Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Είσοδος Αράχωβας έτος 2015


8 σχόλια:

  1. Ο Ουγγαρέζος μας έφαγε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας! Αρκεί που θα έχουμε τον Ουγγαρέζο στην πλατεία Λάκα! Άλλωστε η κατάσταση αποτελεί το καλύτερο "καλωσόρισμα" για τους επισκέπτες της Αράχωβας για τις Απόκριες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λετε ρε παιδια.Τι σχεσει μπορη να εχει ο ουγγαρεζος με την εισοδο της πόλης μας Μη σας νοιαζει για τα εξοδα του καρναβαλιου θα βγουν απο τα καπελα που πουλανε στην αγορα ο Συρογιαννος με τον Καποδηστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καντε μια αναθεση τωρα που μαθατε η φοβαστε μην σας πει κανεις τιποτα ολοι ιδιοι εισαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελάτε στο καρναβάλι στο στείρι . Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος θα κρεμάσουν κουδούνια στο λαιμό τους και θα κάνουν αυτοί τον καρνάβαλο αφού δεν μπήκε στο κόπο να διοργανώσει κάτι ο Δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο Στείρι μας είπε ο Ουγγαρέζος οτι θα έρθει την Δευτέρα να πετάξει χαρταετό πρός τον Οσιο Λουκά ,έτσι για να νοιώσουμε κι εμείς λίγο Απόκριες... Ο χαρταετός ειναι προσφορά της Δημοτικής αρχής.. Ευχαριστούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας γράφετε σε άλλο μπλοκ οτι πάντα στην Αραχωβα γίνονταν εκδηλώσεις την Αποκριά. Να σας θυμησω λοιπον οτι η κεντρική εκδήλωση του Δημου γινόταν στην Αντικυρα με παρέλαση αρμάτων με το κυνήγι του θη σαυρου [που μετα ανακάλυψε το Στειρι ] μετο κάψιμο του Βασιλιά καρνάβαλου στην θαλασσα με τα πάρτη μασκέ στα μαγαζια ολη την εβδομαδα και αποκορύφωμα την Καθαρη Δευτερα με τα νηστίσιμα θαλασσινα.Εσεις οι Αραχωβιτες λοιπον εξαφανίσατε απο τον χάρτη το Στειρι κλέψατε το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού και οτι αλλο καλό γινόταν Αν βάλετε και νηστίσιμα θαλασσινα τοτε δεν θα έχετε αφησει πέραν τις Πολιτιστικής αλλα και οικονομική δραστηριοτητα για κανεναν άλλο Θα μπορουσε κανείς βέβαια να σας συνχαρη για την υποστήριξη του Χωριου σας οπως θα μπορούσε να καταγγηλη τους τοπικους και δημοτικους συμβουλους των αλλων Χωριών για αδιαφορια αν δεν πρόκειται για ανυπαρξία.Σε οτι αφορα τις χορηγίες και την αμισθί προσφορα των παρουσιαστων πεστε τα αλλού γιατι πλεον σας εμαθαν ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενα μπράβο στον νικολακη, τον παλιομηλια και τον προϊσταμενο τον ζηση που η παραλια μας ειναι στρωμένη με νερατζια. Τετοια κατάντια δεν την είχαμε δει στο αλουμινιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή