Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Σύριζα εναντίον Σύριζα για το Ελληνικό

Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Εμφύλιος που γίνεται αισθητός, κατά βάση, μέσω ανακοινώσεων και επιστολών έχει ξεσπάσει στο ΣΥΡΙΖΑ (και) για το μεγάλο έργο της αξιοποίησης της έκτασης 6,2 χιλιάδων στρεμμάτων στο Ελληνικό, σε μία στιγμή που η κυβέρνηση θα πρέπει να επιταχύνει τις διαδικασίες για την έναρξη της κατασκευαστικής φάσης του έργου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής Χρήστος Καπάταης συνόδεψε την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικό Α.Ε. με μία επιστολή μέσω της οποίας δηλώνει την αντίθεσή του στην αξιοποίηση της έκτασης. Όπως αναφέρει, η παράταξή του Δύναμη Ζωής με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου, έχει ως πάγια θέση της τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου πρασίνου και πολιτισμού στον χώρο με ήπια ανάπτυξη, διασφαλίζοντας το δημόσιο συμφέρον.

"Η διοικούσα παράταξη της Περιφέρειας Αττικής "Δύναμη Ζωής" θα συνεχίσει να υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον και στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, συνεπής στις προεκλογικές της δεσμεύσεις” σημειώνει.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις, αρχές Οκτωβρίου, από το βήμα της Βουλής του υπουργού Αναπληρωτή Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη, ο οποίος είχε σημειώσει ότι η μόνη πραγματικά καλή λύση για την αξιοποίηση του Ελληνικού, που εδώ και δεκαετίες παραγνωρίζεται, είναι η μετατροπή του σε πάρκο, σύμφωνα με παλαιότερη μελέτη του Πολυτεχνείου.

Ακόμη, η Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε, προ ημερών, την αντίθεσή της στην διαδικασία αξιοποίησης του Ελληνικού, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι η διαδικασία του υποτιθέμενου διαγωνισμού όσο και το προσχέδιο σύμβασης που είχε υπογραφεί μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και του επενδυτή είναι "παράνομη και νομικά διάτρητη”.

"Η δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου Ελληνικού είναι αναγκαία προϋπόθεση της παραγωγικής ανασυγκρότησης της Αττικής με κοινωνικά και οικολογικά χαρακτηριστικά. Καταγγέλλουμε και θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός και βέβαια δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο και την πολιτική σκοπιμότητα της Κυβέρνησης για την τοποθέτηση στο νέο Δ.Σ. της Ελληνικό Α.Ε. μνημονιακών προσώπων που έχουν υπηρετήσει πιστά και τυφλά το προηγούμενο νεοφιλελεύθερο καθεστώς της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ” σημειώνεται.

Κύκλοι της αγοράς, δυσκολεύονται να νοηματοδοτήσουν το σκοπό των συγκεκριμένων διατυπώσεων, δεδομένου ότι η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι η παραχώρηση του Ελληνικού θα προχωρήσει με ανάδοχο την εταιρεία ανάπτυξης Lamda Development, βάσει συγκεκριμένου σχεδίου ανάπτυξης της περιοχής που έχει προκύψει μέσω διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας.  Και τη στιγμή που οι τοποθετήσεις στην Ελληνικό αποτελούν επιλογές της κυβέρνησης.

Νέα διοίκηση στην Ελληνικό Α.Ε.

Την ίδια στιγμή, από την περασμένη Δευτέρα τοποθετήθηκε η νέα διοίκηση της Ελληνικό Α.Ε., με πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο τη Νανά Σπυροπούλου. Η νέα επικεφαλής είναι δημοτική σύμβουλος Αθηνών με την παράταξη του Γιώργου Καμίνη, ενώ έχει θητεύσει στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας.
Επίσης, μέλος του δ.σ. της εταιρείας έχει τοποθετηθεί ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Ιωάννης Κωνσταντάτος που με χθεσινή απόφασή του-που προέκυψε από διαλογική συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου- τάχθηκε υπέρ της αξιοποίησης της έκτασης.

"Θεωρούμε απόλυτα θετική την απόφαση της κυβέρνησης και του ΤΑΙΠΕΔ να προχωρήσουν στην υλοποίηση της επένδυσης στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, όπως αυτή καθορίζεται από την σχετική συμφωνία που έχει υπογραφεί ανάμεσα στο ΤΑΙΠΕΔ και στην ανάδοχο εταιρεία” σημειώνεται στην απόφαση του δ.σ. του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Ένας χρόνος

Η νέα διοίκηση της εταιρείας αναμένεται να "τρέξει” με ταχύτερους ρυθμούς το project Ελληνικό για το οποίο ο χρόνος στερεύει. Και αυτό διότι απομένει ακριβώς ένας χρόνος-από τη διετία που έχει οριστεί με αφετηρία τον Νοέμβριο του 2014- για την υλοποίηση των ενεργειών που απαιτούνται για να παραδοθεί η έκταση στον ανάδοχο προς αξιοποίηση.

Μέσα στο διάστημα αυτό θα πρέπει να λάβει χώρα μία σειρά "αναβλητικών αιρέσεων". Πρόκειται για την επεξεργασία και κύρωση από τη Βουλή της σύμβασης παραχώρησης, την κατάρτιση σχεδίου ολοκληρωμένης ανάπτυξης (ΣΟΑ) και την έγκρισή του δια προεδρικού διατάγματος. Στη συνέχεια θα πρέπει να εκδοθούν οι υπουργικές αποφάσεις που απαιτούνται για την εφαρμογή του σχεδίου ολοκληρωμένης ανάπτυξης και να διενεργηθεί ανεξάρτητος δημόσιος διαγωνισμός για τη χορήγηση άδειας καζίνο.

Σχετικά με το ΣΟΑ, σύμφωνα με όσα προβλέπει η νομοθεσία, η έγκρισή τους γίνεται με προεδρικά διατάγματα που εκδίδονται με πρόταση των υπουργών Περιβάλλοντος και Υποδομών, ύστερα από γνώμη του οικείου πρωτοβάθμιου και δευτεροβάθμιου οργανισμού τοπικής αυτοδιοίκησης.

Εάν γίνουν πράξη τα παραπάνω, τότε τον Νοέμβριο του 2016, θα πραγματοποιηθεί το οικονομικό κλείσιμο, δηλαδή, η μεταβίβαση των μετόχων της Ελληνικό Α.Ε., η πληρωμή της πρώτης δόσης ύψους 300 εκατ. ευρώ και η καταβολή εγγυητικής επιστολής υπολοίπων δόσεων. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα plan b ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο της αποχώρησης του αναδόχου από τη διαδικασία.

22 σχόλια:

  1. Δηλαδή να ρωτήσουμε τον ταβερνιάρη στο δίστομο για να διαπιστώσουμε την αλήθεια..μάλιστα...εσείς μόνιμα ρωτάτε τον καφετζή,τον ταβερνιάρη,όχι όλους αλλά συγκεκριμένους...και την άλλη μέρα στη καρέκλα του δήμου για εντολές....μάλιστα!!!!!!!
    Ο παπαδρόσος δεν είναι πρόβατο και ήξερε τι έκανε για το παρκινγκ γι αυτό και υπέγραψε, γιατί ήξερε και ξέρει πολύ καλά τη συνέχεια της υπόθεσης και τις ευθύνες που έχει μαζί με όλους τους τότε συμβούλους ψιλούς,κοντούς...μπερλουσκόνι...πρόεδρο....
    Κοντέ τον ψιλό εσύ να συμβουλεύεσαι για το παρκινγκ και όλα θα πάνε πρίμαααα....όπως πρίμα πήγαν με τον ψιλό και τα ΚΕΛΑΡΙΑΑΑ.....μόνο κοντέ το νού σου γιατί ήδη σε έχουν μλέξει και θα σε μπλέξουν περσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάρη εσύ τι λές για το παρκινγκ που το είχες κάνει σημαία και θέμα τιμής όπως έλεγες στις προηγούμενες εκλογές.
    Δε ρωτάς τη βαγγελιώ δίπλα σου που ξέρει πολύ καλά την υπόθεση και ψήφισε πολύ σωστά στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, μπράβο της!!!! αλλά περιμένει και αυτή.
    ΠΡΟΣΕΞΕ ΦΙΛΕ ΧΑΡΗ γιατί είσαι ο υπεύθυνος στα τεχνικά του δήμου και από τους λίγους που δουλεύουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξερω αν το λαβρακι το εφτιαξαν τα ερπετα της παραλιας οπως λες η αν πισω απο αυτη την κινηση βρισκονται αυτοι που ειχαν το μπλοκ του τοπανου αραχοβας που σημιοτεον σε αυτο δεν εμπεναν καθολου βρισιδια και συκοφαντιες για κανεναν .Μαλλον οι ιδιοι πρεπει να ειναι γιατι οταν αργουν να τους βρισουν εχουν υπαρξιακο προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαννέλο πως κατάντησες έτσι ρε μεγάλε;
    Από το «καλός πολίτης» στο Λεόντιο ξέπεσες στο στηρίζω τον Κατσαμπίνη γιατί δεν έχει περιβάλλον!
    Από Επιτελάρχης του Πτέραρχου κολαούζος στη Χουχού τον κοντό.
    Από πολέμαρχος της διαφθοράς, πρωτεργάτης συγκάλυψης σκανδάλων ( Συνεδριακό, Παρεπιδημούντων κ.λπ).
    Από μεγαλοπαράγοντας του ποδοσφαίρου, απλός φίλαθλος.
    Από μεγαλορουσφετολόγος διορισμών στο μεγαλύτερο εργοστάσιο της Χώρας, σε προστάτη(σεκιούριτι) των γαϊδαραμούλαρων της Αράχωβας
    Από χοντροπαίχτης στην υπόγα, τώρα καμιά πρέφα ψιλή και πολύ είναι.
    Από Θαμώνας των μεγάλων κέντρων της Αθήνας τώρα περιπατητής στην Αράχωβα.
    Αγαπητέ μου, ό κατήφορος, άμα σε πάρει, δεν έχει σταματημό. Ρώτα και το γείτονά σου το Χάρη να σου πει!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στάθη αυτός που σου τα χώνει έχει δίκιο. Είμαι ένας συμμαθητής σου αλλά και φίλος σου και σου λέω ότι έχασες το δρόμο σου και έμπλεξες. Δεν χρωστάς σε κανέναν από αυτούς επομένως γιατί τους καλύπτεις; Άσε την υπόθεση του παρκινγκ να προχωρήσει και ας λογοδοτήσουν όσοι φταίνε. Βάλε τον κοντό να πληρώσει ακόμα και αν χρειαστεί να παραιτηθεί. Μην κωλώνεις γιατί θα φας το κεφάλι σου με αυτούς που πήγες κι έμπλεξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημόσιος κίνδυνος οι εκλεκτοί μας

    αρθρο του Χρήστου Γιανναρά στην Καθημερινή

    http://www.kathimerini.gr/838698/opinion/epikairothta/politikh/dhmosios-kindynos-oi-eklektoi-mas


    Αυτό συμβαίνει και στον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

    "Ολοι μαζί" προεκλογικά μιλάγατε για ανατροπή, θα κάνετε κάτι ή θα σας πλακώσουμε με κλουβια αυγά ;;;;;

    Οι υπηρεσίες μοιάζουν επίσης ανέγγιχτες από την κρίση: Η κοινωνική γάγγραινα που λέγεται άκριτη και ανεξέλεγκτη μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων, συντηρεί αναλλοίωτες και αδιατάρακτες τις κατεστημένες συμπεριφορές, συνήθειες, νοο-τροπίες.

    Η συχνότερη εικόνα (και σήμερα) στα γραφεία δημόσιων υπηρεσιών είναι να δουλεύουν οι ελάχιστοι και να ανιούν νωχελικά οι περισσότεροι.

    Οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, κάποιοι να λείπουν από κάθε γραφείο «εκτάκτως» ή να κάνουν χρήση κάποιου «υπολοίπου αδείας», ενώ ο κατεστημένος ρυθμός διεκπεραίωσης υπηρεσιών παραμένει χαυνώδης, νωχελικά αργόσυρτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι «όλοι μαζί» προεκλογικά μπαρουφολογούσαν ασύστολα έχοντας ως σκοπό την αρπαγή της Δημοτικής Αρχής (κάτι ανάλογο, αλλά σε μικρότερη κλίμακα, με τον Τσίπρα). Ήταν και παραμένουν σε διατεταγμένη υπηρεσία, για να μπορέσουν να παραγράψουν τα χρέη τα δικά των και των πατρόνων των (το σύνολο των χρεών στην Αράχωβα μέχρι το 2008 είναι 2.925,408,86 από τα οποία μόνο οι 385.380.90 έχουν ρυθμιστεί). Μία επίσης σοβαρή αποστολή τους είναι η ανατροπή της απόφασης για το πάρκινγκ , η οποία το αφαιρούσε από τους έκπτωτους κατασκευαστές και το απέδιδε στο Δήμο. Είναι γνωστές οι ύποπτες συναντήσεις , με τους έκπτωτους , οι επιστολές με οδηγίες και οι μαζώξεις του «προέδρου» καθώς και η αδράνεια; για την αποστολή των εγγράφων στο υπουργείο, του «αντιδημάρχου» ,με σκοπό την εδραίωση της έκπτωσης. Όλοι αυτοί είναι μια οργανωμένη ΣΥΜΜΟΡΙΑ με πολλαπλά συμφέροντα ή προσδοκίες. Ο κόσμος όμως τους κατάλαβε πολύ νωρίς και θα τους αποδώσει ότι που τους ανήκει. Ανεξάρτητα από το δικαστήριο, που αναμένετε για την αποπομπή αρχικά κάποιων συμβούλων και στη συνέχεια του μεγαλ’οφειλέτη «δημάρχου», είναι ήδη ενημερωμένες οι αρμόδιες διοικητικές και δικαστικές αρχές για την παρέμβαση και το σπάσιμο του αποστήματος. Στη συγχορδία της συγκάλυψης συμμετέχουν και οι μεταλλαγμένοι «αριστεροί» που φλέγονται για εξουσία και πολιτική δύναμη. Ένας από αυτούς καλοβλέπει και την κάθοδό του για δήμαρχος την επόμενη φορά ! Τρομάρα του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ 3 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΣ.ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Γιαννέλος είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για ότι συμβαίνει. Έδιωξε τον Ανδρέου αν και ήταν πετυχημένος Δήμαρχος γιατί δεν του έκανε τα καπρίτσα. Έφερε τον Πατσαντάρα και μετά επειδή και αυτός δεν του έκανε τα καπρίτσια όχι μόνο τον παράτησε αλλά τον σαμποτάρισε από πάνω. Μετά ξέθαψε τον ξοφλημένο κατσαμπίνη και τον έκανε σκιάχτρο δήμαρχο για να μας το παίξει εκείνος πατριάρχης. Τώρα ο κατσαμπίνης τον βρίζει στην αγορά και τον θεωρεί υπεύθυνο για πολλά και ο Γιαννέλος γράφει εναντίον του σχόλια στα μπλογκ. Τι περιμένετε λοιπόν μετά από όλα αυτά; Μία λύση υπάρχει: Πίσσα και Πούπουλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε Μπαρούφα 16 Νοεμβρίου 2015 - 1:14 π.μ. πολλα γραφεις ...κρατα και μικρό καλάθι ...δεν βλαπτει για την τόση μεγαλη σιγουριά σου...
    υγ.στο τελος ξυριζουν τον γαμπρό !Τρομάρα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος 16 Νοεμβρίου 2015 - 1:14 π.μ. ΕΙΣΑΙ πρότυπο προπαγάνδας όπως την δίδαξε και την εφάρμοσε ο Γκαίμπελς...... πανα που σου χρειάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 16 Νοε 1:14 π.μ. ..... ρε κάτι πατριώτες που θα πολεμήσουν τον "αριστερισμό" και τη "θολοκουλτούρα"... σταχτοπάνα που σου χρειαζεται πανουργε τσοπάνε ... πρι τσαπ τσαπ ....μπε μπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτά στην αρχή https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%970%CE%9B%CE%A99%CE%A3-%CE%A8%CE%95%CE%9B?inline=true

    ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ
    Στο Δίστομο, σήμερα, την 16 Νοεμβρίου του 2015, μεταξύ:
    α)Του κ. Γεωργακού Ιωάννη, Δημάρχου, ενεργούντος ως νομίμου
    εκπροσώπου του Δήμου Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας (στο εξής
    «Συνδρομητής»), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 86 του Ν.
    3463/2006( Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και
    β) Της Μονοπρόσωπης εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με την
    επωνυμία «Σ. ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Μον. Ε.Π.Ε»,
    που εδρεύει στην ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, οδός Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ αριθμός
    564Β, με ΑΦΜ 095725334 της Δ.Ο.Υ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ , η οποία
    εκπροσωπείται νόμιμα για την υπογραφή της σύμβασης αυτής από τον
    κ. Στέλιο Καραγιλάνη του Αθανασίου, (στο εξής «Παροχέας»),

    ***************
    αυτά στο τέλος

    ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ
    Ο Συνδρομητής
    ΣΤ. ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε.

    Ο Παροχέας
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΔΙΣΤΟΜΟΥ – ΑΡΑΧΟΒΑΣ – ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
    ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    μπερδέψαμε τα μπουτια μας που λεει ο μακαρίτης ο μπουλας
    αφιερωμενο εξαιρετικά στους υπαλληλους του δήμου δαα https://www.youtube.com/watch?v=3Z6WoiIlQaU

    ρε χουμα ...πως να παει ο δημος μπροστα...ειναι οι αιρετοί με αρχηγό τον κατσαμπίν.... αλλα ειναι και οι υπάλληλοι..... ..

    αχ κακομοιρε δημοτη τι τραβάς !
    παρε την πάνα και άρχισε να τους βαράς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμε(?) 9:32 και 9:36 π.μ. σ έτσουξε ο 1:14π.μ.??? και ακόμα δεν είδες τίποτα! ΟΛΑ όσα γράφει είναι καρατσεκαρισμένα και αλήθειες 100%!!! Κακόμοιρε έχεις να φας τόσο στλιάρ που δεν φαντάζεσαι ....και οι ¨φίλοι ¨ σου! Κατάλαβες σταθάκο? ακόμα δεν είδες τίποτα...... Όσο για την ανάμειξή σου με το πάρκινγκ , λες ότι δεν έχεις ανάμιξη ! ....για εξήγησέ μας όμως τη σχέση σου με τον Τραμπάκουλο....το συνεταιράκι σου ντε στην εταιρεία σεκιούριτι... δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ένα μηχανικό στο πάρκινγκ? α ρε γλέντια και ακόμα είμαστε στην αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο προεδρος Ερριξε τον λεοντιο για συγκεκριμενες καταγγελιες που επιβεβαιωνοντΑΙ,αποχωρησε απο τον πατσανταρα παρ οτι τον θεωρει καλο ανθρωπο γιατι διοικουσε το περιβαλλον του κι οχι αυτος,και θα πεσει τελευταιος στη παρουσα δημοτικη αρχη.το παρκινγκ το θελει ανοικτο και δεν τον ενδιαφερει ποιος θα το ανοιξει κι ουτε εχει κανενα συμφερον να καλυψει κανεναν γ,τα χρεη θα πληρωθουν ολα μεχρι τελευταιας δεκαρας,δοξα τω θεω επαγγελματικα μια χαρα ειναι και δεν εχει καμμια σχεση με σχολια οπως μερικα απο τα παραπανω που προσπαθουν να εμφανισθουν ως προεδρικα.οσο για το σταθακο σταθαρα κλπ εχει κριθει τρις απο το λαο και δεν περιμενει την γνωμη της γνωστης παρεας.οι ολοι μαζι μπορει να μην συμφωνουν σε πολλα αλλα ειναι καθαροι κι αυτο θ αποδεικνυεται καθε μερα και επειδη ταξιδευει σας τα γραφω εγω και σας στελνει και προσκληση ν ανεβειτε το σαββατο της παναγιας πανω να σας κερασει ΕΚ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ .τελευταιο σχολιο ραντεβου σε 4 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αλλο και τούτο
    Μετά από 4 χρόνια κατάλαβαν αυτά που φώναζε και συμβούλευε ο πτέπαρχος και αποφάσισαν μερικοί της συμπολίτευσης να κάνουν χαρτί στο δήμο για βεβαίωση των χρεών μέχρι τέλος δεκέμβρη.
    Κάλιο αργά παρά ποτέ.
    Υπάρχουν και στους ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μερικοί σωστοί,τίμοιοι και αδιάφθοροι αλλά λίγοι με πρώτο το στάθη και τον καποδίστρια για να λέμε την αλήθεια.
    Αλλά αυτά έπρεπε να τα είχατε καταλάβει πρίν τις εκλογές, φώναζε ο πτέραρχος και εσείς την πατήσατεεεεεεε από τη ψιλοπαρέααααα και μπλέξατε και με το στ@θ@@@@@@...
    Ο ίσκιος του πτέραρχου θα σας κυνηγάαααα γιατί όλα αυτά είναι γραμένα και βεβαιωμένα από τον πετούμενο καβαλάρηηηη και μπράβο του, πάρκινγκ,χρέη και και και
    Ψιλέ συμβουλάτορα, μετά τις εκλογές είχες πεί ότι ζβάρνισες κάποιο σύμβουλο της ΑΕΠ, τώρα σε Ζβαρνίζει και θα σε Ζβαρνίζει ο ίσκιος και τα γραμένα του πτέραρχου....
    ΖΒΑΡΝΑΑΑΑΑΑ κοντεεεεεεε ΖΒΑΡΝΑΑΑΑΑ έμλεξες άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χουχού κοντέ λες οτι κακώς έβαλε ο πτεραρχος το παπαδρόσο να υπογράψει την έκπτωση των εργολάβων του παρκινγκ γιαυτό δεν θα παει καλά η υπόθεση και βρήκες εσυ καλό δικηγόρο και του έδωσες την υπόθεση.
    Περιμένουμε ενα χρόνο τώρα για να δούμε ποιός θα υπογράψει και τι για το ίδιο θέμα, ποιόν θα βάλεις εσύ ο γίγαντας του δήμου να υπογράψει για να βάλεις μετά εσύ την υπογραγή σου.
    Πάντως να ξέρεις ο π@π@δροσος δεν ήταν δεν είναι άχχετος και ούτε μακάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λες. εν γνώσει σου και από πονηριά , μπούρδες 17 Νοεμβρίου 2015 - 1:45 π.μ. και αυτό είναι το χειρότερο.
    1. Καμία συγκεκριμένη καταγγελία δεν υπάρχει για το Λεόντιο. Ότι έχει ειπωθεί τα έχει πει ο Γιαννέλος χωρίς ποτέ να επιβεβαιωθεί. Η μοναδική απόδειξη , εκ του αποτελέσματος, είναι ότι οι καταγγελίες ήταν ψεύτικες και κατασκευασμένες από το Γιαννέλο. Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ.
    2. Η Παραίτησή του από Πρόεδρος του ΔΣ του Πατσαντάρα συμπίπτει με την καταγγελία από το σωματείο της κόκα κόλα για ελεεινές συμπεριφορές του προς του εργαζόμενου. Κατηγορούσε πάντα το περιβάλλον του Πατσαντάρα χωρίς στοιχεία αλλά από καιροσκοπισμό. Ταυτόχρονα άρχισε να λέει διάφορα ψέματα με σχόλια και με διάφορα ψευδώνυμα εναντίον του Μίχου επειδή δεν τον υποστήριξε κατά την παραίτηση , γνωρίζοντας ότι ο Μίχος δεν μπορεί να απαντήσει επειδή απλά δεν χειριζόταν το….. ιντερνέτ.
    3. Το παρκινγκ είναι κλειστό και θα παραμείνει κλειστό επειδή αυτοί που το κατασκεύασαν έχουν πτωχεύσει και δεν μπορούν να το λειτουργήσουν. Ο μόνος τρόπος για να λειτουργήσει , είναι να τσακιστεί ο Αλμπάνης και να στείλει τα χαρτιά στο Υπουργείο για να φύγουν οι εργολάβοι και να το πάρει ο Δήμος. Το μυστικό για τους λόγους που ο Γιαννέλος υποστηρίζει με νύχια και με πόδια τους εργολάβους αναζητήστε το στις κρυφές και παράνομες επαφές που είχε ο Γιαννέλος μαζί τους.
    4. Τα χρέη προς το Δήμο θα βεβαιωθούν είτε το θέλει ο Γιαννέλος και ο κοντός είτε όχι. « Έχουν γνώσιν οι φύλακες»
    5. Πραγματικά θα τα ξαναπούμε σε τέσσερα χρόνια, όχι επειδή το θέλει ο Γιαννέλος αλλά επειδή οι νομιμότητα το επιτάσσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιαννέλο είσαι ψεύτης . Το παρκινγκ δεν το θές ανοιχτό , το θές στα χέρια των έκπτωτων εργολάβων, γιατί αυτό είναι το συμφέρον σου. Αυτό δείχνει η συμπεριφορά σου με τις συναντήσεις με τους εργολάβους. Αν το ήθελες ανοιχτό θα τους διώχνατε. Εσύ , ο Χάρης και ο κοντός έχετε συμφέροντα από το παρκινγκ, θέλετε να μοιάσετε στον λεοντίου, ο οποίος κονόμησε από αυτό. Αφήστε λοιπόν τα σάπια. Ο χειρότερος από όλους είναι ο Χαραλάμπης γιατί άλλα έλεγε παλιά και τώρα γλυκάθηκε από αυτά που του τάξατε. Για τον κοντό δεν λέω τίποτα γιατί αυτός κάνει το ίδια συνεχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμε 17 Νοεμβρίου 2015 - 1:45 π.μ...αν μαζευεις ελιες , εχεις φαγουρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προεκλογικά Ντελάλης της Αράχωβας και φούλ υποστήριξη Πατσαντάρα με τα μπούνια....νομίζοντας ότι η ΑΕΠ θα ήταν ελεγχόμενη αλλά ο πτέραρχος, η Λένα και πολλοί άλλοι δεν μασάγανε.
    Κλείνει λοιπόν ο Ντελάλης και ανοίγει ο Τσοπάνος και στα τάρταρα ο Πατσαντάρας και η ΑΕΠ ενώ αποχωρεί ο γι@νέλος με παραίτηση από την ΑΕΠ....ανεξάρτητος...και ….πόλεμο ανοιχτό και βρόμικο κατά της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας, στα δε σχόλια πέρναγε ότι συνέφερε και εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των ψιλών, κοντών, οφειλετών, παρκαδόρων, ψαροταβερνιάρηδων κ.λ.π
    Εκλογές και φούλ υποστήριξη των ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ( ψιλών, κοντών, οφειλετών, παρκαδόρων, ψαροταβερνιάρηδων κ.λ.π), μετά τις εκλογές σε πλήρη αδράνεια ο τσοπάνος μόνος σφυρίζοντας αδιάφορα...ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ....
    Τώρα έχουμε το Λαβράκι που η εμφάνισή του συμπίπτει με εσωτερικά προβλήματα των ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και αδυναμία επιλυσής των ,έλλειψη συνοχής και σημεία διάλυσης.
    Το νέο blog βάζει όλα τα σχόλια,αμερόληπτο δήθεν, αυτό τουλάχιστον έχω διαπιστώσει και βαράει παντού μια στο καρφί και μια στο πέταλο ,προς το παρόν …στο μέλλον θα δούμε…, όμως ίδια νοοτροπία στα γραφόμενα με το-ά ίδιο-α πρόσωπο-α πρωταγωνιστή-ές , ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ… και τα συμπεράσματα δικά σας…..
    Ταυτοποιείσαι απ ότι καταλαβαίνεις λαθρομετανάστη, του λεwντιου και της @ΕΠ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΑΑ:
    Πεστίν λιά, πεστίν χούντετε. Πεστίν πόστε, πεστίν μιέκρετε.
    Φτύνω πάνω, φτύνω τα μούτρα μου. Φτύνω κάτω, φτύνω τα γένια μου ή τα @ρχιδι@ μου..

    Μιρ νατα…καλή νύχτα ΠΡΟΕΔΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ......

    ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.......

    για ΣΕΝΑ ..........

    Αδιαφορώ - Ζαφείρης Μελάς

    https://www.youtube.com/watch?v=4chy24QhKiU

    ΑπάντησηΔιαγραφή