Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Μ. Γλέζος: Eμπιστεύτηκα ανθρώπους που έβλεπαν μόνο την εξουσία

"Ζητώ για πολλοστή φορά συγνώμη από τον ελληνικό λαό, γιατί εμπιστεύτηκα ανθρώπους που δεν είδαν τίποτε άλλο εκτός από την εξουσία", είπε αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος.
Σε δηλώσεις του χθες από το μπλόκο των αγροτών στον Ισθμό αναφερόμενος στη ρίψη χημικών εναντίον των αγροτών στη Θεσσαλονίκη, είπε ότι "η κάθε εξουσία συμπεριφέρεται σαν εξουσία".Μ. Γλέζος: Eμπιστεύτηκα ανθρώπους που έβλεπαν μόνο την εξουσία

22 σχόλια:

  1. Η εμπειρια των χρονων και τον αγωνων που κουβαλας δεν σε απαλασουν απο τετοιες επιλογες κ Γκλεζο.
    Η ανατροπη τους ειναι καθηκον σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. Γλέζο
    Άραγε πόσες φορές θα μας ζητήσετε συγνώμη ;
    Το αίσχος του Μυρόφυλλου- Πλάκας το 43 δεν το καταλάβατε γιατί ήσαστε στην Αθήνα νεαρός φοιτητής τότε, όμως αργότερα, όταν μεγαλώσατε ζητήσατε συγνώμη.
    Τις συμφωνίες επίσης του Λιβάνου και της Καζέρτας δεν τις αντιληφτήκατε εγκύρως γιατί δικαιολογημένα είσαστε απασχολημένος με την Πανεπιστημιακή αντίσταση, άλλωστε τότε ήσαστε «μικρός» σε ηλικία για να καταλάβετε το νόημά της (αργότερα το καταλάβατε και ,έργω, ζητήσατε συγνώμη).
    Το ίδιο και για τη συμφωνία της Βάρκιζας.
    Αργότερα το 1981 και μετά, με την προδοσία των ιδανικών της ΕΑΜογενούς γενιάς και «των παιδιών της γαλαρίας» από το Α. Παπανδρέου κάνατε ότι δεν καταλαβαίνετε το όργιο της λεηλασίας του πλούτου των Ελλήνων, γιατί συμμετείχατε στο πάρτι των επιδοτήσεων, αλλά αργότερα ζητήσατε συγνώμη.
    Τώρα με τον Τσίπρα ζητάτε πάλι!!!!!!! συγνώμη;
    Δεν θα ξεχάσω ότι μπλέξατε σε αυτή την Ιστορία και το ντόπιο «κοτρολόπαιδο» το Σταθά με τα γνωστά αποτελέσματα.
    Θα σας πρότεινα, αντί να ζητάτε, κάθε τόσο, γελοίες συγνώμες από το λαό, άλλωστε είσαστε και σε ηλικία ……. Αναχώρησης, να……………………… αυτοπυρποληθείτε!!!!! στο Σύνταγμα για να εξιλεωθείτε εσείς αλλά και να λυτρωθούμε κι εμείς από τις προδοσίες της ηγεσίας της Αριστεράς είτε αυτή πλέον ξεκοκαλίζει τα κλεμμένα(ΠΑΣΟΚ), είτε περιφέρετε στα σαλόνια της εξουσίας(ΣΥΡΙΖΑ) , είτε είναι ταμπουρωμένη στα τείχη του Περισσού(ΚΚΕ) και σιτίζετε από τι χορηγίες του Δημοσίου στην υγεία των κορόιδων.
    κ. Γλέζο, σταματήστε πλέον να γελοιοποιήστε από μικρόφωνο σε μικρόφωνο και υπερβείτε το Ρουβίκωνα , γιατί πρέπει να γνωρίζετε ότι , μας ήσαστε (στο λαό) περισσότερο χρήσιμος ως σύμβολο, παρά ως περιφερόμενη γραφική καρικατούρα.
    Συγχωρήστε με για το Θυμό
    Ένας απλός αριστερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 29 Ιανουαρίου 2016 - 5:37 χρυσαυγίτης, νου δούλης ή αριστερος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ. Πανουργιας λεει στον δήμαρχο οτι στο καινουργιο αιολικό πάρκο που τοποθετήτε στη θεση Πριόνια δεν δουλευει καμια τοπική εργολαβική εταιρεια.

    Επι δικιας του δημαρχίας ας μας πει τα ονοματα των τοπικών εργολάβων ή του τοπικού εργολάβου που δούλεψε στο αιολικό παρκο στη θεση Κέδρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε ο συνδικαλας ποτε θα παει στη στενη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σταθα τέλος το πολιτικό σου παιχνίδι στη πλάτη του σωματείου. Βουλευτιλίκι δεν θα ξαναδείς. Καλό θα ήταν να ετοιμάζεσαι ψυχολογικά για την αλουμινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 30 ιαν. 10,31 μμ Μας δουλευεις; δε το ξερεις; ρωτα στο διστομο να το μαθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετα απο αυτα που ακουστικαν στο τελευταιο δημοτικο συμβουλιο επιμενετε ακομα να γραφεται αιδιες;
    Αλλοι πρεπει να απολογιθουν γιατι επαιξαν παιχνιδια στην πλατη του.
    Αφηστε τον ανθρωπο στην ησυχια του. Εχει αλλα προβληματα αυτον τον καιρο.
    Κρατα καλα γερο συνδικαλα και περαστικα σου .Ξερεις απο δυσκολιες θα το περασεις κι"αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε Γιαννέλο τέσσερα χρόνια τώρα μας έλεγες ότι θα κλήσεις το Συνδικάλα φυλακή. Τώρα μας λες ότι είναι αθώος , Πότε έλεγες ψέματα, τότε ή τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά ρε πρόεδρε αυτόν που κάνατε δήμαρχο με ποιά κριτήρια τον επιλέξατε; Από ότι λέτε οι ίδιοι στο παρελθόν έκανε πολιτικές λοβιτούρες, οι ίδιοι λέτε ότι έχει τελειώσει το δημοτικό με το ζόρι. Λέτε ότι εκτός από το δήμο χρωστάει και στις τράπεζες ένα σορό λεφτά. Επίσης λέτε ότι η εξυπνάδα του είναι κάτω του μετρίου. Λέτε ότι είναι εμπαθής και κοροϊδεύει όλο τον κόσμο. Ποια είναι λοιπόν τα προσόντα του και τον επιλέξατε; Ρε μήπως είναι ο καλύτερός σας και γι’ αυτό μπήκε μπροστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιάνναρε, άρχοντα, περαστικά σου. Κράτα γερά ρε μάγκα γιατί σε χρειαζόμαστε. Βάστα καλά ρε φίλε γιατί είσαι μοναδικός. Κράτα άμυνα γιατί τα σαπρόφυτα φοβούνται το ανθρώπινο μεγαλείο σου και χαίροντα με την αδυναμία. Και μην ξεχνάς ότι οι αγώνες οι καλοί που θα δώσουμε δεν έχουν έρθει ακόμα!!!!! Ατσάλινε φίλε να είσαι καλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα αλλα χωρια δεν εχουν να κλεισουν ουτε μια λακουβα και στην Αραχοβα ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ .... ΞΕΝΟΔοΧΩΝ κανει φιεστες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μη βιάζεστε παιδιά θα πάει ο συνδικάλας μέσα .1,5 εκατομμύρια έφτασε το χρέος της αντίκυρας.θα πάει μη βιαζεσαι γιαννάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απόφαση βόμβα!!! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σύμβουλοι οφειλέτες του Δήμου παίρνουν τον …. Πούλο, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση του διοικητικού πρωτοδικείου, που καθαρογράφετε. Ο ένας από αυτούς θέλοντας να προλάβει την αποπομπή είναι έτοιμος να παραιτηθεί μόνος του. Ανοίγει ο δρόμος για το σουτάρισμα του οφειλέτη που παριστάνει το δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα πάει μέσα 9:19 π.μ., το θέμα ειναι όμως ποιός θα πάει μέσα ή μάλλον ποιοί.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κάποιος σφύριξε στον προέδρο και στους δικούς του ότι η καθυστέρηση γινόταν για να παραγραφούν οι προηγούμενοι κοινοτάρχες και να τη πληρώσει ο συνδικάλας .κι όλοι ΄ξέρουν ότι ειδικά έναν πρώην ο πρόεδρος τον βλέπει και βγάζει σπυριά.γι αυτό γίνεται της .....αυτές τις μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μιχόγιαννε, περαστικά! Την άλλη φορά να είσαι πιο προσεκτικός......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Διάβασα στο e-hani οτι θα διατεθούν λέει 18 εκατομμύρια € για έργα στο δήμο ΔΑΑ την επόμενη χρονιά!!! δεν παίζονται με τίποτα τα άτομα...είναι τέτοια η φόρα που έχουν πάρει δε, που εξαγγέλουν και έργα σε ακίνητα που δεν ανήκουν καν στο δήμο, όπως οι κατασκηνώσεις στον άγιο Νικόλαο! θα μου πείτε αυτο είναι το πρόβλημα; εδώ εξάγγειλαν και φυτώριο ¨νεοφυών επιχειρήσεων¨ στο Δίστομο-αξίας 1.600.000€!!!! είπαμε δεν παίζονται οι άσχετοι.....βοήθειά μας και καλά ξεμπερδέματα....και την επόμενη φορά να είμαστε πιο προσεκτικοί.....μέχρι τότε συνδημότες ανοίξτε τις τσέπες σας για τον πακτωλού χρημάτων που μας έρχονται(;) απ ΤάςΒρυξέλλες!...!...!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. IQ «υπό του μηδενός» ο προισταμενος εξ ιτεας και ολο το επιτελειο του δήμου ,χοροστατούντος του κατσαμπίνη!

      Διαγραφή
  19. Πόσα; 18 εκατομμύρια; Αυτή την εποχή; Ρε δεν ντρέπονται τα αρχηλαμόγια; Τόση κοροϊδια πια; Και δεν μιλάει κανένας; Κοιμηθήκαμε όλοι; Ως πότε θα τα ανεχόμαστε; Αλήθεια κράτος υπάρχει; Εισαγγελέας θα ασχοληθεί με τα χρωστημιά του δημάρχου και της παρέας του;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μην τρελαίνεστε 3 Φεβρουαρίου 2016 - 3:35 μ.μ. τα λεφτά που χρειάζονται για τα έργα που προανήγγειλαν, θα τα βρει ο κατσαμπίνης απ’ αλλού!!!! Θα πάει μια βόλτα στους καλόγερους του Αγίου Όρους !!!!! και……… Θα τα φέρει. Οι πάνες με στάχτη που χρειάζονται είναι δύο, η άλλη είναι για μας που τους ψηφίσαμε!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και μια απορία. Στην κοπή της πίτας του τοπικού Αράχωβας, τι δουλειά είχαν οι υπάλληλοι του Δήμου; Τους υποχρέωσαν να πάνε ή πήγαν μόνοι τους; Τα λαμόγια ποιοι είναι τελικά, αυτοί που τους υποχρέωσαν να πάνε ή αυτοί που πήγαν μόνοι τους, αν πήγαν μόνοι τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή