Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Τον συνέλαβαν την ώρα που έκλεβε τα ψάρια!



Για κλοπή αλιευμάτων συνελήφθη ένας 39χρονος, από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Αντίκυρας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή ''ΠΟΤΑΜΟΙ'' Φωκίδας, να αφαιρεί με δίχτυ και με τη βοήθεια μικρού κωπήλατου σκάφους, αλιεύματα από ιχθυοκλωβό ιχθυοκαλλιεργητικής μονάδας.
Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Αντίκυρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν αλιεύματα του είδους λαβράκι 30 τεμαχίων περίπου καθώς και ένα μανομένο δίχτυ μήκους 3-4 μέτρων περίπου.

6 σχόλια:

  1. Στον πάτο της θάλασσας για παραδειγματισμό! Τέτοια κουμάσια είναι φύρα για την κοινωνία! Όχι τίποτα άλλο, αλλά δίνει το ¨καλό¨ παράδειγμα και στα μικρά παιδιά του, το ζώο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε στο συμβούλιο της Τεταρτης ρε πατριώτες.

    Θα μας ενημερωση κανείς;
    Προεδρε .Γιατι δεν είχαμε απευθείας ματαδοση;Τεχνικό το πρόβλημα η σκόπιμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαννέλο ποιος νομίζεις ότι είσαι και από πού αντλείς το δικαίωμα να μιλάς κατ’ αυτόν τον αήθη και αισχρό τρόπο στους Δημότες και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για γυναίκα Δημότη; Η συμπεριφορά σου στο τελευταίο συμβούλιο προς την κυρία που πήρε το λόγο, ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Οφείλεις να ζητήσεις δημόσια συγνώμη από τη συγκεκριμένη κυρία, όπως δημόσια ήταν η προσβλητική συμπεριφορά σου προς αυτή. Πρέπει κάποτε να καταλάβεις ότι είσαι εκλεγμένο μέλος του Δήμου και όχι εκτελεστικό όργανο της πολυεθνικής στην οποία εργαζόσουν για να συμπεριφέρεσαι με αυτό τον τρόπο. Άιντε γιατί αρκετά σε ανεχτήκαμε και αρκετά σεβαστήκαμε την προηγούμενη εργασιακή σου συμπεριφορά. Μαζέψου και λογικέψου λοιπόν διότι έχουμε ράμματα για τη γούνα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχε στο τελευταίο συμβούλιο ήσουν πραγματικά ο εαυτός σου. Χωρίς ντροπή και χωρίς ίχνος σεβασμού προς αυτούς που σε εξέλεξαν λάσπωσες συνειδήσεις, παραπλάνησες το ΔΣ και εσκεμμένα διέδωσες ψέματα. Όλα αυτά τα διέπραξες στο πρόσωπο του παραιτηθέντος Διευθύνοντος Συμβούλου της Μονομετοχικής. Τα αποδεικτικά στοιχεία περιέχονται στα mail που σου έχουν κοινοποιηθεί, από τα όποια γίνετε φανερό ότι είσαι ανάξιος του αξιώματος που κατέχεις και ο μοναδικός τίτλος που σου αρμόζει είναι αυτός του κοινού συκοφάντη. Δεν ελπίζω σε αποκατάσταση του ατοπήματος γιατί είναι γνωστός ο προηγούμενος βίος σου που αποδεικνύει αυτά που λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι το Σωματειο μας στο Αλουμινιο δεν συμπαραστεκετε με κάποιον τρόπο στους απολυμένους...... του προεδρου ...συγνώμη της coca cola ήθελα να πω. Ειναι κατι που το συνηθίζαμε και είναι και πολιτικη της παράταξης που έχει την πλειοψηφία. Εκτός κι'αν υπάρχει αλλο κώλυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα τσιράκια του Σταθά θα σημπαρασταθουν στην κόκα κολα; Τον ρώτησαν τον Σταθά; Περνάει απο έγκριση πρωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή