκριμένων μέτρων δεν υπάρχει μέλλον και προοπτική για ανάπτυξη και διατήρηση των βιομηχανιών της χώρας" αναφέρουν πηγές της βιομηχανίας στο Capital.gr.
ΛΑΡΚΟ
Ξεχωριστό κεφάλαιο για τη ΔΕΗ, αποτελεί η περίπτωση της βιομηχανίας νικελίου ΛΑΡΚΟ, η οποία όπως αποκάλυψε χθες το Capital.gr οδεύει φέτος σε κλείσιμο της χρήσης με ζημιές 100 -120 εκατ. ευρώ, ήτοι 8 εκ. ευρώ το μήνα ή αλλιώς 300 χιλιάδες ευρώ την ημέρα! Η βιομηχανία σύμφωνα με ανώτατες πηγές της ΔΕΗ, απέτυχε να καταβάλει στις 4 Δεκεμβρίου, όχι τη συνολική οφειλή που προβλέπει ο διακανονισμός αλλά το ποσό που η ίδια είχε δηλώσει ότι μπορεί να καταβάλει (1,5 εκ. ευρώ). Πηγές της διοίκησης ΔΕΗ ανέφεραν ότι ανεξάρτητα με την πολιτική βούληση για το μέλλον της βιομηχανίας νικελίου, υπάρχουν πλέον άμεσες ποινικές ευθύνες για τους ίδιους και ως εκ τούτου είναι υποχρεωμένοι να κινηθούν με βάση τα όσα προβλέπει ο νόμος. Τώρα σε σχέση με το μέλλον  της ΛΑΡΚΟ, η ΔΕΗ , η οποία είναι και μέτοχος της βιομηχανίας, θα ήταν διατεθειμένη να συζητήσει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο, το οποίο θα περιλάμβανε την υλοποίηση σοβαρών επενδύσεων που θα εξασφάλιζαν τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της εταιρείας. Σε μια τέτοια περίπτωση η ΔΕΗ θα μπορούσε ακόμη και να συμμετάσχει σε αύξηση κεφαλαίου, κάτι που πιθανόν να έκανε και η Εθνική που επίσης είναι μέτοχος, ανεξάρτητα εάν θα παραμείνει ή όχι βασικός μέτοχος το δημόσιο.
Μάλιστα η ΔΕΗ έχει καταθέσει και συγκεκριμένη πρόταση για σύνδεση της τιμής του ρεύματος με την τιμή του νικελίου, υπό τον όρο βεβαίως ότι θα εκπονηθεί το νέο στρατηγικό πλάνο βιωσιμότητας. Αντίστοιχη σύνδεση θα μπορούσε να γίνει, όπως και στο παρελθόν, και με την τιμή LME του αλουμινίου και για την Αλουμίνιον της Ελλάδος, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων που θα ξεκινήσουν με τη βιομηχανία για την κατάρτιση των νέων τιμολογίων. Θα μπορούσαμε να καταλήξουμε σε ένα τέτοιο τιμολόγιο το οποίο θα έχει βεβαίως μια ανώτατη και μια κατώτατη τιμή, ανέφερε μιλώντας σε δημοσιογράφους ανώτατη πηγή της διοίκησης της ΔΕΗ. Υπενθυμίζεται ότι χθες η ΓΣ της ΔΕΗ ενέκρινε τη συνέχιση της ηλεκτροδότησης της ΑτΕ μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις  με τη βιομηχανία. Εφόσον υπάρξει συμφωνία, τότε τα τιμολόγια θα εγκριθούν εκ νέου από τους μετόχους σε νέα Γενική Συνέλευση.

47 σχόλια:

  1. Μπορεί οι «αριστεροί» της καραβάνας να λένε από δώ και από κει ότι ΔΕΝ θα ψηφίσουν τον Προϋπολογισμό, όμως οι πληροφορίες λένε ότι θα τον ψηφίσουν και θα πουν κ' …… ένα τραγούδι! Η αξιοπρέπεια δεν εμφανίζετε ξαφνικά στους ανθρώπους, πρέπει να την έχεις για να την υπερασπιστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μάθατε; Ο Λαγός θα αναλάβει δράση ως «Αστυνομικός Φύσης», λόγω γνωστικού αντικειμένου. Είναι η νέα υπηρεσία που ιδρύετε. Έ ρε γλέντια που θα έχουμε!!!!!!!!!!!!!!! . «Πουτ δε κοτ ντάουν σλόουλι» θα μας λέει ο Λαγός κι εμείς θα αλλάζουμε σώβρακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ συνεχίζεις απτόητος να μας τα πρήζεις με τον λαγό

    Δεν πας να ταΐσεις τις γάτες του μπακακα να έρθει η ανάπτυξη στο Δήμο ΔΑΑ ..χα χα ΧΑΧΑ ΧΙ ΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Αραχωβα να χανεις ,τρωγεται ας πουμε οτι το περιμενες. γραφεις σχολια βριζεις , , και σου περναει.να χασεις ομως απο το λαγο τον σουρμπε και τη τζακ στα αλλα χωρια φαινεται οτι δεν το ξεπερνας ποτε γι αυτο εχετε ξεσκισθει στα σχολια καπιοι ειχαν συνηθισει να ναι νταβατζηδες στο στειρι και τους κοπηκε η σουπα .οταν το Λιόρεμα κατεβασει νερο τοτε μπορει να το χωνεψετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βγήκαν οι γλάστρες και μπήκαν κολωνακια! Πως λέμε? άλλαξ ο Μανωλιός κι έβαλε το βρακί του αλλιώς ! Οχι παίζουμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν νομίζετε ότι σαν χωριό, μας αξίζει ο ….λαγός , τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας. Αν πιστεύετε ότι αυτοί που μας διοικούν δεν είναι νταβατζήδες και δεν μας εξαπατούν , δέστε τις ημέρες , τα έργα και τη συμπεριφορά αυτού που υπερασπίζεστε. Όσο για το Μπακακά αφήστε τον στον ύπνο του. Το δε Λιόρεμα πάλι ρέμα με νερό θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε δω δεν μπορείς να το πιστέψεις εσύ οτι κέρδισες μ'αυτους και θες να το χωνέψουν οι άλλοι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιλας εσυ Λαγε για λασπολογία και για κριτική που για να βγεις αντιδήμαρχος λασπολογουσες μεσα απο αλλα μπλογκ ολημερης και ολονυχτίς ενάντια στην προηγούμενη δημοτική αρχη με χυδαίο τροπο μονο και μονο για να μην πας για δουλεια; (Οχι οτι πριν πήγαινες) που παίρνεις 2 μισθούς κηφηνα του δημοςιου για να πηγαίνεις 10-12 για να βγαζεις φωτοτυπίες στο δημαρχείο; Όσο για τις απατεωνιές σου τις ξερει ολο το χωριο σου Οτι δηλώνεις 2 φορες το χωράφια που δήθεν καλλιεργείς στην γυναικα σου και σε αλλο συγγενικό σου προσωπο. Γιαυτο μην μας το παιζεις όσιος γιατί το μονο κοινό που εχεις με αυτη την λεξη ειναι το όργωμα που κανεις στα χωράφια της Μονής του Οσίου Λουκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι εγινε ρε παιδια ; Δώσατε εργολαβία στον θειο απο την αντικυρα; Εσεις δεν ήσασταν που κατηγορούσατε τον πατσανταρα; Ρε χουμαααααααα...!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα κολωνακια μπήκαν! Η πλατεια του μαγαζιού που θα ανοιξει σε 10 μερες που θα ειναι; Δεν μας ενδιαφερει ομως γιατί ο Σπυρος δεν μας στήριξε. Ντροπή σας να παίζεται με το μεροκαματο του αλλου. Ειστε και επαγγελματίες τρομάρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Λαγός με αυτά που κάνει αποδείχνει στην πράξη ότι είναι αριστερός με βούλα, σαν τα καρπούζα. Στηρίζει τους «όλοι μαζί» απ‘ το ‘να χέρι για να έχει τις αργομισθίες,λες και πρώτα είχε πάει ποτέ για δουλειά, αλλά και να είχε πάει κορόιδευε την υπηρεσία του, χωρίς να τον ενδιαφέρει ότι αυτοί που στηρίζει είναι καταχραστές Δημοσίου Χρήματος και απ’ τ’ άλλο το παίζει επαναστάτης , τύπου Σταθά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυσπιστη...πειραζει;11 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:37 μ.μ.

      !Αιδώς Αργείοι: Όλα όσα γράφεται ειναι ψέματα. Γιατί τόση υποκρισία;
      ! Έπεα πτερόεντα :Λόγια του αέρα και δεν με πείθεις.
      !Επί τον τύπον των ήλων: Ειμαι δύσπιστη και θέλω απτές αποδείξεις

      11 Δεκεμβρίου 2015 - 2:53 π.μ. Μπορείς ; Απόδειξη!

      Διαγραφή
  12. οι γάτες του μπάκακα σε πιστεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κοπελιά ωραία τα γκεμπελικά παραμύθια σου... μας έχεις πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος όπως λέει και Κώστας Ζουράρις!

    Χαζή ερώτηση που σου απευθύνω κυρία @....κενα:

    Αν ειναι αλήθεια ολα αυτα που γράφεις , γιατί δεν πας να τα καταγγείλεις ;Σιγουρα δεν τρεφεις αισθηματα αγάπης, αυτό συμπεραίνω απο τα γραφομενα σου,αφου ειναι ο αρχιαπατεωνας του στειρίου και κρυβεται τοσα χρονια κοροιδευοντας όλο το χωριό και ολη την επικράτεια, τι τον προστατεύεις λοιπόν ;

    Ξεσκέπασε τον απατεώνα λοιπόν. Να καθαρίσει η ήρα από το σιτάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εισαι ψεύτης και ανώμαλος!!!
    Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν είσαι μαλάκας ή ψεύτης!
    πες μου το ζωδιο σου,να σε πω ποσο ψευτης εισαι!!!!!!!!!!!
    Μήπως είναι απλά κόλλημα;
    ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ;
    Είσαι ψεύτης και πληρωμένος κονδυλοφόρος;
    Πιο ψεύτης και από τον Πινόκιο;
    είσαι ανίκανος ή ψεύτης;
    Ἄλλο νὰ εἶσαι νταὴς κι ἄλλο ψεύτης!
    παθολογικός ψεύτης;
    Μωρέ το θέλει το ξύλο του ο ψεύτης άντρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οίηση είναι η υπερβολική αυτοεκτίμηση.
    Όταν δεν είσαι τίποτα και καμαρώνεις γιατί έγινες κρυφο σχολιαστής, είσαι απλώς ψώνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο λαγός πάλι αμόλησε τα σκυλιά που γαβγίζουνε. Ρε πως τα ταΐζεις; Φτάνει ο μισθός σου ή έχεις και κρυφά εισοδήματα; Σημεία των καιρών, οι θύτες κατηγορούν τα θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ...ναι, αρμέγει τις γατες του μπακακά και πουλάει το γάλα σε κάτι "ξύπνιους"" σαν και σένα!

      Διαγραφή
  17. 9.17 σίγουρα μαλάκας και Λεβέντης!συνασπισμός πολιτικής λεβεντομαλακίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΜΑΛΑΚΑΣ, Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ; Το να είναι κάποιος Εθνικός Μαλάκας, σίγουρα είναι αξίωμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς ΣΤΗΝ Προπαγάνδα,συνεχίζεις να εισαι ο ανωνυμος καραγκιόζης στο μπλογκ του θεάτρου σκιών. ΕΧΕΙΣ @@@δια στο παντελόνι σου...Απόδειξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε που καταντήσαμε ρε στο Στείρι; Να μας εκπροσωπεί ο λαγός; Ντροπή ρε ντροπή. Ύστερα μου λέτε γιατί δεν πάει τίποτα καλά, αμ πώς να πάει ; Με αυτούς ρε, με αυτούς; Κανένας δεν μας φταίει, κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν κατεβήκατε ΕΣΕΙΣ να μας εκπροσωπήσετε και να διεκδικήσετε τα καλλίτερα για το χωριό μας;

      Έχετε ασχοληθεί ποτέ ΕΣΕΙΣ με κάτι για το χωριό μας, για τα παιδιά σας;

      Έχετε απόλυτο δίκιο ,οι ψηφοφόροι του Στειρίου "μαύρισαν" τη δημοτική παράταξη του Γεωργακού , η οποία πήρε ένα ηχηρό... 100% σε εκλογικό τμήμα του χωριού μας:
      Γεωργακός 222
      Πατσαντάρας 111

      Μην βιάζεσαι ο απολογισμός γίνεται στο τέλος της θητείας, τοτε θα τους κρινουμε.

      Αν κρινω απο την ενημερωση που εχω στο ηλεκρονικό ταχυδρομείο μου και απο αυτα που εχω δει κατι παει να γίνει και στο χωριό πχ. τα φωτα στα πεζοδρόμια , ο νεροχύτης στο νεκροταφείο , οι επισκευές στο δημοτικό σχολείο, η δεξαμενή πυρόσβεσης,οι κεραιες για την μεγαφωνική, κλείστηκαν τα ανοιγματα στις κολώνες φωτισμού στα αλωνια εκει που παιζουν τα παιδιάς μας...
      Θα μου πεις τιποτα.... ας τα εκαναν οι προηγούμενοι ή να τα κανεις εσύ καλλίτερα στο επομενο δημοτικο συμβουλιο που θα σε εκλεξουμε να μας εκπροσωπήσεις!!!

      Καλές γιορτές και προκαταβολικά καλη επιτυχια στις εκλογες του 2019

      Διαγραφή
  21. Σημερα στην συγκεντρωση του λιμενικου ταμεοου με τους καταστηματαρχες τις Αντικυρας εγινε της παλαβης .Η αντιδημαρχος που φοροδιαφευγη ηθελε να ελενξη την κατασταση και τα εκανε μπαχαλο.Τελικα το κοριτσι εχει στρατιωτικη νοοτροπια γιατι ετσι εμαθε απο μικρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σίγουρα ήταν φτιαγμένη!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμε τον 5:28 τι σου φταίει ο λαγός σκυλί ειναι που γαυγίζει στο τελος ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ που λέει και ο πρόεδρος. Ας προσεχατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε Λαγέ, πούλησες το Χωριό μας στους απατεώνες της Αράχωβας και της Αντίκυρας (εννοώ αυτούς τους συμβούλους που μπλέκονται με το παρεπιδημούντων και το συνεδριακό), για να φτιάξεις το νεροχύτη στο νεκροταφείο; Δηλαδή όπως μας τα λες ξεπουλήθηκες για πέντε λάμπες; Αξιοπρέπεια δεν έχεις; Πρέπει να ξέρεις ότι ο κατήφορος δεν σταματάει πουθενά. Ρώτα και τους συντρόφους σου στο ΣΥΡΙΖΑ, που τώρα κάνεις ότι δεν τους γνωρίζεις, να σου πούνε.
    Και τώρα μια και είσαι ψυχολογικά έτοιμος, τράβα και ψήφισε και τον προϋπολογισμό και βγες κορδωτός στα καφενεία να μας τον εξηγήσεις. Σα δεν ντρέπεσαι κηφήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 8.03 δεν ήσουν στην συγκέντρωση γιατί δεν είχες να πεις τίποτα αφού σε μαυρισαν όλοι. Εστειλες απεσταλμένο και καλά έκανε η αντι αν και γυναίκα τον πέταξε έξω. Θα μπει τάξη τελικά στο χωριό και θα βγουν όλα στη φόρα, επιτέλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμ του 12:08 π.μ. ξερεις που εχουμ γραμμενο τον προεδρο στο στειρ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο κ. Λαγός ΔΕΝ κατηγορείτε για κλέφτης ! Για στήριξη αυτών που κατηγορούνται για κατάχρηση δημοσίων χρημάτων, κατηγορείτε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Του δίνουν ……………. καθρεφτάκια για να κάνει τα στραβά μάτια. Σε λίγο θα του δώσουν μερικές λάμπες για το δρόμο και αυτός θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 13 Δεκεμβρίου 2015 - 8:06 π.μ. συγνωμη κυριε, του δώσατε φάκελλο με τα ονοματα ολων αυτών που κατηγορούνται κατα την αποψή σας για κατάχρηση δημοσίων χρημάτων και εκανε στραβά μάτια,τα έθαψε .... μάλλον κατι δεν παει καλά, καπου τα μπερδεύεται....θα με τρελάνεται .... ο Τζιοβάνι Φαλκόνε είναι;;

      Διαγραφή
  28. Λαγε βγάλε τις παρωπίδες και υποστήριξε το χωριο σου όπως πρεπει. Για 400€ μην μας ξεπουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η λιμενικη επιτροπη που διόρισαν οι ''ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ'' μετα απο καταγγελία πήρε ομόφωνη απόφαση να μπη επιτέλους τάξη στην παραλια της Αντικυρας
    Αυτο όμως δεν άρεσε στην αντιδημαρχο και τους μάλωσε Μαλιστα τους εκανε και παρατήρηση αυστηρού τονου γιατι δεν την ρώτησαν πριν αποφασίσουν και ζήτησε να μην ξανασυμβεί.
    Οι διορισμένοι ομως της επιτροπης εχουν καταλάβει επιτέλους με τι εχουν να κανουν και την έγραψαν κανονικά
    Τα αίματα άναψαν και ακούστηκαν βαριές κουβεντες γιατι οι πολιτες δεν είναι στρατιωτακια
    Οι καταστηματαρχες που εκαναν την δουλειά τους τοσο καιρό όμορφα και ωραία με τις προηγούμενες δημοτικες αρχες [κάλυπταν τις παρανομίες τους] κατάλαβαν οτι μονο ζημιά θα παθουν με την κυρια και αρχισαν να κινούνται μονοι τους
    Αλλος πάει στις υπηρεσίες και αλλοι κανουν συναντήσεις κατα ομαδουλες να δουν πως θα συνεχίσουν να παρανομούν Σε συνάντηση μαλιστα χθες το βραδυ ηταν ενας δημοτικος συμβουλος τις πλειοψηφιας ενας που τους ψηφισε και ενας που δεν τος ψηφισε για να δουν πως θα καταφέρουν την λιμενικη επιτροπή που οι ιδιοι διόρισαν να κάνει τα στραβα μάτια αλλα απο οτι φαίνεται ο προεδρος καθοτι δικηγόρος γνωρίζοντας τις συνεπιες του νομου δεν καταλαβαίνει τιποτα γιατι όπως σας είπα πιο πάνω κατάλαβε οτι πήγαν να τον χρήσιμοποιησουν.
    Το πιο συγουρο ομως απο ολα ειναι οτι οι επαγγελματιες δεν πληρώνουν ουτε το ενοίκιο που πρέπει στο λιμενικό ταμείο με πρώτον και κυριο τον δημοτικό σύμβουλο
    ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ .. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εμείς στο Στείρι τον Πρόεδρο τον έχουμε κορόνα στο κεφάλι μας , οτιδήποτε άλλο λένε οι χαμένοι το λένε από ζήλια. Υπάρχει πρόταση να τον τιμήσουμε κι όλα γιατί είναι ο μόνος που τα έβαλε με τους Διατομίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 13 Δεκε 8:06 π.μ. και 13 Δεκ- 8:06 π.μ. Μεγάλε μάλλον δεν εισαι Στειριωτης γιατί αυτά που γράφεις για τον Λαγό ειναι ανοησίες, ολοι εμεις που εχουμε συνεργαστεί μαζί του στους συλλόγους τόσα χρονια ξερουμε τι καπνό φουμάρει,δεν πούλησε ποτέ κανέναν και τι εχει προσφερει μαζί με όλους εμας στο Στειρι. Σε πληροφορώ λαθος πορτα κτυπάς και οπως εγραψε σχολιαστής το Στειρι ΤΙΜΗΣΕ με την ψήφο του και τον Μπέλλο και τον Λαγό στο δεύτερο γύρο, με διαφορα 100% σε εκλογικό τμήμα απο τον Στέφανο και τον Μπακούρο! Αυτό δειχνει την εκτίμηση και τις προσδοκίες του χωριού στα πρόσωπά τους .

    Τώρα υπάρχουν και κατι κυριοι σαν και σενα που γράφουν ανωνυμα αυτα τα ανυπόστατα ψεύδη.
    Εχουν γνώση.... οι Στειριωτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η Μαφία που λυμαίνεται τον Δήμο έχει πρωτοπαλίκαρα. Στην Αράχωβα: Πρόεδρος , Δήμαρχος, Εστιάτορας , Ξενοδόχος. Στην Αντίκυρα τον Ψαροταβερνιάρη που περιφράσσει δημόσιους χώρους για ίδιον όφελος. Στα άλλα χωριά έχει κάτι χαζόπαιδα τύπου λαγού που τους κοροϊδεύουν για να κάνουν τη δουλειά τους . Ξέχασα τον Αντιδήμαρχο Αράχωβας, ο οποίος απαλλάσσετε λόγω……….. βλακείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ερώτηση για ενημέρωσή μου από τους σχολιαστές: Έχει κανείς σύμβουλος του Στειρίου καταψηφίσει τον δημοτικό προυπολογισμό του δήμου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Απ’ τα νοσοκομεία διώχνουν ασθενείς σε κατάσταση πόνου, διότι στερέψανε από φάρμακα, κι «εσύ μου μιλάς ακόμα»…

    Εσύ μου μιλάς στην καρδιά μου
    εσύ μονάχα εσύ
    και θέλω να γίνεις δικιά μου
    εσύ μονάχα εσύ

    Δεν ξέρω τι νιώθεις για μένα
    τι είμαι για σένα εγώ
    δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω
    μα όμως εγώ σ’ αγαπώ

    Εσύ μου μιλάς στην καρδιά μου
    εσύ μονάχα εσύ
    και θέλω να γίνεις δικιά μου
    εσύ μονάχα εσύ

    Δεν ξέρω τι νιώθεις για μένα
    κι η σκέψη σου με τυραννά
    και τόσες θυσίες που κάνω
    χαλάλι για σένανε πια

    Εσύ μου μιλάς στην καρδιά μου
    εσύ μονάχα εσύ
    και θέλω να γίνεις δικιά μου
    εσύ μονάχα εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Στείρι, δεν τον παίρνεται μεταγραφή, τζάμπα σας τον δίνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Από σήμερα και μετά, όταν θα λέμε εδώ στο Στείρι «ΞΕΦΤΙΛΑ», Θα εννοούμε ΛΑΓΟΣ. Του έταξαν καθρεφτάκια και λάμπες για το νεκροταφείο και θα τους στηρίξει ψηφίζοντας τον Προϋπολογισμό, έτσι είπε χθες στο συμβούλιο. Ου να μου χαθείς γλείφτη. Άνοιξες ένα μπουρδελομπλόγκ και νόμισες ότι θα μας παραμυθιάσεις πουλώντας Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δημοκρατία δεν πουλιέται ούτε αγοράζεται.... είναι στάση ζωής 14 Δεκεμβρίου 2015 - 7:18 π.μ.!
      ΕΣΕΙΣ το αποδεικνύεται ΠΕΡΊΤΡΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΌΛΙΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΆ ΣΑς !

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ 14 Δεκεμβρίου 2015 - 7:18 π.μ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΈΣ

      Διαγραφή
  37. τον ηπιε παλι ο εργολαβος με τα τσιρακια του!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κο...κο..κο...το κοκό! κα..κα..κα..η κότα! Και να ´ν κι απ το Δίστομο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο μέγιστος των Δημοκρατών του Χωριού μας 15 Δεκεμβρίου 2015 - 12:37 π.μ. κ. Λαγός χθες το βράδυ στο συμβούλιο , έδωσε μαθήματα δημοκρατίας σαν αυτά που έχει ως στάση ζωής, ψηφίζοντας τον προϋπολογισμό. Για να δικαιολογήσει την ψήφο του, τα σάλια του έφτασαν στο πάτωμα. Το δε γλείψιμο έγινε εμετός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 14 Δεκ2015 - 7:18 π.μ. ρε νουμερο μας εχεις πριξει τα.... με τον λαγο ,αυτος ειναι "γνωστος" εσυ ποιος ανωνυμος ξεφτιλας εισαι να σε γνωρισουμε ;
    Αντε στην τρύπα σου γιατι η ροχάλα παει συννεφο .Ξεφτίλα ... κουραδοκόφτη της διαπλοκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώμαλοι του διαδικτύου τι θέλετε ;
    Να γίνει προσπάθεια να λειτουργήσει καλλίτερα ο δήμος;
    Να υπάρξει επιτέλους διαφάνεια και ελεγχος εξόδων και εισόδων ;
    ή να τον κλείσουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή