Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Πιο κοντά στην ώρα της αλήθειας, Αλέξη...

"Χρέος όλων μας είναι να υπερασπιστούμε τις αξίες του ουμανισμού και της ελευθερίας που ανέδειξε η Γαλλική Επανάσταση" τόνισε ο πρωθυπουργός σε διάγγελμά του για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι. Ο Αλέξης Τσίπρας καταδίκασε τις πολύνεκρες επιθέσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι η Ευρώπη θα παραμείνει έδαφος ελευθερίας και ανεξαρτησίας, συμπληρώνοντας ότι είναι ώρα να μπει τέλος στους πολέμους που ξεριζώνουν λαούς...
Ορθώς ο πρωθυπουργός αμέσως μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι χωρίς περιστροφές ξεκαθάρισε τη θέση της χώρας στο πλευρό των συμμάχων, ξεχνώντας τις ιδεολογικές αγκυλώσεις του κόμματος που ηγείται αλλά και τις κατά καιρούς αντιευρωπαϊκές παραφωνίες της κυβέρνησης, όπως οι δηλώσεις του κ. Καμμένου περί της συμβολής της Ελλάδας στην αποστολή τζιχαντιστών στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, ακολουθεί εκείνα των διδύμων πύργων, της Μαδρίτης, του Λονδίνου και είναι το δεύτερο στη γαλλική πρωτεύουσα μετά από εκείνο στο σατυρικό περιοδικό Charlie Hebdo.
Η διαφορά του τελευταίου τρομοκρατικού χτυπήματος σε σχέση με τα προηγούμενα στην Ευρώπη είναι πως έλαβε χώρα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση όπως αυτή που έχει διαμορφώσει εσχάτως η προσφυγική κρίση.
Η κατάσταση αυτή έχει να κάνει με την ένταση των συζητήσεων περί κλεισίματος των συνόρων και αναστολής της συνθήκης Σένγκεν, γεγονός που θα ενίσχυε αρχικά τις φυγόκεντρες δυνάμεις στην Ευρώπη, κάτι που υποδαυλίζεται συστηματικά και από τη Μεγάλη Βρετανία και άλλους διεθνείς  παράγοντες.
Το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την αφορμή για εξελίξεις τόσο στο διεθνές οικονομικό γίγνεσθαι όσο και στις ενδοευρωπαϊκές ισορροπίες.
Αμφότερες οι εξελίξεις θα έχουν καταλυτική επίδραση στην κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα.



Του Κώστα Στούπα

48 σχόλια:

  1. Κ, Γιαννέλο, αν και γράφεις πάλι με ψευδώνυμα, πάλι λές ΨΕΜΑΤΑ για το Παρκινγκ. Σε παραπέμπω σε αυτά που σου έγραφε η Σμέρνα όταν προσπαθούσες να μας πιάσεις στον ύπνο αλλά ευτυχώς σε καταλάβαμε! http://lavrakilavraki.blogspot.gr/2015/03/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με το άρθρο που ανέβασες Λαβράκι, έχουμε πόλεμο και ο σώζων εαυτόν σωθήτω.
    Αλλά εδώ στο δήμο μας πέρα βρέχει...τα ίδια και τα ίδια αντί να ασχολούνται οι άρχοντές μας με τα σοβαρά προβλήματα.
    Ο κόσμος κεγεται και το μ.....νί χτενίζεται.
    Ντε ντέρα ε κουφόιτ, σα τε ντούασ μπιέρι. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι θέλετε γράφτε ρε. Ο γιαννέλος είναι τόσο χοντρόπετσος που δεν καταλαβαίνει τίποτα. Τώρα τις αποκριές θα του απονεμηθεί ο τίτλος του μεγάλου μασκαρά. Άλλωστε σαν ολυμπιακός έχει μάθει στα μασκαριλίκια . Ο κατσαμπίνης είναι ελλειμματικός και εγωιστής άρα αδυνατεί να αντιληφτεί αυτούς που τον φτύνουν γιατί νομίζει ότι βρέχει. Ο χάρης φεύγει άρα θα αρχίσει ξανά, μανά, πατά, χαζά, να το παίζει καλό παιδί και από σπίτι. Οι αριστεροί της οκάς ζουν τη νιρβάνα τους, νομίζουν ότι έκαμαν επανάσταση. Ότι θέλετε γράψτε γιατί μόνο έτσι θα εκτονώνεστε και δεν θα δέρνετε τις γυναίκες σας.
    Ξέχασα το Μίχο. Αυτόν αλλάξτε του τα φώτα γιατί είναι ο μόνος αγνός και ο μόνος που παλεύει τίμια για το χωριό του. Σκίστε τον, έχει και ΒΙΛΑ στο Βάλτο!!!!!!!!!!!!!!!!
    Περιλάβετε επίσης και τους Στειριώτες γιατί το εύρος τους κυμαίνετε μεταξύ της νοημοσύνης του λαγού και της τρικυμίας της δικηγορίνας.
    Απάνω του!!!! Απάνω τους!!!!! Απάνω μου!!!!!!!!!!! Όρνεα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΙ ΠΕΙΣ... ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ..... πάνα με.....μωρού παιδιού που σου χρειάζεται!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Αξιος ο μισθός σου .... κερδίζεις μια : http://www.youandme.gr/images/detailed/4/113134261744e494afe64663.jpg

      Διαγραφή
    3. 18 Νοεμβρίου 2015 - 8:09 π.μ. ο ηλίθιος δεν βγαζ κερατα για να τον γνωρίζουμε

      Διαγραφή
  4. Η δικηγορίνα του χιλιάρικου και τις κωλοτουμπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπολειτουργεί(!) ο παιδικός της Αράχοβας με πενταμηνιαία και στη συνέχεια με διμηνιαίες συμβασιούχες......
    Υπό κατάργηση το αστυνομικό τμήμα της Αράχοβας........
    Αίτηση απο το σωματείο των επισιτιστών Αράχοβας για αναστολή έκδοσης νέων αδειών καταστημάτων σίτισης-γιατί , λέει, η περιοχή έχει κορεστεί....μιλάμε για τέτοια ανάπτυξη!
    Κατα τα άλλα...όλα παν καλά με......έτσι σταθάκο?
    Δεν νομίζετε οτι ήρθε η ώρα να την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια, παλικάρια της φακής??? πριν σας φύγουν με καμία πάνα με στάχτη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 19 Νοεμ - 3:13 π.μ.

      τι ψηφισες στις 20 του σεπτεμβρη βλαμακο;
      ψηφίζεις μνημονιακά κομματα και περιμενεις ο κατσαμπίνης και ο καθε κατσαμπίνης ανα την ελλαδα να σου κουρεψει το αυγό;
      μηπως εισαι για την αφορισμένη.... να αφήσεις και όνομα!

      Διαγραφή
  6. Σε συνέχεια του 4:50 π.μ. Γιαννέλο, ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη!! Η Σμέρνα ούτε παίζει ούτε μπλοφάρει-σαν και του λόγου σου. τα χτύπηματά της είναι ¨θανατηφόρα¨(!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θυμάστε το τραγούδι του Χατζή «Δεν είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ»; Ταιριάζει γάντι στο δικό μας το Λαγό!!!! Το έπαιξε στη αρχή Συριζεός -επαναστάτης μέχρι να γίνει σύμβουλος . Στο μπλοκ του μας πούλαγε επανάσταση. Τώρα μας λέει ότι δεν ξέρει τίποτα και αγκαλιά με τα κάθε είδους λαμόγια τύπου Σταθά και Λαφαζάνη μας πουλάει πατριωτισμό, δημοσιεύοντας άρθρα που ανάθεμα αν καταλαβαίνει τι λένε!!!! Η παρακμή της μπούρδας και του βολέματος σε ολόκληρο το μεγαλείο της . Αμ λαγέ και η δικηγορίνα είδε φώς και μπήκε ,αλλά δε υπολόγισε τα ζαρζαβατικά που ήταν στην ώρα τους. Φαίνετε ότι ζήλεψες τη δόξα της. Έ κείνο που δεν μας έχεις πει είναι αν κι εσύ θα στηρίξεις τη χουχού τον κοντό μέχρι το τέλος, επειδή δεν έχει περιβάλλον, σαν τον φίλο σου το Γιαννέλο. Να ξέρεις ότι τη στάχτη, αν και νωρίς, την έχουμε έτοιμη απ[ο τις ψησταριές ! Τις πάνες θα τις αναλάβουν οι Διστομίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5:50 π.μ. συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ευτυχώς που όλοι εμείς ψηφίσαμε μνημονικά (80 %) και συνεχίζει η ΕΛΛΑΔΑ τον δρόμο της οικονομικής ανάπτυξης και της ευημερίας για σένα και για όλους τους Έλληνες και ρίξαμε τα ΛΑΜΟΓΙΑ στον Καιάδα.

      Καταβόθρα που σου χρειάζεται... και είναι πρόσφατα καθαρισμένα τα 2 ρέματα που καταλήγουν σε αυτή

      Διαγραφή
  8. Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ είναι έτοιμη να ξαναχτυπήσει. Έβαλαν το γνωστό σάιτ της προπαγάνδας των να προαναγγέλλει την αναστολή έκδοσης επαγγελματικών αδειών στη Αράχωβα. Τι λέτε ρε ΛΑΜΟΓΙΑ ; Επειδή σας αναθέσαμε, από λάθος, τη διοίκηση του Δήμου θα καταργήσετε και το Σύνταγμα; Με ποιο δικαίωμα ρε ΛΑΜΟΓΙΑ θα κάνετε κουμάντο εσείς στην τσέπη του καθένα; Δηλαδή τώρα που τα διάφορα επαγγέλματα ανοίγουν εσείς θα φτιάξετε στην Αράχωβα κλειστή συντεχνία; Δηλαδή αν γουστάρει κάποιος να πετάξει τα λεφτά του, για να βρει μαγαζί, πρέπει να πληρώσει αέρα στα υπάρχοντα μαγαζιά; Ουστ ρε ΛΟΠΟΔΥΤΕΣ . Ρε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ δεν σας φτάνουν τα λεφτά που έχετε παρακρατήσει, θέλετε τώρα να το παίξετε και νονοί; Ρε ΞΕΥΤΙΛΕΣ, γι’ αυτό φέρατε τους σεκιουριτάδες στην Αράχωβα για να μπορείτε να μας δέρνετε άμα δεν συμμορφωνόμαστε; Ρε ΚΑΤΣΑΜΠΙΝΙΔΕΣ του κερατά , εσείς τα μαγαζιά σας από πού τα είχατε; από τους πατεράδες σας; Άιντε να χαθείτε ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ που με πέντε αριστερούς (λαγούς) της πλάκας στο Συμβούλιο νομίσατε ότι θα εφαρμόσετε νεοχουντικό σύστημα στην Αράχωβα. Ποιός σύμβουλος ρε ΓΕΛΟΙΟΙ θα τολμήσει να ξαναβγεί στην αγορά αν τολμήσει να κατεβάσει τέτοια πρόταση; Τραβάτε ρε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και πληρώστε πρώτα τα χρέη σας στο Δήμο που φτάνουν τα πέντε (5) ναι πέντε(5) εκατομμύρια και μετά βγες τε στη αγορά να πουλήσετε μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και ο παιδικος της παραλιας υπυλειτουργει ...ανωνυμε 19/11/2015 -3:13π.μ.
    Μετα την προσληψη του εξωτερικου συνεργατη για τα οικονομικα του δημου θα προσλαβουν λενε και εξωτερικους για την τεχνικη υπηρεσια γιατι οι υπαλληλοι επαθαν υπερκοποση οπως οι αλλοι των οικονομικων
    Ο προεδρος μας λεει οτι οι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορει να διαφωνουν σε καποια πραγματα αλλα δεν μας λεει σε ποσα επι τελους .......συμφωνουν
    Και ο θεος βοειθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο/Η ΣΜΕΡΝΑ ΛΕΕΙ: Ο Δημαρχος με τον Καποδιστρια επισκευθηκαν την περιφερεια στην Λαμια και ζητησαν αν ειναι να μηνει ενα αστυνομικο τμημα ανοιχτο στον δημο δαα θα πρεπει κατ αυτους να μηνει τις Αραχοβας γιατι εκει ειναι ο κοσμος εκει πεφτει το χρημα και οχι στο Διστομο.Η ΣΜΕΡΝΑ παντα ειχε σωστες πληροφοριες και θα επανελθει με νεοτερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο/Η ΣΜΕΡΝΑ συνεχεια
    Το αστυνομικο τμημα Διστομου δεν κλεινει
    Το αστυνομικο τμημα Αραχοβας εκλεισε
    Γεια σας και τα ξαναλεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι μαθαίνουμε κ.πρόεδρε? πήρες λέει τη φύλαξη 39 αντλιοστασίων του οργανισμού κωπαΐδας? αυτού ντε που ήθελε η τρόϊκα να κλείσει και ¨καθάρισε¨ ο ψηλός.....και τώρα να βάλουμε λίγο τα πράγματα σε σειρά: το έργο το ανέλαβε η εταιρεία σεκιούριτι του Γιαννέλου με επικεφαλή τον κ.τραμπάκουλο-το μηχανικό που εμπλέκεται στο ¨αμαρτωλό¨ πάρκινγκ της Αράχοβας....ο Γιαννέλος μας παραμυθιάζει οτι δεν είχε και δεν έχει καμία εμπλοκή με το πάρκινγκ...ο ψηλός πάλι εμφανίζεται να ¨έχει απλωμένο τραχανά¨ και ο νοών νοήτο....σμέρνα ανασκουμπώσου.....τελειώνουν τα ψέματα... γιατι μια παροιμία λέει:
    -ξέρεις να κλέβεις ? -ξέρω! -ξέρεις να κρυφτείς? - Δεν ξέρω!!!
    Και άλλη μία : το έξυπνο πουλί απ τη μύτη πιάνεται...αυτά και το λόγο έχουν τα γουνάκια σε λίγο κ. Πρόεδρε και κ. Χασοδίκη(βλέπε κελάρια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μικρουτσικο @@@@δάκι

    http://hysteria.gr/wp-content/uploads/2015/06/SirIliasM2.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχ αυτά τα μάτια σου είναι μελένια.... Είσαι σκέτος πειρασμός ...

    Αφιερωμένο

    Να σε ζηλεύουν πιο καλά
    παρά να σε λυπούνται.
    Σαν τον αϊτό να 'σαι ψηλά
    κι όλοι να σε φοβούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επιστήμονες επιβεβαιώνουν πως η @αλακία... τυφλώνει ,ΓΙ ΑΥΤΌ ΜΕΡΙΚΟΊ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ


    Βρετανοί επιστήμονες, έφτασαν σε ένα απρόσμενο αποτέλεσμα, μελετώντας τις αιτίες της σταδιακής ανθρώπινης τύφλωσης. Σύμφωνα με τον δρ. Μάικ Μανκόφσκι, ο υπέρμετρος ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ σε μεγάλη ηλικία,μπορεί να προκαλέσει δεκάδες προβλήματα στην όραση και σταδιακά να οδηγήσει σε μόνιμη τύφλωση.

    Η νέα αυτή ιατρική αποκάλυψη, ονομάστηκε "the Adonis effect" και ανοίγει μια νέα σελίδα στα προβλήματα όρασης. Όπως μας αποκάλυψαν οι γιατροί που παρακολουθούσαν το πειραματόζωο ονόματι Adonis, ο καθημερινός αυνανισμός του, κατέληξε σε αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς, έπειτα από αιμάτωμα, το οποίο είχε προκληθεί πριν από την 6η Μαΐου. Το πειραματόζωο σήμερα, υποβλήθηκε σε επέμβαση, η οποία κρίθηκε ως πετυχημένη.

    Τα άσχημα νέα είναι, πως το "the Adonis effect" είναι στο γονίδιο του παθών και δεν είναι δυνατόν να απαλλαγεί από αυτό. Ούτε και εμείς από αυτόν βέβαια.

    http://www.ramnousia.com/2012/06/blog-post_8327.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φίλος και Συμμαθητής20 Νοεμβρίου 2015 στις 11:41 μ.μ.

    19 /11/ 2015 - 5:50 π.μ. πολύ εμπαθεια (μίσος- έντονη εχθρότητα) διακρίνω στη κριτική σου (ανώνυμα σχόλια) για τον Λαγό. Από την μέχρι τώρα θητεία του στα δημοτικά δρώμενα (12 μήνες) έχω δει αυτά τα μικρά εργάκια για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Στειρίου α) μικρο επεμβάσεις στις πλατείες του χωριού 2) νερό στη αυλή του σχολείου 3) νερό περιμετρικά στο νεκροταφείο 4) καθαρισμός του ρέματος από νεκροταφείο προς καταβόθρα 5) τοποθέτηση δεξαμενής πυρόσβεσης 40 τόνων μεταξύ Στειρίου και Οσίου Λουκά 6) καθαρισμός αγροτικής οδοποιίας και από την ηλεκτρονική ενημέρωση που έχουμε οι Στειριώτες είναι δρομολογημένα : αγορά φωτιστικών - κατασκευή ανοξείδωτης λάντζας στο νεκροταφείο - μεταλλικές επισκευές και κατασκευές στο δημοτικό σχολείο.

    Αυτά τα λίγα έχουν γίνει στο χωριό και αυτά τα ελάχιστα είναι δρομολογημένα να υλοποιηθούν άμεσα!

    Καλές γιορτές και πολλά λεφτά στην τσέπη σου μέσω της ανάπτυξης που έρχεται στην Ελλάδα, από την ψήφιση των μνημονικών κόμματων στις εκλογές του Σεπτεμβρίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς σμερνα......
    Καλα τα λες για την επισκεψι των δημαρχου καποδιστρια στην λαμια αλλα η ηττα ειναι πιο μεγαλη για τον δημαρχο.
    Οταν καταλαβε οτι δεν μπορει να μεινει ανοιχτο της αραχοβας αρχισαν να λενε οτι το διστομο δεν εχει πολυ κοσμο μονο την για την σφαγη χρειαζεται η αραχοβα εχει 3000 κατοικους και αλλους τοσους επισκεπτες εχει ξενυχταδικα κλπ
    Η απαντηση που πηραν βεβαια στην κατ ιδια συζητηση ηταν οτι πεστε οτι θελετε του διστομου δεν υπαρχει περιπτωση λογω εδρας και κυριως λογω σφαγης
    Αλλη μια αποδειξη οτι περα απο την αραχοβα τους δεν τους νοιαζει τιποτε αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είν αλήθεια τα παραπάνω για τον πρόεδρο και το πάρκινγκ ? ο εισαγγελέας τι κάνει? ο δήμαρχος τι κάνει? οι δημοτικοί σύμβουλοι, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, τι κάνουν? ο Πατσαντάρας τι κάνει? γιατι δεν εχει πάει όλος ο φάκελος στον εισαγγελέα ακόμα? ξύνονται όλοι? ρε δε ντρέπονται ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αραχωβίτες τι ανησυχείτε που θα κλείσει το αστυνομικό τμήμα Αράχοβας? έχετε την εταιρεία σεκιούριτι Γιαννέλος-Τραμπάκουλος & ΣΙΑ! Θέλετε και τα ρέστα? συν το πάρκινγκ που το εκμεταλλεύεται η άλλη εταιρεία-η έκπτωτη ντέ, του Τραμπάκουλου -συνεταίρου του Γιαννέλου ! Μην τα θέλετε και όλα δικά σας.....όλα παν καλά με @@@α με κόλα....ά ρε κατακαϋμένη Αράχωβα τι σού μελε να πάθεις....με όλους τους ¨αδιάφθορους¨ που μαζεύτηκαν για να σε αναπτύξουν(!).....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 5:50 π.μ. δυστυχώς επικοινωνώ μαζί σας μέσω του blog Το...Λαβράκι
    Για όλα αυτά που γράφετε και μου καταλογίζεται , ελάτε σήμερα Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 7,00 μ.μ. στο δημοτικό σχολείο Στειρίου που είναι προγραμματισμένη συνάντηση γονέων και κηδεμόνων μαθητών δημοτικού σχολείου Διστόμου για το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών για να σας απαντήσω σε όλα τα ερωτήματά σας .

    Σας περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. κ. Λαγέ μπούρδες και φληναφήματα είναι αυτά που γράφεις εσύ και ο …… συμμαθητής σου. Μικρό χωριό είμαστε και γνωριζόμαστε.
    Για την ταμπακέρα θέλουμε να μας πεις και όχι για το αν έβαλες να σκουπίσουν το σχολειό ή όχι. Εσύ και οι όμοιοί σου μας έφεραν τους Γιαννέλος, τους Γεωργακούς , τους Σύρους, τους Καπλάνιδες και τους Βαλαούρες (Όλοι καιροσκόποι, και συμφεροντολόγοι) , αλλά έκτοτε δεν σε ακούσαμε να μας λες κουβέντα για τα προβλήματα. Δεν σε ακούσαμε να λες τίποτα ούτε στα περισπούδαστα άρθρα του μπλοκ σου, ούτε στα συμβούλια. Μόνο στις μοσχαροκεφαλές συμμετείχες. Κάνεις ότι δεν βλέπεις ότι ό ένας το παίζει σεκιουριτάς και δερνάτορας του Δήμου με σκοπό να δώσει το συνεδριακό Αράχωβας στους έκπτωτους και ο άλλος να διαγράφει σιγά –σιγά πέντε εκατομμύρια ευρώ των ημετέρων, ποσό που είναι μεγαλύτερο από τον προϋπολογισμό του Δήμου, ο δε τρίτος όχι μόνο δεν πληρώνει τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που χρωστάει στο Δήμο αλλά καταπατάει και περιουσία Δημοτική.
    Αυτά όλα εσένα δεν σε ενδιαφέρουν γιατί είσαι απασχολημένος με τη λουρίδα κυκλοφορίας στις …………..γάτες του γείτονά μου.
    Εσύ προσωπικά μας έταζες λαγούς με πετραχήλια προεκλογικά, περιφέροντας το αφεντικό σου και τώρα μας λες ότι …………………….έφτιαξες τη βρύση του σχολείου. Τώρα καλύπτεσαι πίσω από σκόπιμες συγκεντρώσεις αλλά δεν είδαμε τόσα χρόνια ούτε μια! Μα ούτε μία! Προσωπική! Άποψη! από το …………. «έγκυρο μπλοκ σου»!
    Αναμασάς ό.τι σου κάθετε καλό στο μάτι, από τα άλλα μπλοκ, αλλά αποφεύγεις να μας πεις οτιδήποτε για τους Σταθάδες και την πολιτεία τους. Εύκολα μεταπηδάς από τους Τσίπρες στους Λαφαζάνιδες λες και είσαι αμέτοχος του εγκλήματος που και οι δύο διέπραξαν. Διατυμπανίζεις «Δεν είμαι εγώ, Δεν είμαι εγώ» καθαρίζοντας το ρέμα του νεκροταφείου λες και ζητάς από μας να σε ρίξουμε στο ρέμα της κολυμβήθρα του σιλωάμ και να σε εξαγνίσουμε.
    Νομίζεις ότι επιτέλεσες το καθήκον σου! ως «αριστερός»!, με δύο συνελεύσεις, μια βρύση, ένα ρέμα και με την απαγόρευση της κυκλοφορίας στα γατιά του γείτονά μου. Τώρα για επιστέγασμα ζητάς και τετ α τετ συνάντηση. Έχω λοιπόν να σε πληροφορήσω , ότι μαζί δεν έχουμε τίποτα να πούμε. Μόνος σου πρέπει να μας πεις τι χαβά βαράς και γιατί μας βάζεις να συμμορφωθούμε με τις απόψεις αυτών που η έννοια «αρπάζω» είναι σκοπός τους.
    Ξέρεις που καταλήγω ; Σου χρειάζεται …………Τσίπρας – Γιαννέλος και Γεωργακός , που έτσι ή αλλιώς τους έχεις. αλλά και…… πάνα με στάχτη για να συνετιστείς.
    ΥΣ. Στη συγκέντρωση το απόγευμα θα είμαι εκεί, αλλά δεν θα σου κάνω τη χάρη να σου πω ποιος είμαι όχι επειδή σε φοβάμαι αλλά για να σου δώσω τη δυνατότητα να συμμορφωθείς αλλά και για να κάνω καλαμπούρι, από την αγωνία σου, να με αναγνωρίσεις. Αυτό το τελευταίο είναι, γιατί το τελευταίο οχυρό που μας έμεινε ως άμυνα , είναι τα γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ………….Και κάτι που ξέχασα κ. λαγέ, μας λες ότι «δυστυχώς επικοινωνείς μαζί μας μέσω του ……..λαβράκι», και το λε με απαξίωση. Όμως ευτυχώς που υπάρχει και το λαβράκι γιατί έτσι βγήκατε στη φόρα εσύ και οι όμοιοί σου. Για να μπορείς εσύ να έχεις την αργομισθία σου και να μας πουλάς και μπούρδες από πάνω ενώ ταυτόχρονα καλύπτεις άλλους που ξεπουλάνε την περιουσία του Δήμου, νόμισες ότι θα το κάνεις χωρίς κόστος .Την πατήσατε όμως γιατί το Λαβράκι σας περίμενε στη γωνία και σας έβγαλε στη σέντρα. Να ξέρεις ότι η απάτη , απάτη είναι είτε προέρχεται από τα δεξιά είτε από τα αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ζουρλομανδια στο λαγό μονο ετσι θα απαλλαγούμε απο τους συμφερολογους αφιερωμένο .αλλα λέω και άλλα κάνω πως να σου το πω .άσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο, σε κείμενο που δημοσιεύθηκε από τοπικό μπλογκ:

    ´προσλήψεις για τους παιδικούς του Δήμου καθώς και όλο το αιτιολογικό της αναταραχής.
    Έπειτα από την ανάρτηση του θέματος με τα Παράπονα για την λειτουργία των παιδικών σταθμών του Δήμου Δ.Α.Α., ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος ΛΑΓΟΣ, με τον οποίο από την πρώτη στιγμή είχα επικοινωνήσει για τις απαραίτητες διευκρινίσεις, μας απέστειλε σήμερα προς δημοσίευση την σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία αναγράφεται αναλυτικά το γραφειοκρατικό θέμα που ανέκυψε εφέτος με τους παιδικούς σταθμούς και με την απόφαση αυτή ανακοινώνεται η πρόσληψη 3 ατόμων για να καλύψουν προσωρινά αυτά τα κενά.
    Ακολουθεί αναλυτικά η σχετική απόφαση και ευελπιστούμε ότι με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς , να μην αντιμετωπίσουμε τα ίδια προβλήματα και να έχουν τακτοποιηθεί εγκαίρως .......

    Το σχόλιό μου: Αιδώς Αργείοι ! Είναι τουλάχιστον εξοργιστικό να μας θεωρείτε βλάκες! Ντροπή σας!


    Πηγή:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τα σέβη μου κύριε Μπουρδονούμερε (επεξήγηση -προς αποφυγή παρεξηγήσεων - μπούρδες, προσφιλή σας έκφραση, νούμερο, από την ημερομηνία και ώρα του σχόλιου).

    Ένα μικρό σκετσάκι

    Κάτι βρωμάει;

    Δεν το μάθατε;

    Από το φόβο του, ΧΕΣΤΗΚΕ πάνω του ο κ. Μπουρδονούμερος και ζέχνει ολάκερος ο δήμος δαα

    (εδώ γελάμε χα χα χαχα , χο χο χοχο, χι χι χιχι !!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα σέβη μου κύριε Μπουρδονούμερε - αφιερωμένο

    άλλο ένα σκετσάκι , είσαι πηγή έμπνευσης με τα σχόλιά σου!

    Τι έγιν ρε Ζακόγιαννε ; γιατί ήρθε το ασθενοφόρο στο χωριό;
    δεν τα ξέρς τα νέα παιδάκιμ; τρακάρισ ο Μπουρδονούμερος με τις γάτες του Μπακά και έσπασ τα τσαγούλιατ!

    (εδώ γελάμε χα χα χαχα , χο χο χοχο, χι χι χιχι !!!!)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά... μα τόσο περισπούδαστο όρνιο είναι ... γιατί δεν τήρησ τη λουρίδα κυκλοφορίας που του έφτιαξ ο Λαγός... και έφαγ τα μούτρατ... ο μπουνταλάς.

      Ζακόγιαννε...Ζακόγιαννε..... πάρε την πάνα και έλα γύρω, γύρω,,, από το παλιοπήγαδο!

      Διαγραφή
  27. Τι ν’ απαντήσεις βρε νούμερο; Στις ερωτήσεις μας ήσουν άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Αυτά που έλεγες ήταν για τα έλατα. Ρε για την ταμπακέρα θα μας πεις; Θα πάρεις επίσημα θέση για τους απατεώνες που κλέβουν το Δήμο ή θα τα λες κρυφά και ιδιωτικά όταν δεν σε ακούνε; Βρε λαγέ προφανώς θα το ξέρεις ότι ο μια φορά προσκυνημένος είναι πάντα στα γόνατα. Όταν λοιπόν μας το παίζεις καθαρός , αντιγράφοντας το Γιαννέλο, νομίζεις ότι δεν γνωρίζουμε ότι μας έχεις πουλήσει όλους για ένα μισθό; Άιντε λοιπόν κρύψου και μη μιλάς γιατί το χωριό ξέρει και τα λέει, αφουγκράσου να τα’ ακούσεις . Χθες το βράδυ σε πέρασαν δέκα τρείς γενεές πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τα σέβη μου κύριε Μπουρδονούμερε - άλλο ένα σκετσάκι , είσαι πηγή έμπνευσης με τα σχόλιά σου!

    Πω πω φώτα .... πωω πωω κόσμος ....τι θέλουν όλοι αυτοί στο Στείρ;

    Ηρθε η ανάπτυξ του Στειργιού που ΕΙΧΕ υποσχεθεί όπως ΛΕΙ ο Μπουρδονούμερος, οι "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" μαζί με τον Λαγό.

    Μάλιστα.....Και δεν μου λες ; παλαμάκια ποιοι χτυπάν ;

    Οι γάτες του Μπακακά!

    Α ρε πάνα αραχωβίτια που τους χρειάζετ....

    Και γιατί απ την Αραχωβα;

    Δεν σου κοβ καθόλ... ρε, αφού τις άλλες τις χαλάσαμ για τον Λαγό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αφελής δημοτης και μπανιστιρτζής σχολίων του ιντερνετ

    Ρωτάω για να μαθαίνω

    1. Γιατί ολα αυτα που γραφεις δεν τα ρωτουσες στην συναντηση των γονεών ;

    2.Γιατί ολα αυτά που γραφεις δεν τα ρωτάς αυριο Τετάρτη 25/11 στις 6 μ.μ. στην παρουσίαση του βιβλιου του αγιου νικολάου ;( απατεώνες - μισθό και οτι άλλο γνωρίζεις οτι καλύπτει ο καθαρός και ξαστερος )

    Κ αι εγω μαζί σου ειμαι, ρώτησέ τον αφου εισαι τοσο σγουρος , να του κανουμε μεγάλο χνέρι, να το φυσαει και να μην κρυωνει.

    Μπορείς να τον κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τι να ρωτήσω ρε μεγάλε; Τι «χνέρι» να κάνουμε στους χονδρόπετσους; Αυτοί ήταν να μην εκλεγούν τώρα που τα κατάφεραν ποιος τους πιάνει. Διάβασε τις καταστάσεις του Δήμου να δεις ποιοι «σύμβουλοι» , πόσα χρωστάνε και ποιοι τους καλύπτουν; μεταξύ των οποίων και ο δικός μας. Τι βρωμιές κάνουν με το συνεδριακό Αράχωβας, μεταξύ των οποίων και ο δικός μας που κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Όσο για το μισθό (μήνας μπαίνει , μήνας βγαίνει ), άστο καλύτερα γιατί τα πάντα είναι………….. νομότυπα! Γίνε λιγότερο αφελής και προσπάθησε να διαβάσεις τα χαρτιά που είναι δημοσιευμένα για να καταλάβεις και μη ρωτάς τους ίδιους γιατί αυτοί το παραμύθι και την κολοτούμπα την έχουν ψωμοτύρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αφελής δημοτης και μπανιστιρτζής σχολίων του ιντερνετ

    Απο τα γραφομενά σου συμπεραίνω οτι :

    Άνθρακας ο θυσαυρός σου....
    Λόγια λογια λογια ...
    Λόγια του αέρα...
    Τι μου κοκορεύεσαι;

    Δυστυχώς αποδείχθηκες μεγάλος μπαρουφας...του σέρνεις ενα σωρό κατηγορίες και ΕΣΥ μεγάλε ΚΡΥΒΕΣΑΙ σαν τα ψωριαρικα αδέσποτα σκυλια του Στειρίου που βάζουν την ουρα τους κατω απο τα σκέλια πετώντας συνεχεια την μπάλα στην εξέδρα .... ουτε οι γάτες του Μπακακα δεν αξίζει να σε φάνε...

    Σε προκαλώ εγω, εαν εχεις στο βρακί σου @@@@ πηγαινε να του τα πεις κατάμουτρα... για να δω να κοκκινίζει η καράφλα του !

    Διαφορετικά Λόφα.... ουτε για κλάσιμο δεν αξίζουν οι κατηγορίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ματάκιας σχολίων του ίντερνετ
    Τρία ερωτήματα προς την κυρία ή το κύριο 23 Νοεμβρίου 2015 - 11:26 μ.μ. σύμφωνα με το κατηγορητήριό σας στη αίθουσα του λαϊκού δικαστηρίου @@@@@@ στο δήμο δαασ :

    - ο δικός μας χρωστάει στον δήμο;
    - ο δικός μας παίρνει διπλό μισθό;
    - ποιες είναι οι βρωμιές που γίνονται στο συνεδριακό Αράχωβας και τις καλύπτει ο δικός μας ;
    - ποιες είναι οι κολοτούμπες του;

    πες μας για να πληροφορηθούμε και εμείς ... άλλα συγκεκριμένα, με στοιχεία και όχι αόριστα,διαφορετικά το λαικό δικαστήριο θα σας ......

    υγ. Μήπως ξέρεις ποιοι άλλοι χρωστάνε από το Στείρι ( ματάκιας είμαι...κουσούρι είναι αυτό )

    Σας Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Απ’ ότι κατάλαβα ο κ. Λαγός για λαγός κατηγορείτε. Ο λαγός σαν λαγός είναι πάντα χρήσιμος στους ανήθικους. Τους καλύπτει τα νώτα και δικαιολογεί τις πράξεις τους. Τους ανοίγει το δρόμο και στη συνέχεια κάνει το μαύρο άσπρο αλλάζοντας συνεχώς στάση, για να καλύπτει τα ίχνη τους. Οι κάθε είδους λαγοί (υπάρχουν κι άλλοι) είναι χρήσιμοι σε αυτούς που απεργάζονται σχέδια λαφυραγώγησης του Δήμου. Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει κλέφτης χωρίς κλεπταποδόχο. Ο κλεπταποδόχος καλύπτει και τροφοδοτεί τον κλέφτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. προς την κυρία ή το κύριο 25 Νοεμβρίου 2015 - 12:29 π.μ. αφιερωμενο

    Καλοί μου άνθρωποι, φίλοι γκαρδιακοί, φίλοι ηλεκτρονικοί και φίλοι εξ' αγχιστείας...

    Έχω κλάσει πατάτες!

    Ναι-ναι... νυχτα για κλεψιμο.... κατούρα και ελα μεσα ...χεσα

    Αι κλασε πατάτες .. ουτε για @@@@ δεν αξίζεις ....παει τζαμπα το σαλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 25 Νοεμβρίου 2015 - 12:29 π.μ...... η έκφραση «αρχίδια καπαμά» είναι συνώνυμη της μπαρούφας, ή των αρχίδια καλαβρέζικα, ή παπάρια μέντολες, ή μπουρουμπούρου, ή πούτσες μπλε και λοιπών γειώσεων....

    άι παίξε φίτσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 25 Νοεμβρίου 2015 - 12:29 π.μ. = ο μιχλημίδουρας του διαδικτύου .....

    Ουσιαστικά αυτή η λέξη φτιάχτηκε για να περιγράφει άτομα που τα περιτριγυρίζουν μια (φτιαχτή και ανούσια) ομίχλη μυστηρίου ενώ στην πραγματικότητα είναι ένα μηδενικό με πόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κο κο κο η ΚΟΤΑ! Χα χα χα! Γελάει ο κόσμος 25 Νοεμβρίου 2015 - 12:29 π.μ....εισαι μεγαλος χεσας και γεμισες το διαδίκτυο κουτσουλιες χα χα χα χα ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εχω Φαγούρα: Tι με «τρώει»; μηπως ξερεις να μου πεις 25 /11/2015 - 12:29 π.μ.;
    Μας τα 'πρηξες με τον λαγό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ρε γελοίο υποκειμενο ....κολοτουμπα του διαδικτύου.... Πολύ λάδι και από τηγανίτα τίποτα...ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 25 Νοεμβρίου 2015 - 12:29 π.μ. λουφαξες στο γιατακι σου... ουτε φωνη ,ουτε ακροαση χτες στην βιβλιοπαρουσιαση.... φουμαρα .... @@@τσες μπλε που ελεγε παλια ο Πλούτωνας! εισαι μεγαλος νταρδολόγος...εμεις τις τρωμε στο Στειρι , ....ΕΣΥ τις γραφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Εχετε ξεφύγει τελιως εδω μεσα. Ειναι αδιανόητο αιρετοί να βρίζουν με τετοιο χυδαίο τροπο. Ντροπή σας. Δεν αξίζετε Οχι ψηφο αλλα ουτε φτύσιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Είναι γνωστό ότι τα σκυλιά γαβγίζουν εκεί που τρώνε. Το θέμα είναι αυτός που τα ταΐζει που τα βρίσκει τα λεφτά για ζωοτροφές; Από το μισθό του; Αν υπάρχει κάτι το ίδιο διεφθαρμένο, αναξιοπρεπές και αργυρώνητο από την ηγεσία της κουτάλας, ίσως είναι όλοι αυτοί που σιωπηλά τους ανέχονται, τους ενθαρρύνουν τους παινεύουν, ή γίνονται συνδαιτυμόνες τους στα ανίερα δείπνα τους. Είναι οι αγέλες των αρπακτικών που φιλοδοξούν να κατασπαράξουν ότι απομείνει από αυτούς ή να βρεθούν στο μέλλον στη θέση των.

    ΑπάντησηΔιαγραφή