Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Η Σμέρνα σχολιάζει και ο νοών νοείτω !!!

             Σχολιάζοντας μια Δημοσίευση στο F/B του κ. Προέδρου του ΔΣ του Δήμου.

Πέντε ψέματα και πέντε απόπειρες απόκρυψης της αλήθειας σε ένα τόσο μικρό κείμενο!!!.

Ψέμα πρώτον:  …………«Κατά ώρας ισχύει η προηγούμενη απόφαση της έκπτωσης η οποία προχωράει κανονικά………….».
Αυτό που λες  Πρόεδρε είναι ψέμα διότι για να προχωράει κανονικά!!!!!!  η προηγούμενη απόφαση της έκπτωσης { Ομόφωνη  απόφαση νο 42/2013 του ΔΣ του Δήμου ΔΑΑ και Στειρίου!!!!!!!!!!!!! Παράγρ.(1),(2), (3) } πρέπει να έχει ανατεθεί σε  δικηγορικό γραφείο η εκτέλεσή της . Μήπως έχει ανατεθεί η υπόθεση σε κάποιο δικηγορικό γραφείο και δεν το μάθαμε; Αν ναι σε ποιο; και σε ποιο στάδιο βρίσκετε; αν όχι από ποιους κωλυσιεργείτε η ανάθεση της υπόθεσης στο δικηγορικό γραφείο «ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥΜΑ –ΜΕΛΙΝΑΣ ΤΣΟΥΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ» που έχει οριστεί με την πιο πάνω απόφαση του ΔΣ και γιατί αυτή η αργοπορία;

Ψέμα δεύτερο  «…………….Εγινε στο γραφείο του κυρίου Ανδρέου γιατι ήταν ο δικηγόρος που είχε μελετήσει τη σύμβαση στο αρχικό της στάδιο και μπορούσε να μας ΄δωσει καποιες πληροφορίες……..».
Τεράστιο ψέμα  Πρόεδρε. Για άλλους λόγους, που εσείς πρέπει να μας εξηγήσετε ποιοι είναι, πήγατε στο γραφείο του κ. Ανδρέου και όχι για πληροφορίες. Ο κ. Ανδρέου γνωρίζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ την αρχική σύμβαση, αλλά δεν  μπορεί να σας δώσει καμία πληροφορία για τα νεότερα γεγονότα που έγιναν από το 2011 μέχρι το 2014 γιατί το διάστημα αυτό ΔΕΝ συμμετείχε στην υπόθεση, η οποία σύμφωνα με την πιο πάνω απόφαση του ΔΣ  έπρεπε να είχε ανατεθεί σε άλλο δικηγορικό γραφείο. Αν πραγματικά θέλατε να πάρετε πληροφορίες θα πηγαίνατε στο γραφείο των δικηγόρων από το οποίο ζητήθηκε να μελετήσει την υπόθεση και να κάνει προτάσεις, μετά από απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου. Σε αυτό το γραφείο είχατε ψηφήσει, ακόμα και εσείς  Πρόεδρε, να ανατεθεί η υπόθεση.  Σε αυτό το δικηγορικό γραφείο που γνωρίζει το αντικείμενο και ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΠΟΤΕ, ούτε καν τηλέφωνο τους πήρατε. Επίσης θα μπορούσατε να ζητήσετε πληροφορίες από τον κ. Πατσαντάρα ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση και τη γνωρίζει πολύ καλά, ούτε σε αυτόν τηλεφωνήσατε.

Ψέμα τρίτο: «……………..Τώρα αν εννοείτε κρυφή μια συνάντηση στην οποία παρευρισκόταν ο Δημαρχος,ο Αντιδήμαρχος Αραχωβας,ο Προεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αραχωβας,ο Τεχνικός Προιστάμενος του Δήμου τι να πώ??..............» (Τσοπάνος σχόλιο 1 Μαρτίου 2015 - 4:15 μ.μ.)
 Και πιο κάτω:
« …………………..καναμε συναντησεις (στην μια συμμετειχαν δημαρχος ,αντιδημαρχος προεδρος ΔΕ κα)………………………»( Στάθης Γιαννέλος, Σχόλιο 17 Μαρτίου 2015 - 5:08 μ.μ.).
Τελικά πόσες συναντήσεις έγιναν, ποιοι ήταν παρόντες και τι είπατε;

Ψέμα τέταρτο: «………………..Οι άνθρωποι αυτοί επενδυσαν πολλά λεφτά στην Αράχωβα,…………………….» κ. Γιαννέλο η ερώτηση εδώ είναι σαφέστατη:  Από πού προκύπτει ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν επενδύσει πολλά λεφτά στην Αράχωβα; εσείς το γνωρίζετε ή το υποθέτετε; Σας προτρέπω να αναζητήσετε τους Ισολογισμούς όλων των Εταιρειών των «επενδυτών» που εμπλέκονται στην υπόθεση και τα ξαναλέμε, γιατί μάλλον  οι…………………. άγιες επιδοτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου (Ελληνικού λαού)  ευθύνονται !!!!!!!!! για την επένδυση.

Ψέμα πέμπτο:  « ………………… αλλά με τον κίνδυνο να μείνει μέσα στο χωριό ενα γιαπί για πολλά χρόνια γιατ'ι γνωρ'ιζετε ότι τα ένδικα μέσα σε αυτές τις περιπτώσεις δεν τελειώνουν ποτέ…………..». κ. Γιαννέλο αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα απ’ όλα, διότι αν είχατε κάνει τον κόπο να ρωτήσετε ένα δικηγόρο ή αν μόνος σας ψάχνατε την νομολογία θα καταλήγατε στο αντίθετο συμπέρασμα. Λάβετε υπόψη σας   ότι μέχρι σήμερα το κτίριο είναι  γιαπί για πάνω από πέντε (5) χρόνια από την υποτιθέμενη ημερομηνία παράδοσης, συνεπώς αυτά που γράφετε είναι γράμμα κενό.
Πρώτη απόκρυψη της αλήθειας:    «…..Κατ αρχάς είναι άδικο να συσχετίζεται η ιστορία με το parking με μας γιατί οταν υπογράφτηκε η περιβόητη σύμβαση κανείς μας ούτε εγώ καν ήμασταν σύμβουλοι ,μάλιστα εγώ μέχρι πρότινος ούτε φυσιογνωμικά δεν γνωριζα τους ιδιοκτήτες αφού όποτε συναντήθηκαν με εκπροσώπους του δήμου παλαιότερα δεν παρεβρέθηκα ποτέ..»

Είναι λογικό και εύλογο η σημερινή  δημοτική αρχή, όταν υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο, να μην ήταν παρούσα. Είναι πιθανό επίσης, πριν την πρόσφατη συνάντηση, εσύ  προσωπικά να μην γνώριζες ούτε να  είχες δει ποτέ  τους εκπροσώπους της εταιρείας  Πρόεδρε
όμως:
α) αποκρύπτεις την αλήθεια όταν υπονοείς ότι επειδή δεν τους ξέρεις προσωπικά δεν ξέρεις και τίποτα για τη σύμβαση, διότι  επί των ημερών σου, ως σύμβουλος και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα αντιδήμαρχος, εκτελέστηκε το έργο. Άρα αν δεν ρώτησες ή δεν διάβασες ποτέ την αμαρτωλή  σύμβαση για το μεγαλύτερο έργο-αλλά και το μεγαλύτερο σκάνδαλο- που έγινε τα τελευταία χρόνια στην Αράχωβα μάλλον δικαιούσαι τον τίτλο του……. Χρυσοχοϊδη της Αράχωβας. 
β) Αποκρύπτεις την αλήθεια όταν αποσιωπάς το γεγονός ότι παραιτήθηκες, όντας σύμβουλος της πλειοψηφίας,  από την παράταξη του κ. Ανδρέου αφήνοντας χιλιάδες υπονοούμενα εις βάρος του για πολλά άλλα, αλά ειδικά για το συνεδριακό. 
γ) Αποσιωπάς την αλήθεια όταν δεν μας λες ότι η κύρια αιτία που είπες το περιβόητο «καλός πολίτης κ. δήμαρχε», στον τ. Δήμαρχο κ. Ανδρέου και οι κατηγορίες που ποτέ δεν του απεύθυνες  επίσημα αλλά  άφηνες  να ακούγονται γενικώς,  ήταν ΚΥΡΙΩΣ για τους  χειρισμούς  του σε αυτό το έργο.

Δεύτερη απόκρυψη της αλήθειας:  «………….Αυτή είναι όλη η ιστορία χωρίς κρυφά χαρτιά μιας σύμβασης για ένα μεγαλόπνοο έργο………….»
Πρόεδρε, αποκρύπτεις την αλήθεια όταν δεν μας λες τίποτα για το περιεχόμενο της σύμβασης αυτού του μεγαλόπνοου έργου, όπως το αποκαλείς, εγώ θα το χαρακτήριζα το μεγαλόπνοο σχέδιο  της αποτσιμεντοποίησης της ήδη ασφυκτικά τσιμεντοποιημένης Αράχωβας, στηριζόταν σε μια σύμβαση η οποία κάθε άλλο  παρά υπέρ του συμφέροντος της Αράχωβας έγινε και όπως όλοι θυμόμαστε η διαχείρισή της από τον τότε Δήμαρχο ήταν η κύρια αιτία της ρήξης των σχέσεων σας.

Τρίτη απόκρυψη της αλήθειας: «…………………Εμείς λοιπόν το θεσαμε ξεκάθαρα.Φέρτε μας πρόταση αποπεράτωσης του έργου να τη μελετήσει το Δημοτικό συμβούλιο κι αν είναι συμφέρουσα θα δούμε, αλλιώς παραδώστε μας τα κλειδιά παραιτούμενοι απο κάθε ένδικο μέσο να τελειώνουμε ,κι ανέλαβα εγώ επειδή μένω στην Αθήνα να παραλάβω την προτασή τους και να την φέρω σαν εισήγηση …………..»
Η αλήθεια είναι μία και μοναδική και ΔΕΝ αποκρύπτετε, υπάρχει ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας που καθιστά έκπτωτους τους κατασκευαστές του έργου, η οποία όπως και ό ίδιος ισχυρίζεσαι είναι σε ισχύ, επομένως  με ποιο δικαίωμα και χωρίς καμία εξουσιοδότηση διαπραγματεύεσαι για πράγματα που δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητές σου;  Η παράδοση των κλειδιών είναι η συνέχεια της ειλημμένης απόφασης και είναι υπόθεση των δικηγόρων και όχι δική σου.
Τέταρτη απόκρυψη της αλήθειας: «…………….Αλλωστε και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο υπάρχουν μηχανικοί που μπορούν να μας βοηθήσουν στη λήψη της τελικής απόφασης.……»
Πρόεδρε αποκρύπτεις την αλήθεια όταν επικαλείσαι τους μηχανικούς του ΔΣ διότι παρακάμπτεις τους  μηχανικούς  οι οποίοι έχουν νόμιμα ορισθεί να  επιβλέψουν το έργο, οι οποίοι αφού επισκέφτηκαν τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Συγκροτήματος και αφού κατέγραψαν αναλυτικά τις ελλείψεις υπόβαλαν σχετική έκθεση στο ΔΣ  και με βάση την οποία πάρθηκε η ομόφωνη απόφαση Νο 42/2013 του ΔΣ , την οποία για πολλοστή φορά σας  υπενθυμίζω ότι υπογράψατε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ (Παράρτημα Α΄ της απόφασης Νο 42/2013).
Πέμπτη απόκρυψη της αλήθειας: «………………Το Δημοτικό Συμβούλιο θα αποφασίσει και μόνο αυτό…………..» κ
 Πρόεδρε είναι η μεγαλύτερη απόκρυψη της αλήθειας που κάνεις σε αυτό το μικρό κείμενο. Το δημοτικό συμβούλιο δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση χωρίς να καταργήσει τους θεσμούς και τη Δημοκρατία, αν  προηγουμένως δεν εξηγήσει στους Δημότες ΓΙΑΤΙ  θέλει να  ανατρέψει την ομόφωνη προηγούμενη απόφαση του ΔΣ του Δήμου ΔΑΑ και όταν πραγματικά κανένας ΔΕΝ μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Δήμος έχει συνέχεια και άρα οι σημερινοί Σύμβουλοι οφείλουν να σέβονται τις αποφάσεις των συναδέλφων των, πόσο μάλλον όταν αρκετοί από αυτούς ήταν σύμβουλοι στο προηγούμενο ΔΣ και έχουν ψηφίσει την απόφαση. .


Στο ίδιο κείμενο λες και μια μεγάλη αλήθεια αλλά δυστυχώς πιο κάτω το χαλάς:

«……………'Το θέμα είναι σαφές!!Η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε κηρύξει έκπτωτο τον κατασκευαστή,μια κίνηση τακτικά πολύ σωστή σάν μέσο πίεσης……….»

Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι πράγματι το θέμα είναι ΣΑΦΕΣ και η Δημοτική Αρχή κήρυξε έκπτωτο τον κατασκευαστή, αλλά μας το χαλάς στη συνέχεια όταν λες ότι αυτή η απόφαση πάρθηκε σαν μέσο πίεσης. Αυτό το τελευταίο δεν θυμάμαι να έγινε η ψηφοφορία με αυτό το σκοπό, γι’ αυτό   διάβασα και ξαναδιάβασα την απόφαση 42/2013 του ΔΣ, ΔΕΝ αναφέρετε πουθενά. Ρώτησα επίσης πολλούς συμβούλους της προηγούμενης διοίκησης και η απάντηση ήταν κατηγορηματική από όλους : Τα στοιχεία της τεχνικής επιτροπής και όχι μόνο, που παρατέθηκαν για τη λήψη της απόφασης για την έξωση του  εργολάβου ήταν αδιάσειστα, αυτός ήταν και ο λόγος της ομοφωνίας της απόφασης .
Συμπεραίνω ότι τα περί «μοχλού πίεσης» είναι δική σου επινόηση Πρόεδρε και σίγουρα αδικαιολόγητη.


38 σχόλια:

  1. Συνδημοτησες-τες πρωτη φορα ειδα τον συνδικαλα εκτος εαυτου με κάποιους απο την πλειοψηφία του Δημου μας .Ποιος είδε τον ΘΕΟ και δεν τον φοβήθηκε. Παντος επειδή τον ξερω καλα δεν θα ειθελα να βρεθώ στον δρομο του αυτη την εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποσα κεντρα αποφάσεων υπάρχουν τελικα σ΄΄αυτον τον Δημο ρε παιδιά.Τι στο διάολο γίνετε τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4:06 λες για την Οικονομική επιτροπή; Του είπαν ότι δεν έδωσε τα στοιχεία που έπρεπε στον ορκωτό λογιστή της εταιρείας που είναι σε εκκαθάριση από το 2011 και έγινε θηρίο. Κατηγόρησε ανοιχτά τους Γιαννέλο και Δικηγόρο Ανδρέου για υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης της εταιρείας. Όσοι τον άκουγαν έκαναν τουμπεκί ψιλοκομμένο. Τι να πούνε άλλωστε; Αφού ξέρουν πολύ καλά τους υπεύθυνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα Στο f/b οι ο πρόεδρος και ο αντιδήμαρχος αράχωβας παίρνουν συμβουλές και οδηγίες για το πώς πρέπει να χειρίζονται τα σχόλιοα σε blogs απο τον γνωστό blogger, (οβελιστή), επίδοξο μεγαλοδημοσιογράφο, ενώ ο πρόεδρος αποκαλεί τα άλλα blog άθλια. Τωρα βλεπεις βρήκε χειροκροτητές και τους πατρονάρει. Που καταντήσαμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν κατι δεν παει με τα νερά σου ειναι άθλιο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δήμαρχος που είναι ρε παιδιά. Εξουσιοδότησε το Γιαννέλο για όλα και δεν ανακατεύετε; Να του θυμίσουμε ότι και ο Καραμανλής εξουσιοδότησε τον Ρουσόπουλο και τα έκανε ρόιδο! Ο λαλίστατος Αλμπάνης τι γνώμη έχει, συμφωνεί για τις πρωτοβουλίες του Προέδρου; Έχει ενημερωθεί για τις μυστικές συναντήσεις του με τους εργολάβους; Ενημερώθηκε για το τι είπαν; Αυτοί οι …………… Συριζέοι τι ρόλο παίζουν; Κάνουν τις γλάστρες; Ό Περιβόητος Συνδικάλας που βρίσκετε; τα βρήκε με τον Πρόεδρο ή έχει αράξει στον ήλιο στην Παραλία. Αμ εκείνη η Φουντά που νομίσαμε ότι είναι η μελλοντική μας ελπίδα που είναι μοιρολογάει το Γιωργάκη; Για το Ζάκκα δε ρωτάω γιατί αυτός θέλει να μας κάνει όλους κομουνιστές και μετά θα ασχοληθεί με τα προβλήματα του Δήμου. Ούτε για την Αντιδήμαρχο Αντίκυρας ρωτάω γιατί αυτή είναι…………… απασχολημένη σε ιδιωτικές συνομιλίες με τον Τζάκ. Ο Αντιδήμαρχος Διστόμου που βρίσκετε; Μόνο για κουβέντες είναι, κλο- κλο και αυγό τίποτα. Αμ εκείνος ο τρισμέγιστος Αντιδήμαρχος Στειρίου την αξιοπρέπεια την έχει κρεμασμένη στο καρφί μέσα από την πόρτα του σπιτιού του, μαζί με το μυαλό του; Ρε δεν ντρεπόσαστε όλοι μαζί; Μας παραμυθιάσατε και τώρα σφυράτε αδιάφορα; Για τον Πατσαντάρα το έχω χωνέψει ότι είναι ΜΑΚΡΑΝ η μεγαλύτερη απογοήτευση στο Δήμο μας, κοιλοπονούσε βουνό και μας γέννησε ποντίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιαννέλο τα αφεντικά σου στην κοκα κολα μόλις τους έκανες τη δουλειά σε χρύσωσαν και σε έδιωξαν. Τώρα φαίνετε ότι βρήκες νέα αφεντικά . Να ξέρεις όμως ότι εδώ αυτά δεν περνάνε και από ότι ακούω οι Αραχωβίτες θα σε αλείψουν πίσσα και πούπουλα. Σε βλέπω εξορία στο χάνι παρέα με τον αδερφοπτό σου το χανιτζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε μπερμπάτ πρόϊδρι τι ’ν’ αυτά π’ κάν’(ι)ς; Μας κουρου(ι)δευς ουλνούς; Μπουρεί να είμαστ’ ουρινοί μι τα μνυαλά ξεσκέπατα αλλά δεν είμαστ’ κι ντιπ ζλάπια. Κβεντιάζ’τ’(ι) μι κείνου του καζβίκ’ του κατσαμπίν’ κιφάλ’(ι) μι κιφάλ’(ι) σα να καθαρίζτι τα καπίκια απ’ τη πρέφα κι κουντά πάς κι τρώς κι πίν’(ι)ς μι τ’ς ιργουλάβ’ς; ρε μουφλούς’ του σπίτι τ’ πατέρας πλάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΩΝΥΜΕ 4:03 Δεν ξερω τι εγινε στην οικονομικη επιτροπη την Παρασκευη το μεσημερι .Ξερω ομως τι εγινε σε ενημέρωση που εκανε στην παραλια της Αντικυρας το απογευμα της ΠαρασκευηςΕνα εχω να πω.Οπως ειπα τον ξερω καλά και οταν λεει κατι το ενοει.Αρκαδης Σωτηριου Βαλαουρας και ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ .Μιλάει με ονοματα ο ανθρωπος .Αυτο εκανε μια ζωη. Ποτε δεν κρύφτηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενας που ξερει λεει-ΕΊΧΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΒΟΥΔΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΛΕΝΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ....ΤΩΡΑ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΩΡΓΑΚΟ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΑΔΟΥΒ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΝΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΆΝΕΙ ΟΤΙ ΘΈΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ. ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΏ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑΚΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΙ'ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημοτησες-τες του Δημου ΔΑΑ.Εμεις οι μη Αραχωβιτες μαθενουμε απο τους Αραχωβιτες οτι Δημαρχος ηταν καθε φορα όποιος έβγαζε φωτογραφίες με τον Γιαννελο.Βλεπουμε λοιπόν οτι η ιστορια συνεχίζετε και με τον Καλλικρατη με πρωταγωνιστή παντα τον Γιαννελο.ΤΟΝ εκτελεστή των εργαζόμενων στην coca cola τον παραγοντα που ειπε στον Λεοντιο καλός πολιτης οταν διαφώνησαν για το θεμα του παρκιν τον παράγοντα που είπε καλλος πολιτης στον Πατσανταρα με υπονοούμενα για τον συνδικαλα τον παράγοντα που σημερα προσπαθει να καλυψη τον ψηλο τον Ντορακια που παει απο κοντα τον Πατσανταρα λέγοντας του οτι δεν έφταιγε εκείνος άλλα δεν τον άκουγε τον παράγοντα που σημερα σκάβει τον λάκκο του Γεωργακου και πριονίζοντας ταυτόχρονα την καρεκλα του Αλμπανη μεχρι να αποφασισειΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ την επομενη φορα. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΄΄ΒΗΜΑ΄΄ ΈΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΎΝ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ........Ο ΧΑΡΙΣ Ο ΑΛΜΠΑΝΗΣ Ο ΑΝΤΙ....ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ.... ΑΚΟΥΣΟΝ- ΑΚΟΥΣΟΝ... ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΓΉ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΑΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ [ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ] ΚΑΛΕΊΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΗΣΤΗ Ο ΙΔΙΟΣ.... ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ.... ΧΑΡΙΣ ΚΕΡΝΑΕΙ... ΚΑΙ ΧΑΡΙΣ ΠΙΝΗ.....ΕΔΩ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥΣΕ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.... ΑΛΛΑΓΗΣ ...ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΣΥ ΤΏΡΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πες τα μεγάλε 6:07 π.μ. Αύριο έχει να γίνει μεγάλος τζερτζελές στο έκτακτο(!) ΔΣ στην Αράχωβα.... Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι..... Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον το σόου του δίδυμου ψηλός-Γιαννέλος...... Επειδή βέβαια δεν αναμένεται καμία εξέλιξη και επειδή ¨έχουν γνώσιν οι φύλακες¨, η συνέχεια θα δοθεί στο εισαγγελικό γραφείο προς το οποίο ¨οδεύει ¨ μάλλον ο φάκελος ......
    # θεωρώ ότι ΟΛΟΙ οι Σύμβουλοι αύριο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. …………………………………Η εργολάβος προφανώς λαμβάνοντας υπόψη την πρώτη εκδοχή ότι, δηλαδή, η έκπτωση είναι οριστική, υπέβαλε ενώπιον του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων την από 22-4-2014 αίτηση θεραπείας, υποστηρίζοντας τους λόγους που αναφέρονται σ’ αυτή, ότι, δηλαδή πρέπει να ανακληθεί και να ακυρωθεί η από 18-4-2014 εκ του νόμου τεκμαιρόμενη «σιωπηρή απόρριψη» της από 17-2-2014 «ένστασής» της και η υπ’ αριθμ. πρωτ. 769/28-1-2014 απόφαση του Προϊσταμένου του τμήματος μελέτης και επίβλεψης έργων, συγκοινωνιών και πολεοδομίας κου Νικολάου Παπαδρόσου, που την κήρυξε έκπτωτη. Περαιτέρω, το ίδιο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με το υπ’ αριθμ. πρωτ. Δ8/369/Φ107/8-9-2014 έγγραφό του ζήτησε από τον Δήμο στοιχεία για την υπόψη αίτηση θεραπείας, πλην όμως ο Δήμος επί 8μηνο περίπου δεν ανταποκρίθηκε στον εν λόγω έγγραφο του Υπουργείου και αυτό επανήλθε με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 87/Φ107/30-1-2015 έγγραφό του, το οποίο εισήλθε με πρωτόκολλο του Δήμου 900/5-2-2015, με το οποίο υπενθυμίζει στον Δήμο ότι, αναμένει τα ζητηθέντα στοιχεία για την υπόψη αίτηση θεραπείας, τα οποία είχε ζητήσει, τα οποία μέχρι την 30-1-2015 δεν είχαν αποσταλεί. Το γραφείο μας δεν γνωρίζει μέχρι σήμερα εάν έχουν αποσταλεί τα στοιχεία. Το έγγραφο αυτό χρεώθηκε επισημειωματικά στον Αντιδήμαρχο κ. Αλμπάνη και στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου……………………………………………..
    Βόμβα μεγατόνων:
    1. Το ποιο πάνω έγγραφο είναι μέρος της απάντησης του δικηγορικού γραφείου προς τον Δήμαρχο ΔΑΑ για την εισήγηση Γιαννέλου.
    2. Στο έγγραφο αυτό αναφέρετε ότι με το υπ’ αριθμ. πρωτ. Δ8/369/Φ107/8-9-2014 έγγραφό του το Υπουργείο ζητάει έγραφα για την έκπτωση των εργολάβων από το Δήμο και για 8 μήνες ο Δήμος δεν ανταποκρίθηκε. Το Υπουργείο επανέρχεται με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 87/Φ107/30-1-2015 έγγραφό του και ο Δήμος μέχρι την 30-1-2015 δεν έχει απαντήσει.
    3. Τα έγραφα αυτά χρεώθηκαν στον κ. Αλμπάνη
    Ερωτήσεις:
    1. κ. Δήμαρχε αντί να στήλης τα έγγραφα που σου ζητούσε το Υπουργείο έκανες συναντήσεις με του ΟΡΙΣΤΙΚΑ έκπτωτους εργολάβους; Αυτός είναι λόγος παραίτησης κ. Δήμαρχε.
    2. κ. Γιαννέλο ξέρατε ότι το υπουργείο ζητούσε έγγραφα από το Δήμο και αντί να τα στείλετε εσείς κάνατε κρυφές συναντήσεις με τους ΟΡΙΣΤΙΚΑ έκπτωτους εργολάβους και μάλιστα μόνος σας; Αυτός είναι λόγος παραίτησης.
    3. κ. Αλμπάνη είχατε χρεωθεί όλα αυτά τα έγγραφα κι αντί να προτρέψετε τις υπηρεσίες του Δήμου να αποστείλουν στο Υπουργείο τα έγγραφα που σας ζητούσε εσείς συμμετείχατε σε συναντήσεις με τους ΟΡΙΣΤΙΚΑ έκπτωτους εργολάβους; Αυτός είναι λόγος παραίτησης.
    4. Κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου στο Συμβούλιο της 23-3-2015 να έχετε διαβάσει την γνωμοδότηση του Δικηγορικού Γραφείου για να μας την εξηγήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πατέρα τα μαθες τα νέα? Ο Αλέξης έτριψε τη μούρη της Μέρκελ......έκανε τα βρακιά του κάτω, περισσότερο απο μένα......Άχαχαχαχαχαχα......Εις υγείαν μας.......και του χρόνου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δω τον Σταθά τωρα που οταν ζήταγε ψηφο έλεγε και αντιμνημονιακά. Θα πεσει πολυ γέλιο.

      Διαγραφή
  16. Ο Γιαννελος εκανε χθες το βραδυ συμβούλιο στην Αραχωβα με τόση προχειρότητα που δεν περιγράφετε Τελικα μονο εκείνος κατάλαβε τι ηθελε να κανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Γιαννελος χθες πρεπει να έχασε την μπάλα. Άναψε φλας ο πατσανταρας και τον προσπέρασε. 7 μηνες τα έγγραφα δεν μπορείτε να τα στείλετε. Οταν πήγατε να τους βρείτε κατ' ιδιαν κύριε Στάθη γιατί δεν τους τα πήγατε; Τα ξεχάσατε στην coca cola?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ας κάνουμε μια ανασκόπηση του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου στην Αράχωβα για το σκέλος που αφορούσε το Συνεδριακό Κέντρο-Παρκινγκ, για να προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.
    1. Αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο το προκάλεσε ο κ. Γιαννέλος με σκοπό την ενημέρωση των Δημοτών στις συναντήσεις που είχε αυτός μόνος του αλλά και μιας συνάντησης αντιπροσωπείας του Δημοτικού Συμβουλίου, με επικεφαλή τον Δήμαρχο, με τους εκπροσώπους του «ΑΡΑΧΩΒΑ CENTER ΑΕ»
    2. Στο συμβούλιο αυτό ο κ. Γιαννέλος ανέφερε ότι πρέπει να δοθεί άλλη μια ευκαιρία στους εργολάβους –κατασκευαστές του έργου κάτω από τον έλεγχο μιας επιτροπής που θα συσταθεί, να επιτευχθεί ένας έντιμος συμβιβασμός!!!. ΚΑΝΕΝΑΣ εκτός από τον ίδιο ΔΕΝ συμμερίστηκε την άποψη αυτή. Όσοι πήραν το λόγο ήταν αντίθετει στην πρότασή του!!!!.
    3. Ο κ. Πατσαντάρας: α) είπε ότι ΠΟΤΕ κατά την δική του θητεία ΔΕΝ έκανε συναντήσεις με του κατασκευαστές ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και πάντα υπήρχαν εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης παρόντες, επικαλέστηκε για το τελευταίο την μαρτυρία της κ. Γρανιτσιώτη η οποία ήταν παρούσα στη συνεδρίαση. β) Επανέλαβε ότι οι εταιρεία είναι ΟΡΙΣΤΙΚΑ έκπτωτη και άρα ΚΑΚΩΣ γίνονται τέτοιες συναντήσεις με τους κατασκευαστές ενώ ταυτόχρονα ΔΕΝ αποστέλλετε στο Υπουργείο ο φάκελος του έργου παρόλο που επανειλημμένα ζητήθηκε από το Δήμο. γ) Συμπλήρωσε ότι πρέπει άμεσα να δοθεί εντολή στο Δικηγορικό γραφείο να συνεχίσει τη διαδικασία της έκπτωσης δ) Υποστήριξε ότι πρέπει να παρέμβει και ο κ. Ρακιτζής διότι υπάρχουν και ποινικές ευθύνες στην υπόθεση.
    4. Ο κ. Αλμπάνης, είπε ότι ναι μεν σε αυτόν χρεώθηκε ο Φάκελος αλλά ήταν φρέσκος σύμβουλος το Σεπτέμβριο που ζητήθηκαν στοιχεία από το Υπουργείο και επομένως δεν το κατάλαβε έγκαιρα, τη δεύτερη φορά δεν ήξερε, δεν μπόρεσε, δεν φταίει αυτός, κάποιοι δεν τον ενημέρωσαν. Δεν εξήγησε όμως γιατί αδιαφόρησε να ενημερωθεί για οκτώ ολόκληρους μήνες, ενώ ταυτόχρονα συμμετείχε σε συναντήσεις με τους έκπτωτους κατασκευαστές. Συμφώνησε όμως ως υπεύθυνος να αποστείλει ΑΜΕΣΑ το φάκελο στο Υπουργείο.
    5. Ο κ. Παπαδρόσος, προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας ψέλλισε μερικές ακαταλαβίστικες λέξεις από τις οποίες κατάλαβα τις: ναι, διότι, εφ’ όσον , ότι πείτε, θα το κάνω , δεν μπόρεσα. Υποσχέθηκε ότι στο εξής θα πειθαρχήσει στις εντολές των προϊσταμένων του και θα αποστείλει τα στοιχεία που του ζητάνε οι υπηρεσίες για τη συνέχιση της διαδικασίας της έκπτωσης.
    6. Ο κ. Μίχος είπε στον κ. Γιαννέλο να σταματήσει να λέει αναλήθειες ότι δεν ήξερε και ότι έκαναν τη συνάντηση με τους εργολάβους στο γραφείο στον κ. Ανδρέου του Δικηγόρου μόνο για ενημέρωση. Του υπενθύμισε ότι ήταν σύμβουλος κατά την κατασκευή του έργου και άρα ΓΝΩΡΙΖΕ. Του είπε επίσης ότι για την εγγυητική των κατασκευαστών που εμφάνισε ο κ. Γιαννέλος έπρεπε να έχουν ενεργοποιήσει την κατάπτωσή της σύμφωνα με την απόφαση και όχι να την κρατάνε κρυμμένη στα συρτάρια. Συνέχισε λέγοντας ότι η έκπτωση πρέπει να ενεργοποιηθεί ΑΜΕΣΑ και να αποβληθεί ο εργολάβος ο οποίος συνεχίζει να εισπράττει..
    7. Το λόγο πήρε και ο Δικηγόρος κ. Ρούσσαρης , που ήταν παρόν για το δεύτερο θέμα του συμβουλίου, ο οποίος είπε τη γνώμη του για το θέμα και ήταν καταπέλτης για τους Κατασκευαστές. Προέτρεψε το ΔΣ να εφαρμόσει ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΉ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    8. ΟΙ κ.κ. Πανουργιάς και Ζάκκας συμφώνησαν κατηγορηματικά στην συνέχιση της διαδικασίας της έκπτωσης.
    9. Ήταν και ο Δήμαρχος στην συνεδρίαση ο οποίος απλά παρακολουθούσε αμέτοχος
    10. Στο τέλος συμφώνησαν όλοι: α) να συνεχιστεί η απόφαση της έκπτωση, β) Αλμπάνης, Παπαδρόσος να φροντίσουν να αποστείλουν γρήγορα το φάκελο στο Υπουργείο γ) να συσταθεί μια επιτροπή από συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης για να επιβλέψουν την έκπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ήμ’να ψέ στου συμβούλιου. Ρε τι αλκαμπόνδες είν’ αυτοί κει μέσα; Ρε μι του ζώρ’ κείνους ου Γιαννέλους να τα πλής’ ούλα στ’ς ξέν’ς; ρε ουτι τα χουράφια τ’ πατέρατ’ άμα ήταν δεν θα τάδιν’(ε) έτσ’. Αμ κι κείνους ο Δήμαρχους τι σουπιά είνι ρε πατριώτις; Ή ντιπ’ κ’τός είνι ή μιγάλους αλκαμπόν. Ρε αυτός κι παλιά που μάτα ήταν σύμβουλους λέγαν οτ’ τουν είχι βάλ’(ι) του κολόριου να του παίζ’ αντιπουλίτιψ’ για να κάν’ε τ’ς δλιές’τ’ς. Αμ κι κείνου του ζαγάρ τ’ αλμπαλνόπλου, ποιός ξέρ’ τι τ’ τάξαν κι τα κάν’(ει) αυτά. Τ’ς λέπου να μας στέλνε σόγαμπρ’ς σ’τ’ς Μαργιουλάτις. Σουθήκαμ’ απ’ αυνούς που τ’ς βγάλαν στου φανό κι τ’ς ξιβρακόσαν, για’λιώς μας έλεπα στου κουκ’(ι)νόβραχου του γκατήφουρου να βγούμι στ’ δημουσά. Πρέπ’ να έχουμ’ του νού μας γιατί αυτοί μόλις στρίψουμ’ θα κάμνι τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το «ασβούδ» ούτε μίλησε ούτε λάλησε. Είπε δυο κουβέντες και μετά καθόταν και κοίταζε λες και δεν καταλάβαινε τι γινόταν γύρω του. Ήθελα να ήξερα που τον βρήκαν αυτόν οι Αραχωβίτες και μας τον πάσαραν για ηγέτη. Αυτόν σε λίγο θα τον στέλνει ο Γιαννέλος-αν δεν το έχει κάνει ήδη- να του αγοράζει τσιγάρα. Ρε που μπλέξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συμπολιτισες-τες.Μετα το συμβούλιο της Αραχωβας Δημοτικός Συμβουλος μου ειπε .Καθε φορα τα ιδια παθαίνουμε. ευτυχώς που δεν ερχετε κοσμος στα συμβούλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Που ειναι η φωνή του Στειριου; Ο λαλίστατος Λαγος; Χάθηκε μεσα σε 6 μηνες; Λαγε έκρινες πρώτος την ανυπαρξία των υπολοίπων. Τωρα εχεις βαλει την ουρά στα σκέλια και κανεις τουμπεκί. Ετσι για την ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μαλλον του εχει τελιωσει το φιλμ και δεν φτάνουν τα λεφτα να παρει αλλο

      Διαγραφή
  24. Άνοιξαν πολλά σπίτια και Κλέψανε τρία αυτοκίνητα στα Άσπρα Σπίτια..... Στην περιοχή λειτουργεί εταιρεία σεκιούριτι.... Πριν τέσσερις μέρες άνοιξαν και σπίτια στη Δεσφίνα....Πιο χωριό έχει σειρά οέο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ο τελειος κυριος πτεραρχος δεν μας ειπε οτι εβαλε τον παπαδροσο να υπογραψει την εκπτωση ενω ηξερε οτι δεν ειχε το δικαιωμα.δεν μας ειπε οτι εδωσε 15000 ευρω σ ενα συνταξιουχο δικηγορο που εντελως τυχαια δουλευε στενο συγγενικο του προσωπο για μια επισκεψη στην αραχωβα.δεν μας ειπε οτι αλλο συγγενικο τοθυ προσωπο εχει ανειξεςι μπλπγκ για να βριζει δημαρχο προεδρο κι υπαρχει σχετικο πορισμα της ασφαλειας,αυτος δεν μας τα πε.,εσυ προεδρε που τα ξερες απο το πρωι γιατι δεν τον αδειασες,,,γιατι γιατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιαννέλος και Ανδρέου μόλις κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να ελέγξουν τον Πατσαντάρα έφαγαν τα λυσσσακά τους για να τον ρίξουν. Ειδικά όταν κατάλαβαν ότι είχε ανοίξει τον καυτό φάκελο «Συνεδριακό» που περιέχει τεράστιες ποινικές ευθύνες για όλους. Φοβήθηκαν ότι έρχονται και άλλοι φάκελοι από πίσω (Σφαγεία, Αντιπαροχή Αθήνας, μελέτη τούνελ, Λαογραφικό κ.λπ.). Φοβήθηκαν την εισαγγελική παρέμβαση για όλα αυτά και τον καταλογισμό ευθυνών όχι τόσο για τον Γιαννέλο όσο για τον Δήμαρχο των έργων! και το νομικό του σύμβουλο! Χρησιμοποίησαν τον παλιό τους γνώριμο Γεωργακό (ελεγχόμενο φερέφωνο από αυτούς και πολλές φορές χρησιμοποιημένο) παγίδευσαν τον …………Χάνο Αλμπάνη και παραμύθιασαν τους ανεκδιήγητους Συριζέους. Το αποτέλεσμα γνωστό. Στο εξής θα κάνουν ότι μπορούν φέρνοντας πολλά προσκόμματα (παλιά τους τέχνη κόσκινο) για να καθυστερήσουν τον έλεγχο και να ρίξουν τον έλεγχο των υποθέσεων στα σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ξέχασα να γράψω ότι σε λίγο θα αρχίσουν να γαβγίζουν για ανώνυμους συκοφάντες να μας λένε ότι θα κυβερνήσουν για πέντε χρόνια και ότι ο πρόεδρος είναι καθαρός και δεν φοβάται κανέναν. Γι την ταμπακέρα όμως ; ΓΑΡΓΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 3.35 ωραιοοοος.μηπως και για τη σφαγη ευθυνεταιο ο δημαρχος κι ο προεδρος.παντως στην Αραχωβα κλεψανε τον ψηλο αρα θα χει η αφεντικινα σου εκει στο ξενοδοχειο αλλη εταιρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιατί, 2:10 π.μ., φαίνεται ότι ο πρόεδρος έχει άλλες προτεραιότητες (!) αυτές τις μέρες!!!! Έχουμε και τις δουλειές μας βλέπεις.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιατί τέτοια πρεμούρα μαύρα μεσάνυχτα (2:10 π.μ.) εναντίον του πτέραρχου, ανώνυμε(!) ? Και το άλλο με το ¨πόρισμα¨ της ασφάλειας κατά του συγγενικού του προσώπου για το μπλγκ του? Λοιπόν κύριε ¨ανώνυμε¨, επειδή μια παροιμία λέει "ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα¨, δεν έχει να κάνει τίποτα άλλο ο πρόεδρος(!) από το να αδειάσει(!) τον πτέραρχο....... Έχει τα κότσια ή είναι ακόμα μια μπλόφα-αγαπημένη του συνήθεια?....???....????
    ¥ Μια παροιμία λέει: -ξέρεις να κλέψεις? -ξέρω! -ξέρεις να κρυφτείς? -ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανωνυμε 2:10 Δεν ξερω για τα υπόλοιπα που ισχυριζεσε για τον Πατσανταρα και γι'αυτο ας απαντηση ο ιδιος αν θελει.Εκεινο ομως που γνωρίζω καλα εινε οτι κανεις μεχρι συμερα δεν εχει βρισει τα πρόσωπα που επικαλεισε εκτος και εαν την κριτικη την θεορεις βρισημο.Τοτε αλλαζει το πραγμα.Οταν ο προεδρος και η Αντιδημαρχος με την ομαδα τους συκοφαντούν με γκεμπελιστηκες μεθόδους οποιον δεν μπορουν να βαλουν στο χερι που είσαι. τελος παντων ομως θεωρό οτι ο Γιαννελος δεν χρειαζετε συνηγόρους σαν και σενα γιατι είσαι ο ιδιος ο Γιαννελος που εγραψε το σχολιο.Πες μας λοιπον απο ολα αυτα που γραφοντε για τον Προεδρο τι δεν εινε αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εκείνος ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ της καθαρσης ο Αντιδημαρχος Λαγος που εινε ρε παιδια; Μα τέτοιος γλωσσοδέτης τελος πάντων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. κ. Αντιδήμαρχε Αράχωβας μέχρι σήμερα μας έδωσες την εντύπωση ότι θέλησες ντε και καλά αν όχι να δικαιολογήσεις αλλά να αποκρύψεις (ο κόσμος ξέρει ότι δεν είναι δικά σου έργα αυτά που γίνονται) όλη αυτή την παρανομία και τις αμαρτίες που έχει διαπράξει αυτή η δημοτική αρχή στην τόσο μικρή θητείας της. Παλιότερα και όταν δεν έπρεπε ήσουν λαλίστατος. Όταν χρειάστηκε να μας ενημερώσεις για το Συνεδριακό το έπαιξες κινέζος! Δεν ξέρω, δεν είδα , δεν άκουσα, δεν με ενημέρωσαν κ.λπ. Ταυτόχρονα συνηγορούσες στη παρανομία που γινόταν με το να συμμετέχεις σε ύποπτες συσκέψεις με τους ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΠΤΩΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ; Μήπως επειδή κάποιοι σε «κρατάνε»;
    Μήπως με την ποιο κάτω συμπεριφορές σου τους έδωσες τη δυνατότητα να σε έχουν τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί και να σε εκβιάζουν;
    1. Με την απόφαση 46/17-4-2014 της οικονομικής επιτροπής του Δήμου εγκρίθηκε δαπάνη 9.959 ευρώ για την συντήρηση του Δημοτικού Σχολείου Αράχωβας.
    2. Με το υπ’ αρίθμ. 6146/30-6-2014 πρωτόκολλο, σου ανατέθηκε η εκτέλεση του πιο πάνω έργου. ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΣ ΠΟΤΕ.
    3. Όμως την 5-8-2014 με το νο 116/2014 ένταλμα εισέπραξες 9.201,60 ευρώ που αφορούσε το έργο αυτό. Την ίδια μέρα 5/8/2014 αναρτήθηκε στη διαύγεια πληρωμή 9,959,06 ευρώ.
    Συμπέρασμα 1ο. Πήρες χρήματα για ένα έργο που ΔΕΝ έκανες ποτέ.
    Συμπέρασμα 2ο. Παραδέχεσαι έμμεσα ότι είχες σχέση αμειβόμενης εργολαβικής εργασίας με το Δήμο τη χρονιά που έγιναν οι εκλογές και επομένως εκλέχτηκες παράνομα, διότι σύμφωνα με το άρθρο 14 του Καλλικράτη απαγορεύετε να είσαι σύμβουλος.
    ΥΣ.
    • Βεβαίως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αυτά τα λεφτά , τα οποία δεν είναι τα μόνα, τα δικαιούσαι γιατί τα δούλεψες με την εργολαβία των σκουπιδιών για την οποία λόγο του ασυμβίβαστου και επειδή όπως θα θυμάσαι σου έστειλαν το ένταλμα πίσω, προσπάθησες να πληρωθείς με άλλους τρόπους.
    • Αυτός είναι και ο λόγος που οι εργαζόμενοι στην τότε εργολαβία, σήμερα σε τρέχουν στα δικαστήρια επειδή δεν πληρώθηκαν διότι απλά εσύ δεν εισέπραξες αυτά που δικαιούσουν από το Δήμο.
    • Ηθικά όμως ελέγχεσαι για την παράνομη παραμονή σου στο συμβούλιο.
    • Επίσης μεγάλο ηθικό πρόβλημα είναι ότι συνεχίζεις να συνεργάζεσαι με όλους αυτούς που χρεωστάνε στο Δήμο ένα κάρο λεφτά και ταυτόχρονα διαχειρίζονται Δημόσια περιουσιακά στοιχεία.
    • Θα ήταν πιο έντιμο από την πλευρά σου να παραιτηθείς διατηρώντας την αξιοπρέπειά σου και ταυτόχρονα να διεκδικήσεις τα νόμιμα λεφτά που σου χρωστάει ο Δήμος χωρίς να έχεις απολύτως κανέναν ανάγκη.
    • Αν έχεις καμιά ένσταση, εδώ είμαστε να την συζητήσουμε και όπου κάνουμε λάθος να ζητήσουμε δημόσια συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟ.ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ.ΑΝΤΕ ΠΙΕΣ ΕΝΑ ΤΖΑΚ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΔΗΜΟΤΗΣ
    Ήθελα να ήξερα τι συμβαίνει σε αυτό το Δήμο. Πιάνουν τους υπεύθυνους για το συνεδριακό και για τα έργα στο σχολείο με τη γίδα στην πλάτη και οι υπεύθυνοι αντί να κρυφτούν ζητώντας συγνώμη βρίζουν αυτούς που έφεραν στη δημοσιότητα τα αποδεικτικά ντοκουμέντα. Δηλαδή τι άλλο περισσότερο έπρεπε να δημοσιευτεί για να σωπάσουν; Τα έγγραφα που δημοσιεύτηκαν σπάζουν κόκαλα. Η κριτική για τα πέντε ψέματα είναι ξυραφιά. . Τα έγγραφα του Δικηγόρου καταπέλτης. Η απόφαση του προηγούμενου ΔΣ δεν αφήνει περιθώρια παρανόησης. Αναρωτιέμαι στοιχειώδη ευθιξία και αξιοπρέπεια να παραιτηθεί δεν έχει κανένας; .Ο Πρόεδρος του ΔΣ μας ρίχνει στάχτη στα μάτια με κατασκευασμένα επιχειρήματα και ταυτόχρονα αποπροσανατολίζει το Συμβούλιο. Ο αντιδήμαρχος Αράχωβας εισπράττει εντάλματα για έργα που δεν έκανε και λέει τους άλλους συκοφάντες και ψεύτες. Ο ίδιος έχει το θράσος και το παίζει θεματοφύλακας αξιών. Ο Δήμαρχος ανίκανος;! να παρακολουθήσει τα γεγονότα κρύβετε. Ντροπή κύριοι Ντροπή! και περισσότερο σε αυτούς τους συνοδοιπόρους συμβούλους που θέλουν να λέγονται αριστεροί και τους καλύπτουν με την ανοχή τους. Ντροπή στον Ζάκκα που έχει ξεπεράσει σε απραξία ακόμα και το κόμμα του. Για τον Πανουργιά τι να πω; Ότι γέρασε ή ότι κάτι άλλο τρέχει; Η πολλά υποσχόμενη Γιατρίνα που την πιστέψαμε και την ακολουθήσαμε, γιατί χάθηκε και μας άφησε με την ελπίδα; Ο Πατσαντάρας είχε μια αναλαμπή στο συμβούλιο της 23/3/2015 αλλά μάλλον εκεί εξαντλήθηκε η δυναμική του. Ο Μίχο που μας είχε συνηθίσει αλλιώς ούτε φαίνετε αλλά ούτε και επαναστατεί με όσα συμβαίνουν. Η νομιμότητα καταπατήθηκε πολλαπλά τους τελευταίους επτά μήνες . Πως τολμάτε όλοι σας να επιτρέπετε να ξεφτιλίζονται με αυτόν τον τρόπο τα χωριά μας; Αν όλοι εσείς έχετε αυτή τη συμπεριφορά τι να κάνει ο απλός Δημότης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΝΩΝΥΜΕ 1:36 Εδω χωράει η φράση........ 'ΑΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ'...... Διαβασα το ιδιο μυνημα στον Τσοπανο ρώτησα και μου είπαν οτι στον Δημο πήρε τοσους που δεν το περίμενε και ο ιδιος.Βγηκε λενε δεύτερος σε ολο το Δημο μετα την κυρια Φουντα.. την γιατρο.Απο το Σωματειο εχει παρετηθη μονος του οταν εξελέγη Προεδρος Αντικυρας το 2007. Για το Λιμενικο οτι λεει ο νομος Τώρα για το ΠΟΤΟ ξερω οτι ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΑΣ εινε φανατικός του BLACK LABEL[JONNIE] .Φανατικός του JACK DANIEL'S.. .....'.ΑΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ' ........εινε η Αρχόντισσα όπως αυτο αποκαλείτε ...........Αν χρειαστεί τα ξαναλέμε .... και θα δούμε για ποιον ερχοντε τα χειρότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή