Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Πετάει ο γάιδαρος;;; ΝΑΙ!!! Από την παραλία στο... βουνό!!!


9 σχόλια:

  1. Επειδή έχει ψωφήσει ο γάιδαρος του Προέδρου στην Αντίκυρα και έχει δημιουργηθεί πρόβλημα για το καρναβάλι, προτείνεται η μεταγραφή στην Αντίκυρα του εικονιζόμενου κυρ-Μέντιου, με την συγκατάθεση βέβαια του αφεντικού του! Είναι απαραίτητος για την ομαλή διεξαγωγή του καρναβαλιού, μιας και αποτελεί τη μασκότ του......Καλές Απόκριες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να μην παρεξηγηθούμε, όταν λέμε Πρόεδρο εννοούμε τον Αντρέα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ σε κίνηση συμπαραστασης προς τους ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ της COCA COLA ζήτησε να αποσυρθεί απο το καρναβαλι οτιδηποτε αναφέρετε στην ΣΤΙΓΝΗ πολυεθνικη δημιουργοντας μεγαλο οικονομικο προβλημα στην οργανωτική επιτροπη ΠΟΛΛΆ ΠΟΛΛΆ συγχαρητήρια κυριε ΔΗΜΑΡΧΕ .Υπάρχουν και Δημοτικοί ΑΡΧΟΝΤΕΣ με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΗΘΟΣ οχι σαν τον εξολοθρευτη τους που εκει στον Δημο ΑΡΑΧΩΒΑΣ τον εχουν και σε περίοπτη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ορέ Στειριώτες τι φωνάζεται για καρναβάλι .
    Το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ έγινε στη σικέ λαϊκή συνέλευση. Κοινό υπήρχε , πρωταγωνιστές στο πάνελ υπήρχαν(προεδρούλης - αντιδημαρχούλης) ,και το μόνο που έλειπε ήταν το λευκό ΠΑΝΊ και η μουσική του Ευγένιου Σπαθάρη.
    Αβάντι μαέστρο!!!!!! όπα όπα όπα..... κουδούνια στο λαιμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2:16 π.μ. δεν έχεις καταλάβει ότι εδώ δεν είναι Πάτρα? Εννοώ ότι στο δήμο ΔΑΑ επικρατούν λογικές Συριζέϊκες όπου κάποιοι βαφτίζουν το κρέας ψάρι? Όπου ο προαναφερόμενος έχει καταφέρει να πουλάει τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες? Όπου έχει αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη?Όμως έχει ο καιρός γυρίσματα και το ψέμα κοντά ποδάρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΤΡΕΩΝ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΩΡΘΩΣΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε 2:16 Διαβάζοντας το σχολιο σου συνδύασα μια συζήτηση που έγινε στην Θεσσαλονίκη πριν λιγες μερες που βρέθηκα σαν επισκέπτης της έκθεσις INFA COMA Οταν εγινε αναφορα στην παρεα απο που είμαστε μας μιλησαν με τα χειρότερα λογια για καποιο στελεχος της COCA COLA απο την περιοχη της Αραχωβας που πρωτοστάτησε στο κλείσιμο των εργοστασίων της COCA COLA στην Ελλαδα με αποτέλεσμα να μείνουν πολλές οικογένειες στον δρομο.Μιλούσαν για αργύρια αμοιβής του στελεχους με αχαρικτηριστους χαρακτηρισμους που δεν μπορώ να αναφέρω. Τα μόνα που θα μπορούσα να μεταφέρω- είπαν οτι προκειται για καποιον ψευτοπολιτικαντη που τον ελεγαν μαλιστα [δεν ξερω γιατι] και σεκιουριτα.Εκείνη την στιγμη δεν έδωσα και τοση σημασία αλλα μαθαίνοντας απο εσένα για την ενεργεια του Δημαρχου της Πατρας νομίζω οτι μιλαγαν για το ιδιο πρόσωπο στον Δημο ΔΑΑ που αναφέρεις κι΄'εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν όλα αυτά που γραφοντε για τον Προεδρο είναι αλήθεια τοτε μια λέξη μονο μας αρμόζει.... ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προτεινω στους πολίτες του Δημου ΔΑΑ να κηρύξουν τον πολεμο στην coca cola ξεκινώντας με εμπάργκο στα προϊόντα της πολυεθνικής που τόλμησε να έκθεση με αυτον τον τροπο τον Προεδρο των Προεδρων.Επίσης να συνχαρω τους Δημοτικους Συμβουλους του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και ιδιαίτερα τος δυο συνδικαλιστες που τον στήριξαν και συνεχίζουν να τον στηριζουν.ΜΠΡΑΒΩ ΠΑΙΔΙΑ μεχρι τώρα ξεραμε μονο για την συνεργασία με την Χρυση Αυγη τώρα μάθαμε κι' αυτο άντε να δούμε τι αλλο μας περιμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή